- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Ben doğru şimdikiler demedim. Nasıl davranacağına, ne giyeceğine insanın kendi karar versin diyorum. Hamilelerin ne giydiği sizi ya da başkalarını ilgilendirmiyor. Rahatsız oluyorsanız gözlerinizi kapatın. Görmek istemiyorsunu diye herkes sizin değerlerinize göre yaşamak zorunda mı? Afrika kabilelerinde insanlar hayvan derisinden bozma kıyafetlerle yaşıyor. Dünyanın her yerinde sizin değerleriniz mi geçerli sanıyorsunuz? Dünya sizin yaşadığınız 100 m2 lik ev ve şehrinizden ibaret değil.Doğru olan şimdikilermi ?
Benim babam rahmetli ben lise çağındayken vefat ettiKızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
Dışarıya çıkıyoruz çoğu erkek saçma saçma bakıyor
Sadece erkekler olsa iyi hemcinslerimde de var bu tipler .
Yok hamile olduğun babaya söylenmez vs .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Ben şimdi bu kafaya göre 9 ay babama gitmemeliyim
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Yani ben hamileliğimden neden utanayım?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
alın benden de o kadar. İlk gebeliğimde kanamalı düşük riskim vardı babamka annemden başka hastaneye vötürcek kimsem yoktu. Bsbacığım çıkıp geldi hemen işi gücü bırakıp. Bu gebeliğimde de annemlerde gece yarısı aniden kanamam arttı. Babama söyledim eczaneye gidip ilacımı aldı hemen sağolsun. Kızım şunu ye bunu iç diye sürekli bi şeyler hazırlar. Adam çok mutlu.. Utancak bi şey kalmadı bu yüzden babamdan utancam çok yobazca..İçinde büyüyen minik mucizeyi söylemek , karnını göstermek ayıp ama yeni evli çiftin kapısında çarşaf beklemek,bunu millete sergilemek çok ahlaklı.Hamileliğimde dusuk riski yaşadım.Babam her kontrolümden sonra arardı.Bir terslik var mı diye sorardı.
Ayyy aynı benim kvKızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
Türkiyede sadece 3 ilden ibaret değildir. Küçük yerlerde örf ve adetlerimiz çok şükürki yaşıyor. Yeni nesle göre hiç bir örf adet olmasın, dini bütün olan yobaz görülsün, herkes özgürce istediği gibi yaşasın. Kocaya saygı olmasın, kaynanayı gözüm görmesin, anne olayım ama hala gençkız gibi yaşayayım, çocuğu büyütürken vereyim eline cep telefonunu oyalansın.
Dinle ne alakası var konunun?Türkiyede sadece 3 ilden ibaret değildir. Küçük yerlerde örf ve adetlerimiz çok şükürki yaşıyor. Yeni nesle göre hiç bir örf adet olmasın, dini bütün olan yobaz görülsün, herkes özgürce istediği gibi yaşasın. Kocaya saygı olmasın, kaynanayı gözüm görmesin, anne olayım ama hala gençkız gibi yaşayayım, çocuğu büyütürken vereyim eline cep telefonunu oyalansın.
Aynı benim kaynana . Kendisi acile gittiğim zaman üstünü ört kimse görmesin bilmem ne saçmalayıp durdu . Her zaman öyle yapıyor . Anlamıyorum hem dedikodumuzu yapın eziyet edin hakkımıza girin o ayıp değil ama hamile olmak ayıp . Ben yine bebek bekliyorum ve hiç takmıyorum kimseyi . Ama ben hamile iken dışarı çıkmayı istemiyorum yani göbek varken oda nazar korkusundanKızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Ya amannnn millet kendi kapısının önünü süpürsün ha çirkefe de çok güzel cvplar vardır da laf söyleyipte ne muhattap aldın ki laf söyleme dediğinin tersini yap kudursun seni deli hesabına alıyorum der gibi Gül geçKızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
yazmak istedim senin gibi olup da hayıt tohumu çayıyla doğal yoldan hamile kalan biri vardı adetlerin düzenli mi pekiAslında forumda bana benzer durumu olan benim yaslarimda insanlar var. Şimdiki doktorum daha da elinden birşey gelmeyeceğini söyledi ben de istanbulda bir doktordan randevu aldim hayırlısı insallah. Stres ayrı ama anne babaların ergenlik döneminde çocuklarına dikkat etmeleri lazim kendi sorunlarını yansitmamalari....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?