hamile değilim hamileyim dedim

snyk

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
10
1
6
32
herkese merhaba;

yaklaşık olarak 1 senedir beraber olduğum ve sevdiğim ya da sevdiğimi düşündüğüm bir erkek arkadaşım vardı ya da hala var. kendisi ile bir ilişkimiz bana göre kendisinin beni sevmemesinden ötürü bitti. yani ben ayrılık bahanelerinin geri kalanlarının sevmeme dışında bahane olduğunu düşünenlerdenim.

onunla ayrıldıktan bir müddet sonra ben barışmak için kendisi ile görüşmeye başladım.ve muhabbet bir anda yatakta bitti. evet yatakta. bu hoş karşılanmayabilir fakat yetişkin olarak ben ikimizinde bunu istediğinden yadırganmak istenmem çünkü benim yaptıklarım sonrasında daha kötü. onunla bu ilişkimde bekaretimi kaybettim ve görrüşmeyi kestik sen bana bişeyler yaptın ve hadi devam demedim.

fakat ilerleyen süreçte hasta olmamamdan sonra hamile olma ihtimalime karşılık ona durumu söyledim ve sanırım korktuğundan bana sahip çıktı. beraber olduğumuzdan tekrar sevgili olduk diğer meseleyide aşmak için beraber. bu hoşuma gitti yani yanımda olması. ama beni sevmiyor bir türlü istediğim ilişkiyi elde edemedik bence beraber mutsuzuz ve ben sanırım hırslandım benim olsun diye.

ona doktora gittiğimi ve hamile olduğumu söyledim oda falza saf ve iyi niyetli olduğundan buna kandı ya da kanmak istedi bilemiyorum bu oyunu daha fazla sürdüremem ama ne yapacağımıda bilemiyorum. aslında bunları neden yazdığımı bile bilmiyorum. ama onunla bir arada olmak istiyorum napacağımı nasıl yapacağım büyük bir soru işareti benim için..

Dizi senaryosu gibi.İki açıdan ele alalım.Sırf cocuk var diye bitmiş bir ilişkinin devam etmesi ilerleyen donemde gerçekten cocuk olsa bile sorunlara yol açacak.Diğer yandan yalan söylediniz,ki büyügü kücügü olmaz yalanın.Bu öyle yenir yutulur bir sey değil gercegi öğrenince kesin ayrılacaksınız.Yol yakınken söyleyin de bosuna kimse kimsenin zamanını calmasın.Tuhaf yani sizi sevse zaten hamileyim demeden önce size karsı bir adım atardı.Bunu kendinize yedirebiliyor musunuz gerçekten

Bunu eski konunuzdaki beyefendiye mi yaptınız?

Adamın neden bitirdiğini şimdi anladım.

Yalan yalanı doğurur. İşler iyice sarpa sarmadan doğruyu söyleyin. Sizi sevmeyen biri sırf çocuk var diye de durmasın zaten. Siz fazla hırs yapmışsınız, onu gözünüzde. Tutun ki evlendiniz, sadece o değil siz de mutsuz olacaksınız zaten.

Birlikte mutsuzuz sırf hırs yaptım ondan beraberiz diyorsun sonrada yok birlikte olmalıyız diyorsun
Düştü cocuk diceksin yapacagın baska bişey yok

Sevgiliniz de bi garipmiş ya erkeklerin cinsellik konusundaki iradesizlikleri beni bitiriyo sevmediğin kadınla ne diye yatağa girersin ki.. Beraber mutlu olamayacağımızı anladım senden habersiz aldırdım çocuğu ikimiz de yolumuza bakalım de hem kuyruğunu dik tutmuş olursun

Yalan üzerine yalan söyleyip kendinizi iyice zor duruma sokmayın. Hiç hamile kalmadığınızı söyleyin. Zaten sizinle sırf çocuk için birlikte kalan kişi sizi sevmiyordur.

Zorla güzellik olmaz. Sevilmediğinizi bile bile birliktelik yaşamışsınız. Bunun yükünü de karşı tarafa bırakmaya çalışıyorsunuz hem de yalan söyleyerek.
Sonuçta kendi isteğinizle birlikte olmuşsunuz neden adam zorla yapmış gibi hamilelik yalanıyla
işkence çektirmeye çalışıyorsunuz?
Gurur bazen sevgiden daha kıymetlidir haberiniz olsun..

Peki hamile olmadığına emin misin? Eğer gerçekten hamile değilsen yani gercekten doktora gitmişsen ve negatifse bunu ona yanılmışım diye söyleyebilirsin. Ya da seni nasıl rahat hissettirecekse o şekilde söyle ama söyle.

bu yaptığın çok yanlış sende farkındasın zaten evet ama psikolojik destek almanı öneririm.

ayrıca doğruyu söyle ona. tekrar yalan söylemenden iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…