- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
Bir süre akışına bırakıcam galiba en azından 2 3 ay sonra yeniden gidicem burada önerilen doktorlardan birine şuan kafa karısıklığım cok bi sürü doktora gitmektenHangi ildesin. Perinatolojiye git. O daha kapsamli. Insallah olur,sualarimiz sizinle..
Kendinizi yipratmayin ,kimse mutsuz birini istemez karsisinda. Tup bebek yontemini deneyin kesinlikle.
10-12 kilo verseniz fıstık gibi olursunuz. arınır vücut. hem daha sağlıklı bi psikolojiyle baslarsınız herseye.Boyum 178
Yiyerek değilde yemeyerek aldım iştahım kapandı bazen tek öğüne düşüyordum diyet listem var ona uyacağım tekrar kesinlikle10-12 kilo verseniz fıstık gibi olursunuz. arınır vücut. hem daha sağlıklı bi psikolojiyle baslarsınız herseye.
Doktorlar hep en kötüsünü söylüyor kafana takma. 1 senede bişey yok daha erken. Biz 2 sene doktor doktor gezdik, sana yine vakit ayırıp nedenlerini söylüyorlar buna bile şükretmelisin bizim gittiklerimiz ya hiç sorununuz yok denemeye devam diyip yolluyordu yada hemen gereksiz testlere boğup bizi soymaya çalışıyordu. Tanıdık araciligiyla gittiğimiz doktorlar üstelik. Canım da çok yandı bu süreçte. Şükür sonunda iyi bu hastanede iyi bir Prof bulduk tepeden tırnağa baktı kilo verdirdi (evlenince kilo alanlardandik malesef) güven verdi tedavide. Çok şükür sonucunu aldık. Ben hiçbir zaman kilolu olmadım ama azcık alınca metabolizmam bozuluyomus yapım böyle. Kilo gidince değerler düzeldi çok şükür. Belki senin de öyledir. Biliyorum çok kilolu kadınlar doğuruyor çok şahit oldum ama bazılarımızın vücudu bunu kaldıramıyor. bi diyetisyene basla güzelce zayıfla moralin yerine gelir. Şeker için de ayrı doktora git emin ol Dr senin için söylüyor. Hamilelikte şekerin artarsa sen de bebek de mahvolursunuz haklılar. İnsülin ciddi bi dert. Pes etme ohooo kimler başarıyor, ne imkansız denilenlere veriyor Rabbim. Allah isteyen herkese versin inşBoşanmazdım tabiki ama problem kendimde olunca ona haksızlık gibi geliyor ben diyabetimle yaşamayı öğrendim çocukluğumdan beri ama bu kadın doğumculara gittiğimden beri psikolojim yerle bir oldu yok kolun kesilir yok kör olursun yok çocuğun olsada sakat olur ben mi insan olana denk gelemedim bilmiyorum diyeceğim dünyanın parasını bayılıp doçentlere proflara gidiyorum yani umutlarımı aldılar sanki bundan sonra yaşasamda kötü şeyler gelirmiş başıma gibi konuşuyorşar sürekli
Baya bekleyen varmış forumda okudum hepsini şükürki çoğu bebeklerine kavuşmuş inşallah banada nasip olur. Allah bağışlasın sizinkinide. Sağlıkla doğsun. Bende iyi bir doktor araştırıp bir süre kendimle ilgilenicem konuyu açmam iyi geldi çok germişim kendimi saçmalamışım resmenDoktorlar hep en kötüsünü söylüyor kafana takma. 1 senede bişey yok daha erken. Biz 2 sene doktor doktor gezdik, sana yine vakit ayırıp nedenlerini söylüyorlar buna bile şükretmelisin bizim gittiklerimiz ya hiç sorununuz yok denemeye devam diyip yolluyordu yada hemen gereksiz testlere boğup bizi soymaya çalışıyordu. Tanıdık araciligiyla gittiğimiz doktorlar üstelik. Canım da çok yandı bu süreçte. Şükür sonunda iyi bu hastanede iyi bir Prof bulduk tepeden tırnağa baktı kilo verdirdi (evlenince kilo alanlardandik malesef) güven verdi tedavide. Çok şükür sonucunu aldık. Ben hiçbir zaman kilolu olmadım ama azcık alınca metabolizmam bozuluyomus yapım böyle. Kilo gidince değerler düzeldi çok şükür. Belki senin de öyledir. Biliyorum çok kilolu kadınlar doğuruyor çok şahit oldum ama bazılarımızın vücudu bunu kaldıramıyor. bi diyetisyene basla güzelce zayıfla moralin yerine gelir. Şeker için de ayrı doktora git emin ol Dr senin için söylüyor. Hamilelikte şekerin artarsa sen de bebek de mahvolursunuz haklılar. İnsülin ciddi bi dert. Pes etme ohooo kimler başarıyor, ne imkansız denilenlere veriyor Rabbim. Allah isteyen herkese versin inş
Adapazarında yaşıyorum heryere giderim sıkıntı olmaz. Şöyleki doğuştan şekli bozukmuş tüplere spermin gitmesi imkansız dediler darlıkta var şeklinden dolayıda bebek büyüyemezmiş eksik uzuvlu olurmuş belki on tane doktora gittim hiçbiride ameliyat demedi doğuştan yapacak birşey yok dediler
Kuzum benimkide t şeklindeydi.Yarım v şeklinde önce çift rahim dediler sonra perde dediler en son kendi şekli öyle dediler çıktılar işin içinden septum değilmiş yani öyle olsa çok basitmiş ameliyatı onuda söylemişti bi tanesi
Bende eşime hep dedim ayrılalım diye uğraşma benimle artık ama eşim çok destek çıktı Allah razı olsun evet olmaması o anda daha iyi gibi geliyor ama hangisi bizim için hayırlı bilemiyoruzÇok üzüldüm Allah sağlıklı evlat nasip etsin sizede herkesede bazen düşünüyorum olupta kaybetsem beni toplamak daha zor olur onyüzden olmaması mı daha iyi zamanı mı var bilmiyorum
Boyun 178 kilon 80 ee bunun neresi obez Gayette normalsin kuzum sen bende ne bekliyordum kilo diyinceBoyum 178
Uzun zamanda tedaviler gorup cocugu olmayan bir tanıdığım sülük yontemiyly hamile kaldi şuan 1 yaşını geçti oğlu İnşaAllah sizinde en kısa sürede olur5 senedir birlikteyiz. 2 senedir de evliyiz ilk 6 7 ayda maddi durumlardan dolayı düşünemedik. Sonra eşimde bende atanınca herşey düzeldi. Belki size saçma gelecek ama biz tanıştığımızdan beri bebek hayali kuran bir çiftiz. Cinsel hayatımız hep vardı ama korunuyorduk. Bazen kazalar oluyordu ama hiç hamile kalmamıştım. Aklımıza bir sorun olabileceği gelmemişti doğum kontrol prezervatif kombine korunmaydı. Evlendikten 7 ay sonra denemeye başladık. 2 ay olmayınca doktora gittik bize 1 yıl içinde olmazsa sorun vardır dedi bizde denemeye devam ettik korkmadık durumdan. Öyle böyle derken 1 yılda geçti hala olmadı. Bebek özlemi eşimide benide çok yordu ve yıprattı gitmediğim hastane doktor kalmadı. Stresten 80 kilo oldum en son bugün sabah gittiğim doktor alay etti boşuna uğraşma böyle doğuramazsın sende kim bilir ne hastalıklar vardır dedi haklı da işin kötüsü. Doğuştan diyabetliyim stresten fsh prolaktin ne varsa yükselmiş. Rahmimin şekli doğuştan bozuk ne yazıkki bu yüzden böbrek anomalimde var. Tekrar kan testi istedi bankodaki kızda benle ilgilenmedi muhabbete dalmıştı uyarınca saçma sapan davranınca bağırdım ne biçim hastanesiniz diyip çıktım yolda eşim aradı sinirden duramadım ağladım yol boyunca sanki biri boğazımı sıkmış gibi düğümlendi hala acıyor. O da beni böyle görmekten artık çok bıktı. İstersen boşanabilirz diyorum kabul etmiyor seninle çocuk yüzünden evlenmedim diyor ama çok istiyor biliyorum instagramda bebek videosu görünce gözleri parlıyor. Son bir aydır herşeye alınmaya kavga etmeye başladık. Ona bu kötülüğü nasıl yapabilirimki ömür boyu. Olmuyor işte belki hiç olmayacak umut verende yok zaten sanırım intiharın eşiğine doğru gidiyorum. Uzaktan baksanız imrenilen bir hayatım var. Çoğunun hayali olan iş ev herşey var. Diceksinizki olumlu bak güzel düşün ilk 1 sene aklımdan bile geçmemişti olumsuz şeyler acele bile etmiyoduk şehir şehir gezdik tozduk gün aşırı rutin ilişkimiz oluyordu. Yinede olmadı problem kocamda değil bende
Öncelikle hiç telaş yapma, hepsinin çaresi var. Haaa Bebek olabilir de olmayabilir de. Yani herhangi bir problem olmasa da Bebek olmadı mı olmuyor. O zaman kimi suçlayacağız. Bebek doğunca nasıl eşinle ikinizin oluyorsa, olmayınca da ikinizin olmuyor. Eşini durumun dışına itip kendi kendini yeme sakın. Günümüzde her 3 çiftten biri infertilite yani tedavisiz çocuk sahibi olamıyor. O kadar çokuz ki hiç kendini suçlama. Kendini iyi hissedince tüp bebek doktorlarıyla görüşürsün ve tedavin planlanır. 39 yaşında tüp bebekle hamile bir ablandan tavsiyeler.Baya bekleyen varmış forumda okudum hepsini şükürki çoğu bebeklerine kavuşmuş inşallah banada nasip olur. Allah bağışlasın sizinkinide. Sağlıkla doğsun. Bende iyi bir doktor araştırıp bir süre kendimle ilgilenicem konuyu açmam iyi geldi çok germişim kendimi saçmalamışım resmen
Boşanmazdım tabiki ama problem kendimde olunca ona haksızlık gibi geliyor ben diyabetimle yaşamayı öğrendim çocukluğumdan beri ama bu kadın doğumculara gittiğimden beri psikolojim yerle bir oldu yok kolun kesilir yok kör olursun yok çocuğun olsada sakat olur ben mi insan olana denk gelemedim bilmiyorum diyeceğim dünyanın parasını bayılıp doçentlere proflara gidiyorum yani umutlarımı aldılar sanki bundan sonra yaşasamda kötü şeyler gelirmiş başıma gibi konuşuyorşar sürekli
Öncelikle hiç telaş yapma, hepsinin çaresi var. Haaa Bebek olabilir de olmayabilir de. Yani herhangi bir problem olmasa da Bebek olmadı mı olmuyor. O zaman kimi suçlayacağız. Bebek doğunca nasıl eşinle ikinizin oluyorsa, olmayınca da ikinizin olmuyor. Eşini durumun dışına itip kendi kendini yeme sakın. Günümüzde her 3 çiftten biri infertilite yani tedavisiz çocuk sahibi olamıyor. O kadar çokuz ki hiç kendini suçlama. Kendini iyi hissedince tüp bebek doktorlarıyla görüşürsün ve tedavin planlanır. 39 yaşında tüp bebekle hamile bir ablandan tavsiyeler.
Sen yanlış dr a gitmişsin tamam kiloda sorun da öyle mi denir5 senedir birlikteyiz. 2 senedir de evliyiz ilk 6 7 ayda maddi durumlardan dolayı düşünemedik. Sonra eşimde bende atanınca herşey düzeldi. Belki size saçma gelecek ama biz tanıştığımızdan beri bebek hayali kuran bir çiftiz. Cinsel hayatımız hep vardı ama korunuyorduk. Bazen kazalar oluyordu ama hiç hamile kalmamıştım. Aklımıza bir sorun olabileceği gelmemişti doğum kontrol prezervatif kombine korunmaydı. Evlendikten 7 ay sonra denemeye başladık. 2 ay olmayınca doktora gittik bize 1 yıl içinde olmazsa sorun vardır dedi bizde denemeye devam ettik korkmadık durumdan. Öyle böyle derken 1 yılda geçti hala olmadı. Bebek özlemi eşimide benide çok yordu ve yıprattı gitmediğim hastane doktor kalmadı. Stresten 80 kilo oldum en son bugün sabah gittiğim doktor alay etti boşuna uğraşma böyle doğuramazsın sende kim bilir ne hastalıklar vardır dedi haklı da işin kötüsü. Doğuştan diyabetliyim stresten fsh prolaktin ne varsa yükselmiş. Rahmimin şekli doğuştan bozuk ne yazıkki bu yüzden böbrek anomalimde var. Tekrar kan testi istedi bankodaki kızda benle ilgilenmedi muhabbete dalmıştı uyarınca saçma sapan davranınca bağırdım ne biçim hastanesiniz diyip çıktım yolda eşim aradı sinirden duramadım ağladım yol boyunca sanki biri boğazımı sıkmış gibi düğümlendi hala acıyor. O da beni böyle görmekten artık çok bıktı. İstersen boşanabilirz diyorum kabul etmiyor seninle çocuk yüzünden evlenmedim diyor ama çok istiyor biliyorum instagramda bebek videosu görünce gözleri parlıyor. Son bir aydır herşeye alınmaya kavga etmeye başladık. Ona bu kötülüğü nasıl yapabilirimki ömür boyu. Olmuyor işte belki hiç olmayacak umut verende yok zaten sanırım intiharın eşiğine doğru gidiyorum. Uzaktan baksanız imrenilen bir hayatım var. Çoğunun hayali olan iş ev herşey var. Diceksinizki olumlu bak güzel düşün ilk 1 sene aklımdan bile geçmemişti olumsuz şeyler acele bile etmiyoduk şehir şehir gezdik tozduk gün aşırı rutin ilişkimiz oluyordu. Yinede olmadı problem kocamda değil bende
Boşanmazdım tabiki ama problem kendimde olunca ona haksızlık gibi geliyor ben diyabetimle yaşamayı öğrendim çocukluğumdan beri ama bu kadın doğumculara gittiğimden beri psikolojim yerle bir oldu yok kolun kesilir yok kör olursun yok çocuğun olsada sakat olur ben mi insan olana denk gelemedim bilmiyorum diyeceğim dünyanın parasını bayılıp doçentlere proflara gidiyorum yani umutlarımı aldılar sanki bundan sonra yaşasamda kötü şeyler gelirmiş başıma gibi konuşuyorşar sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?