..*:)hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdir? bebek bekleyen anne adaylarına burdan yazın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sana tafsiye vereyim 2 günde biri hiç umursama takvimim diye bir uygulama var onu indir defter resmi varçiçekli profilde.

Yumutlama günlerini en yüksek doğurgan günlerini gösteriyoe ben bu ay indirdim onu deniyorum.

Adetin biter bitmez10 gün aralıksız ilişkiye gir.

Burda birisi paylaşmış eczaneden enjektör alıp spermi içine koyarak bavaklarını yatak başlığından yukarı kaldırarak içüne akıtıp 15 dk bekletip sabahda erkenden duşa girmiş ve o ay hamile kalmış tanıdıklarınada söylemiş onlarda hamile kalmış

tesekkur ederim canim tavsiyelerin icin o dedigin takvim bendede var

askkelebegim ben ne icin takip edip ne icin arastiriyorumki adamın umrunda degilki

tesekkur ederim canim tavsiyelerin icin o dedigin takvim bendede var

İnş bu ay hamiş olursun.

Benim eşim şuan gece çalışıyor ve annemler de kalıyorum nerdeyse 2 aydır , doğru düzgün bir ilişki olmadı bakalım inş bu ayda bizlerin yüzü güler

hicmi bizim kadar takmazlar okadar sinirlendimki benimkime..daha bu aksam doktora gidelim diye soyleniyor bugunde bu konularla ilgili dedigimi yapmiyor..

İnş bu ay hamiş olursun.

Benim eşim şuan gece çalışıyor ve annemler de kalıyorum nerdeyse 2 aydır , doğru düzgün bir ilişki olmadı bakalım inş bu ayda bizlerin yüzü güler
insallah canim insallh hepimiz bu ay hamile kaliriz canim ilk basta iliski duzgun olmasi onemli benim iliskim duzgun olmadigi icin belkide simdiye kadar olmadi allah buyuktur insallah tez vakitte evlat nasip eder

hicmi bizim kadar takmazlar okadar sinirlendimki benimkime..daha bu aksam doktora gidelim diye soyleniyor bugunde bu konularla ilgili dedigimi yapmiyor..
Canim bu kadar sorun yapma bunu iliskinize zarar verirsin daha bak bi sene olmamisti demi sen deneyeli?

insallah canim insallh hepimiz bu ay hamile kaliriz canim ilk basta iliski duzgun olmasi onemli benim iliskim duzgun olmadigi icin belkide simdiye kadar olmadi allah buyuktur insallah tez vakitte evlat nasip eder
Bu aya kadar düzenli oluyordu.

Bu aralar kiloda almaya başladım yumurtalıklarım yağlanacak diye çok korkuyorum yemeden de duramıyorum

Canim bu kadar sorun yapma bunu iliskinize zarar verirsin daha bak bi sene olmamisti demi sen deneyeli?
insanin elinde degil bana doktora gidelim diyor ama uygulamiyor arastrmalara gryrsun boylemi olur soylemi olur dye takip edyrsun ya ben cabaliyorsam seninde cabalaman lazim artk sylemycem not yazcam gorebilecegi yere koycam kendisi uygular artk

Esinede baktilarmiydi cnm senin? Sende herseyi yaptirdinmi? Bak daha cok yenisiniz üzme kendini üzülüncede yumurtlama olmuyor biliyomusun bu yüzdende adet gecikiyor fln

Ha birde kizlar aslanpencesi cayi hormonlari düzeltiyor dengeliyor bunuda icin derim ben bebek yerlesmesinde yardimci oluyor günde iki bardak icebilirsiniz 15 gün boyunca

Esinede baktilarmiydi cnm senin? Sende herseyi yaptirdinmi? Bak daha cok yenisiniz üzme kendini üzülüncede yumurtlama olmuyor biliyomusun bu yüzdende adet gecikiyor fln
inanki elimde degil esimede baktilar onunda bir sorunu yok esimin akraba tarafi saniyorlarki bende sorun var onlarinda baskisida ayri bir dert esiminde bu konuda sorumsuzluguda ayri bir dert.

inanki elimde degil esimede baktilar onunda bir sorunu yok esimin akraba tarafi saniyorlarki bende sorun var onlarinda baskisida ayri bir dert esiminde bu konuda sorumsuzluguda ayri bir dert.
Aman cnm ya bosver takma onlara neymis soranada biz daha istemiyoruz dersin. Zaten en cokda bu insanlarin sormalari meraklari yoruyor insani ama bosver takmamaya calis

Eşim saolsun annesi bile çocukla ilgili birşey dese allah verirse neden olmasın biz şuanda düşünmüyoruz ikimizinde bir sorunu yok diyor.

Sıkma canını elin ağzı torba deyilki büzesin , devamlı kendini motive et üzüntüde engel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…