- 15 Kasım 2022
- 1.396
- 934
- 53
Benim eşim evlenmeden üç sene önce felan vermiş sprem testi ve normal çıkmış.Testi tekrarlamasında fayda var değil mi ama sorun olsa ozamanda çıkardıKac yıllık evlisin ? Eşin mutlaka test versin ben pko hastasıyım ilaçsız hiç regl olmam ona rağmen sorun bende sanırken eşimin spermleri çok kötüymüş aşılama yapıp sperm yıkanıp sağlam olanlar enjekte edildi çok şükür aşılama ile kızım oldu . Beklesek çok beklerdik belki de ve benim hiç regl olmamama rağmen yumurtam tembel bile denmeyecek kadar çalışmazken eşimin spermi yıkaninca tuttu . Hatayı kendinde arama eşine de hatayı sendeymis gibi arattırma gitsin bi test versin zor değil iki fıçı fıçı , çocuk istiyorsa nazlanmasin zem neden tüm yükü kendi omzuna alıyorsun ki
Nerde yaptırabilirz kiBen yumurta tembelliğini hacamat sayesinde çözdüm herkese de tavsiye ederim. Her adet bitiminde yaptırdım canlandırıyor tüm hücreleri.
Ben ankarada yaşıyorum Bi hemşire abla eve gelip yapıyodu her ay ona yaptırdım rahat rahat. Şimdi birçok merkez açıldı hacamat uygulayan Bi araştırın çevrenize sorun evlere de gelen vardır mutlakaNerde yaptırabilirz ki
Hiç alakası yok 1 ayda bile değişir o değerler. Sigaraya başlaması ne bileyim kilo alması hareket etmesinin azalması yaş hersey etkiler spermi bu yuzden mutlaka vermesi lazım şimdiye kadar durduğu hata evlenmeden 3 sene önce ohoooBenim eşim evlenmeden üç sene önce felan vermiş sprem testi ve normal çıkmış.Testi tekrarlamasında fayda var değil mi ama sorun olsa ozamanda çıkardı
İnşallah geçer rabbim şifa versinÇok düzensiz sayılmaz aslında ama bazen düzensizlik yaşadığımda oluyor.Bende kist vardı 6 cm d.k kullandım geçen ay ve 2.5 cme düştü bu ay tekrardan hap verecekti istemedim.İnşallah kistim kendiliğinden geçer
2 defaTedavi oldun mu hiç yani yumurta geliştirici haplar kullandın mı femera klomen vs.
Kız ne bileyim ben hep kendime odaklandığım için…Eşim düzenli spor yapar alkol sigara yok çok şükür neyse biz bu ay onuda teste götürelim bakalım inşallah onda bişiy çıkmazHiç alakası yok 1 ayda bile değişir o değerler. Sigaraya başlaması ne bileyim kilo alması hareket etmesinin azalması yaş hersey etkiler spermi bu yuzden mutlaka vermesi lazım şimdiye kadar durduğu hata evlenmeden 3 sene önce ohooo
Anladım canım üç yıl iyi bir süre yani bu süreçte aşılama düşündünüz mü? Ve doktorlar ne diyorKlomen kullandım
2 defa
Biz kadınlar böyleyiz işte onada bişey diyemiyorum benim adetlerim düzenlidir hiç şaşmaz 2 defa kloman kullandm yine tutmadı bilmiyorumKac yıllık evlisin ? Eşin mutlaka test versin ben pko hastasıyım ilaçsız hiç regl olmam ona rağmen sorun bende sanırken eşimin spermleri çok kötüymüş aşılama yapıp sperm yıkanıp sağlam olanlar enjekte edildi çok şükür aşılama ile kızım oldu . Beklesek çok beklerdik belki de ve benim hiç regl olmamama rağmen yumurtam tembel bile denmeyecek kadar çalışmazken eşimin spermi yıkaninca tuttu . Hatayı kendinde arama eşine de hatayı sendeymis gibi arattırma gitsin bi test versin zor değil iki fıçı fıçı , çocuk istiyorsa nazlanmasin zem neden tüm yükü kendi omzuna alıyorsun ki
Aşılama için maddi durumumuz yok hastaneye bile gidemiyorum sigortali olmadığımız danAnladım canım üç yıl iyi bir süre yani bu süreçte aşılama düşündünüz mü? Ve doktorlar ne diyor
Canım benim Rabbim inşallah sanada hayırlı bir evlat nasip eder.Aşılama ücreti şu an için ne kadar peki?Birde femera mı kullansan klomenden daha etkili diye duymuştum benAşılama için maddi durumumuz yok hastaneye bile gidemiyorum sigortali olmadığımız dan
Ovulasyon testi kullandın mı hiçAşılama için maddi durumumuz yok hastaneye bile gidemiyorum sigortali olmadığımız dan
Kullandım canım yumurtlamayı yakaladm değerlendirdim ama olmadıOvulasyon testi kullandın mı hiç
Amin inşallah canımCanım benim Rabbim inşallah sanada hayırlı bir evlat nasip eder.Aşılama ücreti şu an için ne kadar peki?Birde femera mı kullansan klomenden daha etkili diye duymuştum ben
Evet canım sonrasında çatlama iğnesi vurulmuştum ben ama bende kist yaptı yani kafana göre alıp kullanabileceğin bişiy değil.Doktor kontrolünde yapılması lazım.Amin inşallah canımfemera denesem olabilir belki oda klomen gibi kullanılıyor demi adetin 3. Günü 5 gün boyunca
Evet canım bekliyelim kısmet inşallah hastane gitmeye gerek kalmaz bu ay olurEvet canım sonrasında çatlama iğnesi vurulmuştum ben ama bende kist yaptı yani kafana göre alıp kullanabileceğin bişiy değil.Doktor kontrolünde yapılması lazım.
Canım bence git doktora beklemeEvet canım bekliyelim kısmet inşallah hastane gitmeye gerek kalmaz bu ay olur
Ben bir gebeniin günlüğü sayfasındaki ovulasyon testleri ile hamile kaldım tabii erken doğumda bebeğim kaybettimYumurta tembelliği için öncelikle fazla kilonuz varsa hızlı şekilde kilo verin. Zamana yayarak değil hızlı şekilde. Her ay adet bitiminde bel bölgesi ağırlıklı olmak üzere hacamat yaptırın. Adet olmuyorsanız da hamile olmadığınıza emin olduğunuz dönemlerde ayda 1-2 kez yaptırın.
Ayrıca hayıt otu çayı yapıp için zaman zaman. Hareketli Bi yaşantınız olsun. Birgebeningünlüğü adlı instagram sayfasını Bi gezin, yumurta tembelliği için masaj falan öneriyodu. Asıl amacı yumurtlama testi satmak bu sayfanın. Yumurtlama testleri de çok işe yarıyor denemediyseniz deneyin en doğru zamanları öğrenip ilişkiyi o zamanlarda sıklaştırırsanız işe yarayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?