Hamile kalamamak evliliğimi çok yıprattı...

Bir tanidigimiz vardi uzun sure cocuklari olmamisti. Kadin diyabet hastasiydi. Hamile kaldiginda 9 ay hastanede yatmisti. Cok saglikli bir bebekleri oldu. Umidinizi kesmeyin.

Canım öncelikle hakkında hayırlısını diliyorum, tanıdığım bir yakınım 2 çocuk doğurdu kilosu 80 üzeri sanırım, şeker ve kanda pıhtılaşma ve başka sorunlara rağmen iki sağlıklı evladı var kendiside gayet iyi durumda, iyi düşün iyi olsun.

Bir süre akışına bırakıcam galiba en azından 2 3 ay sonra yeniden gidicem burada önerilen doktorlardan birine şuan kafa karısıklığım cok bi sürü doktora gitmekten
Paraya kıy en iyisine git ama! Arastir. Seni cozume ulastiracak biri. Istanbulsaysan kendi dr umu onerebilirim. Bende gectim o yollardan.
Oncelikle kilo vermeniz de gerek sanirim.
Allah yardimciniz olsun.caninizi sıkmayın,dunyanin sonu degil ya..

Tüp bebek deneseniz çok bilmiyorum ama. Evliliğiniz daha yeni biz burda ne hikayeler duyuyoruz asla hamile kalamazsın denip çocugunu kucağına alan. Bence öncelikle doktorunuzu hatta hastanenizi değiştirin. Sosyal medyadan tanıdığım isim yapmış pozitif bir doktor tercihiniz olsun. Sonra biz de hayırlı haberlerinizi bekleyelim inşallah.

Bir kisiye gidin detayli tanisin sizi en dogrusu ama arastirim referans alin gidin..

rahim tiraşlanacak benim de dardı dogustan 2 kez buyutuldu histereskopiyle...kuculmeden de embriyo kondu hemen..Zaten rahim darsa bebek orda buyuyemez tutunsa bile diye biliyorum..

Bu konulara hep aynı şeyleri yazıyorum. Bakın lütfen benim yorumumu şimdi iyice dinleyin. Ben bu durumu bizzat yaşadığım için çok hassasim ve hep yardım etmek istiyorum. Birincisi bu durum şu dünyada bir sizin başınıza gelmiyor. Özellikle günümüzde o kadar çok ki. Çocuk konusu kesinlikle bir imtihan bunun asla ötesi yok. Bir çok kişi hiç bir problemleri olmadığı halde yıllarca çocuk sahibi olamıyor. Problemleriniz olması iyi bile bir yerde eğer sürekli karmaşa yaratmayı bir kenara bırakıp şu kriz döneminizi vakur bir şekilde yönetebilirsiniz tek tek çorap söküğü gibi sorunları çözmeye başlarsınız. Sebepsiz infertilite diye bir şey var hiç bir sorun yok ama çocuk bir türlü olmuyor onların işi daha zor ne yapacaklarını bilmeden sürekli beklentilere giriyorlar siz ise sadece stresinizi yönetip tedavi olacaksınız doktorda bunu demiş size. Sen böyle hamile kalamazsin demesi sizin bu panik haliniz yüzünden. Bu çok basit bir Allah in şu an ol dememesi durumu bu kadar bunu böyle görün. Rahminiz yok değil istediği kadar şekil bozukluğu olsun horminlariniz isterse tavan olsun sadece bir yumurta ve sperm e bakıyor bu olay. İkincisi insanlarla eşinizle onla bunla tartışmayı boşanmayı düşünmeyi falan bı kenara bırakın sadece doktorun söylediklerine bakın bırakın eşiniz Instagram dan çocuk videosuna ozensin nolcak yani kısa süre sonra sizinde olcak onu sever buna inanın. Umutsuzluk çaresizlik bunlar insanın ruhunun hastalıkları. Almışlar sizi ellerine bı güzel hayatınızı mahvediyorlar. Üçüncüsü diyet yapın biraz kilo vermek soğan kürü gibi şeylerle ilgilenmek hem sizi oyalar hemde kafanızı dağıtır üstelik kesinlikle ise yariyor. Dördüncüsü doğacak olan kanıyla caniyla bir insan evladı o öyle sizin istediğiniz zamanda değil ne zaman ve nasıl olması gerekiyorsa o zaman gelecek buna inanın çocuk yapmak konusunda tüm gücün sizin elinizde olmadığını hatta sadece vesile olduğunuzu kavrayin...

Amin canım çok sağol benim yaşım da var sen gencsindir boşuna kendine eziyet ediyorsun. Önce kendi sağlığını düşün benim Dr hep öyle dedi önce anne sağlıklı olucak ki bebeğe sağlıklı ortam hazırlansın. Eşine bir daha böyle şeylerden bahsetmemelisin ayrıca tum sorunun sende olduğunu bilemezsin. Allah bilir.. Malesef eski zamanlardaki gibi doğurganlık yüksek değil her 10 çiftten 4ü bunu yaşıyor. Senelerce ugrasanlar var Allah kimsenin kucagini bos birakmasin. Sabret ama vazgeçme eşinle hayatını akışına bırak sıkıntıya girmeden en iyi Dr ları araştırmaya devam edin. Zamanı gelince olur inş merak etme

Pardon bunlar ne biçim Doktor demiycem insanlığını yitirmişler. Ne icin intihar edeceksin sonuna kadar çabala elbet olur olmazsa sa senden kıymetli değil çocuğu olmayan binlerce kadın ölüyor mu.

Çocuk olunca da evliliği sarsılan çok insan var, hatta bi tanıdığım çift çok çocuk istiyor hemen oluyor ama adam kadının çocukla çok ilgilenmesini hazmedemeyip boşanıyor, ikinci eşi içinde tedavi görerek ikiz çocukları oluyor çocuklardan sonra ondan da boşanıyor.
Siz dua edin iyi bi doktor bulun tüm aşamalarınızla ilgilenecek hayırlısıyla allah nasip eder inşallah ama yormayın kendinizi de evliliğinizi de, en hayırlı vakitte kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi

Tüplerle alakalı sıkıntı varsa en kötü ihtimal tüp bebek denersin canını sıkma bence muhakkak gidip bir tüp bebek doktorunla ön görüşme yap ama tüp bebek için değil şuanki durumda nasıl bir yol izlemen gerektiği ile alakalı. Tüp bebek doktorları çok daha kolay tanı koyuyor. İstanbulda isen Semra Karamanı çok methediyorlar muhakkak git bir görüş, belki ameliyat der, belki bi ilaç önerir, ya da belki oyalanma tüp bebeğe başla der.

Biliyrm o donemde anlasilmiyor ama daha cok erken.bende 7 ay sonra korunmayi biraktim.1 sene olmadi o surecte klomen igne fln denedim.pcos lu oldugumu ogrendim.1 yil dolunca rahim filmi cektirdim 3 adet donemi bekle dediler ama benim bi adetim 2 3 ay da oluyor 3. Adetime kadar 6 ay gecti bende tup bebege basvurdum gecen sene.ramazan bayrami gecsin esimden sperm alincakti islemler basliycaktiki ramazanin son haftasi kendiligimden ikizlere hamile oldugumu ogrendim.tamamen kafamdan attigim ne de olsa tuo yaptrcam dedigim donemde.ki o surecte bende 58 den 72 kg lara yukselmistim.ikizlerimi malesef kaybettim ama korunma sureci dolunca tekrar hemen hamile kaldim..bu is strrsle cok alakali.ve duzgun bi hastaneye gidin.ben fakuldedeki prflarin ozelini tercih ediyrm bu tarz konularda.ozele verecegim parayi onlara veryrm islemler ucretsiz oluyor ustelik

biz de 2 yıl korunduk 2 yıl olmadı tüp bebekle ikizlere hamile kaldım.Muhakkak kilonu ver bir tatile çık.Ben de eşime istersen ayrılalım demiştim senin ki gibi cevap vermişti.Allah herşeyin hayırlısını versin.FSh için ben hayıt tohumunu alıp kaynar suda bekletip 5 dk her akşam yemekten sonra 1 fincan içtim 14 olan fsh 6 ya düşünce tüp bebek tuttu.Fsh yüksekse kesinlikle ovulasyon sağlanamıyor.Kilonu kontrol altına al bozma moralini canım.Bahçeci kliniğini tavsiye ederim muhakkak görüş

80 kilo oldun bu halinle doğuramazsın ne hastalıklar vardır sende diye alay eden bir doktoru kaale alıp zaten tedavi için ona gitmezdim. Araştır bu forumda tedavi ile hamile kalan bir sürü kadın var onlarla görüş. Madem hayalin bebek sahibi olmaksa her yolu dene böyle densiz bir doktor yüzünden hayalinden vazgeçmeyeceksin öyle değil mi?

Cnm galiba t rahim .Daha geçen hafta bir arkadaşım küçük bir operasyonla düzelttirdi rahmini.Hem bu şekilde histerekopi olup hamile kalan çok.Forumda da çok kişi var.Tüplerde kapalıysa tüp bebek yöntemiyle gebelik olur.Olur yani tedaviye bir yerden başla yeter.Gerisi Allah kerim

Canım dur bir kere sakın ol . Benserini yaşadım yaşıyorum da bir kere duyma o saçma doktorları kaç oralardan . Ben 100 kg oldum tedavi stres troid pcos. ... pes etme dur bir kere. Şimdi tedavi ile 5 embriyom donduruldu . Transfer için 80 kg ye inmeyi bekliyorum . Doktorum kilo elinizde değil biliyorum üzülmeyin ama zorlayın dedi . Ben de eşime ayrılalım dedim . Eşim engelli ilerde şimdiki sağlığı da olmayacak onun duruu da kötüye gidebilir dedim gençken boşanalim kabul etmedi . Kabullendi. Yer yer yine düşüyoruz tabi ki ama kalkıyoruz neler yaşanıyor hayatta bu anlar da normal canın yanıyor ama duyma o doktoru . Maddi durumun varsa harika doktorlar var. Şehir olarak bir sürü öneride bulunuruz . Tüp bebek formuna gelebilirsin

Ayrıca ufak bir operasyon ile hallolur . üpler kapali ise e hsg ile acilir . Geçen gunnbir arkadaş iki tüpü de kapalıydı hsg sonrası hamile kaldı ne olaylar var bunalrsan yaz bize daha denemedn bile

Merhaba sırf size yorum yapmak için üye oldum :) bende tip 1 dmyim ve diyetisyenim diyabet dikkatli oldugunuz sürece hiçbir sıkıntı çıkarmaz size içiniz rahat olsun .bebeginizde çaba ve sabırla olacağına eminim herseyden önce bir kadinin psikolojisini önemseyen insana değer veren bir doktor araştırın ve ona güvenin hersey çok güzel olur ben eminim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…