Hamile kalamayanlar naptiniz ?

Ben hulusi beyin cok iyi oldugunu cok yakinlarimdan biliyorum gogsen de iyiymjs ama hulusinin genelde tutuyormus bebekleri ama birebir hic gitmedim... hsg den cok korkuyorum son 1 2 ayim oldu oldu olmadi gidicem bende hsg asilama ne varsa sansima artik bian once saglikli bi sekilde gebe kalmak istiyorum. Sorunu olanlar bile hamile kaldi beklemek cok yorucu... sogan kuru deneyin sizde inciri deneyin ben bu ay deniycm incire basladim soganada baslicam 1 2 gune

Benim anestesizi olmadan yaptirabilme ihtimalim yuzde sifir galiba
Başkentte yaptırdım hic hissetmedim ben . Hatta anestezili randevu almistim gerek yok bi deneyelim falan dediler. Agrin olursa anestezi veririiz hemen dediler tamam dedim. Sonra kalkabilirsin dediler . Olmadi mi dedim bitmis bile :)

Guatr icin dereotu cok iyi geliyo diyen var netten arastir bi canim valahi incir kadinada iyi geliyomus artik tum gucumuzle yiycez ahhahah ins haziranda burda bi cok kisi hamileyim diye umut olur birbirine

Başkentte yaptırdım hic hissetmedim ben . Hatta anestezili randevu almistim gerek yok bi deneyelim falan dediler. Agrin olursa anestezi veririiz hemen dediler tamam dedim. Sonra kalkabilirsin dediler . Olmadi mi dedim bitmis bile :)
Benim iste speklum takilirken bile dayanamiyorum korkuyoum canim acio cok dar galiba o yuzden anestezi almadan kalpten giderim korkudan anesteziyi lokal o bolgeyemi yapiolar acaba genelmi

Sizde sogan kuru incir kuru yapin artik bol bol esinize nohut yedirin bu ay ben her hafta yapcam nohut vitaminler felan bakalim desteksiz zor oluyo heralde
Yaptım soğan kürü benim prolaktini yükselti incirle ikisi geçen ay hayit suyuna başladım bir kaç ay kullanicam sizde hayit deneyin

3 yıl yıldır bekliyorum arada bir düşüğüm oldu işte onun üzerindende iki yıl geçti ,iki yıldır bekliyorum yan
Canım 3 yıldır bekliyorum ,ilk yıl istemedik şuan o kadar pişmanım ki bir yıl sonra oldu kalbi durdu onun üzerinden iki yıl geçti işte ,bende yarın ilk defa rahim filmi çekineceğim inş onda da hiçbir sorun çıkmaz kolay geçer inşallah

Hayırlısı buymuş canım inşallah doğru zamanda olucak bol bol dua edelim rahim filmi bende çektirmiştim anestesisiz korkma sakın rahat ol yeter

Bende ilk yillar dusunmedim bilseydim hic korunmazdım valahi ne bileyim hemen olur sanmistim ama hersey nasip gercekten dilerim biran once saglikla kucagina alirsin bebisini canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…