• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamiyorum

lenaa1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
11
Merhabalar, 7aydir cocuk sahibi olmaya calisiyoruz. Adetim günü günedir uygulamalarin söyledigi tarihde gelir hep 27-29 gün sürüyor ovulasyon testlerinde pikde görüyorum. Buna rahmen halen hamile kalmis degilim. Bir seneyi doldurmadan doktora görünmek istemiyorum, doktorumda tavsiyesi üzerine. Ayni durumda olan var mi?🥲

Merhabalar, 7aydir cocuk sahibi olmaya calisiyoruz. Adetim günü günedir uygulamalarin söyledigi tarihde gelir hep 27-29 gün sürüyor ovulasyon testlerinde pikde görüyorum. Buna rahmen halen hamile kalmis degilim. Bir seneyi doldurmadan doktora görünmek istemiyorum, doktorumda tavsiyesi üzerine. Ayni durumda olan var mi?🥲
Öncelikle rahim flimi çekilmesi gerekiyor size ve eşinize spermyogram yapılması gerekiyor 6 ay denemeden sonra olmazsa zaten bir sıkıntı çıktığında tedaviye başlanıyor

Daha erken güzelim telaş etme Rabbim sizin için ne zaman uygun görürse o zaman nasip olur 1 yılın dolduktan sonra hastaneye gidin rutin kontrollerinizi yaptırın eşinle beraber gidin ben 4 yıl evliyim geçen yazın hamile kaldım maalesef bebeğimi kese etrafında kanamadan dolayı kaybettim 6 ay sonra tekrar hamileyim çok şükür ama tabi Rabbim benim kadar bekletmesin seni Allah'ın izniyle tez vakitte hamile kalırsın dediğim gibi daha erken öyle evlendiğin gibi hamile kalacaksın diye bi kural yok yeni evli sayılırsınız biraz tadını çıkarın çocuk olursa Allah'ın izniyle bu günleri özlersiniz 🥹🫠🩷

Ben böyle dusunmuyorum, 1 sene denemeden sonra eger doktora gittiginde degerlerde problem cikarsa falan o da kafadan duzelmesi 6-8 suruyor. Bence 3- 6 ay relax kafa denemekten sonra rutin tetkikler yapilmali. 1 sene sonunda varsa cikan problemler 1 ayda duzelmiyor cunku.

Tüm kontrolleri yaptırıp hamile kalmaya engel teşkil eden bir durum olmadığına emin olduysanız o zaman bebişin gelmek istediği zamanı bekleyeceksiniz:) ben hamilelik planı yaptığımda hemen tüm kontrolleri yaptırmıştım sonra denemeye başladık ilk hamileliğim 8 ay sonra oldu ama maalesef düşük oldu ikimcisi de ondan 6-7 ay sonra oldu şimdi 4 aylık:)

Merhaba, 2 aydır deniyoruz, en son reglimin 2. Günü kadın doğuma gidip bir kan vereyim dedim. Tshım yükselmiş, iyi ki geç gitmemişim dedim isterseniz bir baktırın. (3 ay öncesinde tsh değerim 1.75 iken şu an 6.29 olmuş gebelik için 2.5 altı öneriyor doktorlar)
Tsh yüksek olunca da gebelik geç oluyormuş, rutin kan gibi düşünüp bir kan verin isterseniz hem size zararı olmaz, hem de değerlerinize baktırmış olursunuz 💖 inşallahh en yakın zamanda güzel haberlerimizi alırız 💖

Lütfen geciktirmeyin eşimde bende ihmal ettik doğal yoldan bekledik 5-6 ay gebelik oluşmayınca gittik şimdi çok pişmanız ikimizde de hormonlarda sorun çıktı buda bir 3 daha beklemek demek biran önce gidin🙏🏻

Merhaba, 2 aydır deniyoruz, en son reglimin 2. Günü kadın doğuma gidip bir kan vereyim dedim. Tshım yükselmiş, iyi ki geç gitmemişim dedim isterseniz bir baktırın. (3 ay öncesinde tsh değerim 1.75 iken şu an 6.29 olmuş gebelik için 2.5 altı öneriyor doktorlar)
Tsh yüksek olunca da gebelik geç oluyormuş, rutin kan gibi düşünüp bir kan verin isterseniz hem size zararı olmaz, hem de değerlerinize baktırmış olursunuz 💖 inşallahh en yakın zamanda güzel haberlerimizi alırız 💖
Aynı şey banada oldu kaç mg başlattılar 25 se yükseltmesini isteyin çok yavaş düşürüyor

Biz de 7 aydır deniyoruz olmuyor. Adet günlerim düzenlidir şaşmaz Doktorda gittik değerlerime bakıldı eşime spremiogram testi yapıldı benim d vitamini Ferritin folat düşük çıktı onun dışında sorun yok. Eşimin de normal. Bu ay gecikmem oldu çok stres yaptım bayramdan sonra tekrar gideceğim ama şuan kendime kızıyorum neden bu kadar stres neden bu kadar üzüldüm diye 7 ay erken bi zaman olur bizim de olur hayırlısı olsun olmuyor diye kendimi strese sokmicam açıkçası umursamamak gerekiyor strese girmemek evliliğin tadını çıkarmak salmak lazım rutin kontrollerinizi yaptırın ve rahatınıza bakın

Back
X