hamile bayanların yardımına ihtiyacım var

natallia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
387
353
123
merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim sekiz haftalık hamileyim bugün doktora gittik tahlil sonucu almaya idrar testinde biraz iltihaplanma çıktı dr.um uroday diye tek kullanımlık bir ilaç yazdı bu gece içmem için ama içemedim hamilelikte bu ilacı kullanan varı hiç bana yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.

Ben de geçen gün doktorumun yazdığı tek kullanımlık bir ilaç kullandım.Adını şu anda hatırlamıyorum.İdrarım bulanıktı.Hafif enfeksiyon var dedi.
Eğer doktorun yazdıysa mutlaka kullan.İlerlerse erken doğuma kadar gider olay.İdrarda enfeksiyon olması iyi birşey değil.
Şu anda düzeldim.Umarım bir daha olmaz.

merhaba arkadaşlar benim sorunum rahimde kisim var doktorum yumurtalıklarımın çatlamadığından bahsetti, ultrason ve hormon testleri sonuçlarında çıkan sonucu yazıyorum ,
mesane konturleri düzenli duvar kalınlığı normaldir, lümen içi patoloji izlenmedi, uterus boyutları doğal olup homojen eko patentinde izlendi , uterus servististe 8*13mm ebadında birbirine komşu iki adet nabothian kist mevcuttur
diye yazıyor, birde ilaç yazı bu ilaçları kullandığımda hamile kalabileceğiimi söyledi ama yumurtalıklar catlamadan hamile kalınmaz kiii , kızlar bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan cevap vermesini rica ediyorum

merhaba arkadaşlar benim sorunum rahimde kisim var doktorum yumurtalıklarımın çatlamadığından bahsetti, ultrason ve hormon testleri sonuçlarında çıkan sonucu yazıyorum ,
mesane konturleri düzenli duvar kalınlığı normaldir, lümen içi patoloji izlenmedi, uterus boyutları doğal olup homojen eko patentinde izlendi , uterus servististe 8*13mm ebadında birbirine komşu iki adet nabothian kist mevcuttur
diye yazıyor, birde ilaç yazı bu ilaçları kullandığımda hamile kalabileceğiimi söyledi ama yumurtalıklar catlamadan hamile kalınmaz kiii , kızlar bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan cevap vermesini rica ediyorum

Sağol canım çok teşekkür ederim dün şüphelide olsa içtim dr bir bildiği vardır dedim :) inşallah geçmiştir bir daha tekrarlamaz.​

Çok geçmiş olsun canım bu konuda pek fazla bilgim yok ama tedavisi olduğunu biliyorum benim bir arkadaşımda vardı ilk önce kisti yok ettiler daha sonra yumurtalık çatlatma iğnesiyle şimdi hamiş doğuma bir iki ayı kaldı inşallah seninde öyle geçici birşeydir. Allah yardımcın olsun.

sağol cnm teşekkürler , bana iğne felan vermedi hap verdi sadece hapla kalınıyo muu pekii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…