- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi bebegim hasret
- #41
Öyle bir şey yokZaten benim korkumda bu 1 yıl geçerse tüp Bebek bile tutmazmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bir şey yokZaten benim korkumda bu 1 yıl geçerse tüp Bebek bile tutmazmış
Hayır annesi arayıp ikizin baba oluyor sen daha bişey yapamadım askerliğin bitince evleniceksin ben torun istiyorum demiş bugün de bana hakaret etti zatenYarış mı bu? Önce yapana madalya mı takacaklar? Ne cahil ana babalar var. Annem babam böyle birşey demeye kalksa kıyameti koparırdım. Sizin süt dökmüş kedi size geldi ikizim çocuk yaptı biz de yapmalıyız zoruma gitti mi dedi?
Sizin hiç soz hakkiniz yokmu. Daha yaşınız küçük. Resmen diğer kardeşiyle yarışa girmiş eşinizAmacım ve hedefim elbette var ama eşim bebek istiyor bende böyle olsun istemezdim![]()
Bu nasıl saçma sapan bir aile ya böyleHayır annesi arayıp ikizin baba oluyor sen daha bişey yapamadım askerliğin bitince evleniceksin ben torun istiyorum demiş bugün de bana hakaret etti zatenanlatamıyorum bile bana bir kadının fotoğrafını gösterdi eşinle evlenicek sen burdan gidiceksin kısır gelin istemem diyor
Eşim çok iyi biz bebek düşünmüyorduk ama tedavimizi yavaş yavaş yapıyorduk eşimin ailesi ikizinin bebeği oldu senin yok onlar sizden sonra evlendi diyorlarmış bu eşimin zoruna gitmiş ben gelince bebek istiyorum dedi sonra özür dilerim dedi ve kapattı
Onun amacı yarış değil benim zor durumda kalmamam anlatamıyorumSizin hiç soz hakkiniz yokmu. Daha yaşınız küçük. Resmen diğer kardeşiyle yarışa girmiş eşiniz
Kusura bakmayın da sizin ananiz babanız yokmu. Damızlık mi aldılar sizi bu aile. Kocan olacak adam ne diyor bunlara. Yol yakınken kurtul bu aileden.Hayır annesi arayıp ikizin baba oluyor sen daha bişey yapamadım askerliğin bitince evleniceksin ben torun istiyorum demiş bugün de bana hakaret etti zatenanlatamıyorum bile bana bir kadının fotoğrafını gösterdi eşinle evlenicek sen burdan gidiceksin kısır gelin istemem diyor
Bana hiç böyle diyen olmadı belki de tam tersi durumda olduğum içindir.Bazı doktorlar da bu konularda insanları kötü yönde yönlendirebiliyorlar. Bana da pkos yüzünden “yaşın ilerledikçe çocuk sahibi olman zorlaşır, hemen çocuk yapmaya çalışmaya başla” denmişti. 19 yaşında öğrenciydim. “Evli değilim henüz düşünmüyorum” dediğimde “25’i bekleme sakın” cevabını birden fazla kez aldım. 26 yaşındayım hâlâ hiçbir yönden çocuk sahibi olmaya hazır değilim. Doktorlara kalsa şu an üçüncüyü yapıyor olmalıydım.
Eşim zaten o konuşmadan sonra annesini engellemiş bana taşınalım falan dedi Allah a şükür maddi durumumuz iyi bodrum da bi tane mobilya dükkanımız var oraya gitmeyi düşünüyoruz çok etkilenmiş çok ağlıyorduEşinizin olgun olmadığı daha şu cümleden belli ki çok normal daha ikiniz de küçüksünüz. Çocuğa bakacak büyütecek olan sizsiniz başkaları değil. Ne ekonominiz ne yaşınız küçük bir bebeğe bakacak uygunlukta değil şu an. Kaynananız çok istiyorsa doğursun bir tane daha kendine. Eşiniz de dönüp annesine seni ilgilendirmez diyemiyorsa hiçte öyle iyi falan değildir. Hele bi çocuğunuz olsun o kaynana çok çektirir size
Hayır annesi arayıp ikizin baba oluyor sen daha bişey yapamadım askerliğin bitince evleniceksin ben torun istiyorum demiş
İyide eş dediğin koca dediğin karisini korur savunur. Sizi hamile bırakarak mi zor durumda kalmanızı engelleyecek. ALLAH akıl fikir versin cumlenize. Çocuk yahu bu bir can. Pazardan patates almıyorsunuz bir canın dünyaya gelmesini kararlastiriyorsunuz. Ben bu konunun fake olduğunu düşünmeye basladim. Bu devirde böyle bir muameleyi kabul etmek mantıksızlık.Onun amacı yarış değil benim zor durumda kalmamam anlatamıyorum![]()
Neden zor durumda kalıyorsunuz?Onun amacı yarış değil benim zor durumda kalmamam anlatamıyorum![]()
Eşiniz sizi korumalı. Ailesine “biz daha yeni evlendik, yaşımız genç, daha baş başa hayatın tadını çıkaracağız, çocuğun acelesi yok.” diyebilmeli. Bunu söylese yine zorda kalmazsınız. Tüm suçu eşinizin ailesinin zihniyetine atmayın. Eşiniz de onlarla aynı, bunu diyemediğine göre.Onun amacı yarış değil benim zor durumda kalmamam anlatamıyorum![]()
Yok benim ailem eşim çok iyi birisi sabır lazım 2 ayımız kaldıKusura bakmayın da sizin ananiz babanız yokmu. Damızlık mi aldılar sizi bu aile. Kocan olacak adam ne diyor bunlara. Yol yakınken kurtul bu aileden.
Eşimin hiçbir sorunu yok olduğu halde bende var sorun demişti ama evde eltimle konuşurken bizi dinlemişNeden zor durumda kalıyorsunuz?
Aa çocuğu olmuyor mu diyecekler sizin için ailesi vs?
Çok zor durumda kalmanızı istemiyorsa benim olmuyor desin?
Kim fake konu anlatıp boş yere kendini üzer kiİyide eş dediğin koca dediğin karisini korur savunur. Sizi hamile bırakarak mi zor durumda kalmanızı engelleyecek. ALLAH akıl fikir versin cumlenize. Çocuk yahu bu bir can. Pazardan patates almıyorsunuz bir canın dünyaya gelmesini kararlastiriyorsunuz. Ben bu konunun fake olduğunu düşünmeye basladim. Bu devirde böyle bir muameleyi kabul etmek mantıksızlık.
Benim bir arkadaşıma daha aynı şekilde hemen çocuk yapmalısın yoksa ileride olmaz demişti doktorlarBana hiç böyle diyen olmadı belki de tam tersi durumda olduğum içindir.
Ama evlenince geçer diyen insanlar olmuştu durumu anlattığımda
Sağlık sektörü çok gelişti bence kimsenin acelesi yok. Hele konu sahibinin ya da hazır olmayan sizin.
Bu kadar keskin konuşmaları doğru bulmuyorum.
Bak zor bir hayatın olmuş buna birşey diyemem. Ama bu adamı sevdiğine eminmisin. Sırf hayata 1-0 yenik başladın diye bu muameleyi kendine yaptırma. Bir bataktan kurtulup başka birşeye saplanma. Çocuk için acele etme. O çocuk olsa bile duygusal anlamda hazır olmayacaksınız olan çocuğa olacakBenim bir ailem yok var ama yok annem ve babam ben daha 3 yaşındayken ayrılıp başka bir evlilik yaptılar ben babaannemle kalıyordum 2. Sınıftayken babaannem vefat etti ben yalnız kaldım kimse bana sahip olmadı yengem evini temizletip bana para veriyordu o evde tek başıma yaşadım kimse bana elini uzatmadı 3 defa tecavüze uğradım çocuk esirgeme kurumunda kaldım çıkınca aile yakınlarım para karşılığı beni kullandırmak istediler yaptılarda ama bunun devamının gelmesine izin vermedim eşimle evlenmeye karar verdim onu daha 12 yaşında görmüştüm
Eşim bana korunma hapını bile kendi getiriyorduEşiniz sizi korumalı. Ailesine “biz daha yeni evlendik, yaşımız genç, daha baş başa hayatın tadını çıkaracağız, çocuğun acelesi yok.” diyebilmeli. Bunu söylese yine zorda kalmazsınız. Tüm suçu eşinizin ailesinin zihniyetine atmayın, eşiniz de aynı bunu diyemediğine göre.