ben 3 kez kullandım klomen ama işe yaramadı şimdi iğne ile yumurtalarım büyüyecek kısmetse canım sen ne kadardır istiyorsun bebekDur tek kalma :) Benimde 2. Ayım klomenle aşılama düşünmedim hiç doktorda demedi zaten bir kaç ay daha klomene devam ederim heralde.
ben 3 kez kullandım klomen ama işe yaramadı şimdi iğne ile yumurtalarım büyüyecek kısmetse canım sen ne kadardır istiyorsun bebek
hayırlısı olsun canım benim inşallah hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur amin benim de 3 doldu1 yıl oldu tam bu ay haziran ayında dış gebeliğim oldu 3 ay korunduk
soğan suyu ben de yaptım canım bakalım 3 sene oldu by ay kısmetse aşılama olacak ALLAH bağışlasın evladını canım hayırlı bir evlat olur inşallah gülüm bizlere de dua et çok heyecan ve stresliyim dudağımda uçuk gözümde arpacık çıktı :) gülsem mi ağlasam mı bilemedim yaniSelam kızlar yanlız kalmayın ama ben aranızda değilimşöyle ki iki sene bebeğimiz olmadı eşim varikosel den ameliyat oldu bir sene sonra hamile kaldım kızım kucağımda Allah'ıma şükür, soğan kürü denemiştim ilk ay tuttu tavsiye ederim hemde aşılama yapılacak ay doğal yolla hamile kaldım
hoşgeldin canım inşallah sana şifa olur klomen yumurta takiplerinde de yumurtaların büyük ve de kaliteli olur bebeğin sana gelir hayırlarla sağlıcakla inşallah sen ne kadardır istiyorsun canım?Ben de varım klomenle 2.denemedeyim şuan son 1 hapım kaldı
soğan suyu ben de yaptım canım bakalım 3 sene oldu by ay kısmetse aşılama olacak ALLAH bağışlasın evladını canım hayırlı bir evlat olur inşallah gülüm bizlere de dua et çok heyecan ve stresliyim dudağımda uçuk gözümde arpacık çıktı :) gülsem mi ağlasam mı bilemedim yani
tarçın kürü nasıl canım bal çörek otu tarçın olan mı?ben troit hadtasiydim saglikli olmuyordu yumurtalarim. tarcin kuru yaptim o ay 2. ogluma hamile kaldim. simdi 3. icin cabamiz hayirlisi Allahtan.
1.5 sene ama 5-6 ay denk gelmediği oldu eşimle ayrı yerlerdeydik. 1 sene diyebilirim bu yüzden. İnşallah hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olurhoşgeldin canım inşallah sana şifa olur klomen yumurta takiplerinde de yumurtaların büyük ve de kaliteli olur bebeğin sana gelir hayırlarla sağlıcakla inşallah sen ne kadardır istiyorsun canım?
kilom var canım onun haricinde yumurtalarım tam büyümüyor 15-16 da kalmıştı klomende daha büyük olması lazım heralde nasip olmadı yani tüplerim de açıkİlahi güldürdün beni geçmiş olsunamin canım inşallah sizlerede nasip olsun. Sende sorun var mı canım
aynen cnm. onunla saglikli yumurta oldu gun asiri da iliski ile hamile kaldim.tarçın kürü nasıl canım bal çörek otu tarçın olan mı?
Ben de kiloluyum. İlk klomen denememde yumurta 13 mm den sonra büyümeden küçülmüştü. Ama geçen ay hiçbişey kullanmadım doktora gittim test yaptı ve yumurtam çatlamıştıkilom var canım onun haricinde yumurtalarım tam büyümüyor 15-16 da kalmıştı klomende daha büyük olması lazım heralde nasip olmadı yani tüplerim de açık
Canm bende denedm kür olmadı cnm yarn meryem suresine baslcm onu okuyup hamile kalan varms insan gönülden okursa ALLAH kabul eder ins bende okucm kabul olur sende oku cnm :)Arkadaşlar;
Yeme içme ,kilo, doktor, macunlar, yakılar, otlar, ilaçlar vs bu yolda neler yaptınız nasıl hamile kaldınız konuşalım bilinmedik şeyler varsa paylaşalım ..
En en önemlisi tabii ki dualar..
Dualar olmasa ALLAH OL der mi? İnş bizim için de HZ. ALLAH 'IN OL DEME ZAMANI AZ KALMIŞTIR İNŞ AMİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?