hamile iken eşiniz size cinsel açıdan nasıl yaklaşıyor?

snmglr

Anne
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2006
360
1
96
İzmir
Ya kızlar kendisi hamile olupta eşiyle cinselliği yaşamayan varmı aranızda?Yani kocanız hamilesiniz diye sizinle birlikte olmak istemiyormu yada bu durum onu rahatsız etmiyormu?
Ben eşimin başka bir kadınla cinsellik yaşadığını düşünüyorum,çünkü 3 aydır beni istemedi,bir erkek 3 ay dayanamaz diye biliyorum,yanılıyormuyum?Bu şüphe beni çok rahatsız ediyor ve eşimden nefret etmeme sebep oluyor..

Ben hiç hamilelik yaşamadım ama nolur at kafandan kötü düşünceleri..:teselli:
Adam seni zaten sevmese çocuk ister miydi senden?
Hem riskli hamilelik geçirenler var,9 ay bir de lohusalıkta beraber olmuyor çiftler..Hep öyle kötüye yormamak gerek..yerimseniben
Belki eşin de korkuyordur sana,bebişinize zarar vermekten..

bencede rahat ol bizimde cinsel hayatımız değişti istek var ama endişede var ya bebeğe bişi olursa diye ve bunu beden cok eşim düşünüyor kötüye yorma tatlım ne güzel eşin anlayıslı davranıyor hamilelik boyunca kardeş kardeş yatanlar var yani düzelir merak etme yada sen yanaş eşine başka seyler dene belkide senden bekliyordur ok.

Ilk baslarda doktorun bisiy olmaz demesine ragmen kaybederim korkusuyla
son aylarda ise;yine doktorun sorun yok bisiy olmaz demesine ragmen istemedende olsa
bebege zarar veriririm korkusuyla isetilsede bazen ertelenebiliyor cinsellik.

yalniz bu öyle kimsenin bisiy dememesiyle cözülmez,konusun rahatlayin bence.
sordunuzmu hic neden istemedigini?belki korkuyordur,endiseleniyordur.

Hamılelıgımın basında hormonlarında etkısıyle ve zaten kıskanc bır yapıya sahıp olmam sebebıyle esımle cınsellıkte yasamama ragmen bu dusuncelerde benı cok sarıp sarmalamıstı kısa surelıgınede olsa..
ama tabıkı orrtada oyle bırsey yoktu zaten cınsellık yasıyorduk hamılelıgım boyuncada yasadık ama begenmıyor dusuncesıne kapılmıstım bunada o sebep degıldı dedıgım gıbı duygu karmasasına gırmıstım ama kısa surede atlattım sukur.. kendı kendıme sıkıntı yapar gercekmıs gıbı bırde uzulur aglardım yok yere.. kavgada ettgımız olmustu bu yuzden ben sorun cıkarıyordum ama gectı tabı.. sıkma canını canım.. ayrıca hamılelıgınde rısklı ve tehlıkelı bır durum yoksa cınsellıge engel bır durum yok demektır bırbırınıze uzak kalmanız anlamsız.. Umarım saglıkla bebegıne kavusursun canım.. yerimseniben

Oğluma ilk hamileliğimde en fazla 1 ay sürüyordu.Bu hamileliğimde ise 3 aydan daha fazla sürdü.
sorduğumda tabikide hamilesin korkuyorum diye cvb veriyor,ama öncedende bir hamilelik geçirdim.Zaten bir derdim var köşesinede kocamdan şüphelendiğim konusunda bir yazı yazmıştım,
arkadaşımın eşi söylemiş birine,eşim demiş hamile kalsa ben başka bir kadına giderim.
Kendimi bir erkeğin yerine koyuyorum ve evet bende pek haz duymam açıkçası,ama başka bir kadınada gidermiyim,hayır.
geçen gün yengemle dertleştim bu konuyu ve obana erkeklerin çıplak bir bacaktan bile tahrik olduğunu ve benim hamileliğimin hiçbir şeye engel olmayacağını söyledi,
doktor bile cinselliği yaşayabileceğimizi söyledi eşim yanımda iken ve o bunu duydu ve çokda güzel idrak etti.

Arkadasım mantıklı dusunmek gerekırse tabıkı de koca bır karın ıle ınce bır belın verdıgı haz aynı olmaz..
ama bunun ıcın de senın karnın sıstıkce onun ınce bellere gıtmesı gıbı bır hakkı da yok.. bunun sadece hamılelıkle bır alakası yok bence esının evlılıgınıze ne kadar sadık baktıgı ıle alakalı.. eger ondan gercekten suphelendıgın seyler varsa oturup konusmalısın.. ama mantıklı dusundugunde sadece kendı kuruntularından ıbaret oldugu kanısına varıyorsan yok yere ne kendını uz ne mınık yavrunu ne de esını.. hamılelık cok farklı gercekten kımısı bastan sona duygusal gecırıyor kımısı kısa kısa donemlerde..
bunun rehavetıne kapılıpta kendını uzmene ızın verme canım.. ayrıca esıne yaklasmaya calıs nasıl tepkı verdıgıne bak.. cınsellık yasamanız sart degıl bırbırınıze sarılıp uyumanız bıle yeterlı olmalıdır.. sen anne olucaksın ıkıncı kez o da baba.. herkes kendınden bıraz ozverıde bulunucak.. ben hak vermıyorum kesınlıkle erkektır dayanamaz dıye.. kımsenın oyle bır hakkı yok.. kucagına hazır bır bebek alan bu erkekler en azından o konuda bıraz fedakarlık yapsınlar..

2ayı geçti hamileliğim daha başındayız ama 1 aydır kardeş olduk eşimle 3.aya kadar bende istemem içim rahat etmez beklenen aranan bi bebekti çünkü ama geçen gece şakalaşırken hamile bi kadınla ilişkiye girmem ben demesi düşünmeye sewk etti beni. ne yani dedim 7 ay daha kardeşmi kalıcaz gayet rahat ewet dedi çıldırdım sinirden kal geldi bişey diyemedim. aldatmaz buna adım gibi eminim ama kadına kendini çokta iyi hissettirmez sanırım bu ayrılık. bebeğimizi düşünüyor biliyorum ama 9ayda durulmazki kardeşim. eğer sonuna kadar böyle giderse doğurduktan sonrada ben izin wermiycem olmasına.
hamile oldugumu öğrenince sigarayı bırakmışım ben irade şowu yapıyorum resmen ilişkiye girmedenmi duramıycam 9ay yapmadıktan sonra.öylede güzel dururumki o düşünsün sonunuu biz bebeğimle mutluyuz şimdilik

İki hamileliğimde de bebeğe bir şey olur şüphesiyle doğum yapana kadar cinselliğe ara vermiştik. Bu sırada benim tek düşündüğüm eşimin bir başka kadına gitmesi değil, çocuğumun sağlıklı doğmasıydı.
Eşinize güvenin ve bence karnınızdaki bebeğinizi düşünün. Öncelik hakkı bebişinizindir. Bu tür şeylere kafayı takar ve strese girerseniz ne kendinize, ne eşinize bir şey olmaz, olan sadece karnınızdabi günahsız bebişinize olur. Lütfen bebeğiniz için rahatlayın ve hamileliğinizin tadını çıkarın.

bencede olumsuz düşünme beninde ikinci hamileligimde eşim yanıma yaklaşmazdı ama çok şükür araya 3.kişileride sokmadı.hamileliginden dolayı sen biraz alınganlık yapıyorsun galiba bu tür şeyleri düşünüpte hem kendini hende bebegini strese sokma.allah kurtarsınşutarafagitti

Bende 5 aylık bir bebege sahibim bizim dogumdan önce çok güzel bir seks hayatımız vardı ama dogumdan sonra kötüleşti bu biiaz benden kaynaklanıyo ama şuda var ben hamileliğimin 8 ayına kadar ilişkiye girdik ama dogumdan sonra ayda 4-5 kez benim eşim kolay kolay duramaz ama zamanla iş yogunlugu falan ben yorgunum olmuyo işte ama ben eşime hep şunuı söylerim başkası ile beraber olsan hastalık taşırsın bize kimde ne oldugu belli değil derdim eşi başkası ile ilişkiye girmiş karısı rahim kanseri olmuş olan vardı eşime onu örnek gösterdim oda korktu sonrasında telaş yapma zamanla erkekler isteksizleşiyo zaten
bence eşine güven sen hamilelik piskolojisi ile duygusal düşünüyosun bence ilişkiye girmemesi seni aldattıgını göstermez

Nedir bu ya hamilelik stresini yaşayan kadın, doğum sancıları çeken kadın, erkeğin şeyinin derdine düşen yine kadın...kötükedihüso
Afedersiniz, biraz açık yazdım ama sinirleniyorum böyle şeyleri okudukça.:oklava:
Bayanların İlgiye sevgiye, şevkate en ihtiyaç duyduğu dönemler değil midir hamilelik dönemi
Bari bu kadarcık fedakarlığı yapsın erkeklerÇok üzgünüm çoook
Eğer rsikli bir hamilelik söz konusuysa ilişkiye tabiki girilmemeli ama cinsellik illaki ilişkiye girmek değildir bence.
Eşler birbirini tatmin edebilir istedikten sonra, tenini doyurabilir.Ama önemli olan önce ruhun doyması.
Sen canını sıkma arkadaşım. Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin...a.s.

Daha çok yeni hamileyim birbirimize doyamadan hamile kaldım doktorum bir sakıncası yok olursa söylerim size dedi gayet normal hatta dahi iyi ve sıcak yaklaşıyor eşim :) ama biraz da garip oluyorum diyor bebeğe ayıp olur mu gibisn den tabi o işin şakası :)

Back
X