hamile değilim hamileyim dedim

Ayrıca hangi erkek bir kadının hemen hamile olunduğuna inanır?

Benim kocam bile üç kimyasal gebelikten sonra kalp atışlarını duyana kadar sonunda ikinci çocuğu yapabildiğimize inanmadı.

Allah herkese akıl fikir verirken sen nerelerdeydin acaba merak ettim..
Böylesine büyük bir yalanı gözünü kırpmadan söyleyen birine asla daha fazla yazarak kendimi yoramam.
Kısaca yazayım.
Yazıklar olsun bu kadar mı düştünüz?

Boş gebelikmiş de

Yalan söyledim deme bu sefer hep yüzüne çarpar.

Sadece bebek için beraberse de bırak gitsin zaten.
bu iyimiş
ama doktora gittiğini sölemiş çocuğa..
hamile olduğu sölemiş..
boş gebelik felan dese adamin içi rahatlatir terkeder gibi..

Yalan üzerine yalan söyleyip kendinizi iyice zor duruma sokmayın. Hiç hamile kalmadığınızı söyleyin. Zaten sizinle sırf çocuk için birlikte kalan kişi sizi sevmiyordur.

Aslında sadece bebek için beraber olmadığını söylüyor. çünkü ondan ayrıldım dün fakat o beni bırakmadı çocuğu aldıracağım sana yük olmayacağım dedim çünkü sürekli konunun açılması varmış gibi benide yordu. fakat o bunun için yanmda olmadığını tekrar sağlıklı ilişki kurmaya çalıştığını söyledi benim ön yargılı olduğumıu düşünüyor sevmemesini söylememem üzerinden ama ağzından hiç seviyorumda çıkmıyor

Boş gebelikmiş de

Yalan söyledim deme bu sefer hep yüzüne çarpar.

Sadece bebek için beraberse de bırak gitsin zaten.

doktora göründüğümü boş gebelik gibi durduğunu söyledim fakat araştırmış sanırım boş gebelikteede bir aydan sonra kürtaj olunuyormuş ve oda yanımda olmak istiyor. aslında konuyu yokmuş gibi doğmayacak olmayacak gibi konuşuyorum fakat o hep konuyu açıyor. sanırım çok korkuyor.

Takılıp merdivenlerden düşün... Bebe düştü dersiniz; ağlayın filan "Sonunda ikimizi bağlayan, bize dair bir şey olacaktı, yavrumuz olacaktı... Artık yok" filan böyle hüngür hüngür ağlayın, adam da acısın sizle ilişkiyi devam ettirsin, hayali bebeden de kurtulmuş olursunuz. Nasıl?

Sanırım bi dizide görmüştüm ben bunu. Ne yapacaksınız ne ya, gidip doğruyu söyleyin ilişkiyi de bitirin ben böyle saçma bir şey daha görmedim; devam edesiniz varsa da edin yani F*** buddy olarak takılırsınız.

Bir ay kadar önce falan öyle takılıyor gibiymişler zaten.

adam sevmemiş ne diye zorluyorsun ..
namus için mi sürdürüyorsun ilişkiyi..
bebek için mi evleneceksin
valla ne diyim Allah kolaylık versin.

İşte aldırdım senden habersiz çünkü çok korkuyor gibiydin böyle bi ilişki istemedim hamilelik de çok aniydi zaten falan de

Filmlerde esas oğlanla esas kızı ayırmak için yapılan tiyatro. Gereksiz ve kendi değerinizi düşürmekten öteye gitmez

Bir ay kadar önce falan öyle takılıyor gibiymişler zaten.

E takılsınlar işte, bir arada olmak istiyormuş. Adamın gönlüne girip ayarlarıyla mı oynayacağız -bu kızı seveceksin ülen- mi diyeceğiz ne yapacağız ki? Çok saçma. Fazla saçma, fake olabilecek kadar.

Karnınızda bebeği olduğunu düşünürken bırakmaması normal. Yalan üzerine ilişki kurulmaz. Başka bir yalan uydurup bebek hikayesinden kurtulsanız bu defa ya ortaya çıkarsa diye gerilerek yaşayacaksınız.

Tam da what can ı do sometimes lık bir konu. Kulakların çınlasın terimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…