Hamile kalamama psikolojisi

Öneri de bulunup icimi aydinlatan arkadaslara tesekkur ediyorum beynimi bu konudan bosaltip rahatlamaya calisicam insaallahta basaririm en yakin zamanda :)

Herşey beyinde bitiyor, ne kadar rahat olursan o kadar iyi hissedersin kendini
Eşinde sperm sayısında bir sıkıntı yoksa her an bebek gelebilir içini rahat tut
Kendimi rahat birakmaya calisiyorum insallah tatlim .. herseyin hayirlisi olur insallahhh :)

Daha dur yahu daha sevısmemıssınız bıle odev yapmaktan

seni o kadar iyi anlıyorum ki 6 yaşında bir oğlum var 2. çocuğu istiyorum sen resmen benim düşüncelerimin tercümanı olmuşsun. huy bu yapcak bişey yok. Ki ben oğlumda yaşadım bu durumu 1 yıl olmadı tüp bebek merkezinde muayene oldum dr um yumurta rezervinin az olduğunu söyledi. o anda kafamdan çocuk düşüncesini sildim ve diğer ay hamile kaldım. Bunu birebir yaşamama rağmen 2. çocukta yine her ay aynı hüsranı yaşıyorum. Biliyorum psikoloji çok etkiliyor ama elde değil işte. Allah yardımcımız olsun

Canımmmm seni öyle iyi anlıyorum ki.birşeyi görev gibi yapmak çok kötü.ayrıca daha çok yenisin 5ayda ne hamileliği yahu.sadece tavsiyem : yeni aya hep şöyle diyerek başla,amannn zaten hamile kalamıyorum de her aklına bebek düşüncesi gelince.kasığın ağrısa aman üşütmüşümdür yine de.gögsün acısa aman hormonlar ayarsızlaştı yine de.kısaca kendini gebelik fikrinden uzaklaştır.Rabbim vakti saati gelince verecektir.

Kesinlikle herkes bana ya sacmalama ne kadar takiyosun sil yapma diyoolar ama demesi kolay insan silemiyo yapamiyo iste bunu kimse anlamiyo rahat birakamiyorum kendimi bi insan biseyi cok istiyosa hep onu dusunuyooo evliligimin altinci ayindayim 3 gun var adetime eger adet olursam direk doktora gidicem.kapsam li muayene olucam adetliyken daha guzel muayene olunuyomus bakalim hayirlisi olur insallah

Evet haklisin @deliha86 hatta bu sabah gogsum acidi üf dedim esim noldu dedi goguslerim agriyo adet olucam ya diyorum belim agriyo adet olucam diyorum boyle boyle dagitmaya calisiyorum kafami :)

bende 5 yıllık evlisiniz sandım. aceleye ne gerek var tadını çıkarın evliliğinizin. olur elbet

benim eşim tesadüftür ki yıllar önce gittiğim tüp bebek merkezinde çalışıyor şu an adetinin tam 2. günü git her nereye gideceksen. vajinal muayene de hormon testleri de en kesin sonuç adetin 2. günü ortaya çıkar

eşiniz de gtti mi dr a
ama daha cok da erken ,yeni evlisiniz
bu kadar stres yapmayın

Evet haklisin @deliha86 hatta bu sabah gogsum acidi üf dedim esim noldu dedi goguslerim agriyo adet olucam ya diyorum belim agriyo adet olucam diyorum boyle boyle dagitmaya calisiyorum kafami :)
Aynen doğru yoldasın.beş ay çok kısa bi süre sakın ümitsiZliğe kapılma.arkadaşım iki sene bekledi hiç sorun yoktu ama iki senenin sonunda oldu.selametle inşAllah

Seni anliyorum cnm hani korunmayinca hemen bebek olmali bi sikinti yoksa diye bir dusunce var
Bu yuzden olmaz diye korkuyor insan
Bende 1.5 yillik evliyim 1 yil korunduk sonra korunmayi biraktiktan 3 ay sonra hamile kaldim bende surekli takipdeydim
Ama oluruna birak cnm
Zamani var demekki Alah tez vakitte hayirlisi ile nasip etsin inss
Cok yeni evlisin daha hsey beyinde bitiyor hobilerini gerceklestr gez toz cookk yenisiniz dahaa

cnm senin gbi ilk 1. ayda olmucakmı dye düşünmekten tam 13. ayda hamile kaldım. 13. aydada kendi evimize taşınıp işe başladığım aydı hiç cocuk duşunmedik o ay ve oldu sana bukadar söyliyim :)) her ay ağlıyodum inan olmucak diyodum bi sorunda yoktu her doktora gttim resmen.. ama sorun benmişim

Zaten benim sorunum cocuk olmuyo bisey varmi acaba degil o kaygiya kapilmiyorum evet daha erken zamani var bunlarinda farkindayim tek derdim dusunmiyim bunu takmiyim bunu istiyorum cunku gercekten cok sukur beni cooook seven cok onemseyen bi haraketime bakip herseyi yapan bi kocam var benim buna sukretmem lazim Allah biliyo zamani elbet evlat vercek birak zamana dusuncesini kafama kazimam lazim zaten benim bu konuyu acmamdaki amac ne yapiyim takmamak akisina birakmam icindi siz arkadaslarimin bazilarida bana akil verdi beni anladi cok tesekkur ederim .. burda sizinle konusmak akil danismak beni cok rahatlatiyo cunku aileye akrabaya soylesen anlatsan kulaktan kulaga aaa cocuklari olmuyo heralde diye bi dunya dedikodu cikiyo cahil diyorum ben onlara ama sizinle konusmak cok guzel :))

wala canm braz erken baslaıssınz gerılmeye sız hele bı bı seneyı devırın bakalm en az bı sene.. hem böyke stres yaparsan olacagı varsada olmaz.. bız 3 yıllk ewlıyz olmadı henuz daha yıllarca bekleyenler var bnları dusun bosa germe kendını.. oluruna brak olr vaktı geldgnde allahn ıznyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…