Hamile kalamamak evliliğimi çok yıprattı...

Hangi ildesin. Perinatolojiye git. O daha kapsamli. Insallah olur,sualarimiz sizinle..
Kendinizi yipratmayin ,kimse mutsuz birini istemez karsisinda. Tup bebek yontemini deneyin kesinlikle.
Bir süre akışına bırakıcam galiba en azından 2 3 ay sonra yeniden gidicem burada önerilen doktorlardan birine şuan kafa karısıklığım cok bi sürü doktora gitmekten

Doktorlar hep en kötüsünü söylüyor kafana takma. 1 senede bişey yok daha erken. Biz 2 sene doktor doktor gezdik, sana yine vakit ayırıp nedenlerini söylüyorlar buna bile şükretmelisin bizim gittiklerimiz ya hiç sorununuz yok denemeye devam diyip yolluyordu yada hemen gereksiz testlere boğup bizi soymaya çalışıyordu. Tanıdık araciligiyla gittiğimiz doktorlar üstelik. Canım da çok yandı bu süreçte. Şükür sonunda iyi bu hastanede iyi bir Prof bulduk tepeden tırnağa baktı kilo verdirdi (evlenince kilo alanlardandik malesef) güven verdi tedavide. Çok şükür sonucunu aldık. Ben hiçbir zaman kilolu olmadım ama azcık alınca metabolizmam bozuluyomus yapım böyle. Kilo gidince değerler düzeldi çok şükür. Belki senin de öyledir. Biliyorum çok kilolu kadınlar doğuruyor çok şahit oldum ama bazılarımızın vücudu bunu kaldıramıyor. bi diyetisyene basla güzelce zayıfla moralin yerine gelir. Şeker için de ayrı doktora git emin ol Dr senin için söylüyor. Hamilelikte şekerin artarsa sen de bebek de mahvolursunuz haklılar. İnsülin ciddi bi dert. Pes etme ohooo kimler başarıyor, ne imkansız denilenlere veriyor Rabbim. Allah isteyen herkese versin inş

Baya bekleyen varmış forumda okudum hepsini şükürki çoğu bebeklerine kavuşmuş inşallah banada nasip olur. Allah bağışlasın sizinkinide. Sağlıkla doğsun. Bende iyi bir doktor araştırıp bir süre kendimle ilgilenicem konuyu açmam iyi geldi çok germişim kendimi saçmalamışım resmen

e buna rağmen neden bu ısrar, anlayamıyorum. çocuğun engelli olması her zaman yaşıtlarından geride olması, üzülmesi falan daha mı iyi bir seçenek

Kuzum benimkide t şeklindeydi.
Başka doktora git ve moralini sakın bozma mevla büyük.

Cnm öncelikle rabbim ol desin yeter.ayrıca o doktor arkadaşa söyle tlc de ağır yaşamlar diye bi program var omu seyretsin millet 200 kilo ile hamile kalıyor. Benim en yakın arkadaşım 85 kilo ile kaldı ve şeker hastası inisilün kullandı . Yaşını bilmiyorum benimde evladım yok ve benim eşimde sorun ve en kötüsü şuan menopoz dönemine girdim. O yüzden beterin beteri var . Rahmanım büyük.içim gitmiyor mu ağlamıyorumuym çok ama şunu da unutmuyorum rabbim insanları evlatları malları ve sağlıkları ile sınayacak . Rabbime yüz binlerce şükür her şeyde var bir hayır

Çok üzüldüm Allah sağlıklı evlat nasip etsin sizede herkesede bazen düşünüyorum olupta kaybetsem beni toplamak daha zor olur onyüzden olmaması mı daha iyi zamanı mı var bilmiyorum
Bende eşime hep dedim ayrılalım diye uğraşma benimle artık ama eşim çok destek çıktı Allah razı olsun evet olmaması o anda daha iyi gibi geliyor ama hangisi bizim için hayırlı bilemiyoruz

Uzun zamanda tedaviler gorup cocugu olmayan bir tanıdığım sülük yontemiyly hamile kaldi şuan 1 yaşını geçti oğlu İnşaAllah sizinde en kısa sürede olur

Öncelikle hiç telaş yapma, hepsinin çaresi var. Haaa Bebek olabilir de olmayabilir de. Yani herhangi bir problem olmasa da Bebek olmadı mı olmuyor. O zaman kimi suçlayacağız. Bebek doğunca nasıl eşinle ikinizin oluyorsa, olmayınca da ikinizin olmuyor. Eşini durumun dışına itip kendi kendini yeme sakın. Günümüzde her 3 çiftten biri infertilite yani tedavisiz çocuk sahibi olamıyor. O kadar çokuz ki hiç kendini suçlama. Kendini iyi hissedince tüp bebek doktorlarıyla görüşürsün ve tedavin planlanır. 39 yaşında tüp bebekle hamile bir ablandan tavsiyeler.

Yengeme hamile kalman resmen bir mucize demişlerdi gezmedigi doktor kalmamıştı şimdi iki kızı var dua et meryem süresini oku Allah hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Bana da 2.çocuğa 3 seneden önce hamile kalırsan ölürsün kör olursun masada kalırsın çocukta ölür dediler..
İkimizde sağlamız..
Allah bilir bence sana kötü doktorlar denk gelmiş .
Pes etme şifayı aramayı bırakma..

Aynen katılıyorum ilk evlendim 7 ay sonra hamile kaldım bebeğim doğdu vefat etti sonrasında 2 buçuk yıl korunmadık olmadı ama bebek doktora da gittik sebepsiz olmuyor dedi ne zaman ki kafaya takmayı bıraktım hamile olduğumu acaba kısır mi oldum diye gittiğim doktordan sonra öğrendim :)

Hemen ne intiharı öyle yani siz kendinizi bu konuda tek mi sanıyorsunuz. Ben yumurtlama takipleri, klomenler, 2 aşılama ve 4 tüp bebek yaptırdım 4. denemem de hamile kaldım tabii ki üzüldüm ama asla vazgeçmedim o doktorlarla hemşirelerle tedaviler zamanında neler neler yaşadım. Siz daha bir doktora gitmişsiniz ve hemen pes edivermişsiniz durun bakalım daha hiçbir tedavi denenmemiş hiçbir girişiminiz yok bir kan vermişsiniz hemen bunalıma girmişsiniz insanlar senelerce tedavi görüyor. Başka doktora gidin tetkikler yapılsın aşama aşama tedaviler belirlenir ama sizinde çaba harcamanız lazım diyabetli olmak büyük bir unsur kilo vermelisiniz şekerinize dikkat edin.

Canım özel bir kilinikte tüp bebek deneyin halamın kızı 16 yıldır hamile kalmıyorum onun kocasında varmış problem. Biraz masraf ettiler şu an 4 aylık hamile ,bütün sülale ümidimizi kesmiştik mucize oldu. Inşallah siz de en hayırlı sonuçları alırsınız.

Sen yanlış dr a gitmişsin tamam kiloda sorun da öyle mi denir
eşinde de sorun varsa ona bakıldı mı?
Birde herşey çocuk değil çocuğu olup nice boşanan var
Üzülme ya kıyamam dr unu değiştir

Canım hiç moralini bozma, ama önce kilo vermeye bak.. hem ne güzel bir nedenin var hedef koymak için.. kilolu insanlarda rahim bölgesi yağ bağlıyor ve hamile kalmak zorlasıyor diye duymustum.. önce kilo ver tedavilerini ol.. Allah yardım eder bir bakarsın kucağında oluverir meleğin..

Şeker hastası bir tanıdığım var ona kimse öyle demedi aksine bir kız ve bir erkek evlatları var Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah aramasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…