Hamile iken bulantılarınınız ne zaman geçti, kokulara ne zaman dayanabildiniz?

bende balık çok severdim çok yerdim ama bilhassa balık ve tavuktan çok tiksiniyorum derinsss, siz sanırım doğumunuzu yaptınız sağlıkla sıhhatle bir ömür diliyorum

cok tesekkur ederim canim darisi basina ama bunlar gecici sikayetler kucagina alinca unutursun

ben 10 haftalık hamileyim bir kaç gün önce çok bulanıyodum ne yesem çıkartıyodum ama şimdi azaldı özellikle 8. ve 9. haftalarda çok bulandım ama yine de şimdi kokulara tatlara duyarlılığım var bulananlara tavsiyem neyden tiksiniyosanız ondan uzak durun ben fazla tatlı yemezdim tatlı yer oldum baharatlı ekşili şeylere gelemiyorum inşllh geçer bunlar güzel bi hamilelik geçiririz ve hayırlısıyla kucağımıza alırız

kizlar ayni dertten muzdaribim maalesefsimdilik hamileligimden zevk alamiyorum,mutlu olamiyorum.bu arada 11 haftaligim son 4 hafta resmen bittim.yasayanlar bilir aslinda,hic bise yiyemiyorum,halsizim,yataga yapisiyorum kalkamiyorum.ama bu aralar günde 1 kere istifra ediyorum,4 hafta öncesine kadar günde 7-8 defa cikariyodum.ictigim suyu bile...neyse bunlari anlatirken bile migdem kalkti kendinize iyi bakin anne adaylari ve kizcelerrr

kapılar bile kokuyordu su bile içemedim kaç ay ama geçiyor herkesin süresi farklı

mrb kızlar benimde çok bulantılarım oluyodu hem de bayağ şimdi 11+2 haftalığım ve azaldı gitgide azalıyo çok mutluyum inşllh bulantısı olanlarında bi gün geçer ama ben şunu farkettim kızlar mideniz bulandığında kendinizi tutmaya çalışın çünkü ne kadar çok kusunca o kadar mide hassaslaşıyo ve yedikten sonra uzanmayın bi yarım saat oturun ben öle yaptım hepimizin Allah yardımcımız olsun

offff offff yarabbim çok zor bu bulantılı dönemler bende 17 haftalık hamileyim öldüm bittim 44 kiloya kadar düştüm daha yeni yeni kendime geliyorum bulantılarım geçmişti 2 gündür yine var ama mutfağa hala giremiyorum kokulara karşı hassasiyetim var bi tanede oğlum var 4 buçuk yaşında ona hamileykende böyleydim sonra geçiyo herşeyi unutuyosunuzzz alla hepimize sağlıklı evlatlar ve doğumlar nasip etsin inşallah kızlarr öptüm hepinizii

merhabalar ben de 10+1 deyim 4 haftadır perişanım
yazdıklarınızı okumak hele ki doğduktan sonra hepsi unutuluyo demeniz beni çok motive etti
sadece ekmek peynirle açlık hissimi bastırmaya çalışıyorum yoksa açken daha kötü öğürüp asit kusuyorum
bebiş beslenemiyo diye korkuyorum ama böyle olması gerek demekki diye de teselli bulmaya çalışıyorum
bu süreçte herşeyde olduğu gibi sıkıntılar paylaşıldıkça azalacak inşallah
dua edelim birbirimize

Slm arkadaşlar en son 6 mart adet oldum ondan sonra daha olmadım kan testi yaptırdım sonucum 0,100 çıktı ne yapmam lazım

6,5 haftalık hamileyim..bu haftadan itibaren bulantılar başladı..özellikle sabahları işkence gibi..en sevdiğim şey çaydı..ondan tiksindim...tavuk görünce gözümün önüne ölü kuş geliyo..ondan da tiksindim..ancak öğlen 3ten sonra falan bişeyler yiyorum..işe gitmek tam bir azap..kötüleşince çekip eve geliyorum..yakında kovulucam sanırım

ama bebişim için herşeye değer...:81:

benimde hamile olduğumu öğrendikten sonra 2. ay berbat geçti sürekli kustum ne konuşabildim ne yatabildim nede yiyebildim tek yediğim bol tuzlu patates ve salatalık birde hafif çorbalardı
kız kardeşim yanımdaydı allahtan o baktı bana
2.ayı doldurdum ve nerdeyse hepsi geçti kokulara karşı hassAsım hala ama yinede rahat yemek yiyorum arada yemek yapabiliyorum
birde progestaron kullanıyorsanız hamilelik hormonlarınız 2kat daha artacağından bulantılarınız dahada şiddetlenecektir
birazda vucud yapısıyla ilgili galiba bazılarının hiç olmuyo bazıların ise doğum yaprken bile devam ediyor
inş. hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…