Hamile kalamama psikolojisi

Haklisin canim aynen herseyin bi zamani var

mesela bugün bir karar aldım ( her ay ki rutin gebelik testinin yine negatif sonuç vermesinden dolayı) kendime bir meşgale bulucam. oğlum erken yatıyor yattıktan sonra keçe ile uğraşıcam. bu kafayı dağıtmak lazım arkadaşım :-D

http://www.dekordiyon.com/bebek-odasi-kece-kapi-susu-ornekleri/

Ay bende penye ip aldim sepet ormeye basladim ama halimi gormelisin her firsatta aliyorum elime oruyorum bana acayip bi mesgale oldu arkadasim :))

Kizlar merhaba biliyormusunuz ben hamileyim 6 haftalik fakat kesem bozukmus 1 hafta bekletiyo doktor bi degisiklik olmazsa kurtaj olucam .. su anki ruh halimi size anlatamam duzelirmibu durum hersey yoluna girermi bilmiyorum bilginiz varsa benimle paylasin lutfen kotu yorum yapacaklar ise lutfen yazmasinlar su durumda kotu bisey duymaya halim yokkkk

Bende 3.5 aylık evliyim. Ödüm patlıyor hamile kalacağım diye Fazla acele etmiyor musunuz yahu... Daha 5 aylık evlisiniz, ne ara cinselliğin tadına vardınız, birbirinize doydunuz da bebek yapmaya karar verdiniz de olmuyor diye bunalıma girdiniz ? Bu kadar acele etmeyin herşeyin tadını çıkarın önce bence.. Önce bi evliliğiniz falan otursun.. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin..

C
canim son yazdigim mesaji okumadin sanirim suanki derdim cook baska

Yapılan en büyük yanlış; çocuk yapmak için yatağa girmek .
Çocuk için değil sevişmek,seks yapmak için yatağa girin ve kafanızdan hamile kalacakmıyım acaba düşüncesini çıkartın. tecrübe konuşuyor!!

Canım çok geçmiş olsun inşallah düzelir. Bak en azından stresi atlatıp hamile kalabilmişsin, bol dua et, hakkında hayırlısı

Biseyi okuyosan sonuna kadar oku bak son mesajim ne yazmak icin yazmayin suraya benim derdim ne siz hala nerdesiniz.. o tecrubene soyle iyi okusun iyi baksin sonra konussun !!!!!

5 aylık evlilikte sadece çocık yapmak için cinsel ilişki çok sıkıcı değil mi?

mineltk canım gebelik kısmına konu aç istersen illa ki aynısını yaşayan arkadaşlar vardır. Tavsiye verirler sana

esinde bir gorunsun canim hangi ilde oturuyorsunuz bu arada
sundan sordum simdi ozel lavatuarlar var 40 50 spermiyogram testi yapiyorlar hemen devlet hastanesinde bir uruloga gostersin ben test yaptirdim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…