hamile değilim hamileyim dedim

Bu yalanınızdan sohra artık oninla hiç sir arada olamazsınız yalan söyeyerek sonsunuza kadar onu kaybettiniz bence

Fake olmayı olmayan birşeyi anlatmayı çok isterdim olayların bu noktaya gelmesi bu kadar çığrığından çıkması tasarladığım plan değildi sadece bir yalan yalanı doğurdu ve hırsımın kurbanı oldum o kadar

İşte eski konuya baktım, sıkıntı orada adam fuckbuddy ilişkiyi de istemiyor, bitiriyor. Bir şekilde birlikte oluyorlar ve ardından kızımız olmayan gebeliğe hamile kalıyor.

Gerçekse düşmanım bile böyle insanlarla karşılaşmasın. Abimin eski sevgilisi ben 16 yaşındayken facebooktan bana, birkaç akrabamıza mesaj atıp yalandan hamileyim demişti. Abim tuttu kolundan doktora götürdü, çok fena şeyler yaşanmıştı.

Bu korku için sadece senin yanında ise zaten durmasın

Doğruyu söylemek neden zor peki?
Çok dizi tadında bir konu valla bak, "Ben sana yalan söyledim, biliyorum bana kızacaksın ve benle bir daha görüşmek istemeyeceksin, haklısın da. Bunu çok düşündüm. Kötü bir niyetim olmadığını bilmeni isterim, seni çok sevdim, yanımda olmanı çok istedim ve bize, ikimize dair ortak bir şeyler olsaydı belki benle devam ederdin diye düşündüm. Kalbi güzel bir çocukmuşsun ki beni yalnız bırakmadın. Sana bunu yapmaya hakkım yoktu, ama beni de anlıyorsun değil mi? Seni çok seviyorum, keşke sen de benim seni sevdiğim gibi beni sevebilseydin. Bizim bir şansımız var mı? Bize bir şans verir misin?"

Gir buradan arabesk arabesk, düşmezse hiç senin olmamıştır zaten.

Evlerden ırak.

Bu hamile yalani gercek olsaydi zil takip oynayacaktiniz gibime geldi. Iyi ki de hamile degilmissin. Yoksa cocuk sevmedigi biriyle ömrünü gecirmek zorunda kalacakti.

Hem bence hamile kalmak ve dogurmak tek tarafli bir karar olmamali.

Cocugun vicdanina oynamayi birakin ve bir an evvel gercegi söyleyin. Belki iliskinizi kurtaramazsiniz fakat en azindan kendinize olan öz sayginizi tamamen yitirmis olmazsiniz.

Son düzenleme:

Kız ne güzel yazdin adam bunları duyarsa zaten yakında hamile de bırakır kızı))
Ay gideyim ben haha

Hamile olup bebeğini aldırmak zorunda kalmak iki taraf için zorunluluk olduğu durumlarda bile zor, psikolojik olarak ağır. Sevgiliniz belki de bu durumu bir ömür beraberinde taşıyacak.
Doğrusunu açıklamanız en güzeli. Yapamıyorum derseniz kimyasal gebelik olduğunu ve beta hcg değerinin düştüğünü söylersiniz. Kürtaja gerek olmadığını ve kendiliğinden sonlanacağını söylersiniz ve iletişimi kesersiniz. Ancak olayı dramatize edecekseniz hiç yapmayın bunu gerçeği açıklayın.

Kuzum önceki konundaki adam mı bu? Durduk yere başına iş almışsın. Aranızda gerçek anlamda bir ilişki dahi yokmuş. Bu sorunu çözüp açıklığa kavuşturup iletişimi kesmelisin.

Vay be ben de kendimi yalancı bilirdim bir arkadaşım vardı aylarca herkesi lösemi olduğuna inandırmıştı. aklıma o geldi. Literatürdeki her çeşit kişilik bozukluğuna sahip biriydi kendisi bana göre. Yalanları ortaya çıkınca ne oldu? Önce yaşadığı evi, sonra şehri, en sonunda ülkeyi değiştirmek zorunda kaldı. Şanı kendinden önce gelen bir şahsiyete dönüştü. Çevresinde tek bir insan kalmadı, şu anda başka bir ülkedeki masumları manipüle etmekle meşgul :) Adam öldürsen bile kendini bi şekilde aklarsın ama bu denli yalan söyleyen biri olarak afedersin ama burnun b.ktan çıkmaz.

Bazen bizim için hayırlı olmayan şeyler için hırs yapıp deli gibi işler alırız başımıza.. sırf zaman geçtikçe “hayırlısı değilmiş keşke zamanında bıraksaydım” diyebilmek için.
Sen şuanda hırs yapıp onu elde etmeye çalışırsan daha büyük yalanları alırsın başına ve sonu onun nefreti olur...
senin şuanda yapabileceğin en doğru şey artık sadece şu:
Boş gebelik olduğunu artık hamile olmadığını söyle ve bu durumda eğer ki bu ilişkiyi sadece çoöuk için tekrar başlamak istediysen bunu yapmak zorunda değilsin deyip, çekilirsin. Eğer bir süre sonra gelirse, pişmanlıktan ve bundan dolayı değişmiş olarak gelir.
Eğer gelmezse şuna inanabilirsin ki, çoçuk içinde kalmış olsaydı başka bir sebep içinde kalmış olsaydı o istediğin ilişkiyi asla elde edemezdin ve er ya da geç ayrılıkla biterdi. Lütfen durumu daha da çıkmaza sokma ve yalan söylediğini asla söyleme yoksa onun vereceği tepki belli olmaz ve geri dönme şansı sıfıra düşer.
Dik dur, gelirse bu şekilde gelir

Yatakta bitti diye burada kimseyi kandırmayın bence sırf bekaretimi kaybedersem belki beni bırakmaz aklıyla çocukla birlikte olmuşsunuz.Kaldı ki karşılıklı yaşanan bir durum o yüzden size sahip çıkma zorunluluğu yoktu karşı tarafın ama artık ne kadar duygu sömürüsü yaptıysanız çocuk vicdana gelmiş size sahip çıkmış.Sizi sevmeyen bir insanla bu denli basit oyunlarla birlikte olacak kadar gurursuz musunuz gerçekten ? Bence öylesiniz.Kimse sizi sevmek zorunda değil bir ilişkiye başlanıyorsa bitirmek de aynı şekilde iki tarafında hakkıdır.Sizin bunu kimseye yaşatmaya hakkınız yok.Neden bu kadar tepki verdiniz diyeceksiniz benimde erkek kardeşim var allah korusun.Zamanı gelince olması gerekenler olmalı hayat bu bunu kabullenemiyorsanız bir zahmet ilişki yaşamayın kimseyle. Çaresizlik falan değil bu resmen şeytanlık bana göre.Allah çocuğun yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…