Bende 9 senedir bekliyorum 4 aşılama 4 tüp bebek denedik6 negatif tup bebekten sonra 9 yil neler nelrr cekerek ogluma kavuştum hemde doğal yoldan..
Umutsuzluğun kitabını yazacakken mucizemle "allah ol der ve olur" diye herkese umut olmaya çalışıyorum bende ..vazgecmeyin ..sabr edin ..ve hep isteyin rabbimden
Benim arkadaşımda buna benzer birşey yaşamıştı. O kadar çok uğraştılar ki çocuk için olmadı. Sonra bir süre iş gereği eşinden ayrı kalmak zorunda kaldı, demekki bundan olmamış burada bir sınavımız var dedi. Sonra bir araya geldiklerinde başka başka sorunlar çıktı, haneleri dışında. Akılları hep o sorunlardayken arkadaşım hamile kaldığını öğrendi. Rabbim isteyen ve hakeden herkese nasip etsin inşallah. (haketmekten kastım doğurup yüzüne bakmayan annelerden olmasın kimse inşallah)Merhaba arkadaşlar... Ben okudukça görüyorum ki sayımız bir hayli fazla, maalesef... Ben iki yıl bebek isterken klomen,çatlatma iğnesi, takviye edici vitaminler, hatta hacdan gelen bir meyveyi kaynatıp suyunu bile içtim aç karna o pis kokusuna rağmen... demem o ki az bir zaman olsa bile benim cahil çevrem yüzünden zindan gibi geçti evliliğimin ilk yılları . Hakkım hiç helal olmasın onlara... Her sene birtane doğurup ne yer ne içer nerde okur nasıl bir insan olur diye düşünmeden sokağa salınca kendilerini mükemmel bir varlık olarak görüp,bizim gibi bu sınavdan geçenleri de vebalı gibi görüp arkamızdan tüüü kaka diyip yüzümüze (olur yaaa seninde üzülme )falan diyenlere aldırmayın...
Ben sorunun kendimde olduğunu düşündüğüm için hep kendime yöneldim. Eşim daha sabırlıydı zamanı varki olmuyor derdi hep... sonra dedim ki ya sorun bende değilse.? Ve eşimden bir test vermesini istedim sonuç berbattı... Yıkılmıştık... en fazla aşılama yada tüp bebekle olabilir denildi hatta aşılamaya bile gerek yok direk tüp bebek dedi bir doktor... Ama başka doktora danıştık eşime promen K adlı bir ilaç ve e vitamini yazdı 3 ay kullan tekrar test yapalım dedi. Umudum hiç yoktu artık ne yalan söylim... artık olmaz deyip dünya kadar işe giriştim( üzgünken böyle olurum) konserveler yaptım kış için halı yıkadım koşup atlamayan ben hiç kendime dikkat etmedim aylardır meğerse ne kadar kısıtlamışım kendimi o zaman anladım... ki o ay hamile kalmışım. Eşimin ikinci ilaç kutusu bitmek üzereyken 3 . Ye gerek kalmadı... kimseyi umurasamayın... Herkes önce kendine baksa zaten o kadar can acıtıcı konuşamazlar... eşlerimizi de ihmal etmeyelim sorun illa bizde olacak diye birşey yok ekstra eşime birşeyler daha yaptık merak eden olursa yazarım iyi akşamlar ❤
klomen çok etki etmiyor bende de işe yaramamıştı...gonol f iğne yumurtaları çok iyi geliştiriyor benim 4 tane oluşmuştu düşün.. polikistik over tedaviye en olumlu cevap veren grup..Benimde polikistik over var adetlerim duzensiz kilom yok hormonlarım normal ultroson da pko gözüküyor klomen kullandım geçen ay ama pek gelişme olmamış dedi doktorum nolur bana da dua et
Pko ultrasyondamı görünüyor. Yoksa Özelliklemi bakılıyor.Benimde polikistik over var adetlerim duzensiz kilom yok hormonlarım normal ultroson da pko gözüküyor klomen kullandım geçen ay ama pek gelişme olmamış dedi doktorum nolur bana da dua et
Hayırlısı olsun canım Allah en iyi zamanı bilir umarım en kısa zamanda anne olursun... ama kızlar baştan söylim hiç kolay değil anne olunca çok başka dertleri oluyor insanın... Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin... aminBen ben sorun sende değil bendelerdenimAma 4. seneye giriyoruz hala yok. Neyse bir zaman nasip olur herhalde. Olmazsada napalım herkes anne olacak diye birşey yok.
Bence çok üstüne düşüldükçe çoğu zaman olmuyor. Salıverdim gitti bu ara. Bakalım ne olacak
Hayırlısı olsun canım Allah en iyi zamanı bilir umarım en kısa zamanda anne olursun... ama kızlar baştan söylim hiç kolay değil anne olunca çok başka dertleri oluyor insanın... Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar versin... amin
Pko ultrasyondamı görünüyor. Yoksa Özelliklemi bakılıyor.
Yani şöyle sorayım. 5 aydır evliyim. Tahlil ultrason temiz çıktı. Hiç korunmadım ama hamile kalamadım. 4 aylık olduğu içinde detaylı bakmadı sanki doktor. Geçen ay gitmiştim
.klomen çok etki etmiyor bende de işe yaramamıştı...gonol f iğne yumurtaları çok iyi geliştiriyor benim 4 tane oluşmuştu düşün.. polikistik over tedaviye en olumlu cevap veren grup..
Teşekkür ederim cevapladığınız içinUltrosan da gozukur canım ben karnımdan da alttan da gözüküyor
O insanlarin unuttuğu birsey var. Veren de Allah alan da Allah. Allah verdiği gibi almasini da bilir, oyle buyuklenmeye, terbiyesizlik yapmaya gerek yok. Allah isteyen herkese en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.5 yıldır ne çekiyorum o insanlardan bir bilseniz allahım sorsun hesabını başka bir şey gelmez elimden.. 2 NEGATİF tüp bebek deneyimim var yakında 3. 'ye başlayacağız nasipse inşallah... Çok yıprandım artık gücüm kalmadı.. Çok eleştiriyor insanlar 33 yaşındayım senin yaşın geçmiş artık çocuğun sana nine der diyip gülen mi dersin.. senin yaşında benim 4 çocuğum vardı diyen mi dersin.. misafirliğe gittim bi gün 2 gün önce de tüp bebek tedavim negatif olmuştu..
Ev sahibi kadın bana terlik verdi al giyki çocuğun olmaz benden bilirsin dedi... allahım basimdan aşağı kaynar su döküldü sanki... yazsam sabaha kadar yazarım 5 senedir çok şeyler duydu bu kulaklar 70 yaşına gelsem unutmam.. Çok şükür ki bu dünyanın bir de öbür dünyası var... bizim gibilere de dua eder misin lütfen.. allahım sonumuzu hayır etsin inşallah
O insanlarin unuttuğu birsey var. Veren de Allah alan da Allah. Allah verdiği gibi almasini da bilir, oyle buyuklenmeye, terbiyesizlik yapmaya gerek yok. Allah isteyen herkese en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?