Hamile kadın

He zaten insanlar da kiraya biri ortak olsun diye evleniyor. Sizin teyze de böyle "ayıp" şeyler hiç yapmamıştır.

Ben el dopleri aldım
Kayınvalıdemle bıle bakıyorum
Mucize bunlar yahu nesi ayıp iğrenç degıl mı

Hamile olduğumu babama ve anneme kendim söyledim çok sevindiler .
Hamileliğin boyunca haftada 3 gün babamlara gittim .
Dışarda istediğim kadar gezdim yedim içtim .
Doğumuma 1 hafta kala tura katılmıştım şehir şehir gezmiştim
Hiiç te cahiller ne der diye düşünüp kendimi kısıtlayamam .

Ay bu ne yaaa. Ne olur azalsin su insanlar.
Gerine gerine gez kardesim. Seks yapiyoz eveet teyze. Sen yapmadin mi. Simdi babamdan saklasam sanki bilmiyor mu esimle seks yaptigimi. Ay valla cok cogaldi bu beyinsizler. Utanacak gercekten tonla sey varken bu hamilelere yükselmesin kimse. Ayip olan ne yaa, bebek tasimak mi.
Avaz avaz bagirarak protesto etmek istiyorum. Erkekler kendi aralarinda ki yapiyor bu isi de biz dahil olup hamile halimizle belli edince ayiplaniyor. Ohhh göbekte benim, sekside ben yaptim. Ne de güzel yaptim ooh diyesim var.

Bu ne sacmalik halen ya. Ben ne zaman hamile bi kadin gorsem istemsiz mutlu olurum. Icinde can tasiyor. Hatta esim yanimdaysa ona da gosteririm. Ne tatli bebis var karninda diye.
Insanlarin ozellikle de evli insanlarin seks yapmalarindan hada dogal ne var. Torun torun diye tutturan buyuklerimiz de nasil yapildigini biliyordur zaten. Ama boyle dusunmeye kalkarsak herbirimiz (dogal yollarla) seks urunu degil miyiz zaten.
Cehalet zor. Siz kafaniza takmayin cunku dunyaya baktiginizda gordugunuz sey o insanlardan cok farkli. Anlamaniz da anlasmaniz da mumkun degil.

Eşiyle yaşadığı ilişkiye " bu benim eşime olan görevim " diye bakanlara ne anlatabilirsin ki

Neden? Bundan neden rahatsiz oluyorsunuz?

Ne sal.k insanlar var yemin ederim zamanında hepsi ezilmiş büzülmüş şimdi hınçlarını başkalarından çıkarıyorlar.

Böyle düşünen cahil kadınlara da yazıklar olsun onlar var olduğu sürece bu ülke ne gelişir ne de bu ülkeden bir m.k olur.

Millet uzaya çıkıyor bizim neneler hala kanlı çarşaf peşinde yok herkesin içinde gülme yok hamileyken dışarı çıkma geriz.kalılar nolcak!!!!

Bu milletin suyuna ne katiyorlar acaba. Geçen yıllarda bu konu çok tartışıldı. Hamile kadınların gezmesi hoş değil diye. Çok kurcalamak istemiyorum neyse. Ulkecek kafayı yedik. Kadın gezmesin, kadın gülmesin, çalışmasın, eglenmesin, okumasın; ama bol bol dayak yesin , asagilansin, hep ağlasın, başını bile kaldirmasin. Karnından sıpa sırtından sopayı eksik olmasın. Yine kadına en büyük kötülüğü kadın yapıyor. Siz de bunu söyleyen kadın. İnadına gezelim hanımlar. Köleler efendilerinden değil özgür olmak isteyen kölelerden nefret eder derler. Kendileri geçmişte çekti diye bütün kadınlar cefa ceksin. Gizli bir haz duyuyorlar galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…