- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Bama resmen dışaroda gezme demek istiyorAy bu ne cehalet ya.. he sex yapti sanki kendileri agactan dustu :) hicte utanmdm tum gebelik haberlerinide babama annene kendim soledim
He gunah.. aman cok sacma gelio bana bunlar..Bama resmen dışaroda gezme demek istiyor
Ayıp günahmış
Ben anneme babama bile gitmedim sen gezıyorsun demeye getirdi banaBu zihniyeti ben de anlamıyorum. Aynı zihniyet evlenirken iç çamaşırı seçmeye gelir. Düğün gecesi ne olacağını bile bile herkes oynamaya gelir. Ama hamile olunca hemen akla başka şeyler gelir. Sokakta onca insan var. Onlar nasıl oluştu acaba? Hepsine bakılıp başka şeyler düşünmek gerekiyor.
Baban zaten seni evlendirirken evcilik oynayacağını sanıyordu
Yıllarca gelinine cektırmediği kalmadıTeyzeye iyi laf soylemissin ama.
Diger konuya gelecek olursak dunyadaki bilmem kac milyar insan sevismenin eseri zaten.
Bunu ayip gorenlerin zihniyeti belli
Takmiyorum ben
Benin iğreneceğim şeyler değil açıkçasıgünümüze göre haklısın, ama hamile bayanların tayt giymeleri, karınlarını açarak gezmeleri ve facalerde tamamen karınları açık şekilde resim çekinmeleri, nerdeyse doğururken bile resim vermeleri, hoş görüntüler değil bnm için.
9 ay evde mi oturman gerekiyordu yani. Tabi ki gezeceksin. Boşver kafaya takmaya değmez bu insanları.Ben anneme babama bile gitmedim sen gezıyorsun demeye getirdi bana
İnsanlar nasıl üredi sanırım bir haber
He zaten insanlar da kiraya biri ortak olsun diye evleniyor. Sizin teyze de böyle "ayıp" şeyler hiç yapmamıştır.Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?