- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
He zaten insanlar da kiraya biri ortak olsun diye evleniyor. Sizin teyze de böyle "ayıp" şeyler hiç yapmamıştır.Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
Ben el dopleri aldımKızım hamile,geçen gün tesadüfen yakalamış bebek karnında hareket ederken videoya çekmiş bana yolladı..
Bende eşime gösterdim bak dedesi torun nasıl hareket ediyor dedim..
Şimdi ayıpmı bu yani değil,en güzel anıları bizde paylaşıyoruz nine dede olaraktan..
Bırak soylemeyıYa neden babaya söylenmesin?
Ne güzel mutlu olur adamcağız torunum oluyor diye hem de
Bırak soylemeyı
9 ay gıtmıyormuş
Niye cunku sex yaptı dıyecekler
Sanki babası evcılık oynayacagını sanıyor
Ben el dopleri aldım
Kayınvalıdemle bıle bakıyorum
Mucize bunlar yahu nesi ayıp iğrenç degıl mı
Bu ne sacmalik halen ya. Ben ne zaman hamile bi kadin gorsem istemsiz mutlu olurum. Icinde can tasiyor. Hatta esim yanimdaysa ona da gosteririm. Ne tatli bebis var karninda diye.Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
Dışarıya çıkıyoruz çoğu erkek saçma saçma bakıyor
Sadece erkekler olsa iyi hemcinslerimde de var bu tipler .
Yok hamile olduğun babaya söylenmez vs .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Ben şimdi bu kafaya göre 9 ay babama gitmemeliyim
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Yani ben hamileliğimden neden utanayım?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
Eşiyle yaşadığı ilişkiye " bu benim eşime olan görevim " diye bakanlara ne anlatabilirsin kiBu ne sacmalik halen ya. Ben ne zaman hamile bi kadin gorsem istemsiz mutlu olurum. Icinde can tasiyor. Hatta esim yanimdaysa ona da gosteririm. Ne tatli bebis var karninda diye.
Insanlarin ozellikle de evli insanlarin seks yapmalarindan hada dogal ne var. Torun torun diye tutturan buyuklerimiz de nasil yapildigini biliyordur zaten. Ama boyle dusunmeye kalkarsak herbirimiz (dogal yollarla) seks urunu degil miyiz zaten.
Cehalet zor. Siz kafaniza takmayin cunku dunyaya baktiginizda gordugunuz sey o insanlardan cok farkli. Anlamaniz da anlasmaniz da mumkun degil.
Neden? Bundan neden rahatsiz oluyorsunuz?günümüze göre haklısın, ama hamile bayanların tayt giymeleri, karınlarını açarak gezmeleri ve facalerde tamamen karınları açık şekilde resim çekinmeleri, nerdeyse doğururken bile resim vermeleri, hoş görüntüler değil bnm için.
Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?