Hamile bir kadın..öküz bir koca

Bu ne saçma, alakasız, tuhaf bir yorum yahu!
Kadın ne anlatıyor siz ne diyorsunuz. Ben de hamilelik yaşadım hiç duygusal buhranlar geçirmedim ama bir kadın hamileyse o an gerçekten kendisi için çok önemlidir. Nokta.

Eşin hakikaten öküzün dibiymiş. İnsan o anın heyecanıyla gırtlak gırtlağa gelecekken bile susar. Seninki heyecandan saçmalamış. Başında böyle bir tip varken işin gerçekten zor. Allah kocanın kalbine vicdan merhamet versin.
Hamilelik ve lonusalık zaten yıpratan bir süreç. İnşallah gölge etmez ne diyim..

Sende zor zamanlar geçirmişsin.. inşallah düzene girer eşinizle ilişkiniz.. benim üst komşumun 3 tane kızı var biri yeni doğdu ama ben o kadının evini hiç dağınık görmedim mesela, hep tertipli düzenlidir. Haricinde kendine bakar kişiyle alakalı bence değişir.. gözüm korkuyor açıkcası böyle yazıları okudukça
Senin bebeğin zor bi bebekmiş belli ki sen baya yıpranmışsın canım Allah kolaylık versin

Normal düşünmediğinizi ilk yorumda anlamıştım da okudukça kayıtsız kalamadım.
Babalık duygusunu doğumdan sonra bebeği kucağına somut olarak alınca anlamak ayrı şey, eşiyle hamileliğinin heyecanını EDEBİYLE paylaşmak ayrı şey. Benim kocam da öğrenince tavanlara zıplamadı mizaç meselesi ama her kontrolde yanımda gelip her anımıza ortak oldu.
Madem eşiniz siz isteseniz de sizi öyle bırakmaz neden bu öfke diye sorarlar adama?
Tekrar not: Evet her hamile kadın çok özeldir. Size bunun hissettirilmemesi öyle olmadığı anlamına gelmez.

yani adamın kumaşı belli hamilelik neyi değiştirecek ki

sizde en az konu sahıbının kocası kadar kabasınız

çok alakası var hamile diye bırakıp gitmesi üzmüş onu ha yeni öğrenmiş ha 7 aylık hamile hamiledir işte normal bir durum

Kadın ay ben hamileyim diye ortada dolanmiyor ki ,daha doğrusu onu diyecek kadar zaman geçmemiş henüz, 3 gün diyor ya hu 3 ,ilk kez bu duyguyu tadacak bir insan ve haliyle bu güzel haberi eşiyle beraber almak istemesi kadar doğal bir şey yok ama işte herif öküz yapacak bir şeyi yok kadının
Bir insan neyse odur ,değişmez ama konu sahibi yine bir umut belki bu haber hoşuna gider diye düşünmüş olabilir

evliliği kurtarmak için mi çocuk yaptınız. allah ahyırlı ömürler nasip etsin bebeğinize. herşeyde bi hayır vardır. allah kolaylık varsin

Sor bakalım kocana kendi kendini mi şaapıp o çocuğu yapmışsın ?,töbest
Şu yapılan bazı yorumlarda beni benden aldı.Allah'tan banlanmış .
Kim ister ki mutsuz olmak ,dünyanın hayalini kurduğu evlilik hayalinde.
Evlilik şans işi işte yapacak bir şey yok.
Ben bebek yapmaya karar verdiğimde eşim için değil sırf kendim için yapmak istedim.
Çünkü ben istiyordum ve hayaller kuruyordum üstünde ,yani benim olacaktı .Herşey ben istiyorum diye olmasada o bebeği
ben taşıyacaktım ve bakımını seve seve ben üstlenecektim.Buna gücüm ve sabrım vardı.
Sende öyle düşün gitsin ,o bebek senin ve sen istediğin için oldu.
Bırak beklentilere girmeyi eşin yokmuş gibi davran gitsin.
İnan öylesi daha kolay olacak

öncelikle bebeğin hayırlı olsun, Allah kucağına almayı da nasip etsin. bebek istiyor muydunuz ona göre cevap vereceğim.

Ahh sormayın anlatana kadar çıldırdım burada , üstüne birde morseverle polemiğe girdim diye ban yedim. Çok zoruma gitti çok

Aynisindan bendede var benimle hastaneye kontrole gelince soylenen doktor tahlil isteyince bana trip atan gece rahatsiz oldugumda uykusu bolunuyor diye bana soylemedigini birakmayan bir koca var basimda hemde sekiz aylik hamileyim neredeyse. Cok aglatti cok kirdi beni hamilelik donemimde uzun zamandir kendisinden birsey beklemiyorum artik en guzel gunlerimi onun yuzunden zehir etmeyecegim sende oyle yapmaya calis beklentilerini dusur kendi kendine yetmeye calis yoksa cok uzulursun. Bunlari moralini bozmadan yap ve ona sadece hak ettigi kadar deger ver erkek milletini simartmaya gelmiyor sonra kendilerini kusursuz zannediyorlar.

Bilmiyorum ne kadar iciniz rahatlar ama benim esimde ilk ogrendigi zamanlar fazla bi tepki vermedi okuzluklerine devam etti. Ve ben bebisimin ilk kalb atisini gordugumde videoya cektim ona yolladim (calisiyordu) ve ondan sonra tak etti adamin kafasina :) Yani erkekler hemen hissedemiyorlar sanki bizim gibi, mayalarinda var bazilarinin okuzluk. Simdi cokmu iyiyiz ? arada okuzlugu tutuyor ama cocugu hatirlayinca kendine geliyor

Yok benimki öyle değil işte onu gördüm anladım 2 ay oldu sanki hüç böyle bişey yolmuş gibi davranıyor ben yine sinir krizleri geçiriyorum tabiki hamileliği kullanarak bir şeyler elde etmek değil amacım ama biraz değiştiğini yumuşadığını enkazından çocuğu için farklı tepkiler verebildiğini görmek isterdim ama yanılmışım demeli,bu iki ay içinde kaçıncı sinir krizim bilmiyorum ama ben kötüyüm kızlar

erkeklerin geneli böyle kaba ve öküz canım napalım eğer daha kötü özellikleri yoksa idare etmeye çalış

Sizin için çok üzüldüm nasıl bu kadar bencil olabiliyorlar ama şımartmama ve beklentileri düşürme konusunda sonuna kadar katılıyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…