Hamile iken tüy dökücü krem kullanan var mı?

nebis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
178
25
118
Kızlar ben önceden epilasyondan önce emla krem kullanıyordum.Hamile kaldıktan sonra doktor 3 aydan sonra kullanabilirsin demişti. Tekrar eczaneden almya gittiğimde fiyatı 28 tl den 54 tl ye çıkmış bende almadım. Tüy dökücü krem kullandım. Fakat tahriş etmiş sanırım. Biraz yanma vardı. Peçete ile baktığımda minik minik kan vardı peçetede. Hatta korktum hani yoksa bebşemi bişey oldu diye. Düşük tehlikesi olsa baya bir kan gelir değilmi ?

kan tüylerin dökülme noktalarından gelmiş olmalı. düşük olsa anlardın öyle minik damlalar halinde olmaz. tüy dökücü kremlerin jiletten pek bir farkı yok. cildin hassassa ki hamilelilkte daha da hassas oluyo o yüzden kanama yapmış olabilir. bence önemli bir şey yok yine de arada kontrol etmekte fayda var.

Canım muhakkak doktoruna danış ve öyle kullan kremi.Düşük falan değildir ondan korkma ama kılları nasıl döküyor o krem oksidanla yakarak.O yüzden kremin içeriğindeki bileşenler bebeğe zarar verebilir.Yani saçı boyatmak, açıcı kullanmaktan daha zararlı öyle düşün.

Zaten bir daha kullanmayı düşünmüyorum. Aynen dediğiniz gibi sanki jilet ufak ufak kesmiş gibi nokta nokta kan damlları vardı.Ağda kullanmayı beceremiyorum.Emla krem ile uyuşturarak Epilasyon makinesi ile alıyordum.Doktor emla kremi 3. aydan sonra kullanabilirsin dedi. Belki onu kullanmaya devam ederim.Ya da onu kullanmadan yapabilirsem onsuz yaparım.

Back
X