- 21 Ocak 2018
- 1.998
- 4.409
- 48
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
hayır bide kimse kocişle bu işi yaptığını bilmek istemez yazmış. bütün sırrı bozdu ama :)))))Kaçtır yorumlarına denk geliyorum. İroni yapıyor herhalde diyorum. Ekşi den falan mi geldin sen? Kocişte kociş diye öleceksin.
Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
Dışarıya çıkıyoruz çoğu erkek saçma saçma bakıyor
Sadece erkekler olsa iyi hemcinslerimde de var bu tipler .
Yok hamile olduğun babaya söylenmez vs .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Ben şimdi bu kafaya göre 9 ay babama gitmemeliyim
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Yani ben hamileliğimden neden utanayım?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
çok haklı bnc cnmmmm
sonuçta yani hamiş kadının yeri kocişinin yanıdır diye düşünorum bn.
yani şimd bebişin olcak ve kimse kocişinle o işi yaptığını bilmk istmz cnm bnc kendine biraz çekidüzen ver,öpyrmmm karnın bebişlerle dolsun allah nasip ederse :*
Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
Gerçekten böyle düşünen insanlar kaldı mı ? hayat çoğu insana birşeyler verememiş demek ki ne acı oysa ki bize hep yaşlı insanların bilgiler cehaletten değil de ilimden gelir derlerdi yazıkKızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Teyzecim onlar eskidendi şimdi insanlar daha bilinçli öyle düşünmek ayıplanıyor demeniz yeterdi kadın kendi devrini anlatmış siZin laf sokmanıza gerek yoktu.Bama resmen dışaroda gezme demek istiyor
Ayıp günahmış
Baban zaten seni evlendirirken evcilik oynayacağını sanıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?