- 20 Mart 2008
- 142.185
- 214.489
- 1.423
- 61
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Hamile kadınları o kadar çok beğeniyorum ki .
Hepsine sarılasım geliyo .
Hatta göbeğini okşamak ( ama asla yapmam)
- Eşim akrabalarında da var bu . Yengesı hamıleydı eşimin ayy yengeee hayırlı olsun dedim .
Bana herkes sus sus dedı
Noldu be dedim .
Ayıp dediler
tayt ne alaka onu anlamadim kusura bakmayingünümüze göre haklısın, ama hamile bayanların tayt giymeleri, karınlarını açarak gezmeleri ve facalerde tamamen karınları açık şekilde resim çekinmeleri, nerdeyse doğururken bile resim vermeleri, hoş görüntüler değil bnm için.
Büyük ihtimal sadece ŞEY yaptıklarında banyo yapıyorlar :) O yüzden kafa öyle çalışıyor. Kadınlar her şeylerini saklasın. Erkekler bacaklarını gere gere otursun, gezsin.Kaynanamda kizima hamileyken karnini gere gere oturma kayinbabanin karsinda dedi. Saklayarak oturduk biz hep dedi
Herhan gibi bir banyo yaptiktan sonra sacini kurut simdi seni seyy etti zannedipde banyo yapti derler dedi
Esimede bulasmiz soyu ne yazikki
Gerim gerim gerilsler. Baska bisey yazacaktim vazgectim.Büyük ihtimal sadece ŞEY yaptıklarında banyo yapıyorlar :) O yüzden kafa öyle çalışıyor. Kadınlar her şeylerini saklasın. Erkekler bacaklarını gere gere otursun, gezsin.
Canım benim başkasının hamile karısına haz duyan o erkek utansın biz neden utanalım ?Bizim erkeklerimiz avrupalı erkekler gibi değil cnm malesef...avrupada bayanlar bahçesinde çırılçıplak dolaşsa kimse dönüp bakmaz. öyle gezen insanlara burada arkasından küfür ediyorlar. kadınlara ve onu öyle gezdiren erkeklere. çok duydum ve gördüm.
Kaynanamda kizima hamileyken karnini gere gere oturma kayinbabanin karsinda dedi. Saklayarak oturduk biz hep dedi
Herhan gibi bir banyo yaptiktan sonra sacini kurut simdi seni seyy etti zannedipde banyo yapti derler dedi
Esimede bulasmiz soyu ne yazikki
Allah razı olsunO zihniyet geride kaldı düşünüyorumm , ama tabi muhakak vardır biryerlerde aynı şeyleri yaşayan ..
Ama bravoooo cok da iyi demişsiniz, dayanamam bende böyle çat çat söylerim..
Keşke herşey hamilelik kadar temiz , güzellik dolu olsa..
Saglıkcakla gelsin bebiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?