- 4 Ağustos 2021
- 76
- 27
- 3
- Konu Sahibi tambirleydi7
Merhabaa. Ben 3 senedir evliyim ancak 1 sene boyunca ilişkiye giremedik biz ben vajinismus olduğumu sanırken aslındaaa kızlık zarımda bi sıkıntı varmış ameliyat oldum ve 2 senedir korunmasız ilişki yasıyruz eşimle beneğimiz olsun istiyoruz bunun için doktora gittik kan testi yaptılar ve alttan muayene olamadım doktor da ilişki yaşanmadığını vajinismus olduğumu söyledi aslında ilişki yaşayabiliyor muyuz bunu da anlamıyorum açıkçası
neyse bu ayrı bi konu
Kan değerimde ise benim prolaktin değeri yüksekmiş onu düşürdük bir ilaç kullanarak. 2 aydır düzenli regl oluyorum düzenli ilişki yaşıyoruz eşim de protime men kullanıyor ben iise follik asit kullanıyorum. Prolaktin düştükten ne kadar süre sonra hamile kalınabilir ?
Ben devlet hastanesine gittim beni direkt aşılamaya yönlendirdiler rahim filmi yeniden kan testi vs istediler ama ben bu olsun istemiyorum !
Su an napmam lazım şaşırdım açıkçası yol gösterebilecek bir insan evladı ?

Kan değerimde ise benim prolaktin değeri yüksekmiş onu düşürdük bir ilaç kullanarak. 2 aydır düzenli regl oluyorum düzenli ilişki yaşıyoruz eşim de protime men kullanıyor ben iise follik asit kullanıyorum. Prolaktin düştükten ne kadar süre sonra hamile kalınabilir ?
Ben devlet hastanesine gittim beni direkt aşılamaya yönlendirdiler rahim filmi yeniden kan testi vs istediler ama ben bu olsun istemiyorum !
Su an napmam lazım şaşırdım açıkçası yol gösterebilecek bir insan evladı ?