HAMİLE KALAMİYORUM 🥺 NASIL HAMİLE KALDINIZ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ 🙏😔

Benim eşim evlenmeden üç sene önce felan vermiş sprem testi ve normal çıkmış.Testi tekrarlamasında fayda var değil mi ama sorun olsa ozamanda çıkardı

Benim eşim evlenmeden üç sene önce felan vermiş sprem testi ve normal çıkmış.Testi tekrarlamasında fayda var değil mi ama sorun olsa ozamanda çıkardı
Hiç alakası yok 1 ayda bile değişir o değerler. Sigaraya başlaması ne bileyim kilo alması hareket etmesinin azalması yaş hersey etkiler spermi bu yuzden mutlaka vermesi lazım şimdiye kadar durduğu hata evlenmeden 3 sene önce ohooo

İnşallah geçer rabbim şifa versin

Kız ne bileyim ben hep kendime odaklandığım için…Eşim düzenli spor yapar alkol sigara yok çok şükür neyse biz bu ay onuda teste götürelim bakalım inşallah onda bişiy çıkmaz

Biz kadınlar böyleyiz işte onada bişey diyemiyorum benim adetlerim düzenlidir hiç şaşmaz 2 defa kloman kullandm yine tutmadı bilmiyorum galiba eşim hastaneye gitse iyi olcak

Canım benim Rabbim inşallah sanada hayırlı bir evlat nasip eder.Aşılama ücreti şu an için ne kadar peki?Birde femera mı kullansan klomenden daha etkili diye duymuştum ben
Amin inşallah canım femera denesem olabilir belki oda klomen gibi kullanılıyor demi adetin 3. Günü 5 gün boyunca

Amin inşallah canım femera denesem olabilir belki oda klomen gibi kullanılıyor demi adetin 3. Günü 5 gün boyunca
Evet canım sonrasında çatlama iğnesi vurulmuştum ben ama bende kist yaptı yani kafana göre alıp kullanabileceğin bişiy değil.Doktor kontrolünde yapılması lazım.

Ben bir gebeniin günlüğü sayfasındaki ovulasyon testleri ile hamile kaldım tabii erken doğumda bebeğim kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…