- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
canım suandan benim 10 ayim doldu 12inci ayi bekleyemeyecgim iki hafta sonra doktora gidecegim doktorum beni muane ettikten sonra iki gunde bir iliskiye girin sabredin 1 seneye yakin olur dedi allhn izniylede insallah hamile kalirız tez vakitte insallah
tesekkur ederim canim tavsiyelerin icin o dedigin takvim bendede varSana tafsiye vereyim 2 günde biri hiç umursama takvimim diye bir uygulama var onu indir defter resmi varçiçekli profilde.
Yumutlama günlerini en yüksek doğurgan günlerini gösteriyoe ben bu ay indirdim onu deniyorum.
Adetin biter bitmez10 gün aralıksız ilişkiye gir.
Burda birisi paylaşmış eczaneden enjektör alıp spermi içine koyarak bavaklarını yatak başlığından yukarı kaldırarak içüne akıtıp 15 dk bekletip sabahda erkenden duşa girmiş ve o ay hamile kalmış tanıdıklarınada söylemiş onlarda hamile kalmış
tesekkur ederim canim tavsiyelerin icin o dedigin takvim bendede var
Ne oldu biseymi oldu? Kiz erkekler öyle rahatlar bizden hic takmiyo benimkideaskkelebegim ben ne icin takip edip ne icin arastiriyorumki adamın umrunda degilki
insallah canim insallh hepimiz bu ay hamile kaliriz canim ilk basta iliski duzgun olmasi onemli benim iliskim duzgun olmadigi icin belkide simdiye kadar olmadi allah buyuktur insallah tez vakitte evlat nasip ederİnş bu ay hamiş olursun.
Benim eşim şuan gece çalışıyor ve annemler de kalıyorum nerdeyse 2 aydır , doğru düzgün bir ilişki olmadı bakalım inş bu ayda bizlerin yüzü güler
Canim bu kadar sorun yapma bunu iliskinize zarar verirsin daha bak bi sene olmamisti demi sen deneyeli?hicmi bizim kadar takmazlar okadar sinirlendimki benimkime..daha bu aksam doktora gidelim diye soyleniyor bugunde bu konularla ilgili dedigimi yapmiyor..
Bu aya kadar düzenli oluyordu.insallah canim insallh hepimiz bu ay hamile kaliriz canim ilk basta iliski duzgun olmasi onemli benim iliskim duzgun olmadigi icin belkide simdiye kadar olmadi allah buyuktur insallah tez vakitte evlat nasip eder
insanin elinde degil bana doktora gidelim diyor ama uygulamiyor arastrmalara gryrsun boylemi olur soylemi olur dye takip edyrsun ya ben cabaliyorsam seninde cabalaman lazim artk sylemycem not yazcam gorebilecegi yere koycam kendisi uygular artkCanim bu kadar sorun yapma bunu iliskinize zarar verirsin daha bak bi sene olmamisti demi sen deneyeli?
kac kilosun canım yemegini eksiltme ama cok yagli yemeklerden uzak durBu aya kadar düzenli oluyordu.
Bu aralar kiloda almaya başladım yumurtalıklarım yağlanacak diye çok korkuyorum yemeden de duramıyorum
Esinede baktilarmiydi cnm senin? Sende herseyi yaptirdinmi? Bak daha cok yenisiniz üzme kendini üzülüncede yumurtlama olmuyor biliyomusun bu yüzdende adet gecikiyor flninsanin elinde degil bana doktora gidelim diyor ama uygulamiyor arastrmalara gryrsun boylemi olur soylemi olur dye takip edyrsun ya ben cabaliyorsam seninde cabalaman lazim artk sylemycem not yazcam gorebilecegi yere koycam kendisi uygular artk
inanki elimde degil esimede baktilar onunda bir sorunu yok esimin akraba tarafi saniyorlarki bende sorun var onlarinda baskisida ayri bir dert esiminde bu konuda sorumsuzluguda ayri bir dert.Esinede baktilarmiydi cnm senin? Sende herseyi yaptirdinmi? Bak daha cok yenisiniz üzme kendini üzülüncede yumurtlama olmuyor biliyomusun bu yüzdende adet gecikiyor fln
adetten hemen sonrami iciliyor?Ha birde kizlar aslanpencesi cayi hormonlari düzeltiyor dengeliyor bunuda icin derim ben bebek yerlesmesinde yardimci oluyor günde iki bardak icebilirsiniz 15 gün boyunca
Aman cnm ya bosver takma onlara neymis soranada biz daha istemiyoruz dersin. Zaten en cokda bu insanlarin sormalari meraklari yoruyor insani ama bosver takmamaya calisinanki elimde degil esimede baktilar onunda bir sorunu yok esimin akraba tarafi saniyorlarki bende sorun var onlarinda baskisida ayri bir dert esiminde bu konuda sorumsuzluguda ayri bir dert.
Abur cuburu bu ay çok tükettim 70 oldumkac kilosun canım yemegini eksiltme ama cok yagli yemeklerden uzak dur
Adetin 3. Günü baslamistim ben istedigin zaman baslayabilirsin ama en güzeli adetliykrn cünkü yumurtlama döneminide hazirlar öndenadetten hemen sonrami iciliyor?
Adetin 3. Günü baslamistim ben istedigin zaman baslayabilirsin ama en güzeli adetliykrn cünkü yumurtlama döneminide hazirlar önden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?