Hamile kalamama psikolojisi

Canmm benim arkadaşima da doktor aynisini demişti ama şu an kizi bir yaşinda maaşallah inşallah seninki de sorunsuz ilerler..

esinde bir gorunsun canim hangi ilde oturuyorsunuz bu arada
sundan sordum simdi ozel lavatuarlar var 40 50 spermiyogram testi yapiyorlar hemen devlet hastanesinde bir uruloga gostersin ben test yaptirdim diye
Canim suan hamilegim 7. Haftadayim fakat kesem duzensiz bebegi goremedi doktor 1 hafta beklicez degisiklik olmazsa kurtaj olucam

mineltk ben seni anlıyorm bana ilk başta dış gebelik olabilir demişlerdi bi hafta zor durmuştm canım dediğim gbi kk da arat bozuk kese diye çıkan konuşara falan bak. Ama stres yapmamaya çalış

Canmm benim arkadaşima da doktor aynisini demişti ama şu an kizi bir yaşinda maaşallah inşallah seninki de sorunsuz ilerler..
Gercekten arkadasiniz aynisini yasadimi.. benimde icimdeki umut asla bitmiyo.. ama ister istemez insan uzuluyoo

Arkadaslarrr suan hamileyimm ve hamileligimle ilgili sıkıntılarım var suan ne cinsel iliskiyi ne sıkıcılıgını dusunuyorummmm
aaaaa simdi gordum hayirlisi olsun banada dua et benimde bebis olsun allah hayirlisi ile saglikla dogurmayi nasip etsin

mineltk ben seni anlıyorm bana ilk başta dış gebelik olabilir demişlerdi bi hafta zor durmuştm canım dediğim gbi kk da arat bozuk kese diye çıkan konuşara falan bak. Ama stres yapmamaya çalış
Arastirdim internette duzelen varmis bebek olusunca kese onemsizmis zaten.. Allaha sigindim O yoktan var eder doktor haftaya iyice bakicam 100de 100 emin olursam kurtaj yaparim dedi .. umarim haftaya bana bebek burda sıkıntı yok der

Gercekten arkadasiniz aynisini yasadimi.. benimde icimdeki umut asla bitmiyo.. ama ister istemez insan uzuluyoo
Evet ona hatta hemen kürtaja alacaz demiş o istememiş beklemiş biraz başka bi doktora gitmiş sorun yok demiş öyle anlattiği bu..

Arkadaslarrr suan hamileyimm ve hamileligimle ilgili sıkıntılarım var suan ne cinsel iliskiyi ne sıkıcılıgını dusunuyorummmm
aaaaa simdi gordum hayirlisi olsun banada dua et benimde bebis olsun allah hayirlisi ile saglikla dogurmayi nasip etsin

Evet ona hatta hemen kürtaja alacaz demiş o istememiş beklemiş biraz başka bi doktora gitmiş sorun yok demiş öyle anlattiği bu..
2 doktorda bana olumsuz konustu olumlu konusan kimse yok ama ben umudumu kaybetmek istemiyorum 1 hafta bekletiyosa bi bildigi vardir heralde diye dusunuyorum arkadasinizin ulturason goruntusunu gormeye isterdim acikcasi

hım hım hım

Bır gun arayla ilişki
Bıde belının altına yastık koy gemen kalkmA
Ne kadar etkısı var bılmıyrm
Ben oyle ysptıgımız ay hamıle kaldım

8-9 da kalp atısı alınıo
O zaman netleşır sanırım
Bır doktora mı gıtın sadece

Çocukla kafayı bozmuşsun... Sevişmenin tadını çıkar ayol.. Benim evlenir evlenmez bilmeden oldu, valla zamanımızı nasıl değerlendireceğimizi şaşırdık. Sen hemen bebe böcüğe karışıp güzel kısmı geçmek istiyorsun cık cık cık

İlişki sonrası hemen yataktan kalkma. İki bacağını havaya kaldırıp bir iki dakika öyle dur. Bu hamile kalmakla ilgili bir kitapta yaziyordu. Ama eşinin önünde yapma itici olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…