Hamile bir kadın..öküz bir koca

Kesinlikle tavrını net koy. Seni üzecek herhangi bir hareketinde hemen o ortamdan çık. Artık bir annesin on göre yaşamaya başlıyorsun o koca kişiside ayağını denk alsın

Onu etrafinizda abartanlara soyleyin o zaman. Bu konu hamileligini niye gozumuze sokuyorsun diye hayiflanilacak bir konu degil. Tepki yerinde verilince guzel
valla etrafımda böyle dolaşan hamileleri görmezden geliyorum ve hiç öyle birşey söylemedim olan var olmayan vara gelmesin konu daha neler:))

normal bir test olsaydı bu kadar önemsemezdi böyle davranmasını ama hamile olabilir diye ayrıcalık bekledi ki şükür eşi özür dilemiş umarım hep böyle kıymetini bilir:)

valla etrafımda böyle dolaşan hamileleri görmezden geliyorum ve hiç öyle birşey söylemedim olan var olmayan vara gelmesin konu daha neler:))
Bence umursuyorsun ki günde yüzelli tane konu açıyorsun , herkesin içinde problemleri var ailesiyle veya yakınlarıyla bence sizdeki durumda bunların dışa vurumu. Tepkiniz , gerektiğinden fazlasıyla sert , itici ve gereksiz...anlatmak istediğimiz üslubunuz hanımefendi üslubunuz...

Iste gormezden geleceginize tepkinizi yerinde verseniz (mesela "beni hamile halimle uzdun" diyen arkadasiniza), vermeniz gereken tepkiyi bu konuya saklamaniza gerek kalmayacak.
Cunku konu sahibinin hamileligi goze sokma gibi bir durumu yok. Siz hassaslastirmissiniz bu konuyu icinizde bence abuk durumlarla karsilastiginiz icin.
Bu tepkinin yerinin bu konu olmadigini dusunuyorum kisaca.
Dedigim gibi teoki yerinde guzel. Gercek hayatta veremediginiz tepkileri burada gereksiz konularda verince itici duruyor

Hamile olmak için varını yoğunu döken gece gündüz ağlayan insanlar bu günlerin kıymetini bilin ve bebeğiniz doğmadan evliliğinizi gözden geçirin ki bebeğiniz huzurlu yuvada büyüsün hakkında hayırlısı olsun

Bazı insanlar polemiği çok seviyor, kendini ve egosunu böyle tatmin ediyor. Bende de bunun abi versiyonu var. Böyle bir eşe tahammül edemezdim, evet herkes arada tartışır ama polemiği seven biriyle hayat geçmiyor. Çözüm bilmiyorum bu hallerine malesef.

günde kaçtane konu açtığım hiçkimseyi ilgilendirmez malesef sizi bile ister inanın ister inanmayın beni üzmeye çalışan insanların bana verdiği zarar bir sinek vızıltısı kadar.bence benim değil kendi uslubunuza bakın hani hamilesiniz ya daha fazla gerilmeyin beni görmezdem gelin bir zahmet güle güle:)

Evet hamile olunca kendini "asil" sananlar var ancak konu sahibinin vurgulama sebebi olaya açıklık getirmek için bence. "Daha üç günlük cenazem vardı ama böyle böyle yaptı" şeklinde de olabilirdi konu, detay vermesi olayla davranışın abes kaçmasından ötürü.

Böyle bir haberi beklerken bile kaşınan eş, nefret edilesi...

2 yıldan fazla evlisiniz ve kavga gürültü ite kaka giden bir evlilik, olan olmuş artık gerçi ama neden çocuk? Biraz daha bekleseydiniz.

Belki biraz daha zaman geçince bir şeyler otururdu veya sonlandırılabilir bir evlilik olacaktı. Şimdi çocuk var katlanmam gerek modunda giden bir evlilik olacak.

Çocuk meselesi sizi daha da yıpratabilir öyle seziyorum...

hayatta herkese yerinde tepkiler veriyorum çok şükür beni ben yapan şey zaten samimiyetim beni tanımadığınız için böyle konuşmanız çok normal iyi günler:)

olay çözülmüş tatlıya bağlanmış şükür:))

Yazık yazık birde diyorsun vayy efendim bu forumda bana neden kızyorlar neden dışlıyorlar hakaret ediyorlar. Demekki birçoğu sizin eseriniz....
Evet , hamileyim . Hamileliğimde bebeğimde bana has ve özel . Benim için büyük ayrıcalık , Rabbim isteyen herkese de tattırsın inşallah.
Hamile oluşum da sizi hiç ama hiç alakadar etmiyor , konuyu saptırdın hadi kapa çık forumdan da kaynanan zile basarmı diye kork ve konu aç .
Ayynen öyle birçoğumuzun hatta hiçbirimizin umurunda değilsin zaten bol eğlenceler birkaç gündür bekliyorduk bizde seni. Hoşşgeldiin...

hayatta herkese yerinde tepkiler veriyorum çok şükür beni ben yapan şey zaten samimiyetim beni tanımadığınız için böyle konuşmanız çok normal iyi günler:)
Burada anlattiklarinizla cizmis oldugunuz profille alakali konusuyorum zaten gercek hayatta nasil oldugunuz beni ilgilendirmez. Size de iyi aksamlar :)

valla bana kızıp dışlayanları hatta hakaret edenleri artık görmüyorum herkesin kendi karakteri işte ne yapabilirim klavye insanları bu derece kaliteli olabiliyor kendine yakışanı yapıyor durun hemen kapatıp forumdan çıkayım Allahım ya şaka gibisiniz:))

Belli ki hamilelere karşı bir öfkesi var. İçinde biriktirdigi bir garezi var. Tamamen alakasiz bir konuda kadinin hamile oldugunu duyar duymaz kustu kinini yaaa yok boyle birşey.

Belli ki hamilelere karşı bir öfkesi var. İçinde biriktirdigi bir garezi var. Tamamen alakasiz bir konuda kadinin hamile oldugunu duyar duymaz kustu kinini yaaa yok boyle birşey.
Birde bize diyor şaka gibisiniz diye.
Hayır yani üzerime vazife değil ona laf vermek ama fazlsıyla ters bir çıkış yaptı. Doğal olarak savunma moduna geçtim... :) çözemedim derdini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…