Hamile kadın

Hahaha yok artik. Ic organdan bile tahrik olunuyor galiba. Rontgen ve ultrason cihazlari da yasaklansin. Bu ne boyle milletin icini gosteren cihazlar...

Bu tarz şeyleri okudukça çok sinirleniyorum. Bu zihniyet öyle saçma sapan bir zihniyet ki otururlar erkek çocuklarına gerdek gecesi yapacaklarını anlatırlar sonra hamile gelini ayıp diye sokağa çıkarmazlar bu bu zihniyet ne tesadüftür ki kız bebek değil erkek bebek isterler sonra buna benzer bir sürü cahillik insanın en güzel zamanlarını mutlu geçirmesine göz koyarlar. Allah ıslah etsin Merhamet versin içlerine Ne diyelim

hamilelik kadar güzel bir süreç mi var, pis pis düşünceler.. o teyzenin aklı fikri fiki deymiş ki hamileliği bile kirletiyor, kimbilir zihninden neler geçirdi, zihni cenabet.

Annesi ona hamileyken 2 gr oksijen alsaymista beyni gelisseymis iyiymis
Sonucta anne karninda yavrusunu tasiyor.utanilacak ayiplanack gunah olacak ne var

Kadin sizi de nasil etkilediyse gidip babama ben hamileyim demiyorum diyorsunuz.
Yahu baba bu neden hamileyim denemesin anlamiyorum. Ne hasta dusunceli insanlar var ne demek babamizin kapisina gitmezdik hamileyken? Bu zihniyet hic degismeyecek galiba.

Hala nerelerde kalmış zihniyetleri. Böyle böyle çürüsün Yok olsun bu zihniyetler. Siz gereken cevabı çok güzel vermişsiniz
Torun sevmeye gelince hoplata hoplata severler.

Bunlarin hiçbiri ayip değil tabiki. Hamile diye evinde oturacak degil. Ama bazi hamileler rahmi bile belli olacak şekilde dar giyiniyolar bende bunu hos karsilamiyorum. Icindeki bebeğin seklini bile anliyoruz.

Haha siz ciddimisiniz?

Rahim nedir biliyormusunuz? Doktor ultrason kullaniyor rahimi görmek için fakat sizin gözleriniz o kadar iyimiş ki, göz ile görebiliyorsunuz maşallah!

ben de kayınvalidemden duymuştum eltim abilerinden çekiniyormuş hamileyken. dedim çekinecek ne var onda. güya bana laf sokuyor sen çekinmiyorsun diye

çok haklı bnc cnmmmm
sonuçta yani hamiş kadının yeri kocişinin yanıdır diye düşünorum bn.
yani şimd bebişin olcak ve kimse kocişinle o işi yaptığını bilmk istmz cnm bnc kendine biraz çekidüzen ver,öpyrmmm karnın bebişlerle dolsun allah nasip ederse :*

Tatlım çok haklısın ben de aynı şekilde düşünüyorummm :) umarım o kişiler sana böyle seyler bi daa sölemezz... sen tabiki de babana annene söyliceksin hamiş olduğunu... onlarin sevinmesi gerek bnwce sonuçta onlara bi torun verceksinnn

Bebym sn napıyosun Allah için bak seni liseden tanıorm liseyi bitirip evlendin hala görüşüyoruz bak ben de evlendim ama ben ÇAlışıyorm farkımız bu tatlım dem eböyle şeyler

Kaçtır yorumlarına denk geliyorum. İroni yapıyor herhalde diyorum. Ekşi den falan mi geldin sen? Kocişte kociş diye öleceksin.

Kaçtır yorumlarına denk geliyorum. İroni yapıyor herhalde diyorum. Ekşi den falan mi geldin sen? Kocişte kociş diye öleceksin.

birincisi ekşi kullanmıyorum cnm ancak film faln izliceğim zaman girmişimdir ne saçma ithamlar bunlar!!!
ikincisi evli olmayan halden anlamaz tabii,hamileyim mutluyum bundan daha normal ne olabilir ki yani şimdi????

birincisi ekşi kullanmıyorum cnm ancak film faln izliceğim zaman girmişimdir ne saçma ithamlar bunlar!!!
ikincisi evli olmayan halden anlamaz tabii,hamileyim mutluyum bundan daha normal ne olabilir ki yani şimdi????

Tabi cnm olamaz yalnız 9 ay iyi saklan öyle her yere hamisim diye yazma ayıp, senin yanın kocisinin yanı cnm...

Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
Evet seks yaptık hamile kaldık , başka nasıl olacak ? Vahiy yoluyla yerlesmiyor çocuk rahme. .niye ayıp olsun böyle birşey ? Niye yazarken bile özür diliyorsun ? Bu iğrenç zihniyetin bastirdiklarindan olma .. hamileyken çok da güzel dışarı çıkar ,bu densizlerin gözüne sokarım ..

Ayrıca babana neden hamile olduğunu söylemiyorsun, günah mı ? Ben önce babama söyledim hep . O da , aslan kızım ,sağlıkla doğsun inşallah ,diye iyi dileklerini sevinçle bildirdi ..

Kusucam artık bu gerikafali zihniyet yüzünden ..yada hamileyken karnımı açıp dolasicam. ..

hayretler içerisindeyim.

kız sen niye sitedesin. hamiş kadının yeri kocişinin yanıdır. sen kocişine yemek sürpriz falan yapsana. ayrıca hamiş kadının ekşide ne işi var. oraya bidaha girdiğini duymiyim ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…