ALLAH inşallah hayırlısıyla sağlıcakla sevindiriri bizim kadar bekletmez canım sen hamiş ol da bir hamiş dua edenimiz daha olur inşallahtamam canım yazarım :) bat günüm yarın takvime göre ama. çok bir belirtim yok karın ağrım üşüme ve uyku var sadece. 2 aydır istiyorum fakat ilk ay stresten mi ne adetimi tam 20 gün geciktirdim benumarım yine böyle olmaz inşallah.
amin kuzum Allah hepimize tez zamanda nasip etsin inşallahALLAH inşallah hayırlısıyla sağlıcakla sevindiriri bizim kadar bekletmez canım sen hamiş ol da bir hamiş dua edenimiz daha olur inşallah
hayırlısıyla sağlıcakla inşallah amin cümlemizeamin kuzum Allah hepimize tez zamanda nasip etsin inşallah
bugün 11.gündü bir tane 22 mm yumurtam olmuş. ama çatlatma iğnesi vermedi. bekleyip göreceğizbilmiyorum canım hayırlısı olsun şimdi iğne ile büyütecekler yumurtamı nasipse bakalım stres de çok önemli ya ben hiç kendimi rahat bırakamadım
hadi hayırlısıyla sağlıcakla hamilesindir inşallah canım sevinirsin inşallah aminbugün 11.gündü bir tane 22 mm yumurtam olmuş. ama çatlatma iğnesi vermedi. bekleyip göreceğiz
mrb. bende sizinle aynı aşamadayım ,herhangi bi probleminiz var mı peki teşhis konulan ?elimde değil canım artık karar verdik bakalım ne diyeyim belki bizim kaderimiz de böyle tedavi ile gelir nasip kısmet kuzum kafamızı dinleyemiyoruz kaynanam da yanımda dün bir şişirdi ki kafamı eltimleregitmesini bekler oldum bir hafta daha biraz aşılama öncesi dinlenirsem çok iyi gelecek bana bakalım ben de 3 senedir bekliyorum bebeğimin gelmesini ALLAH EN İYİSİNİ BİLENDİR..
yumurtalarım tam kaliteli büyümüyor canım ufak kistler var adetle gider dedi kilom var işte tüplerime bakıldı tüplerim açıktı ama acaba kilo mu çok etken diyorum hamile kalamadığıma...siz ne kadardır istiyorsunuz hayırlarla sağlıcakla seviniriz inşallah amin..mrb. bende sizinle aynı aşamadayım ,herhangi bi probleminiz var mı peki teşhis konulan ?
bizde ben çok pimpirikliyim eşim "olur bakamlarda!",bende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım,filmler,rahim içi ve histeroskopi ama temiz ve sorunsuz eşimde sperm testi falan hepsini oldu o da sorunsuz,vakit saat beklemekten başka bişi yok ,bu ay doktor aşılama yapabiliriz dedi ,nası olur ,yaptırmsak mı biledikyumurtalarım tam kaliteli büyümüyor canım ufak kistler var adetle gider dedi kilom var işte tüplerime bakıldı tüplerim açıktı ama acaba kilo mu çok etken diyorum hamile kalamadığıma...siz ne kadardır istiyorsunuz hayırlarla sağlıcakla seviniriz inşallah amin..
cnm onla alakali degil bu kur sadece senin yumurtanin saglikli gelismesini sagliyor.BEN DE YAPSAM MI ACABA BİLEMEDİM ŞİMDİ VİTAMİN FALAN DA İÇİYORUM OMEGA İÇİYORUM
hımm adette mi kullanılıyor canım yapsam mı bu aycnm onla alakali degil bu kur sadece senin yumurtanin saglikli gelismesini sagliyor.
yok bu adet bitiminde yapılıyor , yumurtanın kaliteli olmasını sağlıyor diğer adetin başlamsına 5 gün önce kala bitiriliyor.hımm adette mi kullanılıyor canım yapsam mı bu ay
hım bayağı uzun zamana kadar yapılıyor yani günde bir kaşık mı yiceğizyok bu adet bitiminde yapılıyor , yumurtanın kaliteli olmasını sağlıyor diğer adetin başlamsına 5 gün önce kala bitiriliyor.
yok yok tatlım ,ibrahim saraçoğlunun soğan kürü yaz çıkıyor ztn ,1 adet soğanı kaynatıyorsun süzüp suyunu sıcak içiyorsun çok soğumayacak, 1 sabah 1 akşamhım bayağı uzun zamana kadar yapılıyor yani günde bir kaşık mı yiceğiz
artık klomenler de işe yaramadı ilk aşılamamı kısmetse şubat adetimde yaptıracağız hayırlsıı bakalım kendi kendime yazışıyrum
yapmıştı canımCanim klomen adetinde gecikme yaptimi?
bir de o tarçın çörek otu bal karışımı için de aynı şeyi yazdılar sanırım da o mu yoksa diyordmyok yok tatlım ,ibrahim saraçoğlunun soğan kürü yaz çıkıyor ztn ,1 adet soğanı kaynatıyorsun süzüp suyunu sıcak içiyorsun çok soğumayacak, 1 sabah 1 akşam
Ben de varım klomenle 2.denemedeyim şuan son 1 hapım kaldı
test yaptın mı belki de hamişsinBende bu ay klomen kullandim ilk deneme klomenle adetim gecikti bugun 3. Gunu
Sende klomen adet gecikmesi yaptimi omu geciktirdi acaba
test yaptın mı belki de hamişsin
hadi hayırlısı inşallah bu gecikme bebiş müjdesinin habercisidir hayırlarla aminKlomenin geciktirdigini dusunuyorm her ay husrana ugramaktan yoruldumo yuzden henuz yapmadim eger yarinda olmazsam ozaman yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?