benim içinde paylaşmak bi zevkti böyle araştırmacı nazik bir annenin bebeği çok güzel yetişir eminim çok iyi bir anne olucaksın sen hamilelinin tadını çıkar bebekler sağlılkla doğsun allah güzel yazılar yazsın biz uğraşırız sokakta gördüğün yaramaz çocuklar varya onlar anneleri için dünyanın en iyi çocukları yani insan kendi çocuğunu kıyaslayamıyor hatta kendi çocuğu olunca başkalarının bebekleri eskisi gibi çekici gelmiyor bu yüzden sen dünyanın en akıllı bebeğinin annesi olucaksın bide şu kusmaların geçse dua edicem senin için belkide 4. ayda biter
3. aya girmeme 10 gun kaldı... ılk ay sureklı karın agrısı cektım ...tam o gectı dıyecektım kı ustune bırde mıde agrısı ve bulantıları eklendı... ama allaha hamdolsun kı 1 ay kadar sürüp gectı... cok sukur artık pek yok... kokulara karsı duyarlılık , hassasıyet falan fılan sımdılık hala devam edenler...
ben sitenin acemisiyim bilseydim nasıl arkadaşlık yollanacağını bende sana yollardım inan haberlerini almak isterim allah yardımcın olsun annelik hissihemen olmuyo kimisi hemen hissttiğini söylüyo ama ben inanmıyorum benim oğlum tedaviyle oldu çok istiyerek ama bende kucağıma almadan bilemedem anne olmak nasıl bişey onun kokusunu bi duy o zaman bide asla ondan vazgeçemeyeceğini inşallah hasta olmaz ama en küçük bir rahatsızlığında bebeğin allahım ona bişey olmasın yaşayamam diyosun tecrübesizlik ben sarılık olduğunda çok ağlamıştım o zaman anladımki bu küçücük şey bensizde yaşar biri mutlaka bakar ama ben onsuz nasıl yaşarım dedim ozaman anne oldum işte şimdi eline kıymık batsa ağayabilirim onla birlikte kendine iyi bak sağlıkla kal
21. haftamın son günündeyim. ve hala mide bulantım var benim. yemeklerden tiksiniyorum et tavuk bunları zaten görmek dahi istemiyorum. balık yiyorum allahtan. sütten tiksindim. onun yerine yoğurt yiyorum. et yerine kuru fasulye yemeye çalışıyorum ki ondan da nefret ederim hep açım ben ya hiçö doymuyorum. kilo veriyorum sürekli normalde balıketliyim ben ama hamileliğimde erimeye başladım kötü durumdayım. artı bide şimdi mide yanması eklendi. kötüyüm yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?