- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Allah herkese akıl fikir verirken sen nerelerdeydin acaba merak ettim..herkese merhaba;
yaklaşık olarak 1 senedir beraber olduğum ve sevdiğim ya da sevdiğimi düşündüğüm bir erkek arkadaşım vardı ya da hala var. kendisi ile bir ilişkimiz bana göre kendisinin beni sevmemesinden ötürü bitti. yani ben ayrılık bahanelerinin geri kalanlarının sevmeme dışında bahane olduğunu düşünenlerdenim.
onunla ayrıldıktan bir müddet sonra ben barışmak için kendisi ile görüşmeye başladım.ve muhabbet bir anda yatakta bitti. evet yatakta. bu hoş karşılanmayabilir fakat yetişkin olarak ben ikimizinde bunu istediğinden yadırganmak istenmem çünkü benim yaptıklarım sonrasında daha kötü. onunla bu ilişkimde bekaretimi kaybettim ve görrüşmeyi kestik sen bana bişeyler yaptın ve hadi devam demedim.
fakat ilerleyen süreçte hasta olmamamdan sonra hamile olma ihtimalime karşılık ona durumu söyledim ve sanırım korktuğundan bana sahip çıktı. beraber olduğumuzdan tekrar sevgili olduk diğer meseleyide aşmak için beraber. bu hoşuma gitti yani yanımda olması. ama beni sevmiyor bir türlü istediğim ilişkiyi elde edemedik bence beraber mutsuzuz ve ben sanırım hırslandım benim olsun diye.
ona doktora gittiğimi ve hamile olduğumu söyledim oda falza saf ve iyi niyetli olduğundan buna kandı ya da kanmak istedi bilemiyorum bu oyunu daha fazla sürdüremem ama ne yapacağımıda bilemiyorum. aslında bunları neden yazdığımı bile bilmiyorum. ama onunla bir arada olmak istiyorum napacağımı nasıl yapacağım büyük bir soru işareti benim için..
bu iyimişBoş gebelikmiş de
Yalan söyledim deme bu sefer hep yüzüne çarpar.
Sadece bebek için beraberse de bırak gitsin zaten.
Yalan üzerine yalan söyleyip kendinizi iyice zor duruma sokmayın. Hiç hamile kalmadığınızı söyleyin. Zaten sizinle sırf çocuk için birlikte kalan kişi sizi sevmiyordur.
hamile degilmiş nasıl doğurabilir.Doğur bence
Boş gebelikmiş de
Yalan söyledim deme bu sefer hep yüzüne çarpar.
Sadece bebek için beraberse de bırak gitsin zaten.
Bir ay kadar önce falan öyle takılıyor gibiymişler zaten.Takılıp merdivenlerden düşün... Bebe düştü dersiniz; ağlayın filan "Sonunda ikimizi bağlayan, bize dair bir şey olacaktı, yavrumuz olacaktı... Artık yok" filan böyle hüngür hüngür ağlayın, adam da acısın sizle ilişkiyi devam ettirsin, hayali bebeden de kurtulmuş olursunuz. Nasıl?
Sanırım bi dizide görmüştüm ben bunu. Ne yapacaksınız ne ya, gidip doğruyu söyleyin ilişkiyi de bitirin ben böyle saçma bir şey daha görmedim; devam edesiniz varsa da edin yani F*** buddy olarak takılırsınız.
Tek derdi adamı elinde tutmaksa, tekrar dener ne yapar ne eder doğurur.hamile degilmiş nasıl doğurabilir.
adam sevmemiş ne diye zorluyorsun ..Aslında sadece bebek için beraber olmadığını söylüyor. çünkü ondan ayrıldım dün fakat o beni bırakmadı çocuğu aldıracağım sana yük olmayacağım dedim çünkü sürekli konunun açılması varmış gibi benide yordu. fakat o bunun için yanmda olmadığını tekrar sağlıklı ilişki kurmaya çalıştığını söyledi benim ön yargılı olduğumıu düşünüyor sevmemesini söylememem üzerinden ama ağzından hiç seviyorumda çıkmıyor
İşte aldırdım senden habersiz çünkü çok korkuyor gibiydin böyle bi ilişki istemedim hamilelik de çok aniydi zaten falan dedoktora göründüğümü boş gebelik gibi durduğunu söyledim fakat araştırmış sanırım boş gebelikteede bir aydan sonra kürtaj olunuyormuş ve oda yanımda olmak istiyor. aslında konuyu yokmuş gibi doğmayacak olmayacak gibi konuşuyorum fakat o hep konuyu açıyor. sanırım çok korkuyor.
adam bebek var diye ilişki istemezse ayvayı yuttuk .. konu sahibiye Allah kolaylık versin ne diyimTek derdi adamı elinde tutmaksa, tekrar dener ne yapar ne eder doğurur.
Bir ay kadar önce falan öyle takılıyor gibiymişler zaten.
Bu arkadaş ayarlar o kısmını benim güvenim tamadam bebek var diye ilişki istemezse ayvayı yuttuk .. konu sahibiye Allah kolaylık versin ne diyim
Karnınızda bebeği olduğunu düşünürken bırakmaması normal. Yalan üzerine ilişki kurulmaz. Başka bir yalan uydurup bebek hikayesinden kurtulsanız bu defa ya ortaya çıkarsa diye gerilerek yaşayacaksınız.Aslında sadece bebek için beraber olmadığını söylüyor. çünkü ondan ayrıldım dün fakat o beni bırakmadı çocuğu aldıracağım sana yük olmayacağım dedim çünkü sürekli konunun açılması varmış gibi benide yordu. fakat o bunun için yanmda olmadığını tekrar sağlıklı ilişki kurmaya çalıştığını söyledi benim ön yargılı olduğumıu düşünüyor sevmemesini söylememem üzerinden ama ağzından hiç seviyorumda çıkmıyor
E takılsınlar işte, bir arada olmak istiyormuş. Adamın gönlüne girip ayarlarıyla mı oynayacağız -bu kızı seveceksin ülen- mi diyeceğiz ne yapacağız ki? Çok saçma. Fazla saçma, fake olabilecek kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?