- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
Boşanmazdım tabiki ama problem kendimde olunca ona haksızlık gibi geliyor ben diyabetimle yaşamayı öğrendim çocukluğumdan beri ama bu kadın doğumculara gittiğimden beri psikolojim yerle bir oldu yok kolun kesilir yok kör olursun yok çocuğun olsada sakat olur ben mi insan olana denk gelemedim bilmiyorum diyeceğim dünyanın parasını bayılıp doçentlere proflara gidiyorum yani umutlarımı aldılar sanki bundan sonra yaşasamda kötü şeyler gelirmiş başıma gibi konuşuyorşar sürekli
Paraya kıy en iyisine git ama! Arastir. Seni cozume ulastiracak biri. Istanbulsaysan kendi dr umu onerebilirim. Bende gectim o yollardan.Bir süre akışına bırakıcam galiba en azından 2 3 ay sonra yeniden gidicem burada önerilen doktorlardan birine şuan kafa karısıklığım cok bi sürü doktora gitmekten
Bir kisiye gidin detayli tanisin sizi en dogrusu ama arastirim referans alin gidin..Ben her gittiğime inanıyorum ondan galiba bu kadar mala bağladım ama aklım almıyor neden birinin var dediğine öteki yok diyo yada her biri başka problem çıkartıyor? Bu insanlar onca yıl ne oluyor anlamış değilim
rahim tiraşlanacak benim de dardı dogustan 2 kez buyutuldu histereskopiyle...kuculmeden de embriyo kondu hemen..Zaten rahim darsa bebek orda buyuyemez tutunsa bile diye biliyorum..Forumu biraz kurcalayınca aslan pençesi civan perçemi falan okudum onlar hakkında fikriniz var mı? Hayıt otunu da yaparım alırım hemen. Rahim filmi çekildim rahim üstten basık olduğu için tüplere ilaç gitmemiş ama pko vs olmadığı söylendi adetlerimde sıkıntı yok eşimde herşey normal yaptırdık. Bendeki darlık yüzünden de spermler gitmezmiş doğuştan dediler kiloyla alakalı bir tek bugünkü doktor kilodan vurdu beni diğerleri kilolusun olmaz dememişti
Amin canım çok sağol benim yaşım da var sen gencsindir boşuna kendine eziyet ediyorsun. Önce kendi sağlığını düşün benim Dr hep öyle dedi önce anne sağlıklı olucak ki bebeğe sağlıklı ortam hazırlansın. Eşine bir daha böyle şeylerden bahsetmemelisin ayrıca tum sorunun sende olduğunu bilemezsin. Allah bilir.. Malesef eski zamanlardaki gibi doğurganlık yüksek değil her 10 çiftten 4ü bunu yaşıyor. Senelerce ugrasanlar varBaya bekleyen varmış forumda okudum hepsini şükürki çoğu bebeklerine kavuşmuş inşallah banada nasip olur. Allah bağışlasın sizinkinide. Sağlıkla doğsun. Bende iyi bir doktor araştırıp bir süre kendimle ilgilenicem konuyu açmam iyi geldi çok germişim kendimi saçmalamışım resmen
Biliyrm o donemde anlasilmiyor ama daha cok erken.bende 7 ay sonra korunmayi biraktim.1 sene olmadi o surecte klomen igne fln denedim.pcos lu oldugumu ogrendim.1 yil dolunca rahim filmi cektirdim 3 adet donemi bekle dediler ama benim bi adetim 2 3 ay da oluyor 3. Adetime kadar 6 ay gecti bende tup bebege basvurdum gecen sene.ramazan bayrami gecsin esimden sperm alincakti islemler basliycaktiki ramazanin son haftasi kendiligimden ikizlere hamile oldugumu ogrendim.tamamen kafamdan attigim ne de olsa tuo yaptrcam dedigim donemde.ki o surecte bende 58 den 72 kg lara yukselmistim.ikizlerimi malesef kaybettim ama korunma sureci dolunca tekrar hemen hamile kaldim..bu is strrsle cok alakali.ve duzgun bi hastaneye gidin.ben fakuldedeki prflarin ozelini tercih ediyrm bu tarz konularda.ozele verecegim parayi onlara veryrm islemler ucretsiz oluyor ustelik5 senedir birlikteyiz. 2 senedir de evliyiz ilk 6 7 ayda maddi durumlardan dolayı düşünemedik. Sonra eşimde bende atanınca herşey düzeldi. Belki size saçma gelecek ama biz tanıştığımızdan beri bebek hayali kuran bir çiftiz. Cinsel hayatımız hep vardı ama korunuyorduk. Bazen kazalar oluyordu ama hiç hamile kalmamıştım. Aklımıza bir sorun olabileceği gelmemişti doğum kontrol prezervatif kombine korunmaydı. Evlendikten 7 ay sonra denemeye başladık. 2 ay olmayınca doktora gittik bize 1 yıl içinde olmazsa sorun vardır dedi bizde denemeye devam ettik korkmadık durumdan. Öyle böyle derken 1 yılda geçti hala olmadı. Bebek özlemi eşimide benide çok yordu ve yıprattı gitmediğim hastane doktor kalmadı. Stresten 80 kilo oldum en son bugün sabah gittiğim doktor alay etti boşuna uğraşma böyle doğuramazsın sende kim bilir ne hastalıklar vardır dedi haklı da işin kötüsü. Doğuştan diyabetliyim stresten fsh prolaktin ne varsa yükselmiş. Rahmimin şekli doğuştan bozuk ne yazıkki bu yüzden böbrek anomalimde var. Tekrar kan testi istedi bankodaki kızda benle ilgilenmedi muhabbete dalmıştı uyarınca saçma sapan davranınca bağırdım ne biçim hastanesiniz diyip çıktım yolda eşim aradı sinirden duramadım ağladım yol boyunca sanki biri boğazımı sıkmış gibi düğümlendi hala acıyor. O da beni böyle görmekten artık çok bıktı. İstersen boşanabilirz diyorum kabul etmiyor seninle çocuk yüzünden evlenmedim diyor ama çok istiyor biliyorum instagramda bebek videosu görünce gözleri parlıyor. Son bir aydır herşeye alınmaya kavga etmeye başladık. Ona bu kötülüğü nasıl yapabilirimki ömür boyu. Olmuyor işte belki hiç olmayacak umut verende yok zaten sanırım intiharın eşiğine doğru gidiyorum. Uzaktan baksanız imrenilen bir hayatım var. Çoğunun hayali olan iş ev herşey var. Diceksinizki olumlu bak güzel düşün ilk 1 sene aklımdan bile geçmemişti olumsuz şeyler acele bile etmiyoduk şehir şehir gezdik tozduk gün aşırı rutin ilişkimiz oluyordu. Yinede olmadı problem kocamda değil bende
biz de 2 yıl korunduk 2 yıl olmadı tüp bebekle ikizlere hamile kaldım.Muhakkak kilonu ver bir tatile çık.Ben de eşime istersen ayrılalım demiştim senin ki gibi cevap vermişti.Allah herşeyin hayırlısını versin.FSh için ben hayıt tohumunu alıp kaynar suda bekletip 5 dk her akşam yemekten sonra 1 fincan içtim 14 olan fsh 6 ya düşünce tüp bebek tuttu.Fsh yüksekse kesinlikle ovulasyon sağlanamıyor.Kilonu kontrol altına al bozma moralini canım.Bahçeci kliniğini tavsiye ederim muhakkak görüş5 senedir birlikteyiz. 2 senedir de evliyiz ilk 6 7 ayda maddi durumlardan dolayı düşünemedik. Sonra eşimde bende atanınca herşey düzeldi. Belki size saçma gelecek ama biz tanıştığımızdan beri bebek hayali kuran bir çiftiz. Cinsel hayatımız hep vardı ama korunuyorduk. Bazen kazalar oluyordu ama hiç hamile kalmamıştım. Aklımıza bir sorun olabileceği gelmemişti doğum kontrol prezervatif kombine korunmaydı. Evlendikten 7 ay sonra denemeye başladık. 2 ay olmayınca doktora gittik bize 1 yıl içinde olmazsa sorun vardır dedi bizde denemeye devam ettik korkmadık durumdan. Öyle böyle derken 1 yılda geçti hala olmadı. Bebek özlemi eşimide benide çok yordu ve yıprattı gitmediğim hastane doktor kalmadı. Stresten 80 kilo oldum en son bugün sabah gittiğim doktor alay etti boşuna uğraşma böyle doğuramazsın sende kim bilir ne hastalıklar vardır dedi haklı da işin kötüsü. Doğuştan diyabetliyim stresten fsh prolaktin ne varsa yükselmiş. Rahmimin şekli doğuştan bozuk ne yazıkki bu yüzden böbrek anomalimde var. Tekrar kan testi istedi bankodaki kızda benle ilgilenmedi muhabbete dalmıştı uyarınca saçma sapan davranınca bağırdım ne biçim hastanesiniz diyip çıktım yolda eşim aradı sinirden duramadım ağladım yol boyunca sanki biri boğazımı sıkmış gibi düğümlendi hala acıyor. O da beni böyle görmekten artık çok bıktı. İstersen boşanabilirz diyorum kabul etmiyor seninle çocuk yüzünden evlenmedim diyor ama çok istiyor biliyorum instagramda bebek videosu görünce gözleri parlıyor. Son bir aydır herşeye alınmaya kavga etmeye başladık. Ona bu kötülüğü nasıl yapabilirimki ömür boyu. Olmuyor işte belki hiç olmayacak umut verende yok zaten sanırım intiharın eşiğine doğru gidiyorum. Uzaktan baksanız imrenilen bir hayatım var. Çoğunun hayali olan iş ev herşey var. Diceksinizki olumlu bak güzel düşün ilk 1 sene aklımdan bile geçmemişti olumsuz şeyler acele bile etmiyoduk şehir şehir gezdik tozduk gün aşırı rutin ilişkimiz oluyordu. Yinede olmadı problem kocamda değil bende
5 senedir birlikteyiz. 2 senedir de evliyiz ilk 6 7 ayda maddi durumlardan dolayı düşünemedik. Sonra eşimde bende atanınca herşey düzeldi. Belki size saçma gelecek ama biz tanıştığımızdan beri bebek hayali kuran bir çiftiz. Cinsel hayatımız hep vardı ama korunuyorduk. Bazen kazalar oluyordu ama hiç hamile kalmamıştım. Aklımıza bir sorun olabileceği gelmemişti doğum kontrol prezervatif kombine korunmaydı. Evlendikten 7 ay sonra denemeye başladık. 2 ay olmayınca doktora gittik bize 1 yıl içinde olmazsa sorun vardır dedi bizde denemeye devam ettik korkmadık durumdan. Öyle böyle derken 1 yılda geçti hala olmadı. Bebek özlemi eşimide benide çok yordu ve yıprattı gitmediğim hastane doktor kalmadı. Stresten 80 kilo oldum en son bugün sabah gittiğim doktor alay etti boşuna uğraşma böyle doğuramazsın sende kim bilir ne hastalıklar vardır dedi haklı da işin kötüsü. Doğuştan diyabetliyim stresten fsh prolaktin ne varsa yükselmiş. Rahmimin şekli doğuştan bozuk ne yazıkki bu yüzden böbrek anomalimde var. Tekrar kan testi istedi bankodaki kızda benle ilgilenmedi muhabbete dalmıştı uyarınca saçma sapan davranınca bağırdım ne biçim hastanesiniz diyip çıktım yolda eşim aradı sinirden duramadım ağladım yol boyunca sanki biri boğazımı sıkmış gibi düğümlendi hala acıyor. O da beni böyle görmekten artık çok bıktı. İstersen boşanabilirz diyorum kabul etmiyor seninle çocuk yüzünden evlenmedim diyor ama çok istiyor biliyorum instagramda bebek videosu görünce gözleri parlıyor. Son bir aydır herşeye alınmaya kavga etmeye başladık. Ona bu kötülüğü nasıl yapabilirimki ömür boyu. Olmuyor işte belki hiç olmayacak umut verende yok zaten sanırım intiharın eşiğine doğru gidiyorum. Uzaktan baksanız imrenilen bir hayatım var. Çoğunun hayali olan iş ev herşey var. Diceksinizki olumlu bak güzel düşün ilk 1 sene aklımdan bile geçmemişti olumsuz şeyler acele bile etmiyoduk şehir şehir gezdik tozduk gün aşırı rutin ilişkimiz oluyordu. Yinede olmadı problem kocamda değil bende
Cnm galiba t rahim .Daha geçen hafta bir arkadaşım küçük bir operasyonla düzelttirdi rahmini.Hem bu şekilde histerekopi olup hamile kalan çok.Forumda da çok kişi var.Tüplerde kapalıysa tüp bebek yöntemiyle gebelik olur.Olur yani tedaviye bir yerden başla yeter.Gerisi Allah kerimAdapazarında yaşıyorum heryere giderim sıkıntı olmaz. Şöyleki doğuştan şekli bozukmuş tüplere spermin gitmesi imkansız dediler darlıkta var şeklinden dolayıda bebek büyüyemezmiş eksik uzuvlu olurmuş belki on tane doktora gittim hiçbiride ameliyat demedi doğuştan yapacak birşey yok dediler
Canım dur bir kere sakın ol . Benserini yaşadım yaşıyorum da bir kere duyma o saçma doktorları kaç oralardan . Ben 100 kg oldum tedavi stres troid pcos. ... pes etme dur bir kere. Şimdi tedavi ile 5 embriyom donduruldu . Transfer için 80 kg ye inmeyi bekliyorum . Doktorum kilo elinizde değil biliyorum üzülmeyin ama zorlayın dedi . Ben de eşime ayrılalım dedim . Eşim engelli ilerde şimdiki sağlığı da olmayacak onun duruu da kötüye gidebilir dedim gençken boşanalim kabul etmedi . Kabullendi. Yer yer yine düşüyoruz tabi ki ama kalkıyoruz neler yaşanıyor hayatta bu anlar da normal canın yanıyor ama duyma o doktoru . Maddi durumun varsa harika doktorlar var. Şehir olarak bir sürü öneride bulunuruz . Tüp bebek formuna gelebilirsin5 senedir birlikteyiz. 2 senedir de evliyiz ilk 6 7 ayda maddi durumlardan dolayı düşünemedik. Sonra eşimde bende atanınca herşey düzeldi. Belki size saçma gelecek ama biz tanıştığımızdan beri bebek hayali kuran bir çiftiz. Cinsel hayatımız hep vardı ama korunuyorduk. Bazen kazalar oluyordu ama hiç hamile kalmamıştım. Aklımıza bir sorun olabileceği gelmemişti doğum kontrol prezervatif kombine korunmaydı. Evlendikten 7 ay sonra denemeye başladık. 2 ay olmayınca doktora gittik bize 1 yıl içinde olmazsa sorun vardır dedi bizde denemeye devam ettik korkmadık durumdan. Öyle böyle derken 1 yılda geçti hala olmadı. Bebek özlemi eşimide benide çok yordu ve yıprattı gitmediğim hastane doktor kalmadı. Stresten 80 kilo oldum en son bugün sabah gittiğim doktor alay etti boşuna uğraşma böyle doğuramazsın sende kim bilir ne hastalıklar vardır dedi haklı da işin kötüsü. Doğuştan diyabetliyim stresten fsh prolaktin ne varsa yükselmiş. Rahmimin şekli doğuştan bozuk ne yazıkki bu yüzden böbrek anomalimde var. Tekrar kan testi istedi bankodaki kızda benle ilgilenmedi muhabbete dalmıştı uyarınca saçma sapan davranınca bağırdım ne biçim hastanesiniz diyip çıktım yolda eşim aradı sinirden duramadım ağladım yol boyunca sanki biri boğazımı sıkmış gibi düğümlendi hala acıyor. O da beni böyle görmekten artık çok bıktı. İstersen boşanabilirz diyorum kabul etmiyor seninle çocuk yüzünden evlenmedim diyor ama çok istiyor biliyorum instagramda bebek videosu görünce gözleri parlıyor. Son bir aydır herşeye alınmaya kavga etmeye başladık. Ona bu kötülüğü nasıl yapabilirimki ömür boyu. Olmuyor işte belki hiç olmayacak umut verende yok zaten sanırım intiharın eşiğine doğru gidiyorum. Uzaktan baksanız imrenilen bir hayatım var. Çoğunun hayali olan iş ev herşey var. Diceksinizki olumlu bak güzel düşün ilk 1 sene aklımdan bile geçmemişti olumsuz şeyler acele bile etmiyoduk şehir şehir gezdik tozduk gün aşırı rutin ilişkimiz oluyordu. Yinede olmadı problem kocamda değil bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?