Kendimi rahat birakmaya calisiyorum insallah tatlim .. herseyin hayirlisi olur insallahhh :)Herşey beyinde bitiyor, ne kadar rahat olursan o kadar iyi hissedersin kendini
Eşinde sperm sayısında bir sıkıntı yoksa her an bebek gelebilir içini rahat tut
orasını bilemem ben duyduğumu yazdım.hira zaten tüp bebek
Üstelik demet akalında az kafayı kırmamıstı tup bebekle hamıle kalana kadar . oyle sanırım sonradan anlatması kolay gelmıs onahira zaten tüp bebek
Hahahahha bu iyiydiiDaha dur yahu daha sevısmemıssınız bıle odev yapmaktan
Merhaba hanimlar...
Ben 5 aylık evliyim evlendigimizden beri korunmuyoruz eşimle hep bebek istedik.. Doktora gittim kontrol amacli hic bir sıkıntım yok çok sükür normal bir şekilde hamile kalabilcegimi soyledi .. Fakat ben cok kafaya takıyorum her ay sadece cocuk icin birlikte oluyoruz yumurtlma gunu hesapliyorum gunum gelince sanki bir ödevmis gibi hadi cocuk yapalim diyoruz .. ve her ay yok gogusum agriyo hamileyim heralde yok kasigim agriyo bu ay oldu diyorum ama adet olup husrana ugruyorum... Kafaya çok takiyorum bu psikolojiden nasil kurtulacagimi bununla nasil savasicagimi bilmiyorum.. Sizinde basiniza bu geldiyse bunu yenebildiyseniz lutfen benimle paylasin .. Önerilerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim var.. Çünkü her ay hem kendimi hemde esimi yipratiyorummm. Şimdiden tesekkürlerrr :)
Kesinlikle herkes bana ya sacmalama ne kadar takiyosun sil yapma diyoolar ama demesi kolay insan silemiyo yapamiyo iste bunu kimse anlamiyo rahat birakamiyorum kendimi bi insan biseyi cok istiyosa hep onu dusunuyooo evliligimin altinci ayindayim 3 gun var adetime eger adet olursam direk doktora gidicem.kapsam li muayene olucam adetliyken daha guzel muayene olunuyomus bakalim hayirlisi olur insallah
Merhaba hanimlar...
Ben 5 aylık evliyim evlendigimizden beri korunmuyoruz eşimle hep bebek istedik.. Doktora gittim kontrol amacli hic bir sıkıntım yok çok sükür normal bir şekilde hamile kalabilcegimi soyledi .. Fakat ben cok kafaya takıyorum her ay sadece cocuk icin birlikte oluyoruz yumurtlma gunu hesapliyorum gunum gelince sanki bir ödevmis gibi hadi cocuk yapalim diyoruz .. ve her ay yok gogusum agriyo hamileyim heralde yok kasigim agriyo bu ay oldu diyorum ama adet olup husrana ugruyorum... Kafaya çok takiyorum bu psikolojiden nasil kurtulacagimi bununla nasil savasicagimi bilmiyorum.. Sizinde basiniza bu geldiyse bunu yenebildiyseniz lutfen benimle paylasin .. Önerilerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim var.. Çünkü her ay hem kendimi hemde esimi yipratiyorummm. Şimdiden tesekkürlerrr :)
Aynen doğru yoldasın.beş ay çok kısa bi süre sakın ümitsiZliğe kapılma.arkadaşım iki sene bekledi hiç sorun yoktu ama iki senenin sonunda oldu.selametle inşAllahEvet haklisin @deliha86 hatta bu sabah gogsum acidi üf dedim esim noldu dedi goguslerim agriyo adet olucam ya diyorum belim agriyo adet olucam diyorum boyle boyle dagitmaya calisiyorum kafami :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?