..*:)hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdir? bebek bekleyen anne adaylarına burdan yazın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım doktoruma sordum inofolic saseyi kullan dedi insallh bu ilac vesile olur

masallah canim allh evladini kucagina almayi nasip etsin insallah..... bizede o gunu yasatsin insallah bizler icinde dua et hamilelerin duasi kabul olur...

Merhaba kızlar ben 1.5 yıldır evliyim neredeyse 2 yıl olacak desem de yeridir.

11 aydan beri bebiş istiyoruz ,ocak ayında rahim flimi çektirdim herşey temiz çıktı diğer testlerimle birlike , sadece yumurtalıklarım 2-3 ayda bir çalışıyormuş.

Şubat ayında klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum.Adetim 28 günde bir oluyor normalde klomen kullandığım ay 26 da kahverengi ve açık kırmızı kanamalarım oldu akşamdan öğlene kadar kanamam olmuyordu 4 gün sürmüştü. Adet olmafan 2-3 gün önce sancılarım olurdu ve o ay hiç aksine miğdem ,kasık atması ve göğüs ağrım olmuştu. 2 kez kan testi yaptırdım negatif çıktı

Mart ayında 26sında adetim oldu tam hatırlamasamda 5-6 gün sürdü.

İnanırmısın 3 eltiyiz en büyük eltimin 3üncü bebeği oldu şuan 5 aylık ve benden bir eltiminde bugün hamile olduğunu 3 üncü çocuğuna.

Bende istiyorum bebiş yarın tekrar doktoruma gidicem.

Kızlar maydonozu robottan geçirip içine limon sıkarak kaynatıp günde 1 bardak için intihabı mikrobu herşeyi söküyormuş bu ay yapıcam bende

ayy canim cok bnmde eltimin 4.uncu cocugu oldu akrabalarimizin 5 kadini bu sene dogurdu allahm tez vakitte bizede nasip etsin insallah bnimde biraz iltihabim var bu ayda olmassam ilacimi bitirip maydanoza baslayacagim insallah.....

ayy canim cok bnmde eltimin 4.uncu cocugu oldu akrabalarimizin 5 kadini bu sene dogurdu allahm tez vakitte bizede nasip etsin insallah bnimde biraz iltihabim var bu ayda olmassam ilacimi bitirip maydanoza baslayacagim insallah.....

İnsan ister istemez kendini kötü hissediyor kuzen benden 1 yıl önce evlendi 2. Çocuğunu doğurdu nerdeyse 2 aylık olacak bebeği.

Herşeyden çok istiyorum rabbim biliyorya içimizi inş tez xamanda bir bebeğimiz olur

i
insallh canım esim kimin hamile oldugunu duydugu zaman odamı hamile soylemesini duymak istemyrum artik allhm insallah isteyen herkese tez vakitte nasip eder siz kac yillk evlisiniz...

i

insallh canım esim kimin hamile oldugunu duydugu zaman odamı hamile soylemesini duymak istemyrum artik allhm insallah isteyen herkese tez vakitte nasip eder siz kac yillk evlisiniz...

Neredeyse 2 yıl olacak canım.

Eşime şuda hamileymiş doğurmuş fwlan demek istemiyorum bazen..Hem mutlu oluyor hamileler felan diye hemde uyuz oluyorum

Bende kullanmayı düşündüm. Onu ama tadından felan dolayı içmek istemedim maydonozu denicem bakalım

Neredeyse 2 yıl olacak canım.

Eşime şuda hamileymiş doğurmuş fwlan demek istemiyorum bazen..Hem mutlu oluyor hamileler felan diye hemde uyuz oluyorum
allahım insallh tez vakitte bizlerede nasip eder....benim esimde cocuk istiyor. yasi 32 oldugu icin kendisinin cocuk icin gec kaldigini dusunuyor..

allahım insallh tez vakitte bizlerede nasip eder....benim esimde cocuk istiyor. yasi 32 oldugu icin kendisinin cocuk icin gec kaldigini dusunuyor..
İlk çocuğunuz olucak sanırım kaç yıllık evlisiniz ?
Benim eşimde 24 yaşında

ben 23 yadindayim esim ve ben doktora gittim bir sorun olmadigini soylediler ilac yazmadan eve gonderdiler
Vitamin ilacı vb. Hiç birşey vermedilermi.

Ne kadar birşey olmasada yardımcı birşeyler veriyolar genelde

canım 1 senenin icinde olcak dediler sadece iltihabim icin bir haftalik ilac verdi bugunde doktoruma danistim folik asite baslayacagim sen kac yasindasin

canım 1 senenin icinde olcak dediler sadece iltihabim icin bir haftalik ilac verdi bugunde doktoruma danistim folik asite baslayacagim sen kac yasindasin
O allahın işi 1 sene içinde olacak diye birşeymi varmış.

19 yaşındayım ben..

Bana doktorum ilk gittiğimiz zaman 13 vitamin 9 mineral artı 2 tane hamilelik le ilgili bit vitamin ilacı verdi hepsi içerisinde.

Yarına randevum var folik asiti söylicem bakalım kullanmam gereklimi

canım suandan benim 10 ayim doldu 12inci ayi bekleyemeyecgim iki hafta sonra doktora gidecegim doktorum beni muane ettikten sonra iki gunde bir iliskiye girin sabredin 1 seneye yakin olur dedi allhn izniylede insallah hamile kalirız tez vakitte insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…