Canim suan hamilegim 7. Haftadayim fakat kesem duzensiz bebegi goremedi doktor 1 hafta beklicez degisiklik olmazsa kurtaj olucamesinde bir gorunsun canim hangi ilde oturuyorsunuz bu arada
sundan sordum simdi ozel lavatuarlar var 40 50 spermiyogram testi yapiyorlar hemen devlet hastanesinde bir uruloga gostersin ben test yaptirdim diye
Gercekten arkadasiniz aynisini yasadimi.. benimde icimdeki umut asla bitmiyo.. ama ister istemez insan uzuluyooCanmm benim arkadaşima da doktor aynisini demişti ama şu an kizi bir yaşinda maaşallah inşallah seninki de sorunsuz ilerler..
aaaaa simdi gordum hayirlisi olsun banada dua et benimde bebis olsun allah hayirlisi ile saglikla dogurmayi nasip etsinArkadaslarrr suan hamileyimm ve hamileligimle ilgili sıkıntılarım var suan ne cinsel iliskiyi ne sıkıcılıgını dusunuyorummmm
Arastirdim internette duzelen varmis bebek olusunca kese onemsizmis zaten.. Allaha sigindim O yoktan var eder doktor haftaya iyice bakicam 100de 100 emin olursam kurtaj yaparim dedi .. umarim haftaya bana bebek burda sıkıntı yok dermineltk ben seni anlıyorm bana ilk başta dış gebelik olabilir demişlerdi bi hafta zor durmuştm canım dediğim gbi kk da arat bozuk kese diye çıkan konuşara falan bak. Ama stres yapmamaya çalış
Amin canim Allah istegen herkese sorunsuz sıkıntısız saglikli birsekilde evlat nasip etsinnnaaaaa simdi gordum hayirlisi olsun banada dua et benimde bebis olsun allah hayirlisi ile saglikla dogurmayi nasip etsin
Evet ona hatta hemen kürtaja alacaz demiş o istememiş beklemiş biraz başka bi doktora gitmiş sorun yok demiş öyle anlattiği bu..Gercekten arkadasiniz aynisini yasadimi.. benimde icimdeki umut asla bitmiyo.. ama ister istemez insan uzuluyoo
aaaaa simdi gordum hayirlisi olsun banada dua et benimde bebis olsun allah hayirlisi ile saglikla dogurmayi nasip etsinArkadaslarrr suan hamileyimm ve hamileligimle ilgili sıkıntılarım var suan ne cinsel iliskiyi ne sıkıcılıgını dusunuyorummmm
2 doktorda bana olumsuz konustu olumlu konusan kimse yok ama ben umudumu kaybetmek istemiyorum 1 hafta bekletiyosa bi bildigi vardir heralde diye dusunuyorum arkadasinizin ulturason goruntusunu gormeye isterdim acikcasiEvet ona hatta hemen kürtaja alacaz demiş o istememiş beklemiş biraz başka bi doktora gitmiş sorun yok demiş öyle anlattiği bu..
Merhaba hanimlar...
Ben 5 aylık evliyim evlendigimizden beri korunmuyoruz eşimle hep bebek istedik.. Doktora gittim kontrol amacli hic bir sıkıntım yok çok sükür normal bir şekilde hamile kalabilcegimi soyledi .. Fakat ben cok kafaya takıyorum her ay sadece cocuk icin birlikte oluyoruz yumurtlma gunu hesapliyorum gunum gelince sanki bir ödevmis gibi hadi cocuk yapalim diyoruz .. ve her ay yok gogusum agriyo hamileyim heralde yok kasigim agriyo bu ay oldu diyorum ama adet olup husrana ugruyorum... Kafaya çok takiyorum bu psikolojiden nasil kurtulacagimi bununla nasil savasicagimi bilmiyorum.. Sizinde basiniza bu geldiyse bunu yenebildiyseniz lutfen benimle paylasin .. Önerilerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim var.. Çünkü her ay hem kendimi hemde esimi yipratiyorummm. Şimdiden tesekkürlerrr :)
Bır gun arayla ilişkiMerhaba hanimlar...
Ben 5 aylık evliyim evlendigimizden beri korunmuyoruz eşimle hep bebek istedik.. Doktora gittim kontrol amacli hic bir sıkıntım yok çok sükür normal bir şekilde hamile kalabilcegimi soyledi .. Fakat ben cok kafaya takıyorum her ay sadece cocuk icin birlikte oluyoruz yumurtlma gunu hesapliyorum gunum gelince sanki bir ödevmis gibi hadi cocuk yapalim diyoruz .. ve her ay yok gogusum agriyo hamileyim heralde yok kasigim agriyo bu ay oldu diyorum ama adet olup husrana ugruyorum... Kafaya çok takiyorum bu psikolojiden nasil kurtulacagimi bununla nasil savasicagimi bilmiyorum.. Sizinde basiniza bu geldiyse bunu yenebildiyseniz lutfen benimle paylasin .. Önerilerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim var.. Çünkü her ay hem kendimi hemde esimi yipratiyorummm. Şimdiden tesekkürlerrr :)
8-9 da kalp atısı alınıoKizlar merhaba biliyormusunuz ben hamileyim 6 haftalik fakat kesem bozukmus 1 hafta bekletiyo doktor bi degisiklik olmazsa kurtaj olucam .. su anki ruh halimi size anlatamam duzelirmibu durum hersey yoluna girermi bilmiyorum bilginiz varsa benimle paylasin lutfen kotu yorum yapacaklar ise lutfen yazmasinlar su durumda kotu bisey duymaya halim yokkkk
2 tane gittim biri hemen alinsin dedi digeri 1 hafta bekletiyo bende beklicem8-9 da kalp atısı alınıo
O zaman netleşır sanırım
Bır doktora mı gıtın sadece
Hayırlı sı olsun2 tane gittim biri hemen alinsin dedi digeri 1 hafta bekletiyo bende beklicem
Sizedee kese duzensiz bebek gozukmuyo gibi bisey soyledilermi pekibenimki geç döllenmeymiş,nerdeyse 10.haftada aldık kalp atışını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?