..*:)hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdir? bebek bekleyen anne adaylarına burdan yazın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Normaldir canım benimde ilk gün öyle olurdu. Kısmet bir sonraki aya testi sakla sen kafanı boşalt çocuk istiyorum diye şartlama kendini.
Önceki aylar gibi odaklı değilim çocuğa ama insan istiyor işte ne ümit bağladım ne ümidimi yitirdim.. Kırmızıları görünce bugün tutamadım kendimi ağladım sonraduruldum .. Şimdi geliyor yine ama adet bu yani üstüne görme falan deil...

Bende ağlamıştım ilk ay olmayınca. Sonra takmamayı öğrendim. Sadece internette fazla araştırdım ne yapmam gerektiği hakkında. (İlişki sırasında) uyguladık eşimle. Ama bunmar tabiiki boş. Rabbim biliyordur zamanını canım üzme kendini lütfen. Banada üzülme diyenlere sinir olurdum anlıyorum seni ama gerçekten ne örnekler var çevrede. O yüzden üzme kendini vücudunu beynini rahatlat..

aynen canım dediğin gibi vakti gelmediği sürece ne yapsan da boş.. Ben de önceki aylar hep ilişkiden sonra bekledim durdum yok yumurtlama gününe denk getirdik yok yani olmayınca olmuyor.. Dua etmekten istemekten başka elden bişe Gelmez bakalım bu ay hormon tahlili yaptırcam eğer adetim devam ederse.. Folik asit falan kullanırm belki faydası oluyormuş onun

askkelebegim yogun oldugumdan dolayi haber vermeyi unuttum... malesef kocaman tek cizgiyi gordum insallah birgunde cift cizgiyi gormek nasip olur.....
Olsun cnm bidahaki aya olur insallah alistik ztn öyle degilmi bosver beklemeyelim bence o zmn olacak insallah allah büyük bakalim hayirlisi olsun hakkimizda cnm benim

Cnm daha cok yeniymissin daha simdiden düsünme lütfen öyle hemen ilk aydan olacak diye bisey yok. Bi seneye kadar sorun yoksa oluyor ztn. 1 sene olmayinca düsünmeye baslarsin. Ablamin 7.ayinda oldu bense 2 yil 4 aydir bekliyorum sorun olmadigi halde hamile kalamadim ve eminim kafaya taktigimdan olmuyor benim yani takma nolur simdiden olurmu hayirlisini versin rabbim herkese kimseyi bekletmesin uzun süre

Olsun cnm bidahaki aya olur insallah alistik ztn öyle degilmi bosver beklemeyelim bence o zmn olacak insallah allah büyük bakalim hayirlisi olsun hakkimizda cnm benim
insallah canım dedigin gibi alistik artik...bak benim gorumcem bekarken 2 3 ayda bir adet oluyordu ve guatir rahatsizligi vardı..cevredekiler evlendigi zaman cocugu olmayacak demislerdi ama evlendigi ayin 5.haftasinda hamile oldugunu ogrendi.. hepimizin zamani var demekki..su anda gorumcemin evliligi 1 bucuk yil oldu..ve kizida 1bucuk yasina giriyor annsiyle beraber. allhm bizlerede nasip etsin insallaaaaaaah...tez zamanda insaallllaaah..

Ayy ne güzel ya valla olacagi varsa oluyor ztn biz bosuna üzülüyor bosuna bekliyoruz ama iste ben artik düsünmicem cnm burdan gelismeleri takip ederim yazarim ama hic adet günümü fln beklemicem :) insallah :)

Ayy ne güzel ya valla olacagi varsa oluyor ztn biz bosuna üzülüyor bosuna bekliyoruz ama iste ben artik düsünmicem cnm burdan gelismeleri takip ederim yazarim ama hic adet günümü fln beklemicem :) insallah :)
insallah canim en guzelini yapariz bn arada kafam belirtilere takiliyor ama sonradan kendimi baska taraflara yoneltiyorum ve artik yumurta takipligi yapiyorum su anda ben ve esim calistigimizdan dolayi ayda 3 ve 4 kere tek iliski oluyor... ondanda kaynaklaniyor olabilir yumurtlamaya denk gelemiyor 2gunde bir olsa en iyisi aslinda

En iyisi aynen cnm hic takilma belirtilere 2 günde bir iliskiyede hic enerji kalmiyoki valla bende calisiyorum esimde öyle ben yumurtlamam oldugunu kasik agrimdan biliyorum o gün iliski oluyor genelde ama iste olmayinca olmuyor ne öyle ne böyle artik bosverdim valla biktim aslinda takip etmekten

bnimde senle ayni 2 yilimi ve 3 ayimi doldurdum..çogu tecrubeli kadinlar bana folik asit icmemi soyledi rahmin olgunlasmasi icin doktoruma danistim olur icebilirsin dedi simdide recete olmadan kafama gore icemiyorum bir ilac daha onerdi ama mesajim silinmis napcagimi bilemiyorum bu konuda

Bende ictim halada iciyorum ama folik asit bebek olustugunda onun gelisimine daha cok yariyor diye biliyorum ben istersen eczanelerden sor karisik vitamin hapi al hepsi bi arada olanlardan folik asit demir vitamini b vitaminleri fln ben öyle bisey iciyorum 1 yildir

doktor bana sadece folik asit ismini verdiyse odur herhalde dedigindir ....acaba gebelik varsa kullansam sorun olurmu sence

Evet canım ben bebek düşünmeye başladığımız an folik asite başladım. Bebek için faydasını biliyorum o yüzden erken depolama yapmak gerekiyormuş. Düşüğü önlediği için hamile kalmaya yardımcı bir fonksiyonu vardır herhalde. Eczanede satılıyor folbiol 5mg ondan kullanabilirsin mesela.

Merhaba kızlar ... Bugün 7,5 aylık uğrasımızın sonucunda güzel haberi aldık:) az önce çok güzel yazdım fakat ekran yenilendi ve gitti tüm yazdıklarım kısadan anlatayım... bebek düşündüğümüz ay(Ekim) folik asit kullandım ilk ay aklıma gelince attım sonraki ay düzenli attım bebek olmadı .... sonrasında bıraktım folik asiti..folik asit kullandıktan sonra adetim geçikti kan verdim sonuç negatif çıktı...... çok kötü bunu yaşamak ... Aralık ocak şubat mart böyle geçti........ Şubat ayında doktora gittim simir testi sperm testi hormon testi verdi hepsini yaptırdık. iltihap çıktı bende 10 günlük ilaç kullanımıyla geçti .... 5 Mart hasta oldum (adet döngüm 23 ) veeeeeeeeeeeeee adetim 9 gün geçikti ... ilk tecrübemde kan verip negatif çıktıgı için acele etmedim . yine üzülecektim. dedim hayırlısı ... yanlız ben bu son doktoruma gidince bana (intirlite) tanısı koyarak belirli ilaçlar verdi (klomen ) yumurtlamaya yardımcı ... bu ay hasta olunca onu kullanacaktımmm lakinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hasta olmadım :) sabah test yaptımm pozitif çıktı şimdi kan sonucumu bekliyorum.....

yanlız kızlar ben bu son doktora gi,dince bana gerginsin dedi.... rahatlamalısın... birde biz sadece aracıyız dedi... Kalbini gönlünü Allaha teslim et! dedi bunu herkes söyledi evet ama bana onun demesi kalbimi rahatlattı ....çok daha rahattım şubattaki hastalıgımdan sonra... oldu olaccak telaşesine kapılmadım..yanlız çalıştıgımdan hemen duş alıyordum. 2 gün öylece uyudugumu hatırlıyorum bu da doktor tavsiyesiydi...

Belirtilerrrrr....... :1)UYKU kızlar hakkaten böyle tatlı bi uyku şekli olamaz ... 1 haftadr uykumu çok güzel aldıgım halde işte gözüm kapanıyor... böyle şekerleme gibi kapatsam uyuyucam... bi gün 13 saat uyudum sabah işe geldim 3 saat sonra yine uykum geldi .. şimdidie uyukluyorum sanki...
2)GÖĞÜS UCU HASSASİYETİ: göğüsler normaldede hastalanmadan acısı başlıyo evet ama kızlar buuu değişik tamamen ucu acıyormuş gibi.....

bende belirtisi bu iki şekilde oldu .... Rabbim gönlünüze göre versinn... Aratmasın tattırsıın hepimize inşallahhhhhh...

kızlar merhaba,
başka bir konuda da sormuştum ama pek tatmin olmadım burda da sormak istiyorum :)
ben 22 martta (adetimin 3. günü) incir kürü ve havuç kürüne başladım.
şu anda adetime 11 gün var (tabi normal şartlarda 11 gün var, korunmayı bıraktıttan sonra pek normal olmuyo hep bir hafta erken oluyorum).
ve dün itibari ile kahverengi akıntım gelmeye başladı yoğun bir akıntı değil sadece peçeteye sildiğimde geliyor.
son 3 aydır adetten bir kaç gün önce gelmeye başlar devamında adetim gelirdi. bu sefer çok erken geldi.
incir ve havuç kürü kullanan ve bu durumu yaşayan var mı?
anlamadım adetim mi başladı, hamile kaldım yerleşme kanaması mı, yoksa yumurtlama kanaması mı?
neden böyle oluyo bilgisi olan var mı?

Yani bugun 14. Günün öylemi? Ben kendi fikrimi söylicem simdi yumurtlama kanamasi olabilir ikincisi yerlesme kanamasi icin 14.günün ise erken gibime geldi yani o ihtimali eledim ben. Ve bende incir kürünü uygulamistim havucsuz ama bende kanama fln olmadi. Ha birde dogum kontrol hapini birakinca bi kac ay sürüyo tekrar düzene girmesi adetinin ama hep düzensizse doktora git derim mutlaka. Umarim en kisa zamanda hamile kalirsin cnm

Cook tsk ederiz kendi hikayeni bizimle paylastigin icin sonu güzel olmus hayirli olsun :) allah kucaginada almayi nasip etsin bebisini hayirli saglikli evlat olsun insallah

yok düzensiz değil canım aksine çok düzenli bir adetim vardı ta ki korunmayı bırakana kadar. ayrıcı ilaçla korunmadım yaklaşık 2 yıldır ilaç kullanmıyorum. bundan 2 yıl önce bi hamilelik geçirmiştim 2.ayda kürtaj oldum. ondan sonrada tekrar ilaç kullanmadım.
bende yumurlama kanaması olabileceğini düşündüm ama bu kadar yoğun olur mu bilemedim. her wcde peçeteye geliyo bölee çamurumsu bişi. daha önce yumurtlama zamanlarımda hiç kahverengi leke olmamıştı.
dediğin gibi ben en iyisi bi doktora gideyim hazır gitmişken horman tahlili fln da isteyim.
teşekkür ederim canım yorumların için..

Anladim cnm aynen git bi baktir bakalim insallah tez zamanda diledigine kavusursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…