Hamile kalamamak evliliğimi çok yıprattı...

Canım amh değerin ve fsh değerin gayet iyi. Amh değeri senin yumurta rezervini gösteriyor. Keşke benimde senin gibi olsaydı. Proloktin stres ile artan bir değer ilaçla düşebiliyor o. Sana demem o iyi işin ehli düzgün bir dr bul normal yolla hamile kalırsın. Yeterki canını sıkma strese girme.

Ayni beni anlatmissiniz :) bizde ilk zamanlar cok kavga ettik cok ayrilik asamasina geldik bizimde olmuyordu ve ikimizde cok stres yapiyorduk bu konuyu. Hersey iyiyken cocuk yuzunden cok kavga ettik..

Sakin olun once guzel bir doktor bulun yavas yavas sorunlarinizi en acilden cozmeye baslayin. Hersey kendiiliginden cozulecektir.

Şunu da unutmayin sizin cocugunuz olmuyor senin degil.. Esinde bu donemin bir parcasi ve siz asla sayginizi yitirmeyin... Sen kotuyken o , o kotuyken sen destek ol... Gerekirse beraber aglayin ama asla birbirinize düsmeyin. Cocugumuzun olmamasinin 4.senesinde eltimin ilk ayinda hamile kaldigini ogrendik bizimle paylastiklarinda ikimizde birbirimize baktik. Ve resmen o 4 senenin patlamasini yasadik. Ilk defa aglamiyordum ama esim ilk defa agliyordu. Asla ve asla unutmam o gunu. Sabaha kadar agladik kaderimize agladik. Ve ben o gunden sonra soz verdim ona ben umutsuzken sen teselli ver sen umutsuzken ben teselli vereyim diye. Sozumuzu tuttuk oldumu 4.5 sene oldu hala olmadi ama artik asla kavga etmiyoruz..

Öncelikle kilo vermelisiniz , pko geldi aklıma kilo diyince. Adet düzeniniz nasıl , eşinizin sperm sonuçları nasıl. Bunlarda problem yoksa ovulasyon testi öneriyorum. Ha siz kimsiniz bu kadar öneri derseniz ki haklısınız 5 kez hamile kaldım sonuç olumsuz da olsa hamile kalma işinden anliyorum.
İlişkiden sonra eğer orgazm olmadıysa (çocuk odak olunca olmuyor ) kegel egzersizi yapin.
Yine ilişkiden sonra eşiniz bacaklarınızdan kaldırıp iyice silkelen :)) belin altına da yastık ooooh mis.
Yumurtlamayi hissedebilirsiniz hafif ağrı bıçak saplanması gibi bişey oluyor artı saydam sünen akıntı varsa 3 gun üst üste ilişki olsa süper olur ,olmazsa güm aşırı da kabul.
Daha bıcok şey önerebilirim aklınıza takılan bişey varsa sorun.
Iliski oncesi türk kahvesi ve bitter çikolata da kocanız için.

Boyum 178 hesaplayıcılarda 7 kilo fazlam gözüküyor gerçekten hamileliğe engel mi bilemiyorum benim teyzem 120 kiloyla 3 çocuk doğurdu peşpeşe
Merhaba benim de prolaktinim yükseliyor önce stresten dediler hap kullan düşer diğer aya gebesin dediler o iş öyle olmadı sen önce makroprolaktin baktır. Bu test sana gercekten bir hastalıktan mı yoksa stresten mi prolaktinin yükseliyoe gösterir. Ardından beyin mr cektir. Benim en yüksek 64 oldu ve hayatımda 2 kez adetim gecikti. Yani cok etkili değildi bile ama meğer prolaktinim gercekmis ve 2 ayrı adenom varmıs beynimde. Lütfen onu ihmal etme

Stres kafaya takma bunlar en buyuk sebepleriniz
Allah buyuk doktorlarin olmaz dedigi neler oluyo bu dunya da
Eger istanbuldaysaniz size kendi doktorumu ve hastanemi onerebilirim bana yazin ozel olarak sanirim burda isim vermek yasak
Cok beyefendi insanin halinden psikolojisinden anlayan bir doktorum var

Benim iki oglum var
Ilk oglumu istedigimizde bizde ugrastik birkac ay halbuki hicbir sorunum yok adet dongum bir gun gecmez hatta dakiktir belkide
Ama o dusunceyle bile olunca olmuyor yani
Ikinci oglumda emziriyordum, oglum daha 8 aylikti ilkinden nasilsa hemen olmuyor ve emziriyorum diye 1 yasa anca hamile kalirim diye ilk denememde hamile kaldim
Kafaya takmak cok cok etkiliyor bence

Ama cok haklisiniz: Ne bicim hastane o oyle?! Umutsuzluga kapilmayin. Once dogru duzgun, isine ve hastasina saygisi olan bir doktora gidip durumu anlayin.

ama daha çok yeni evlisiniz bu umutsuzluk niye?
Iyi bir tup bebek merkezine git iyi bir tedavi yöntemiyle hamile kalırsın inşa.ne umutsuz vakkalar gördümde cocuklari kucaklarinda.Biraz daha maneviyata yönel, dua et sana terapi gibi gelicektir inan.

Cocugum evliligimin 5. Yılında tüp bebekle oldu.ayrıca sen oyy 80 kg oldum stresten dedigin kilo ile hamile kaldim.eger iradeli bir insansan diyet yap bende yok yemek konusunda.çocuk icin bir birinizi yemeyin.su agustos ayinda aşk tazelemek.stresi atmak icin tatile cikin doyasiya gezin eğlenin çocuk düsünmeyin o süreçte.sonra iyi bir tüp bebek dr una gidin derdinizi anlatin.belki de o anomaliler saglikli gebelige engel oluyor.düzgün bir dr ile eğrisi doğrusu konuşun.gidip dangalak insanlar ile ugrasmayin.her anne adayi 90 60 90 ölçülerine ulaşınca hamile kalmiyor.esiniz de bu arada yapacagi şey sağlıklı beslenip e vitamini almak.kilodan dolayı d vitamininiz düşmüş olabilir sizde dr a danışıp vitamin kullanabilirsiniz.troid araştırın.anti tpo ve anti tg ye de baktirin.sözde bu yola başladığımda biseyim yoktu standart devlet dr larina göre.ben biseyimin olduğunu biliyordum ama testler yetersizdi.özel bir merkezde hasimato ve gizli şeker imin olduğunu öğrendim.d vitaminim de düşüktü.bir sene ilaclarimi kullandim.ayrica kan sulandirici asprinde kullanmanız sizin faydaniza.bende pihtilasma da yoktu ayrica.yani demek istedigim öyle ufak tefek seyler oluyor toplanıp bir engel oluyor.dediklerinize göre rahimdeki ve böbrekteki durumdan dolayı da direk tüp bebege başvursanız iyi olacak.

Önce kendine anlayışlı iyi bir doktor bul her prof insan gibi davranmıyor.
Seni rahatlatacak güler yüzlü birini bul. Sonra diyetisyen ya da kendin artık nasıl halledersen spor yoga gibi bişeyle hem rahatla hem zayıfla.
Bu esnada mental olarak da hazırlanırsınız çocuk fikrine.
Ya insanları bilmiyorum da öyle hamile olunca birden hayatın toz pembe olmuyor. Tabiki mutlu oluyorsun, ama beni mesela düşünceler aldı sağlıkla doğurabilecek miyim, iyi yetiştirebilecek miyim falan falan. Hani evlilikteki her sorunun çözümü gibi düşünme çocuğu.
Ovulasyon testi kullanmadıysan dene derim.

Daha hiç tedavi falan olmadan karalar bağlamışsın. Lütfen kendini kahredip sağlığını bozma
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla olacaktır bebeğin yeter ki önce sen iyi ol. Çocuksuz evlilik gibisi var mı ya. 6,5 sene cesaret edemedik biz

Iyi Doktor bulmak cok önemli, maalesef cogu Doktor önemsemiyor, ya da hic tahlilsiz direkt tedaviye basliyorlar. Ben cok doktor degistirdim, hattta hanileligim icinde hep gittigim doktorun beni anlamadigini görüp degistirdim. Kolay birsey degil, cok isteyince ve olmayinca insan cok üzülüyor kendimden biliyorum.

Biz evliligimizin 8. senesinde hamilie kaldim ve simdi düsününce meger ne dogru zamanmis o zamanda gelmesi.
Moralini yüksek tut ve iyi bir Doktor bulamadim kadar pek etme. Aslinda kilolu hamile kalan cok kadin var , bana da kilo ver denildi ama veremedim ve tedaviye basladim ve cok sükür Ilk bebegim tüp bebekle oldu.

Sorun varsa, mutlaka tedavisi de vardir. Allah dermansiz dert vermesin. Bi Doktor sizi anlamadi dalag gecti, islemleri yapan kisi unursamadi diye pek edip birakirsan olmaz..

Insallah Tez zamanda bebeginize kavusmanizi dilerim.

hayatı kendinize bu kadar zorlaştırmanın manası neden??
ne güzel atanmışsınız yeni evli sayılırsınız. gezin tozun yiyin için.
spor yapın hayallerinizi gerçekleştirin.
bu arada korunmayın da olursa olur olmazsa yavaş yavaş tedavileri denersiniz. ha diyet ve spor da yapın kendinize gelince.
hiç olmazsa evlat edinirsiniz. benim bir oğlum var Allah bağışlar inş. hamilelik emeğin %10 sa %90 ı bakıp büyütmek emek vermek.
bir de Allah'a sığının lütfen. veren de alan da o. demek ki şu an sizin için hayırlı değil.

Dirayetli ol kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu konuda pes etme tüp bebeğe git başka hastaneye anlasabilicegin bı hekim bul belki senden küçüğüm ama 4 tüp bebek denemem 2 aşılamam var yinede yilmadim sende PES etme bu süreçte arada oluyor basanalim diye gel gitler ama ayrılınca nolucak intihar ne demek öyle ölünce gelecek mi asla VAzgecme arkadaşım yipraniyosun yoruluyosun ama sonunda bebeğini düşün

Diyabeti olupta saglikli iki cocuk doguran bi arkadasim var. Doktorlar neden böyle konusur anlamiyorum. Diyabetli anneler daha bi titizlikle takip ediliyor hanilelik boyunca, benim bildigim. Siz iyi bir doktor arastirin ve böyle konusma bi doktorla abla tedavi isine baslamayin..

Komşum evlendiğinde 30 yaşında ve 100 kilo civarındaydı.baya baya kiloluydu yani.3 tane çocuk doğurdu.bu yüzden kilo mevzusuna çok takılmayın olumlu düşünün.bebek düşünmeye başlayalı çok olmamış 10 yıldır uğraşanlar var.daha bunun aşılama tüp bebek yöntemleri var.bir doktor abime senin çocuğun olmaz dedi 5 ay sonra yengem hamile kaldı.bazı doktorlar gercekten sacmalıyor sizin doktorunuz gibi.Allah tez günde anne olmayı nasip etsin.

Yahu bu kadar stres yaparsan olmaz zaten. Bebek işi rahatlıktır cidden ne zaman stres yapmayı bıraktıysam o an hamile kaldım. Ve bende 1 sene neden olmuyor acabalarla kafamı şişiriyordum. Sonra aman olursa olur olmazsa olmaz diye düşündüğğm ay hamile kaldım.
Bu kadar stres yapma tıparla kendini biraz kilo ver. Zamana bırak. İlla olsun dire diretme. Ne insanlar var hamile kalamazsın dendi bir arkadaşıma imkansız dendi 2 sene sonra hamile kalmış.

Canim benim bi arkadasim da seker hastasi o da 27 28 yaslarinda iki tane cocugu var evet ikinci hamileligi biraz zor gecti ama normal dogumla kucagina aldi.senin de olur insallah dengesiz bir doktora denk geldin diye hemen karamsar dusunme

2. bebeğiniz normal yolla mı oldu. benim de ilk bebeğim tüp bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…