- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.814
- 248
Kesinlikle tavrını net koy. Seni üzecek herhangi bir hareketinde hemen o ortamdan çık. Artık bir annesin on göre yaşamaya başlıyorsun o koca kişiside ayağını denk alsınArkadaşlar eşim az önce gelip özür diledi yaptıkları için..beni şaşırttı ben epey umutsuzluğa kapılmıştım ilk günden böyle şeyler olunca.baba olunca değişir yönündeki düşüncelerim konusunda yanılmamışım dmeekki..umarım bundan sonra da devam eder ben hamileyim diye geçici bir düzelme yada ayrıcalık beklediğimden değil ortada sorunlu bir evlilik varsa gerçekten daimi etki yapacağına ve çocuğun hayırlara vesile olacağına inandığım için evet hamile bir kadına özel davranılması gerektiğini düşünüyorum
valla etrafımda böyle dolaşan hamileleri görmezden geliyorum ve hiç öyle birşey söylemedim olan var olmayan vara gelmesin konu daha neler:))Onu etrafinizda abartanlara soyleyin o zaman. Bu konu hamileligini niye gozumuze sokuyorsun diye hayiflanilacak bir konu degil. Tepki yerinde verilince guzel
normal bir test olsaydı bu kadar önemsemezdi böyle davranmasını ama hamile olabilir diye ayrıcalık bekledi ki şükür eşi özür dilemiş umarım hep böyle kıymetini bilir:)cekip gitmis adam sonucu ogrenmeden.konu sahibi hamile olduguma sevincinden havalara neden ucmadi diye abarmiyor anladinmi.normal bir hastalik olsun hadi.esini hastanede esinin neyi var yapabilecegim birsey var mi diye ogrenmeden cekip gitmesi hosmu sizce
Bence umursuyorsun ki günde yüzelli tane konu açıyorsun , herkesin içinde problemleri var ailesiyle veya yakınlarıyla bence sizdeki durumda bunların dışa vurumu. Tepkiniz , gerektiğinden fazlasıyla sert , itici ve gereksiz...anlatmak istediğimiz üslubunuz hanımefendi üslubunuz...valla etrafımda böyle dolaşan hamileleri görmezden geliyorum ve hiç öyle birşey söylemedim olan var olmayan vara gelmesin konu daha neler:))
Iste gormezden geleceginize tepkinizi yerinde verseniz (mesela "beni hamile halimle uzdun" diyen arkadasiniza), vermeniz gereken tepkiyi bu konuya saklamaniza gerek kalmayacak.valla etrafımda böyle dolaşan hamileleri görmezden geliyorum ve hiç öyle birşey söylemedim olan var olmayan vara gelmesin konu daha neler:))
Hamile olmak için varını yoğunu döken gece gündüz ağlayan insanlar bu günlerin kıymetini bilin ve bebeğiniz doğmadan evliliğinizi gözden geçirin ki bebeğiniz huzurlu yuvada büyüsün hakkında hayırlısı olsunmwrhaba arkadaşlar şuan çok sinirli olduğum için böyle bir başlık açmak zorunda kaldım kimseye de anlatamadığımdan siZle paylaşmak istedim
Soruna geçmeden önce Güzel haberi söylemek gerekirse 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim eşimle 2 bucuk yıllık evliyim
soruna gelirsek eşimle biz sürekli tartışan bir çifttik hep. Öyle böyle evliliği sürdürdük tartışmalar sonrası gerek sarılmalarla gerek özlemelerle vs. bu süreç hem beni hem onu yıprattıysa da geçer dedik hep ondan birbirimize her seferinde sarıldık ama hamile olduğumu 3 gün önce öğrendiğimden beri eşimin aynı tas aynı hamam olduğunu görünce umudum tamamen kırıldı Bu güzel haberin Sevinç'ini yaşayamadan gözyaşı akıttım
Eşim ne kadar düşüncesiz ve bencil olduğunu birkez daha gösterdi bana. Şöyle düşünün sağlık ocağında hamile olduğunuzu öğreneceğiniz sonuç bekleme odasının önünde eşiniz ucu tartışmaya gidecek basit bir konuyu açıyor susmasını istiyorsunuz tartışmaya gitmek istemiyorsunuz ama o sizi adeta taciz ediyor ve dayanamayıp dışarı çıkıyorsunuz ve sonra size trip atıp çekip giden bir koca ve sonucu yalnız başına almak zorunda kalan bir kadın..ve yetmiyormuş gibi bundan ötürü özür dilemek yerine hala haklı çıkmak için konuyu ısıtıp ısıtıp açan sizi adeta taviz eden bir koca ve sonrasında hakaretler.. peki soruyorum size: hamile olduğunu Yen'i öğrenen bir kadına bu yapılır mı böyle öküz bir koca varken ben ne yapaaiım nasıl geçecek bu süreç..allahım gücüne gitmesin dünyanın engğzel şeyini karşımda böyle bir adam varken mi dünyaya getircem düzelir konuşma hastalığını dizginler sandım ama yanılmışım meğerse
günde kaçtane konu açtığım hiçkimseyi ilgilendirmez malesef sizi bile ister inanın ister inanmayın beni üzmeye çalışan insanların bana verdiği zarar bir sinek vızıltısı kadar.bence benim değil kendi uslubunuza bakın hani hamilesiniz ya daha fazla gerilmeyin beni görmezdem gelin bir zahmet güle güle:)Bence umursuyorsun ki günde yüzelli tane konu açıyorsun , herkesin içinde problemleri var ailesiyle veya yakınlarıyla bence sizdeki durumda bunların dışa vurumu. Tepkiniz , gerektiğinden fazlasıyla sert , itici ve gereksiz...anlatmak istediğimiz üslubunuz hanımefendi üslubunuz...
Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evladın olur ama şimdiden hamileyim diye ortada dolaşıp ama ben hamileyim böyle olur mu ama ben hamileyim şöyle dedi diye ortada dolaşma ya gerçekten çok itici hamimlelik bir vasıf değil bir üstünlük değil normal bir durum hamile olunca dünyadaki tek önemli kişi siz olmuyorsunuz milyonlarca hamileden sadece birisiniz.
hayatta herkese yerinde tepkiler veriyorum çok şükür beni ben yapan şey zaten samimiyetim beni tanımadığınız için böyle konuşmanız çok normal iyi günler:)Iste gormezden geleceginize tepkinizi yerinde verseniz (mesela "beni hamile halimle uzdun" diyen arkadasiniza), vermeniz gereken tepkiyi bu konuya saklamaniza gerek kalmayacak.
Cunku konu sahibinin hamileligi goze sokma gibi bir durumu yok. Siz hassaslastirmissiniz bu konuyu icinizde bence abuk durumlarla karsilastiginiz icin.
Bu tepkinin yerinin bu konu olmadigini dusunuyorum kisaca.
Dedigim gibi teoki yerinde guzel. Gercek hayatta veremediginiz tepkileri burada gereksiz konularda verince itici duruyor
olay çözülmüş tatlıya bağlanmış şükür:))Evet hamile olunca kendini "asil" sananlar var ancak konu sahibinin vurgulama sebebi olaya açıklık getirmek için bence. "Daha üç günlük cenazem vardı ama böyle böyle yaptı" şeklinde de olabilirdi konu, detay vermesi olayla davranışın abes kaçmasından ötürü.
Yazık yazık birde diyorsun vayy efendim bu forumda bana neden kızyorlar neden dışlıyorlar hakaret ediyorlar. Demekki birçoğu sizin eseriniz....günde kaçtane konu açtığım hiçkimseyi ilgilendirmez malesef sizi bile ister inanın ister inanmayın beni üzmeye çalışan insanların bana verdiği zarar bir sinek vızıltısı kadar.bence benim değil kendi uslubunuza bakın hani hamilesiniz ya daha fazla gerilmeyin beni görmezdem gelin bir zahmet güle güle:)
Burada anlattiklarinizla cizmis oldugunuz profille alakali konusuyorum zaten gercek hayatta nasil oldugunuz beni ilgilendirmez. Size de iyi aksamlar :)hayatta herkese yerinde tepkiler veriyorum çok şükür beni ben yapan şey zaten samimiyetim beni tanımadığınız için böyle konuşmanız çok normal iyi günler:)
valla bana kızıp dışlayanları hatta hakaret edenleri artık görmüyorum herkesin kendi karakteri işte ne yapabilirim klavye insanları bu derece kaliteli olabiliyor kendine yakışanı yapıyor durun hemen kapatıp forumdan çıkayım Allahım ya şaka gibisiniz:))Yazık yazık birde diyorsun vayy efendim bu forumda bana neden kızyorlar neden dışlıyorlar hakaret ediyorlar. Demekki birçoğu sizin eseriniz....
Evet , hamileyim . Hamileliğimde bebeğimde bana has ve özel . Benim için büyük ayrıcalık , Rabbim isteyen herkese de tattırsın inşallah.
Hamile oluşum da sizi hiç ama hiç alakadar etmiyor , konuyu saptırdın hadi kapa çık forumdan da kaynanan zile basarmı diye kork ve konu aç .
Ayynen öyle birçoğumuzun hatta hiçbirimizin umurunda değilsin zaten bol eğlenceler birkaç gündür bekliyorduk bizde seni. Hoşşgeldiin...
Belli ki hamilelere karşı bir öfkesi var. İçinde biriktirdigi bir garezi var. Tamamen alakasiz bir konuda kadinin hamile oldugunu duyar duymaz kustu kinini yaaa yok boyle birşey.Yazık yazık birde diyorsun vayy efendim bu forumda bana neden kızyorlar neden dışlıyorlar hakaret ediyorlar. Demekki birçoğu sizin eseriniz....
Evet , hamileyim . Hamileliğimde bebeğimde bana has ve özel . Benim için büyük ayrıcalık , Rabbim isteyen herkese de tattırsın inşallah.
Hamile oluşum da sizi hiç ama hiç alakadar etmiyor , konuyu saptırdın hadi kapa çık forumdan da kaynanan zile basarmı diye kork ve konu aç .
Ayynen öyle birçoğumuzun hatta hiçbirimizin umurunda değilsin zaten bol eğlenceler birkaç gündür bekliyorduk bizde seni. Hoşşgeldiin...
HamilefobiaBelli ki hamilelere karşı bir öfkesi var. İçinde biriktirdigi bir garezi var. Tamamen alakasiz bir konuda kadinin hamile oldugunu duyar duymaz kustu kinini yaaa yok boyle birşey.
Birde bize diyor şaka gibisiniz diye.Belli ki hamilelere karşı bir öfkesi var. İçinde biriktirdigi bir garezi var. Tamamen alakasiz bir konuda kadinin hamile oldugunu duyar duymaz kustu kinini yaaa yok boyle birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?