doğumuma az kaldı bu hurma olayını çok duydum ama ben inanmadığım için yemedim doktora söylesem güler
Hamilelikte çok fazla idrar yolu enfeksiyonu geçiriyoruz.Ben çok çektim, hala da çekiyorum.İdrar yolu enfeksiyonunun bir çok belirtisi varken her hangi bir belirti göstermeyedebilir.Bu nedenle mümkünse her kontrolde idrar testi yaptırın.En baştan işi sağlama almak için bol bol su için ve kesinlikle idrarınızı tutmayın.Eğer idrar yolu enfeksiyonu olmuşsanız , doktorunuz antibiyotik yazacaktır.Çoğu anne adayı gibi sizde antibiyotiği kullanmak istemeyeceksiniz ama mutlaka kullanın , tedavi edilmezse erken doğuma neden oluyor.Ben hamileliğimde bu konudan çok çektiğim için sizleri de uyarayım dedim.Umarım kimse uğraşmaz ama aklınızda bulunsun...
Bende kendimde idral yolu enfeksiyonumdan şüpheleniyorum idral yaparken yanma hissi var bazen wc gitmediğim zamanda yanma hissi gphissediyorum bugün vajinamda sancıda hissettim ufak ufak korktum biraz bu da enfeksiyon belirtisi olabirmi?
kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama dün bir arkadaşımdan öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim.dedi ki doğumdan sonra sütün gelmezse hemen duş al.başını suya temas ettir.sütün gelicektir.su başa temas edince beyni mi uyarıyor ki?
Hamilelikte çok fazla idrar yolu enfeksiyonu geçiriyoruz.Ben çok çektim, hala da çekiyorum.İdrar yolu enfeksiyonunun bir çok belirtisi varken her hangi bir belirti göstermeyedebilir.Bu nedenle mümkünse her kontrolde idrar testi yaptırın.En baştan işi sağlama almak için bol bol su için ve kesinlikle idrarınızı tutmayın.Eğer idrar yolu enfeksiyonu olmuşsanız , doktorunuz antibiyotik yazacaktır.Çoğu anne adayı gibi sizde antibiyotiği kullanmak istemeyeceksiniz ama mutlaka kullanın , tedavi edilmezse erken doğuma neden oluyor.Ben hamileliğimde bu konudan çok çektiğim için sizleri de uyarayım dedim.Umarım kimse uğraşmaz ama aklınızda bulunsun...
evet arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu tedavi edilmezse erken doğuma yol açıyormuş.geçen gülbene çıkan üroloji uzmanı söyledi ve her kontrolde doktorunuzdan idrar tahlili isteyin dedi.bol su içmenin önleyici yöntem olduğunu söyledi.
evet kızlar benim eltimin idrar yolu enfeksiyonunun tedavi edilememesinden bebeğin akciğerleri enfeksiyon kapmış
doğduktan sonra küvözde kaldı biz ne zaman çıkıcak diye sorduğumuzda yaşayarsa şükür edin demişlerdi
çok şükür ki 15 gün küvözde kaldıktan sonra çıktı şu an sağlıklı
bir de ceviz ve balığı mutlaka tüketin
Güzel bir konu olmuş gerçekten. ben acemiyim burdan sizlerden faydalanacağımı düşünüyorum. Birşey sormak istiyorum karnımda ufaktan çıkmış durumda, henüz hareketlerini hissetmesemde 2-3 haftaya kadar hissedeceğimi söyleyenler var.
akşamları yatarken yüzüstü yatmaya bayılırdım artık yan yatmaya alıştım sola genelde yatıyorum fakat şöyle bir sorunum var herhalde çok rahat ediyorumki hareket etmedenöylece uyuduğum içinsanırım altta kalan bacağım kalçamdan itibaren uyuşuyorsonra sağa dönüpyatıyorum bu sefer sağ kalçam aynı oluyor
ya tam açıyla yan yattığım için böyle oluyor ya da artık neden bilmiyorum. bazen sırt üstü yatmak istiyorum çok rahatlatıyor beni ama içite kan dolaşımı çok azalıyormuş sanırım oyüzdende korktuğum için hiç yatmıyorum. benimiçin şimdiden uyku pozisyonları sorun olmaya başladı 6-7 aylık olunca napacam bilmiyorum
geçmiş olsun canım.çok şükür sağlığı düzelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?