Hamile bir kadın..öküz bir koca

Eşiniz okuzmuş gerçekten. Ona yapacak yorumum yok. Allah kolaylik versin. Benim eşim de çok sıradan bir habermiş gibi davranmisti her iki hamileliği öğrendiğinde. Gerçi ben de abarti seven biri değilim ama bir garipsemistim. Randevulara denk gelirsek beraber, gelmezsek ben yalnız gittim. Bir tek hamileyken saat kaçta canım ne isterse aldığını övüne övüne anlatır ama hamile değilken de yapıyor aynısını farkında değil, yemeyi seviyoruz masAllah
Netice de iki oğlumuzu da deli gibi seviyor ama sevgisini doğduktan sonra çocuklara gösterdi.
Bir de herkes aynı mı bilemem ama biz çocukla daha iyiyiz. Birbirimizle ugrasmak yerine enerjimizi cocuklara harciyoruz. Gün sonunda dalasmaya halimiz kalmıyor.

Umarım bu bebek de sizin yuvaniza huzur ve mutluluk getirir. Hayırlı olsun.

13 sayfa morsevere laf anlatmakla geçmiş güldüm ya

Konu sahibi Allah saglıkla hayırla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah,Eşiniz o anda saglıklı dusunemedi demekki belki o gerginlikte orda neyin sonucunu bekledıgınızı bıle unutmuş olabilir neyseki hatasını anlamış olay tatlıya baglanmış.

Dua et Allah akıl fikir versin diye. Bebeğin de hayırlı olsun. Bebeğini yalnız büyütenler böyle adamlar yüzünden mecbur kalıyor bu duruma işte. Hakkınızda hayırlısı olsun

Başlıkta kendi kocamı görmüştüm ondan geldim üzülme çanım erkekler bazı durumların hassas olduğunu anlamıyor nedense. Deli gibi aşığız sorun yok ama öküzlük hepsinde var sen sıkma canını ilerleyen zamanda daha da hormonlar artınca daha üzüleceksin gerek Yok dün akşam biz de kavga ettik Sonra bebeğime babasını kötüledim artık takmıyorum sen de önemseme doğduğu zaman senden cok sevecek ama bize karşı full öküzlük devam tabi

çok alakası var hamile diye bırakıp gitmesi üzmüş onu ha yeni öğrenmiş ha 7 aylık hamile hamiledir işte normal bir durum
Ne alakası var sizin hamilelerle ilgili bir sorununuz var sanırım.. ilk öğrendiğiniz zamanki o heyecanı eşinizle paylaşmamak ve onu öyle bi anda ağlatması ne kadar hoş bi durum yazık ki böyle düşünüyorsunuz
Yaşamadan anlamazsınız anlayamazsınız..
o an istediği sadece Sevinç'ini paylaşmak karşısında inatla kavga etmek isteyen karnında ki mucizeyi umursamayan tek istediği orda kavgasını edip defolup gitmek isteyen öküz bi koca....
Evlimisiniz bilmiyorum ama evliyseniz gebeliklerinizi öğrendiğiniz de kocanız sizi ağlattı sanırım !!!!

İnşallah kafası yerine gelirde bi daha seni üzmez... ben üzüntüden bebeğimi düşürdüm
Öğrendiğim gün kavga etmeye başladı ağlattı istemiyorum dedi , sanki tek başıma yapmışım gibi
Korunmadığı halde olmuyordu onun rahatlığıyla yaşıyordu birgün mucize ya oldu öğrendim hamile olduğumu elim ayağım titriyor sevinçten anlatamam o duyguyu...
eve geldi hamileyim dedim surat beş karış "ALDIRACAZ İSTEMİYORUM BEN DEDİ" yıkıldım
Hani beklemiyordum böyle bi tepki neyse sonra pişman oldu ama sürekli kavga edicek şeyler buluyordu ağlamaktan mahvolmuştum ve neticede 6 hafta da düşük yaptım...
bunu unuturmuyum ASLAAAAAAAAAA
Şimdi yeniden hamile kalmak için tedavi görüyorum yine olmuyor
Bunu yaşayan anlar dilerim seni ve bebeğini sever

Adam öküzse öküzdür.

Eve bebek girmesi ne evliliği kurtarır ne de adamın öküzlüğünü yok eder.

Burda bir çok kadın kendi konusunda yazmıştır. Bebek olunca değişecek sandım. Evet değişiyor daha da kötü oluyor. Bebek sihirli bir değnek değil ki....

Allah sana kolaylık versin. 9 ay hamilelik ve hormanlar yetmediği gibi bir de kocanla uğraşacaksın.

İki hamileliğimi öğrendiğim ve eşime söylediğim anları hatırlıyorum. Verdiği tepkileri de. İlkinde çok sevinmişti sarılıp ağlamıştık sevinçten, ikincide öküzlük yapıp daha erken değil mi öğrenmek için demişti doğurana kadar o lafı geldi aklıma. Sizinki de öküzlük etmiş gerçekten. He bir de hamilelik her kadın için çok özel bir süreçtir başkalarının hamile olması o kişiyi bağlamaz. Eşinizden bu dönemde özel muamele yada öküzlük yapmamasını beklemenizden doğal ne olabilir.

O öküzlüğü bir de bebeğiniz doğunca gör
Neyse korkutmayım gözünü ama şimdiden bir aile terapisti şart hem rahat hamilelik süreci hem de sıkıntısız lohusa dönemi için

Hatırını sayacağı bir büyüğe danışın siz de tartışmaya girmeyin yapılacak çok da birşey yok karakter meselesi umarım düzelir

Duzelir yontulur diye beklemeyin. Maalesef huylu huyundan vazgecmez.
Bebeginiz hayirli olsun bu arada, Allah saglikla kucaginiza alip buyutmeyi nasip etsin.
Biz kadinlarda hata ki boyle hodukleri baba yapiyoruz ama bekledigimiz azicik sevgi ve sefkat onu da beceremiyorlar.

Yazım tarzından anlaşılması zor ve kaprisli bir insan izlenimi uyandırdın bende. Daha 2 aylık hamile bile olmayıp kaç senelik adamın değişmesini beklemende ayrıca hayalperest olduğunu gösteriyor.

7 aylıkta olasa farketmez dünyada birçok kişi hamile ayrıcalık beklenmesi çok mantıksız
Kocadan bahsediyor konu sahibi ya dünyadaki birçok kişiden ayrıcalık istemiyor. Beraber ''kocasıyla'' Vesile olduğu bir olayın sonucundan bahsediyor. Tabiki ayrıcalık bekleyecek kocasından . Sizden mi beklesin? Sanki kadın dünyadaki birçok kişi bana ayrıcalık sunsun diyor. Bir garipsiniz. Eleştirmek için içi boş şeylere başvurmayın komik oluyorsunuz.

Uff uzuldum. Bebek istenmedigini hissetmis sanki. Siz de cani gonulden isteyememissjnz babasi olacak kazma yuzunden
Neyse,insallah tekrsr bi bebeginiz olur cok istiyorsunuz..
Onu cok isteyin cok sevin. Ogrendiginiz andan itibaren konusun onunla.. istedginizi sevdginizi bilsin

Merhaba konu sahibi,benm de esim oyleydi..
Adetim gecikince 1hafta sonra evde test yaptim. Pozitif cikti,kostum esimi uyandirdim ikinci.cizgi var bak dedim gosterdim. Eee yani? Dedi... ne eee yanisi,hic mi dizi film izlemedn pozitif? Dedim... pozitif ne demek askim.ne sacmaliyon yaa dedi.. off bebek var yani mal dedim.. himm emin miyiz peki yanilma payi olabilir dedi..
Emindim elbette.. ama tam 10gun sonra doktora gittim. Hem esime sinir oldum. Hem hadi adet olursam da bebek giderse diye oturdum bekledim biraz resmen..

Biz de esimle hep kavga dovus eden bir cift olmusuzdur. Seviyoruz tamam ama hep irili ufakli seylerden kavga cikaririz. Goruslerimiz zittir. O gelenekseldir ben braz daha modern takilirim dusunce olarak. Kaliplasmis seyleri vardir kafasnda. Bense,acaba,olabilir mi diye bakarim biseylere..
Haberlerde ters dusebilirz kavga edebilrz,ailesiyle ilgili bisey yuzunden,yada benim ailemle ilgili bi konu yuzunden edebiliriz..
Cok yogun calisir eve vakti kalmaz,pazar gunleri bile ise gider hic beraber zaman geciremeyiz dovusuruz..aramiza mesafeler giriyo yani.. ben eskiyi cabuk kapatamam o hemen.unutur bi de beni.suclar sonradan..o an hak vermisse bile..

Bebegimiz oldu,hic olmayan kavgalar oldu evde. Bu kadar delirmek icin bebegin dogmasini mi bekledin.kendine gel dedim bagirdim ..Ama bi yandan da korkuyo insan. Kendinden geciyorsun bebegini dusunuyorsun,delirtmemeye bakiyosun adami yani..
Bi sure,lohusa halimle hem tek basima bebege bakma hem de adamin nabzina gore serbet verip delirtmemeye cabaladim.. Simdi bebek 8aylik,duzeldi diyebilirim..
Bence hamileligim daha kolaymis yani. Esimle olan iletisimimiz iyice bozuldu.
Uykusuzluk yorgunluk. Evini b.k goturmesi,camasrlarin dag olmasi ama yikanamamasi,mutfakta biseylerin curuyyp kokusmasi ve senin kokuyla haberdar olman,buzdolabinin icinden 2torba cop cikacak olmasi temizlersen,tezgahinin pis bulasiklarla dolu olmasi..banyo yapmaya,saclarini taranaya vakit bulamamak..bu yuzden kafanda koca bi dolasik yumakla gunler gecirmek..Ve sana muhtac bi bebek.. herseye deger inan...
Ama.bunlarin yani sira,seni anlamayan,yemek tertip duzen bekleyen hatta cinsellik isteyen de bir es.. Dogum sonrasi isteksizlik de cok fazla oldu bende ve hala duzelemedim... Esimle.iletsmszligimizi korukleyen de sanirim bu oldu aslinda....

Ne güzel yazmışsın canım benim...
yüreği güzel insanların dilinden dökülen cümleler de ne güzel oluyor çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Morseveri ciddiye alıp bilmem kaç sayfa laf anlatmaya çalışmışsınız ve hatta onu haklı bulanlar olmuş

Konu sahibi ben hamileyim ayrıcalık istiyorum demiyor ben hamileyim kocam da benimle bu sevinci heyecanı paylaşsın istiyorum diyor ikisi arasında ki fark açık sanırım.

Ne güzel yazmışsın canım benim...
yüreği güzel insanların dilinden dökülen cümleler de ne güzel oluyor çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Allah isteyen herkese evlat versin ... kimi dogurup cope atar,kimisi de daha nokta kadar bile olmayan bebeginin gitmesiyle allak bullak olur..
Kisa zamanda olucak bence bebegin.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…