Hamile Kalabilmek İçin Yapılan Uğraşlar

ALLAH inşallah hayırlısıyla sağlıcakla sevindiriri bizim kadar bekletmez canım sen hamiş ol da bir hamiş dua edenimiz daha olur inşallah

bilmiyorum canım hayırlısı olsun şimdi iğne ile büyütecekler yumurtamı nasipse bakalım stres de çok önemli ya ben hiç kendimi rahat bırakamadım
bugün 11.gündü bir tane 22 mm yumurtam olmuş. ama çatlatma iğnesi vermedi. bekleyip göreceğiz

mrb. bende sizinle aynı aşamadayım ,herhangi bi probleminiz var mı peki teşhis konulan ?

mrb. bende sizinle aynı aşamadayım ,herhangi bi probleminiz var mı peki teşhis konulan ?
yumurtalarım tam kaliteli büyümüyor canım ufak kistler var adetle gider dedi kilom var işte tüplerime bakıldı tüplerim açıktı ama acaba kilo mu çok etken diyorum hamile kalamadığıma...siz ne kadardır istiyorsunuz hayırlarla sağlıcakla seviniriz inşallah amin..

bizde ben çok pimpirikliyim eşim "olur bakamlarda!",bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım,filmler,rahim içi ve histeroskopi ama temiz ve sorunsuz eşimde sperm testi falan hepsini oldu o da sorunsuz,vakit saat beklemekten başka bişi yok ,bu ay doktor aşılama yapabiliriz dedi ,nası olur ,yaptırmsak mı biledik
ayrıca yumurtaları kaliteli büyümüyor diye bi arkadaşıma demişti doktor 3 ayına hamile kaldı ama ??

yok bu adet bitiminde yapılıyor , yumurtanın kaliteli olmasını sağlıyor diğer adetin başlamsına 5 gün önce kala bitiriliyor.
hım bayağı uzun zamana kadar yapılıyor yani günde bir kaşık mı yiceğiz

hım bayağı uzun zamana kadar yapılıyor yani günde bir kaşık mı yiceğiz
yok yok tatlım ,ibrahim saraçoğlunun soğan kürü yaz çıkıyor ztn ,1 adet soğanı kaynatıyorsun süzüp suyunu sıcak içiyorsun çok soğumayacak, 1 sabah 1 akşam

yok yok tatlım ,ibrahim saraçoğlunun soğan kürü yaz çıkıyor ztn ,1 adet soğanı kaynatıyorsun süzüp suyunu sıcak içiyorsun çok soğumayacak, 1 sabah 1 akşam
bir de o tarçın çörek otu bal karışımı için de aynı şeyi yazdılar sanırım da o mu yoksa diyordm

Klomenin geciktirdigini dusunuyorm her ay husrana ugramaktan yoruldum o yuzden henuz yapmadim eger yarinda olmazsam ozaman yapcam
hadi hayırlısı inşallah bu gecikme bebiş müjdesinin habercisidir hayırlarla amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…