merhaba arkadaşlar.. esımle bebek ıstıyoruz.. gecen ay 6 gun gecikmeyle adet oldum. neyse adetım bıttı temızlendım ama benım ıcım hamıle olduğumu soyluyor. oyle hıssedıyorum. sol kasıgım ağrıyor. her yerım sıs .basım sureklı donuyor ve ağrıyor. ve cok fazla da akıntım var. adetın bıttıgı gun test yaptım negatıf cıkttı ama ıcımde kı hıs ve bu olanlar benı hamıle mıyım sorusuna ıtıyor.. sızce olabılır mı ????
merhaba arkadaşlar.. esımle bebek ıstıyoruz.. gecen ay 6 gun gecikmeyle adet oldum. neyse adetım bıttı temızlendım ama benım ıcım hamıle olduğumu soyluyor. oyle hıssedıyorum. sol kasıgım ağrıyor. her yerım sıs .basım sureklı donuyor ve ağrıyor. ve cok fazla da akıntım var. adetın bıttıgı gun test yaptım negatıf cıkttı ama ıcımde kı hıs ve bu olanlar benı hamıle mıyım sorusuna ıtıyor.. sızce olabılır mı ????
Adetin olmuş bitmiş diğer adete kadar bu kadar belirti olmaz.üzgünüm psikolojik olarak aşırı kurgulamissiniz.adet gecikmesi gebelikte ilk belirtidir gerisi sadece vücudumuzun bize oyunlari
canım benim annem bana hamileyken 4 ay adet görmüş. ama işin bir de psikolojik boyutu var. bende bebek yapmayı düşündüğümüz ilk ay kendimi o kadar kitlemişim ki hamileliğe sana yemin ederim bütün belirtileri yaşadım. baş dönmesi,m,de bulantısı,sürekli uyku halleri,kokuların burna kötü gelmesi,kasık ağrısı gibi gibi gibi... ama sonu hüsran oldu. sana tavsiyem her ihtimale karşı en kısa zamanda bir test yap pozitif yada negatif sonucu gör ve bundan sonrası için çok kafaya takmamaya çalış.