Hamile kadın

Bizler bu kafayla gidersek iki adım bile atamayız,değil ilerleme geriye gideriz gerçi gidiyoruz da..

tayt ne alaka onu anlamadim kusura bakmayin

Büyük ihtimal sadece ŞEY yaptıklarında banyo yapıyorlar :) O yüzden kafa öyle çalışıyor. Kadınlar her şeylerini saklasın. Erkekler bacaklarını gere gere otursun, gezsin.

Bizim erkeklerimiz avrupalı erkekler gibi değil cnm malesef...avrupada bayanlar bahçesinde çırılçıplak dolaşsa kimse dönüp bakmaz. öyle gezen insanlara burada arkasından küfür ediyorlar. kadınlara ve onu öyle gezdiren erkeklere. çok duydum ve gördüm.

Canım benim başkasının hamile karısına haz duyan o erkek utansın biz neden utanalım ?
Erkekler otobuste seyını gere gere oturuyor bız bacaklarımızı camdan cıkarıyoruz
Yani bu soyledıgınde kapat kız bacaklarını adam acacak der gıbı

bağırsak gazı mı ayol bu nasıl saklanacak hadi 3 5 ay neysede 8 9 aylık bebek nasıl saklanır neden saklanır

Evlendiğinde ana baba kapısına gitmeyen eski zihniyetler ne yediririz ne içiririz nasıl okuturuız diye düşünmeden 10 çocuk doğuran insanlar aynı zamanda. Eee buda demek oluyor ki bu kişiler sürekli hamile olduğundan uzun sürelere ne evdem çıkabilmişler ne ana baba evine gidebilmişler. Herhalde kendi hapishane dönemlerinin hırsını şimdi özgür kadınlardan çıkarıyolar. Hamilelik henüz tadamadığım halde tahmin esiyorum ki bi kadının yaşayabileceği en özel en güzel serüven ve bi gün Allah nasip ederse o göbeği böylelernin burnuna sokucam

O zihniyet geride kaldı düşünüyorumm , ama tabi muhakak vardır biryerlerde aynı şeyleri yaşayan ..
Ama bravoooo cok da iyi demişsiniz, dayanamam bende böyle çat çat söylerim..
Keşke herşey hamilelik kadar temiz , güzellik dolu olsa..
Saglıkcakla gelsin bebiş..

Allah razı olsun
İsteyen herkese inşallah

Bende otobüste oturmayla, giyimin ne alakası var diyesim geldi :) ne yalan söliyim öle bacağını acıpta oturan bana denk gelmedi. gelirsede biras toparlanırmısınız derdim..

Ayyy en sevdiğim cehalet :) Okkalısından :) Gerizekalı bunlar :)

Anaları pazardan aldıkları yumurtaları işaretledikleri ağaçların kovuklarına yerleştirmiş, babaları da gidip polenlerle döllemiş o yumurtaları sanki, kendileri de ondan böyle salak olmuşlar :)

Eşimin dedesi de ben hamileligimde doktora gidiyorum diye "eskiden doktora gidilmezdi,bir keresinde kadının biri pazara hamile geldi,doğurdu ata binip gitti"demisti.Bunu bana diyen dede de 6 ayda bir hastahaneye yatip özel doktoru refakatinde kan yüklemesi yaptiran,tüm tahlilleri her seferinde tekrar yapilan birisiTeorik olarak sizin de evde yatağınızda yatıp Allah'ın taktirini bekliyor olmanız gerekiyordu dedim.

Felsefede "tabula rasa" diye birşey vardi john locke'un. "Zihin boş bir levhadir". Işte bu levhayı doldurmadan insan içine çıkanlar bu şekilde düşünüyor canım

Kadının hamile olması kadar normal ne var acaba? Doğurganlığı Allah vermiş, insanı Allah yaratmış. Bundan neden utanayim ben? Ohhhhh hamileyim kocaman karnimla fıldır fıldır geziyorum. Yobazlar da gözünü kapatsin bana ne? Benim babam torunu olacak diye deliriyor valla hamileligimi de ilk ona söyledim ohhhhhh bebisin kız olacagini da ilk ona söyledim ve telefonda çığlık attı ohhhhhh canima degsin.

""Acaba neye kulp bulsak da neye "gunah" "ayip" desek, nasıl insanların içinden mutluluğu sömürüp de yerine vesvese ve nefret koysak?"" diye kafa yoran şeytan düşüncelilerin fikri bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…