Haklisin canim aynen herseyin bi zamani varwala canm braz erken baslaıssınz gerılmeye sız hele bı bı seneyı devırın bakalm en az bı sene.. hem böyke stres yaparsan olacagı varsada olmaz.. bız 3 yıllk ewlıyz olmadı henuz daha yıllarca bekleyenler var bnları dusun bosa germe kendını.. oluruna brak olr vaktı geldgnde allahn ıznyle
Zaten benim sorunum cocuk olmuyo bisey varmi acaba degil o kaygiya kapilmiyorum evet daha erken zamani var bunlarinda farkindayim tek derdim dusunmiyim bunu takmiyim bunu istiyorum cunku gercekten cok sukur beni cooook seven cok onemseyen bi haraketime bakip herseyi yapan bi kocam var benim buna sukretmem lazim Allah biliyo zamani elbet evlat vercek birak zamana dusuncesini kafama kazimam lazim zaten benim bu konuyu acmamdaki amac ne yapiyim takmamak akisina birakmam icindi siz arkadaslarimin bazilarida bana akil verdi beni anladi cok tesekkur ederim .. burda sizinle konusmak akil danismak beni cok rahatlatiyo cunku aileye akrabaya soylesen anlatsan kulaktan kulaga aaa cocuklari olmuyo heralde diye bi dunya dedikodu cikiyo cahil diyorum ben onlara ama sizinle konusmak cok guzel :))
Ay bende penye ip aldim sepet ormeye basladim ama halimi gormelisin her firsatta aliyorum elime oruyorum bana acayip bi mesgale oldu arkadasim :))mesela bugün bir karar aldım ( her ay ki rutin gebelik testinin yine negatif sonuç vermesinden dolayı) kendime bir meşgale bulucam. oğlum erken yatıyor yattıktan sonra keçe ile uğraşıcam. bu kafayı dağıtmak lazım arkadaşım :-D
http://www.dekordiyon.com/bebek-odasi-kece-kapi-susu-ornekleri/
Ay bende penye ip aldim sepet ormeye basladim ama halimi gormelisin her firsatta aliyorum elime oruyorum bana acayip bi mesgale oldu arkadasim :))
Amin tatlim insallah bu kafayi dagitmak lazim valla tek care bu ben bunu anladim :)süper işte . Allah'ım bebeğine patik örmeyi de nasip etsin inşallah
Bende 3.5 aylık evliyim. Ödüm patlıyor hamile kalacağım diyeMerhaba hanimlar...
Ben 5 aylık evliyim evlendigimizden beri korunmuyoruz eşimle hep bebek istedik.. Doktora gittim kontrol amacli hic bir sıkıntım yok çok sükür normal bir şekilde hamile kalabilcegimi soyledi .. Fakat ben cok kafaya takıyorum her ay sadece cocuk icin birlikte oluyoruz yumurtlma gunu hesapliyorum gunum gelince sanki bir ödevmis gibi hadi cocuk yapalim diyoruz .. ve her ay yok gogusum agriyo hamileyim heralde yok kasigim agriyo bu ay oldu diyorum ama adet olup husrana ugruyorum... Kafaya çok takiyorum bu psikolojiden nasil kurtulacagimi bununla nasil savasicagimi bilmiyorum.. Sizinde basiniza bu geldiyse bunu yenebildiyseniz lutfen benimle paylasin .. Önerilerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim var.. Çünkü her ay hem kendimi hemde esimi yipratiyorummm. Şimdiden tesekkürlerrr :)
canim son yazdigim mesaji okumadin sanirim suanki derdim cook baskaBende 3.5 aylık evliyim. Ödüm patlıyor hamile kalacağım diyeFazla acele etmiyor musunuz yahu... Daha 5 aylık evlisiniz, ne ara cinselliğin tadına vardınız, birbirinize doydunuz da bebek yapmaya karar verdiniz de olmuyor diye bunalıma girdiniz ? Bu kadar acele etmeyin herşeyin tadını çıkarın önce bence.. Önce bi evliliğiniz falan otursun.. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin..
Son mesajını yorumu yaptıktan sonra gördüm.. Geçmiş olsun umarım atlatırsın..C
canim son yazdigim mesaji okumadin sanirim suanki derdim cook baska
Biseyi okuyosan sonuna kadar oku bak son mesajim ne yazmak icin yazmayin suraya benim derdim ne siz hala nerdesiniz.. o tecrubene soyle iyi okusun iyi baksin sonra konussun !!!!!Yapılan en büyük yanlış; çocuk yapmak için yatağa girmek .
Çocuk için değil sevişmek,seks yapmak için yatağa girin ve kafanızdan hamile kalacakmıyım acaba düşüncesini çıkartın. tecrübe konuşuyor!!
He he söylerim!!Biseyi okuyosan sonuna kadar oku bak son mesajim ne yazmak icin yazmayin suraya benim derdim ne siz hala nerdesiniz.. o tecrubene soyle iyi okusun iyi baksin sonra konussun !!!!!
hamile kalmak için görev gibi sevişmek neden? henüz 5 aylık evlisiniz,cinselliğin tadını çıkarın üstelik korunma derdi de yok..oohhh..amaç bebek değil zevk olursa sonucunda bebek gelir zaten
Insallah duzelir surekli dua ediyorum zatennn umarim haftaya cok guzel haberler alirimCanım çok geçmiş olsun inşallah düzelir. Bak en azından stresi atlatıp hamile kalabilmişsin, bol dua et, hakkında hayırlısı
5 aylık evlilikte sadece çocık yapmak için cinsel ilişki çok sıkıcı değil mi?Merhaba hanimlar...
Ben 5 aylık evliyim evlendigimizden beri korunmuyoruz eşimle hep bebek istedik.. Doktora gittim kontrol amacli hic bir sıkıntım yok çok sükür normal bir şekilde hamile kalabilcegimi soyledi .. Fakat ben cok kafaya takıyorum her ay sadece cocuk icin birlikte oluyoruz yumurtlma gunu hesapliyorum gunum gelince sanki bir ödevmis gibi hadi cocuk yapalim diyoruz .. ve her ay yok gogusum agriyo hamileyim heralde yok kasigim agriyo bu ay oldu diyorum ama adet olup husrana ugruyorum... Kafaya çok takiyorum bu psikolojiden nasil kurtulacagimi bununla nasil savasicagimi bilmiyorum.. Sizinde basiniza bu geldiyse bunu yenebildiyseniz lutfen benimle paylasin .. Önerilerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim var.. Çünkü her ay hem kendimi hemde esimi yipratiyorummm. Şimdiden tesekkürlerrr :)
Arkadaslarrr suan hamileyimm ve hamileligimle ilgili sıkıntılarım var suan ne cinsel iliskiyi ne sıkıcılıgını dusunuyorummmm5 aylık evlilikte sadece çocık yapmak için cinsel ilişki çok sıkıcı değil mi?
Canim orayada bi konu actim umarim beni bilgilendiren arkadaslar cikicakkktirrmineltk canım gebelik kısmına konu aç istersen illa ki aynısını yaşayan arkadaşlar vardır. Tavsiye verirler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?