- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Hahaha yok artik. Ic organdan bile tahrik olunuyor galiba. Rontgen ve ultrason cihazlari da yasaklansin. Bu ne boyle milletin icini gosteren cihazlar...bu konuda bir düşüncem var.farklı bir boyutu :) bizimde burda diyolar ki ultrason resmi göstermek hoş degil. sonuçta o kadının rahmi...yani ne fark var anlamıyorum zaten ultrason resmi anlaşılmıyor maksat güzellik hoşluk olsun insanalr mutlu olsun. ama neymiş efendim olmazmış.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Adetin düzenli şükür ama yumurta iyi olmadiktan ya da hiç olmadiktan sonra. Hayırlısı. Hayıt tohumu da arastiririmyazmak istedim senin gibi olup da hayıt tohumu çayıyla doğal yoldan hamile kalan biri vardı adetlerin düzenli mi peki
Bunlarin hiçbiri ayip değil tabiki. Hamile diye evinde oturacak degil. Ama bazi hamileler rahmi bile belli olacak şekilde dar giyiniyolar bende bunu hos karsilamiyorum. Icindeki bebeğin seklini bile anliyoruz.
Bebym sn napıyosun Allah için bak seni liseden tanıorm liseyi bitirip evlendin hala görüşüyoruz bak ben de evlendim ama ben ÇAlışıyorm farkımız bu tatlım dem eböyle şeylerçok haklı bnc cnmmmm
sonuçta yani hamiş kadının yeri kocişinin yanıdır diye düşünorum bn.
yani şimd bebişin olcak ve kimse kocişinle o işi yaptığını bilmk istmz cnm bnc kendine biraz çekidüzen ver,öpyrmmm karnın bebişlerle dolsun allah nasip ederse :*
çok haklı bnc cnmmmm
yani şimd bebişin olcak ve kimse kocişinle o işi yaptığını bilmk istmz cnm bnc kendine biraz çekidüzen ver,öpyrmmm karnın bebişlerle dolsun allah nasip ederse :*
Kaçtır yorumlarına denk geliyorum. İroni yapıyor herhalde diyorum. Ekşi den falan mi geldin sen? Kocişte kociş diye öleceksin.
birincisi ekşi kullanmıyorum cnm ancak film faln izliceğim zaman girmişimdir ne saçma ithamlar bunlar!!!
ikincisi evli olmayan halden anlamaz tabii,hamileyim mutluyum bundan daha normal ne olabilir ki yani şimdi????
Evet seks yaptık hamile kaldık , başka nasıl olacak ? Vahiy yoluyla yerlesmiyor çocuk rahme. .niye ayıp olsun böyle birşey ? Niye yazarken bile özür diliyorsun ? Bu iğrenç zihniyetin bastirdiklarindan olma .. hamileyken çok da güzel dışarı çıkar ,bu densizlerin gözüne sokarım ..Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
çok haklı bnc cnmmmm
kız sen niye sitedesin. hamiş kadının yeri kocişinin yanıdır. sen kocişine yemek sürpriz falan yapsana. ayrıca hamiş kadının ekşide ne işi var. oraya bidaha girdiğini duymiyim ayıpbirincisi ekşi kullanmıyorum cnm ancak film faln izliceğim zaman girmişimdir ne saçma ithamlar bunlar!!!
ikincisi evli olmayan halden anlamaz tabii,hamileyim mutluyum bundan daha normal ne olabilir ki yani şimdi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?