..*:)hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdir? bebek bekleyen anne adaylarına burdan yazın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay ne tatlı bir emoji öyle konun başlığı güzel olmuş aktif bir topkmi burası hepinz hamiş misinz inş değilsenizde olursunuz hayırlısıyla
Ayy Allah sesini duysun Aminn Aminn bat a son 4 gün heycan tavan bugün Hcg neg çıktı bakalım son güne kadar gelcek mi bizim Aşırı nazlı bebiş Sende durumlar nasıl var mı gelen giden

Ayy Allah sesini duysun Aminn Aminn bat a son 4 gün heycan tavan bugün Hcg neg çıktı bakalım son güne kadar gelcek mi bizim Aşırı nazlı bebiş Sende durumlar nasıl var mı gelen giden
Amin canım inş ben 10 gün bekleyip yapcam hemen yapmıyorum benm adetim düzensiz genelde o yüzden pek umursamıyorum inş bian önce sevinçli haberleri almayı nasip edr allahım

Amin canım inş ben 10 gün bekleyip yapcam hemen yapmıyorum benm adetim düzensiz genelde o yüzden pek umursamıyorum inş bian önce sevinçli haberleri almayı nasip edr allahım
Hımm anladım canm Aminn inşAllah.. Adetim düzensiz derken genel olarak kaç günde bi oluyosun ve bat ne zaman tahmini?

Hımm anladım canm Aminn inşAllah.. Adetim düzensiz derken genel olarak kaç günde bi oluyosun ve bat ne zaman tahmini?
Canım polikist overim var o yüzden 6/ olsam diğer ay 5 gün bazen 10 gün bazende o ay olmadığım zamnlar oluyor ama arada bir soğan suyu içtiğimde ve çok kilo almadığımda bu durum azabiliyor hayırlısı olaun canm

anladım canım.. ama pko lusun diye sakın kötü düşünme ben çok duydum pko olup hamiş kalan hatta en büyük örnek pko lu arkadaşım hamiş yeni daha 5 haftalık ne zamandır düşünüyosun peki bebişi

bilmiyomki canisi gohusler azicik sismis eger gebelik olsa zaten ilk gohuslerde agri olur bence acaba bir hafta bekleseemmi diye dusunuyom

11 senelik evliym canm 2010 da başladık işte 2 aşılama geçirdim ilk kimyasal gebelik oldu 4 te tüp bebek yptık ilki kimyasal ikinci boş gebelik oldu üçüncüde kimyasal oldu ara verdik ve 2014 te kendiliğinde geldi bebiş ama malesf kalbi durmuş 8 haftalıkken o ara bayrama denk gelmişti 10 haftada gittik ve öğrendik kürtajdan sonra bir kimyasal daha oldu ondan sonra 4 üncü tüb bebeği yaptık ama hiç tutmadı işte şimdide beklemeye geçti hayırlısıyla bir gün kavuşurz inş

allh
tez vakitte evlat nasip eder bizlere insallah bende yeni doktora gittigim zamn pko var demisti ama doktora guvenmedgm icin eski doktoruma gidecgm adet olsam doktora gidip klomen yumurta takibi yaptirdinmi hic

bilmiyomki canisi gohusler azicik sismis eger gebelik olsa zaten ilk gohuslerde agri olur bence acaba bir hafta bekleseemmi diye dusunuyom
aynen bekle bence de ve akıntı durumunu falan takip et İnşAllah olcek bu sefeeerrr ayy ama sakın göğüslerini kontrol edim derken çok oynama çünkü göğüslerde çok oynamak progesteron ü artırıyo ve o da adetin gecikmesine sebep oluyo ve gebeliğin oluşumunu engelliyor Başıma gelmişti de Ya şu günler çarçabuk geçse de neticeye ulaşsak çok heycanlıyım içim kıpır kıpır oluyo düşündükçe

Yaşın kaçtı canım? Ve düşük için ailede bi genetiklik var mı.. Valla sabrına hayran kaldım şuan yani ben evleneli dha 9 buçuk ay oldu ve 6 7 aydır falan bebiş istiyoruz şimdiden sabırsızım.. Gerçekten yani ciddi anlamda hayran kaldım.. Ne dicem tıbbi şeyleri denemeyi bırakıp imkan varsa bi tatile çıksanız kaplıca bölgelerine falan.. Oralardan fayda gören çok insan varmış belki size de faydası olur..

aaaaaaa ilk defa senden duydum prolaktini yani anladim canisi

aaaaaaa ilk defa senden duydum prolaktini yani anladim canisi

onemli degil canisi bisey diycem sen kasabadami oturuyorsun doktor sayisi az demistinde m.ettim

Canım eşimin işi gereği doğudayım ben.. İl de oturuyorum üstelik merkez de ama hastane sıkıntısı var özel yok burda maalesef Hastanedeki dr lara da güvenmiyorum bazen bnm bildiğim şeyi bilmiolar.. Ya da keyfine göre muamele. Ediyo keyfi yerindeyse cnm cicim. Değilse yerin dibine sokuyo adamı.. Değişik anlicağın

anladm canim istanbuldaki doktorlar iyi keske istanbuldaki hastanelere gitsen ama insallh hastanelere gitmeden tez vakitte hamile kalirsin insallh bnde hepimiz insallah... az once midemin kenarina kramp gibi bir agri girdi hemen gecti kendimi belirtilere vermeyecektim ama insanin elinde degil canisi

İnan ben de dün susadım dolaptan su içtim biber gördüm canım istedi ama nasıl istedi sabaha yapım de yiyim dedim.. Gece rüyamda biber kızartması diye sayıklıyodum valla alarmsız şeysin uyandım bu bi ilk böyle.. Tedavi için istanbula gitmem çok zor canım.. Ama memlekette de iyi bir doktorum var adını duymuşsundur belki Murat Karslı Ya hadi bakalım içimde adet olcakmışım gibi bi hareketlilik de var hâlâ süregelen ama Haktan hayırlısı verecek olan da Alacak olan da Allah sonuçta..

Canım Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Belirtiler tamamen kişiden kişiye değişiyor ama ben benimkini yazıyım sana.
Adet olacakmışım gibi kasık ve karın ağrısı göğüslerde şişkinlik sinirlilik hali ve uyku hali vardı bende bildiğin adet sendromu yaşadım. Hala da yaşıyorum bunları. öğrendikten sonra midede bulantı yanma kusma ve bel ağrısı eklendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…