- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Karı koca arasında olur böyle şeyler büyütmeyelim biz büyütürsek kıskananlar neler yapar kimbilir :))Özür dilese ne olacak o anı zehir ettikten sonra? Hamile olduğunu öğrendiği dakikalar geri geldi mi?
Özür dilemek her durumda erdemlik değildir. Sen kadının burnundan getir ardından özür dile 5 dk. Sonra yine yap yapacağını...
Konu başlığında ki gibi herif hala tam bir öküz malesef, burada senin için tepki verilen nokta "sen milyonlarca hamileden birisisin hiç bir ayrıcalığın yok, sıradansın" gibi kurduğun cümle...
Tabiki hamilelerin de diğer insanlardan bir farkı yok ama isteniyorki eşlerinin gözünde en azından bir farkı olsun, değer verilsin en önemlisi şu heves denen lanet olası şey kursakta takılıp kalmasın ama nerede...
Beklediğim tepkiyi vermedi tarzında bir konu başlığı vardı tam hatırlayamıyorum. Eski konularından bakabilirsin
Ben mi saldırganım bana yönelik üç cevabınız var tekrardan bir gözden geçirin lütfen ilkini görmezden geldim ikinciye cevap verdim ama bundan başka bir cevabım olmayacak size eşinize gelince hıhı kesin öyledir iyi günler :))Senin hormonlar farklı çalışıyor morsever! Sanki sürekli bir hamilelik durumun var ,kronik ...nedir bu saldırganlık? Hoşuna gitmeyecek ama benim herif çok iyi adamdır ,beni el üstünde tutar ..hamile olduğumu öğrenince de eli ayağı birbirine dolanır ,nasıl daha iyi olabilirim diye ..gelir bir bebeğimi sever bir benı ...herkes bir değil ..yadamadiysan başkalarının yaşamlarına saygı duy. .
Hic gerek yok burada da kendini yeterince belli ediyor, eskileri okumaya ne hacetBeklediğim tepkiyi vermedi tarzında bir konu başlığı vardı tam hatırlayamıyorum. Eski konularından bakabilirsin
Ayyy ilahi morsever ! Güldüğüm yerlerime ağrı girdiEmriniz olur hemen susuyorum hahhahahahhah :))
Başka insanlara göre bir degeri önemi olmasın zaten. İnsan sevdigi adam ve kendine ait bir mucizeyi taşırken, çok mutluyken, sevdigi adamın da aynı şekilde deger vermesini özen göstermesini istiyor. Yani sadece eşler arası bir ilişkide bu böyle. Yoksa diger insanlara ne hamileymiş değilmiş dediğiniz gibi.Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evladın olur ama şimdiden hamileyim diye ortada dolaşıp ama ben hamileyim böyle olur mu ama ben hamileyim şöyle dedi diye ortada dolaşma ya gerçekten çok itici hamimlelik bir vasıf değil bir üstünlük değil normal bir durum hamile olunca dünyadaki tek önemli kişi siz olmuyorsunuz milyonlarca hamileden sadece birisiniz.
Yaw kıskançlığın da böylesiBen mi saldırganım bana yönelik üç cevabınız var tekrardan bir gözden geçirin lütfen ilkini görmezden geldim ikinciye cevap verdim ama bundan başka bir cevabım olmayacak size eşinize gelince hıhı kesin öyledir iyi günler :))
Ama karşıda öyle bir adam yokmuş bende bu durumu abartma dedim :)Başka insanlara göre bir degeri önemi olmasın zaten. İnsan sevdigi adam ve kendine ait bir mucizeyi taşırken, çok mutluyken, sevdigi adamın da aynı şekilde deger vermesini özen göstermesini istiyor. Yani sadece eşler arası bir ilişkide bu böyle. Yoksa diger insanlara ne hamileymiş değilmiş dediğiniz gibi.
Neden tanımadığım birini kıskanayım ya gerçekten mutluyum kayınvalidem üzemiyor artık beni gerçi böyle bir çabası yoktu sanırım ben çok büyüttüm herşeyiYaw kıskançlığın da böylesibazıları niye herkesi yaşadığı timarhanenin içinde görüyo :))))) ah kaynana yedin kızın aklını
Adios morseverNeden tanımadığım birini kıskanayım ya gerçekten mutluyum kayınvalidem üzemiyor artık beni gerçi böyle bir çabası yoktu sanırım ben çok büyüttüm herşeyi
Sizede güle güle ve gözardı :)Adios morsever
Klasik morsever yorumuAllah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evladın olur ama şimdiden hamileyim diye ortada dolaşıp ama ben hamileyim böyle olur mu ama ben hamileyim şöyle dedi diye ortada dolaşma ya gerçekten çok itici hamimlelik bir vasıf değil bir üstünlük değil normal bir durum hamile olunca dünyadaki tek önemli kişi siz olmuyorsunuz milyonlarca hamileden sadece birisiniz.
HeheKlasik morsever yorumu
Hamilelik üstünlük, başarı, en özel, akla gelebilen sayısız şey.. Siz milyarca insan gibi hamile olmuş/olacak olabilirsiniz ama her hamile milyar içinde en özel anne adayıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?