Hamile bir kadın..öküz bir koca

Karı koca arasında olur böyle şeyler büyütmeyelim biz büyütürsek kıskananlar neler yapar kimbilir :))

Ben mi saldırganım bana yönelik üç cevabınız var tekrardan bir gözden geçirin lütfen ilkini görmezden geldim ikinciye cevap verdim ama bundan başka bir cevabım olmayacak size eşinize gelince hıhı kesin öyledir iyi günler :))

Sürekli tartistigin adamdan çocuk yapıp bir de onu bu mutsuzluğa dahil etmek çok bencilce. Madem anlaşamıyorsun çocuk yapma.

Emriniz olur hemen susuyorum hahhahahahhah :))
Ayyy ilahi morsever ! Güldüğüm yerlerime ağrı girdi sen değil ,konu sahibinin eşi susacak sen bütün konuları yarım okuyup böyle ters anlıyorsan işimiz var .senin yüzünden daha çok ban yeriz ...

Çok ısrar ettin madem , sükut dur

Başka insanlara göre bir degeri önemi olmasın zaten. İnsan sevdigi adam ve kendine ait bir mucizeyi taşırken, çok mutluyken, sevdigi adamın da aynı şekilde deger vermesini özen göstermesini istiyor. Yani sadece eşler arası bir ilişkide bu böyle. Yoksa diger insanlara ne hamileymiş değilmiş dediğiniz gibi.

Yaw kıskançlığın da böylesi bazıları niye herkesi yaşadığı timarhanenin içinde görüyo :))))) ah kaynana yedin kızın aklını

Ama karşıda öyle bir adam yokmuş bende bu durumu abartma dedim :)

ozur dilemis ama o zamana da geri donup duzeltemiyor malesef esin.esinin yaptigi kabalik yuzunden daha fazla kendini uzme yipratma.bu mutlulugun sevincini yasa.esinle de yasa tabiki ama kirildigini uzuldugunu anlat esine.bir daha da buna benzer tatsizlikliklar yasanmamasi icin olgun davranmaniz gerektigini de anlat esine.eve nasibse bir bebek geliyor.. bu 9 ay birbirinizin olgunlastigi hatalarin duzeltildigi artilarin cogaldigi bir donem olsunki bebeginiz dogdugu ilk gunden mutlu huzurlu bir eve geldigini hissetsin.hayirli saglikli mutlu hamilelik gecirin insallah.tebrikler bu arada.

Yaw kıskançlığın da böylesi bazıları niye herkesi yaşadığı timarhanenin içinde görüyo :))))) ah kaynana yedin kızın aklını
Neden tanımadığım birini kıskanayım ya gerçekten mutluyum kayınvalidem üzemiyor artık beni gerçi böyle bir çabası yoktu sanırım ben çok büyüttüm herşeyi

Klasik morsever yorumu
Hamilelik üstünlük, başarı, en özel, akla gelebilen sayısız şey.. Siz milyarca insan gibi hamile olmuş/olacak olabilirsiniz ama her hamile milyar içinde en özel anne adayıdır

Hamile kadin.okuz bir koca..ve kocayla yarisir bi uye ...

@morsever25 hamilelik kutsaldır,hamileler de kutsaldir.9 ay icinde bi canli buyutursun.her adimini onu dusunerek atarsin.Rabbim isteyen herkese yasatsin o duyguyu.neden bu hamile hazimsizligi sende ki bende cozemedim..
Herkesin hamileligi bir degildir.kimisi 9 ay yatar kimisi benim gibi 9 ay ev cocuk yemek bulasik kosturur.kimisi cok duygusal olur.kimisini hic etkilemez.cok degisik biseydir hamilelik.umarim sana da nasip olur.
Ayrica 3. Cocuguma hamileyim.esim her hamileligimi ogrendiginde kalkip oynar.sevincten ne yapacagini bilmez.dogum yapinca bebegi kucagina alir aglar.ki ben bile aglamadim bi kez.yani demem o ki var boyle kocalar.siz yormayin guzel beyninizi boyle seylere.etrafinizdaki hamileleri de gormezden gelin mumkunse..

Neyse ki konu sahibi olayi tatliya baglamis.sag saglim kucagina almak nasip olur canim insallah bebegini..

Adam normalde huysuz huzur vermeyen bir tipse Üzgünüm ama böyle beklentiler sizi sadece üzer.
Nasıl değişir diye düşünmek yerine onu nasıl duymam sacmaliklarindan nasıl etkilenmem gibi çareler düşünün.
Hayırlı olsun hamileliğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…