Hamile Kalabilmek İçin Yapılan Uğraşlar

aaynaa selam canim ocakta asilama olacaksin diye biliyordum insallah hayilri haberlerini aliriz. bende dis gebelikten sonra beklemedeyim subat sonu mart basi adetimle tüp bebege baslayacagiz nasip artik. bu arada ben diyet ve spotrla 7 kilo verdim canim

Dış gebeliği ne zamn geçrdnde olmadı smdiye canım tüp bebeğe geçise kadar neler kullandın

Dış gebeliği ne zamn geçrdnde olmadı smdiye canım tüp bebeğe geçise kadar neler kullandın
canim bes yila yakin oldu evleneli pco var ebnde hic korunmadim evlendigimden beri. üc defa igne ve catlatma ignesiyle denedim bunlardan ikincisinde ilk dis gebeligimi gecirdim küretaj oldum metotrexate diye bir ilac var kanser ilaci o yapildi. bundan alti ay kadar sonra ilk asilamam oldu negatif ondan iki ay sonra ikinci asilamam oldu pozitif ama kimyasalla sonuclandi. en son 2016 araikta kendiliginden hamile kaldim ama dis gebelikle sonuclandi oda igneyle sonlandirildi. drum artik kendiliginden denememi yasakadi hakli olarak iki yil bile yok iki dis gebeligimin arasinda. ben su an tüp bebege hazirlik olarak d vit , b12 , inofolik combi, glifor 1000 mg, omega 3 ve koenzim q10 kullaniyorum. yumurta kalitesini artiriyor diye. esimde bi problem yok benim hikayem bu sekilde.

Çok üzüldüm canım ya benimde basımdan 1 dıs gebelik geçti ben tekrar aynısını yasamam derken sen nasıl kaldırdın onları rabbim sabır versin yardım etsin insallah tüp bebek ilkinde tutar hsg çektirmismiydin dıs gebelikten sonra pco oldu halde iyi yine hamile kalabiliyorsun

Merakla okudum hepsini Allah razı olsun ne güzel anlatmışsın :) bize de dua et..

evet canim ilk dis gebelikten iki ay sonra hsg cekildi ama sonuc normal dr da buna sasiriyor . tüplerde bi hasar olabilir dedi bunu anlamak icinde laparaskopi lazim gerek duymadi tüp bebk sürecine baslayalim 32 yasindasin laparaskopi sana en az 6 ay kaybettirecek dedi haklida. laparaskopi olsamda cikacak sonucu degistirmeyecek gene tüp bebek. sagolasin hic kolay olmadi ikincisi hele o kadar inanmistim hamie olduguma hemde kendiliginden. o igneyi yaptirip eve gelene kadar agladim ignenin acisi degildi beni aglatan ama maalesef yasanacakmis yasadik canim.

Merakla okudum hepsini Allah razı olsun ne güzel anlatmışsın :) bize de dua et..

canım benim Rabbim tüm evlat hasreti çekenlere evladının kokusunu içine çekmeyi nasip etsin. Belirsizlik ve beklemek gerçekten çok zor biliyorum... İnşallah en hayırlı zamanda hepiniz hayırlı haberlerle gelin :)

Ben de kiloluyum. İlk klomen denememde yumurta 13 mm den sonra büyümeden küçülmüştü. Ama geçen ay hiçbişey kullanmadım doktora gittim test yaptı ve yumurtam çatlamıştı
bilmiyorum canım hayırlısı olsun şimdi iğne ile büyütecekler yumurtamı nasipse bakalım stres de çok önemli ya ben hiç kendimi rahat bırakamadım

Canm bende denedm kür olmadı cnm yarn meryem suresine baslcm onu okuyup hamile kalan varms insan gönülden okursa ALLAH kabul eder ins bende okucm kabul olur sende oku cnm :)
41 meryem suresi okumuştum gülüm ben de ama nasip olmamıştı şimdi de meryem suresini dinleyeyim bol bol diyorum nasipse ALLAH HEPİMİZİ HAYIRLA SAĞLICAKLA SEVİNDİRİR İNŞALLAH AMN

merhaba kuzum naslsın?
ben de şimdi bu ay sonunda nasipse olacak aşılamam canım bana da doktor diyet spor dedi 3 kilo verdim işte birkaç gündür diyeti bozdum ama yeniden bugün toparladım inşallah senin de tedavinde hayırlarla sağlıcakla yüzün güler hepimizin güler haberdar et durumdan ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN GÜLÜM AMİN CÜMLEMİZİN DE İNŞALLAH AMİN

Kızlar toplam 3 kez çatlama iğnesi yaptım olmadı, ebe gubeci aldım oturdum olmadı belime yastık koydum olmadı stres yaptım olmadı geçen ay hiç kafama takmadım hatta bu ay aşılama için Dr randevusu aldım ve bu ay pozitif cikti beklemediğim bir anda hiç ummadığım vakitte işin püf noktası inançlı olmak umutsuzluğa kapılmamak ve kafaya takmamak kendiliğinden geliyor devamı..

ALLAH hayırlı uğurlu etsin canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inşallah evladın bizlere de dua et ben de bu ay aşılama tedavisi başlıyor nasipse ah kafama takmamayı başaramadım ama esksi kadar değilim bakalım zaman gösterecek inşallah daha beklemeyiz sevinmemize az kalmıştır bizlerin de...
sen ne kadardır bebek istiyordun cnaım

Ben hazirandan beri istiyordum çok ağladım çok stres yaptım ama olmadı sonra anladım ki bu bir canlı bunun bir kaderi var alın yazısı var napsan nafile.. o istedi ve oldu ve umutlarımın bittiği artık olmuyorsa olmasın dediğim bir anda aşılama bir süre daha yaptırma bence hormon yuklemesinden başka bisi degil o parayla eşinle birkaç gün kafa dinlemeye gidin ikinizede iyi gelir

Çok teşekkür ederim allah razı olsun aminnnnnn allah sizlerde en kısa zamanda isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah

elimde değil canım artık karar verdik bakalım ne diyeyim belki bizim kaderimiz de böyle tedavi ile gelir nasip kısmet kuzum kafamızı dinleyemiyoruz kaynanam da yanımda dün bir şişirdi ki kafamı eltimleregitmesini bekler oldum bir hafta daha biraz aşılama öncesi dinlenirsem çok iyi gelecek bana bakalım ben de 3 senedir bekliyorum bebeğimin gelmesini ALLAH EN İYİSİNİ BİLENDİR..

ben bu ay soğan kürü uyguladım. henüz hamile olup olmadığımı bilmyorum ama çokça sarı akıntım oldu benim. iltihap gitti sanırım. bakalım birkaç güne belli olur herhalde :)

ben bu ay soğan kürü uyguladım. henüz hamile olup olmadığımı bilmyorum ama çokça sarı akıntım oldu benim. iltihap gitti sanırım. bakalım birkaç güne belli olur herhalde :)
hadi hayırlısı inşallah canım sevinirsin durumu bildir ne kadardır bebek istiyorsun?

hadi hayırlısı inşallah canım sevinirsin durumu bildir ne kadardır bebek istiyorsun?
tamam canım yazarım :) bat günüm yarın takvime göre ama. çok bir belirtim yok karın ağrım üşüme ve uyku var sadece. 2 aydır istiyorum fakat ilk ay stresten mi ne adetimi tam 20 gün geciktirdim ben umarım yine böyle olmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…