idare edilecek gibi değil çok da kinci aynı zmanda, kini herşeyi unutturuyor ona gözünü karartıyorerkeklerin geneli böyle kaba ve öküz canım napalım eğer daha kötü özellikleri yoksa idare etmeye çalış
şiddet ağilimi falan var mı?idare edilecek gibi değil çok da kinci aynı zmanda, kini herşeyi unutturuyor ona gözünü karartıyor
Hayır Yok ama resmen taciz ediyor konuşmak istemediğim halde susmuyor ve ben sinir krizi geçiriyorum birşeyleri döküp kırmazsam susmuyor ve en kötüsü canımı yakmak için ağzını bozuyorşiddet ağilimi falan var mı?
küfür vs falan mı? bunun bu karakter yapısı böyle ise ancak çok kırılıp üzüldüğünüzü söyleyip kendinizi ifade edebilirsiniz onun dışında huylu huyundan çok zor vazgecer malesefHayır Yok ama resmen taciz ediyor konuşmak istemediğim halde susmuyor ve ben sinir krizi geçiriyorum birşeyleri döküp kırmazsam susmuyor ve en kötüsü canımı yakmak için ağzını bozuyor
Kendimi çok tutuyorum bunu yapmamak için ama sanırım başka çare Yok annesine söylemekten başkaHatırını sayacağı bir büyüğe danışın siz de tartışmaya girmeyin yapılacak çok da birşey yok karakter meselesi umarım düzelir
Evet küfür ve hakarete varıyor başlarda dediğiniz gibi çok kırıldığımı anlattım günlerce bu sebepten dolayı konuşmadım özürler diledi ama sonra yine aynı olunca artık ben de kontrolden çıktım ben de ağzımı bozmaya başladım sonrasında bende utanç alıyor yerini tabiki ama İnan'ın beni çok zorladı hiçbir kadının dayanabileceğini sanmıyorum bu psikolojik baskıyaküfür vs falan mı? bunun bu karakter yapısı böyle ise ancak çok kırılıp üzüldüğünüzü söyleyip kendinizi ifade edebilirsiniz onun dışında huylu huyundan çok zor vazgecer malesef
Evet küfür ve hakarete varıyor başlarda dediğiniz gibi çok kırıldığımı anlattım günlerce bu sebepten dolayı konuşmadım özürler diledi ama sonra yine aynı olunca artık ben de kontrolden çıktım ben de ağzımı bozmaya başladım sonrasında bende utanç alıyor yerini tabiki ama İnan'ın beni çok zorladı hiçbir kadının dayanabileceğini sanmıyorum bu psikolojik baskıya
bu o muydu ya bende kim diyorumAnlamicak arkadaşlar boşuna ugrasmayin. Kendi kaynanası komşuya gelmiş kendisiyle aynı binada olan, banada ugrarmi diye stresten olucekti. Napmalıyım diye konu açmıştı. Herkesin derdi başka iste
teşekkür ederim yol gösterdiğiniz için, ilk dediğiniz durumu anlatma çabasındayım ama bana ilk dediği şey şu: "hamileliği kullanıyorsun.." bu sözden sonra nasıl konuşma ve diyalog dilini seçebilirim ki onla..sanırım son çare ailesine söylemek..bütün bunların altında yatan sebebi biliyorum ben..kini.. çok istediği memleket gezisine gittik orda görümcemin bir iki davranışına maruz kaldığım için eşime söyledim eşimle aramızda büyüdü bu mesele,huzursuz oldu aklısra onun intikamını alıyor benden bu kadar bencil ve gözükara anlicağınız..ne konuşabilirim ki ben böyle bir insanla1. durumu eşiniz ile tekrar oturup konuşun, artık şartların farklı olduğunu iletin, eskisi gibi olmadığınızı, hamileliğin insanı hassaslaştırdığını ve bundan öte artık tam anlamıyla bir aile olduğunuz için çocuk doğana kadar ona düzgün bir ortam sağlamanız gerektiğini uzun uzun konuşun.
Anlamadı mı?
2. Annesini ve babasını çağırın, onlar ile de konuşun durumu (eşiniz kabul etsin veya etmesin bunu yapın). Bulunduğunuz durumu açık açık anlatın ve ne kadar rahatsız olduğunuzu ne kadar zor durumda olduğunuzu iletin.
Yine mi anlamadı?
3. kendi ailenizi de katın işin içine, hem onun ailesi hem de kendi ailenizi de çağırarak bir arada konuşun.
Baktın yine olmuyor, toparla eşyanı git annene, biraz burnu sürtsün.
Benden tavsiye, sopanı göstermezsen, böyle devam eder.
Nasılsa ses çıkmıyor, nasılsa yanımda, nasılsa ayrılmıyor, hele ki de hamile, tamamen bana muhtaç, şimdi işte istediğim gibi davranırım edalarına bürünür gider, sen bile anlayamazsın ne olduğunu.
Şiddete eğilimi olmaması iyi birşey, fakat psikolojik şiddet ise kaldırılabilir birşey değil maalesef. Kimsenin de bu şekilde bir davranışa maruz kalması (ne eşi ne de ailesi tarafından) doğru değil.
Siz sesinizi çıkartıp, doğrusunu taleb etmedikçe, doğruyu bulamazsınız....
sizi çok ıyı anlıyorum pekı aile terapisti öfke kontrolu için bir yardım önerdiniz mi eşinize ?Evet küfür ve hakarete varıyor başlarda dediğiniz gibi çok kırıldığımı anlattım günlerce bu sebepten dolayı konuşmadım özürler diledi ama sonra yine aynı olunca artık ben de kontrolden çıktım ben de ağzımı bozmaya başladım sonrasında bende utanç alıyor yerini tabiki ama İnan'ın beni çok zorladı hiçbir kadının dayanabileceğini sanmıyorum bu psikolojik baskıya
sayısız kere hem de..ama nafile gerek olmadığını yapılması gerekeni aslında kendisinin söylediğini çok istiyorsam yek başıma gitmemi söyledisizi çok ıyı anlıyorum pekı aile terapisti öfke kontrolu için bir yardım önerdiniz mi eşinize ?
çok anlayışsız ve kaba ... kavga sebepleriniz peki önemli şeyler mi?sayısız kere hem de..ama nafile gerek olmadığını yapılması gerekeni aslında kendisinin söylediğini çok istiyorsam yek başıma gitmemi söyledi
Hayır ufak tefek sıradan şeyler..ama tartışırken bir bakmışız o mesele büyümüş dağ olmuş bağırış çağırışlarçok anlayışsız ve kaba ... kavga sebepleriniz peki önemli şeyler mi?
böyle de olmaz ki ama bebek huzurlu bir ailede sevgi içinde büyümeli bunun bilincinde değil galiba eşinizHayır ufak tefek sıradan şeyler..ama tartışırken bir bakmışız o mesele büyümüş dağ olmuş bağırış çağırışlar
Şuan resmen bebeğimi unutmuş durumdayım okadar gergin ve sinirliyim ki sabah onca yaşanan şeyden sonra dayanamayıp "bu ortamda doğacak bebek sağlıklı olmaz gel gidip aldıralım" bile demiş durumdayımçok anlayışsız ve kaba ... kavga sebepleriniz peki önemli şeyler mi?
Ne yazıkki değil.. ben de ilk defa gördüm hadi önceden beni düşünmüyordu anlıyorum Çan'ımı yakarken çekinmiyordu öünlü sadece bana etki ediyordu bu durum ama şimdi nasıl böyle bencil ve eskisinden daha kötü davranabiliyor sinir krizi geçirip bişeyler fırlatıyorum dayanamayıp sesimi duyıramadıoımdan ötürü..aklım almıyorböyle de olmaz ki ama bebek huzurlu bir ailede sevgi içinde büyümeli bunun bilincinde değil galiba eşiniz
yok canım o kadar da değil sonuçta Allahın verdiği canŞuan resmen bebeğimi unutmuş durumdayım okadar gergin ve sinirliyim ki sabah onca yaşanan şeyden sonra dayanamayıp "bu ortamda doğacak bebek sağlıklı olmaz gel gidip aldıralım" bile demiş durumdayım
evlilikte ilk yıllar böyle tartışmalı gecer bu çoğu kişi de böyledir ama tüm bunların bir nedeni olması kıskançlık mı parasızlık mı aile ilişkileri mi neyi paylaşamıyorsunuz bunu bulmanız lazımNe yazıkki değil.. ben de ilk defa gördüm hadi önceden beni düşünmüyordu anlıyorum Çan'ımı yakarken çekinmiyordu öünlü sadece bana etki ediyordu bu durum ama şimdi nasıl böyle bencil ve eskisinden daha kötü davranabiliyor sinir krizi geçirip bişeyler fırlatıyorum dayanamayıp sesimi duyıramadıoımdan ötürü..aklım almıyor
Evet tabiki öyle dünyanın en güzel şeyi en güzel nimeti ama beni o kadar bunalttı ki dayanamadım artık..yok canım o kadar da değil sonuçta Allahın verdiği can
Allah koruusn bu düşüncelerden uzaklaşınEvet tabiki öyle dünyanın en güzel şeyi en güzel nimeti ama beni o kadar bunalttı ki dayanamadım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?