Hamile depresyonu

Okadar kizanlar olmus ki, bide ben kizmayayim dedim kendi kendime.

Rab ile aranizi bilemem elbette, ama yinede ferahlamak icin dua dua dua diye bir tavsiye verebilirim.

bendede hamilelik siniri var offf hem de nasil bir sinir

inan o hormonlar insana sacma sapan dusunduruyor hemen anneyi suclamayalim bazen hamilelikte cok baska bir insan haline geliyorsunuz dusunmediginiz seyleri dusunuyorsunuz yapmadiginiz seyleri yapiyorsunuz

Sağlıklı olsun da doğduğunda herşey geçer inşallah.zamanında sağlıkla doğsun inş.

iki gün önce beyninde tek taraflı kist var önemsiz geçecek dedi doktor.Hayatım zindan olmuş durumda şu an.uyuyamıyorum ağlıyorum.sonra Yavrum üzülmesin diyorum.Benm hormonlar da böyle yaptı.

Elini yüzünü görünce ultrasonda heyecanlanırsın.Bu düşüncelerine ilerde çok saçmaymış dersin.minicik Bi can o.Can parçan senin

senin problemin cinsiyetle alakalı. yani erkek olduğunu düşündüğün sürece hiç bir sıkıntın yokken kız olduğunu öğrenince bunları yaşıyorsan bence hamilelikten değil cinsiyetten senin bunalımın. hiç hamileliğe yorup ta bu güzel duyguyu kirletme bence. millet yıllarca kavuşmayı bekler kimileri kavuşamaz. bulanda cinsiyet yüzünden soğur.

Ben bu durumun tersini yaşadım.
Bebeğimi kız olarak istiyordum ve düşünüyordum.
16.haftada erkeğe döndü.
Ama üzülmedim, sadece cicili bicili tütüler giydiremeyeceğim dedim kendi kendime.
Şuan hala kız bebekleri gördüğümde içim gidiyor, tabi ki oğlumu çok seviyorum.
Bir gülüşüne canım feda.
Zaten istenmeyen bir gebelikti benimki, alışmam 6 ay kadar aldı.
Kendimi hiç hazır hissetmiyordum, hayatım bitti diye düşünüyordum.
Birgün hareketlerini hissetmedim ve soluğu nasıl ağlayarak doktorumda aldığımı anlatamam.
İçim çıktı üzüntüden, o gün anladım ben çoktan anne olmuşum.
İşte o içimizdeki hevesler yüzünden bu sıkıntılı dönemlerde psikolojimiz bozulabiliyor.
Sakin kalın ve psikolojik destek alın.
Bebekler emin olun hissediyor.

Sagsaglim bebegine hamilesin ya hamile kalamayanlar? Kendini kendin ferahlat yanliz kalmamaya calis hele ki dogumdan sonra. Erkek kiz farketmez siz sadece kuruntu ediyorsunuz kiz basina bisey gelebilir gibi erkegin basina gelmez mi gelecek olduktan sonra allah muhafaza!zamanla gececek ins. Kizinla konuş ona guzel dualar et cok faydasini göreceksin emin ol.37 günlük kiz annesiyim rabbim herkesin kucagina hayirlarla bi bebek nasil etsin ömürlerinide güzel eylesin.

ayyy korkutma beni benim ki oglan neyse onemli olan saglikli olmalari. sag salim dogsun baska bir sey istemiyorum,

+1

inan o hormonlar insana sacma sapan dusunduruyor hemen anneyi suclamayalim bazen hamilelikte cok baska bir insan haline geliyorsunuz dusunmediginiz seyleri dusunuyorsunuz yapmadiginiz seyleri yapiyorsunuz
Bende hamile kaldım. Biliyorum neyin ne olduğunu. Konu sahibi sadece erkek çocuk sevdalısı başka bişey değil. Hormonla alakası yok.

Çok özür dilerim ama bu sert yorum neden? zaten konu sahibi yaptıklarının farkında. kendini bu kadar kötü hissetmesi hastalık. hiç kimsenin hamileliği dört dörtlük geçmiyo bazıları sorunlar yaşayabiliyo. sizde hamileymişsiniz anlamanız lazım hormonlardır odur budur. yorum yaparken insanları kırdığınız da elinize bişey geçmeyecek

Bir kizimiz var babasiyla ikincisi de kiz olsa cok mutlu oluruz diyoruz cinsiyetine biz mi karar veriyoruz Allahin isine karismayin.kizim 1.5 yasinda elbiseler giydiriyorsun sacina tokalar takiyorsun.beni taklit ediyor simdi bez alip siliyor sehpayi yeri supuruyor bunlari dusun hayal et..en yakin arkadasin kizin olacak unutma.evladin kizi erkegimi olur hepsi aynidir.

Farkındaysanız, konu sahibi tedaviyle hamile kalmış. Bilerek, isteyerek çocuk yapmışlar..
Rabbim onlara evlat nasip etmiş.. Ama konu sahibi bebeğinin kız olacağını öğrenince, nedense depresyona girmiş..
Bu durum normal mi? sizce..
Hormonmuş, depresyonmuş..
Bazı şeyler de insanın kendi elinde. Hastanelere gidin bakalım, insanlar ne hastalıklarla ne dertlerle uğraşıyorlar..
Konu sahibi sağlıklı evladım olacak diye sevineceğine, kızım olacak diye üzülüyor..

Ne kadar seviyorsunuz yangına körükle gitmeyi,kadın zaten anormal buluyor hem düşüncelerini hem ruh halini!Bir kadın olarak dünyaya bir kız çocuğu getirmek istemiyor belki olamaz mı?Zihniyetiniz kadar da erdemli olsanız bari?

sizde erkek evladı gömmeyin bi zahmet sırf cinsiyet yüzünden depresyona giren bir kadın yüzünden. aramızda erkek evlat bekleyenlerde var sonuçta. kaş yapmaya çalışırken göz çıkarmak bu. bende üniversitede ne kızlar tanıdığımı anlatayım istersen genelleme yapacaksak eğer!

ben aslında seni çok da taşlamayacağım.
çünkü belli ki sen de bu durumdan şikayetçisin ve hamileliğini kendine zehir ediyorsun.
cinsiyet konusunda beklentiye girmen normal. hamilelerin birçoğu giriyor çünkü. evet hepimiz
sağlıklı olsun da fark etmez diyoruz ama gönülden de bir cinsiyet beklentisi geçiyor yani.
ben de kız olsun istiyordum hep. ama oğlan olacak diye içime doğuyordu. ben 3 kız kardeşim. ilk evlenen ve çocuk sahibi olan da benim. o yüzden oğlan çocuğu çok uzak gelmişti bana. neyse Allah oğlan evladı nasip etti.uzun ömürlü olsun inş. önce tuhaf oldum sonra alıştım. şimdi diyorum ki iyi ki oğlan olmuş. sanırım kız olsa bu kadar sevemezdim (şaka tabi Allah ne verdiyse sevgisini de yüreğine konduruyor)
sağlıkla kucağınıza alın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…