- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
- Konu Sahibi book thief
-
yav tamam hee haklısın tamam.Bakın ilk alıntıyı yapan sizdiniz gayet sert bir uslupla.
Ben size öyle bir şey yok diyorum hala uzatiyorsunuz şimdi de sanki ben uzatiyormusum gibi bir hava yaratıyorsunuz.
Ben size en son mesajimda gayet normal bir şekilde bir sonraki mesajimda böyle bir ayrım yapmadığımi yazdım okumussaniz bunu anlamışsınızdır dedim. Hala hatayi anlamak diyorsunuz?
Hangi hata?
Ben zaten cinsiyet ayrımı yapmamak lazım ben kendim de yapmamak istiyorum demişim siz bana ne diyorsunuz.
Kusura bakmayın ama once alintilayip ders veren ben alakası yok dedikçe usteleyen sizsiniz kendiniz niyet okudunuz diye ben hatalı olmuyorum!.
Niyet okuyuculugu yapıp ısrar eden sizsiniz
Farkındaysanız, konu sahibi tedaviyle hamile kalmış. Bilerek, isteyerek çocuk yapmışlar..
Rabbim onlara evlat nasip etmiş.. Ama konu sahibi bebeğinin kız olacağını öğrenince, nedense depresyona girmiş..
Bu durum normal mi? sizce..
Hormonmuş, depresyonmuş..
Bazı şeyler de insanın kendi elinde. Hastanelere gidin bakalım, insanlar ne hastalıklarla ne dertlerle uğraşıyorlar..
Konu sahibi sağlıklı evladım olacak diye sevineceğine, kızım olacak diye üzülüyor..
yav tamam hee haklısın tamam.
Benim neyi düşündüğümü benden daha iyi mı biliyorsunuz?
Su üslubunuza bir bakın.
Bana satqstiginiz halde her cevabımi nezaket sınırında tutmaya çalışıyorum gelen cevaba bakın Size kendimi ifade etmeye çalıştığım için pişman oldum. Dakika israfı oldu gerçekten yazık.
Sizin alintiladiginiz ilk mesajımdan bir mesaj sonra gayet açıkken her şey ortadayken cinsiyet umurumda degil derken su yazdiginiz yazi...
Neyse daha fazla bak kelime hak etmiyorsunuz
esime veya ablama falan acilabilsem psikolojik tedavi icin bir adim atmis olacagim
Hamile tribinden gına geldi
2 oglum var, bahtlari guzel olsun. ama ikincisi niye kiz olmadi diye neredeyse aglayacaktim.Merhaba kk kadinlari, yine yardiminiza ihtiyacim var. Bu sefer durum fena. Taslanmaya, yerin dibine sokulmaya hazirim ama kimselere anlatamiyorum, lutfen bozuk olan psikolojimi daha da bozmayin, yardim istiyorum
27 yasindayim, 1.5 seneyi gecti evliligim. Esim 38 yasinda, esimin yasi benim de pko problemim nedeniyle cok ertelemeyelim diye dusunduk ve tedaviyle 16+3 hamileyim. Ilk ogrendigim gunden beri oglum olacagini dusunuyordum, hem icimden oyle geciyordu, ona isaret eden ruyalar goruyordum vs. hem de etrafimdaki herkes erkek annesine benzetiyordu beni. Doktorum da iki sefer sanki oglumuzun pipisi de burada tarzi yorumlarda bulununca ben iyice erkek beklentisine girmistim, ta ki gecen cumartesi gunku randevuya kadar. Doktorum kiz oldugunu soyledi, basimdan asagi kaynar sular dokuldugunu hissettim ama esim ve anne babam da yanimdaydi, sevinmisim gibi gozuktum. O gun doktorun yanildigini falan dusunup kendimi rahatlattim, cunku ben hala erkek olacagini hissediyordum. Ertesi gun hic abartisiz butun gun agladim ve cok kotu dusunceler gecti kafamdan
Doktorumun tavrindan da pek hoslanmadigim ve cinsiyetten de emin olamadigim icin baska bir doktora gittik pazartesi gunu. Cok tatli bir doktordu, bebegin kiz oldugunu soyledi o da daha onceki haftalardaki tahminler yaniltici olabilir vs diye bilgilendirdi bizi. O doktordan cikinca bebegimin saglikli olduguna cok sevindim, kiz olacagi icin icim kipir kipir olmustu. Dune kadar iyi sayilirdim ama dun yine cok kotu dusunceler gecti aklimdan, cocuk yaptigima cok pismanimher rahatsizligimin sorumlusu olarak onu gorup icten ice cok kiziyorum, bazen acaba birden bir sey olsa ve gitse uzulur muyum diye dusunurken buluyorum kendimi eger hissediyorsa o da cok uzuluyordur eminim. Ben de kendimi iyi hissedince vicdan azabindan oluyorum zaten. Ama bir turlu icimi ferahlatamiyorum
Sanirim depresyondayimesime veya ablama falan acilabilsem psikolojik tedavi icin bir adim atmis olacagim, ama onlarin tepkilerinden de cok cekiniyorum, dusuncelerimin saglikli olmadiginin farkindayim
Bu durumu veya benzerini yasayan, atlatan tanidiginiz bildiginiz var mi acaba? Daha ne kadar surer ki boyle..
Oğlu olacak muhtemelen de o zaman şu konuya bakan kız çocuğa hamileler öldürsün kendini
Çok gereksiz gerçekten
İnsan yerin koyup cevap verdiğime pişman oldum.
Al bendende okadar .Hamile tribinden gına geldi
E benim de oğlum var, ama dediklerin doğru, ben annemle kuaföre de gidiyorum dertleşiyorum da ama kardeşim ufff anneeee diyip atiyo kendini sokağa, bu böyle yani
siz cinsiyet önemli değili sonra dediniz ama benm neye tepki verdiğimi anlamadınız. uslup derken karşımda hiçbirşeyi kabullenmeyen biri varken uzatmamak için artık tamam diyorum. ben ilk mesajınıza tepki verdim gömmeseydiniz diye. gömmediğinizi sadece kızları övdüğünüzü sölediniz bende erkeklerin aramadığını gitmediğini sölüyosunuz kötülüyosunuz dedim. cinsiyet ayrımı yada kız bebek istiyosunuz demedm size ısrarla cinsiyet ayrımı yapmadığınzıı yazıyosunuz. yani benm yazdıklarımı kendinize göre okuypsunuz bu yuzden kestirip atmak adına bi önceki mesajımı yazdım. ki asla bir insana yaptığım bir uslup değildir bu. neyse ben yine de alttan alıyorum tekrardan. LÜTFEN YAZMAYINIZ. UZATMAK İSTEMİYORUM. bu ikinci oldu yazmayın dedikçe yazan da sizsiniz ayrıca.Benim neyi düşündüğümü benden daha iyi mı biliyorsunuz?
Su üslubunuza bir bakın.
Bana satqstiginiz halde her cevabımi nezaket sınırında tutmaya çalışıyorum gelen cevaba bakın Size kendimi ifade etmeye çalıştığım için pişman oldum. Dakika israfı oldu gerçekten yazık.
Sizin alintiladiginiz ilk mesajımdan bir mesaj sonra gayet açıkken her şey ortadayken cinsiyet umurumda degil derken su yazdiginiz yazi...
Neyse daha fazla bak kelime hak etmiyorsunuz
E kız da annesini sever erkek de annesini sever. Ben erkek hayırsız olur annesini sevmez demiyorum ki zaten.
Anneye daha yakın daha arkadaş gibi bir iliski kuruluyor kız çocukla
En azından benim cevremdeki ilişkilerin hepsi böyle.
Hain evlat olur erkekler demisim gibi bir tavrı hak etmiyorum.
Şaşırdım gerçekten iki kere döndüm baktım ne demişim o kadar diye
Hiç bi şey dememişsin,bazen insanlar sen ne dersen de içindekini söyleme gereği hissediyorlar, böyle bir dürtü, saat kaç diye de sorsan aynı cevapları alabilirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?