cok dogru syluyorsun canim en iyisi bu zaten.... moralimin bozuklugu kendime faydasi yok valllla...en iyisi doktora gideyimde doktora syleyeyim esim hem cocuk istiyor hem onemsemiyor ozaman blki doktoru dikkate alirAman cnm ya bosver takma onlara neymis soranada biz daha istemiyoruz dersin. Zaten en cokda bu insanlarin sormalari meraklari yoruyor insani ama bosver takmamaya calis
En dogrusu bu ztn ama sizin yasinizda cok ufak daha sen 19mussun esin 24 evliliginizin tadini cikartin kiz yine tabi siz bilirsiniz ama nasilsa olur cocugunuz :)Eşim saolsun annesi bile çocukla ilgili birşey dese allah verirse neden olmasın biz şuanda düşünmüyoruz ikimizinde bir sorunu yok diyor.
Sıkma canını elin ağzı torba deyilki büzesin , devamlı kendini motive et üzüntüde engel
Yok cnm ya bende ugrasanlardanim denemedigim sey kalmadi ama yinede sonuca ulasamadim. Fakat hormonlari düzelttigini farkettim aslanpencesinin ve adet dönemlerde karin agrisini flnda azaltiyorSen hamilemisin canım ?
Şimdi ki aklım olsa şahsen evlenir evlenmez yapardım.Bebeğin tadı bir ayrı oluyor ablam benden 1 hafta önce evlendi 3 aylık kızı var maşşallah ..En dogrusu bu ztn ama sizin yasinizda cok ufak daha sen 19mussun esin 24 evliliginizin tadini cikartin kiz yine tabi siz bilirsiniz ama nasilsa olur cocugunuz :)
Yok cnm ya bende ugrasanlardanim denemedigim sey kalmadi ama yinede sonuca ulasamadim. Fakat hormonlari düzelttigini farkettim aslanpencesinin ve adet dönemlerde karin agrisini flnda azaltiyor
esiminde o konuda hakkini yiyemem gecenlerde kiz kardesi memleketten gelmisti esimin yaninda bana sryrdu yokmu bisey diye esimde dedi allahtan isteyinki olsun siz dua edeceksinizki olacakgorumcem ogun bugundur gebemison degilmisin dye sormuyor esim sadece iliski konusunda cok sorumsuz ama cocuklari cok seviyor millet iste illaki bir sorun bulmaya calisiyorlar
Haklisin sende heveslenir insan Bende simdi ugrastigim icin keske hic korunmasaydim diyorum. Ama bebek sevmekle bitmiyorki sen 9 ay karninda tasicaksin kolay bisey degil esinden uzaklastiriyor bi yerde yillar sonra cocuk olmasi belki yakinlastiriyordur ama evlenir evlenmezde cocuk yapilmasida iyi degil gibime geliyor ya anlasamazsam ya evlilik yürümezse diye korundum ben esimle evlenmeden önce 3 yil birlikte oldugumuz halde. Anlatabildimmi bilmiyorum :)Şimdi ki aklım olsa şahsen evlenir evlenmez yapardım.Bebeğin tadı bir ayrı oluyor ablam benden 1 hafta önce evlendi 3 aylık kızı var maşşallah ..
Ne kadar erken o kadar iyi
Hic duymadim cnm ilk defa senden duyuyorum bi bakiyim internette nasil biseymis. Bende gecen ay belime yastik koydum iliskiden sonra cok deneyen vardi birde onu deneyim dedim kalkinca gercekten hic bisey geri cikmadi sabaha kadar cünkü o sekilde daha iyi spermler yolunu buluyor dedilerde yine olmadi oda ayri bi konu :))Birde enjektörle spermi rahmine yollamayı dene canm bende bugün öğrendim yarın alıp denicem bir kaç kişi o şekilde hamile kalmış
Haklisin sende heveslenir insan Bende simdi ugrastigim icin keske hic korunmasaydim diyorum. Ama bebek sevmekle bitmiyorki sen 9 ay karninda tasicaksin kolay bisey degil esinden uzaklastiriyor bi yerde yillar sonra cocuk olmasi belki yakinlastiriyordur ama evlenir evlenmezde cocuk yapilmasida iyi degil gibime geliyor ya anlasamazsam ya evlilik yürümezse diye korundum ben esimle evlenmeden önce 3 yil birlikte oldugumuz halde. Anlatabildimmi bilmiyorum :)
Haklisin sende heveslenir insan Bende simdi ugrastigim icin keske hic korunmasaydim diyorum. Ama bebek sevmekle bitmiyorki sen 9 ay karninda tasicaksin kolay bisey degil esinden uzaklastiriyor bi yerde yillar sonra cocuk olmasi belki yakinlastiriyordur ama evlenir evlenmezde cocuk yapilmasida iyi degil gibime geliyor ya anlasamazsam ya evlilik yürümezse diye korundum ben esimle evlenmeden önce 3 yil birlikte oldugumuz halde. Anlatabildimmi bilmiyorum :)
askkelbegime katiliyorum siz daha yenisiniz hele sen cok kucuksun canım evliligin tadini cikarin bence... ben 6 ay boyunca dogal yolla korundum esimin yasi 30 gectigi icin oyuzden ben hemen istiyorum...Eşin çocuk istediğine göre düşünüyordur.Arada benim eşimde fazla girme şu siteye allahtan iste kafana takıp durma felan der.
Ne kadar istediğini aslımda bilirim yeri geldiğinde de dile getirir.
İnanırmısın kaç aydır ben deniyorum onu peçete koyup belimin altına yastık koyarak ayaklarımı yatak başlığından yukarı uzatıyorum ama bi faydasını görmedim.Hic duymadim cnm ilk defa senden duyuyorum bi bakiyim internette nasil biseymis. Bende gecen ay belime yastik koydum iliskiden sonra cok deneyen vardi birde onu deneyim dedim kalkinca gercekten hic bisey geri cikmadi sabaha kadar cünkü o sekilde daha iyi spermler yolunu buluyor dedilerde yine olmadi oda ayri bi konu :))
insallh allah hayrlisini versin canimBirşey diyeyim mi her evlililte minicik birşeyden de olsun bir tartışma yaşanıyor insanın evladı olunca o bile ortadan kalkıyor.Allaha şükür eşim çok değer verir bana inanırmısın hala bile onu bırakmamdan korkar o kadar düşkün.Allahım izin verirse bir bebişim olursa eğer birbirimize dahada bağlanırız bebek sayesinde aile olduğunu daha iyi anlar insan diye düşünüyorum ben.
Şuanda kendi ailelerimize çok düşkünüz ama bir bebeğimiz olunca daha resmi bir aile olucaz
insallh bu ay hamile kaliriz ne guzel olurdu valla
askkelbegime katiliyorum siz daha yenisiniz hele sen cok kucuksun canım evliligin tadini cikarin bence... ben 6 ay boyunca dogal yolla korundum esimin yasi 30 gectigi icin oyuzden ben hemen istiyorum...
Masallah cnm Allah ömür boyu mutlulugunuzu daim etsin. Öyle ztn mutlu olmassa kari koca cocuk yapmak istermi hic istemez. Ama herseyin zamani var yapcak bisey yok olacagi varsa oluyor bi sekilde hayirlisi kizlar ya valla Allah sagliklisini versinde gec olsunBirşey diyeyim mi her evlililte minicik birşeyden de olsun bir tartışma yaşanıyor insanın evladı olunca o bile ortadan kalkıyor.Allaha şükür eşim çok değer verir bana inanırmısın hala bile onu bırakmamdan korkar o kadar düşkün.Allahım izin verirse bir bebişim olursa eğer birbirimize dahada bağlanırız bebek sayesinde aile olduğunu daha iyi anlar insan diye düşünüyorum ben.
Şuanda kendi ailelerimize çok düşkünüz ama bir bebeğimiz olunca daha resmi bir aile olucaz
insallah canim ama kafana fazla takma allh cumlemize hayrlisini ve sagliklisini versinHormonlu yiyecekler sardı etrafımızı ne kadar ertelersem o kadar zor hamile kalsam 20 yaşında doğurmuş olucam.
Ne kadar erken o kadar iyi vallahi benim için
Bebiş istiyoeum yumoş yumoş elleri olan
Aynen öyle güç olacağına geç olsun.Masallah cnm Allah ömür boyu mutlulugunuzu daim etsin. Öyle ztn mutlu olmassa kari koca cocuk yapmak istermi hic istemez. Ama herseyin zamani var yapcak bisey yok olacagi varsa oluyor bi sekilde hayirlisi kizlar ya valla Allah sagliklisini versinde gec olsun
Aynen öyle insallahinsallah canim ama kafana fazla takma allh cumlemize hayrlisini ve sagliklisini versin
insallah canim ama kafana fazla takma allh cumlemize hayrlisini ve sagliklisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?