..*:)hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdir? bebek bekleyen anne adaylarına burdan yazın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Peki bu durumlar ne zaman başlamıştı? Ben en son böyle acıyı 7 8 ay önce yaşadım d.kontrol hapı kullanırken.. Göğüsleirm aşırı şişerdi ve yumurtlama gününden itibaren bel kasık ağrım başlardı. Ama haptan dolayı idi... Şimdi korunmuyoruz ve böyle ağrı ilk defa oldu hâlâ adet olcakmışım gibi ağrım var ve 6 7 gündür böyle.. Göğüs ağrım bi geliyo bi gidiyo.. Ama hep rahmimde bi hareketlilik var ondan zaten şüphem fazla böyle içimi bişe çiziyo gibi oluyo bazen kasığım iğne batar gibi batıyo tek taraflı.. Rahmim kendi kendine kasılıyo enteresan şekilde ve bi de öğürme durumu.. İdrarım temiz hani öyle bişe olsa enfeksiyonum var da bulantı yapıyo dicem.... Sizin test sonucu ne zaman pozitif çıktı peki hayırlı olsun bu arada kendi derdime daldım unuttum Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eylesin Aminn..

A aLina_ canim sende durumlar nasil bendeki dun gece sag bacak agrisindan uyuyamadim hatta esim bile uyandi en sonunda dayanamadim sag bacagima yazma bagladim azcik sıkı olacak sekilde yine fayda etmedi midemin kenarinda sol tarafta aniden igne batmasi olustu agrili bir sekilde..gece uyumama 3 ve 4 gundur var bide sabah afedersin ganital bolgenin ust tarafinda sag sollu igne batmasi olustu sirtima aniden agri giriyorve sag yanima igne gibi agri batiyor bide iki gundur sag kirpigim normalde hayatta birlesmez uclari birlestigini farkettim ve duzeltsemde tekrara aynisi oluyor alt kirpiklerimde uclari birlesmis bide nefes alirken gohus kafesimde azicik agri oldugunu hissediyorum insallh bu belirtiler gebeliktendir dayanamadim esimede syledim hissedyrum gibi ama aaaa bide cok ruya goruyorum hepsi mujdeli haberlerle ilgili yinede allhtan umit kesilmez insallh bu ay hamile kaliriz insallah osteyen herkes insallh rabbim

Sağol canım Allahım isteyen herkese sağlıklı hamilelik ve evlat nasip etsin inşallah.
Bu belirtiler adetime 1 hafta kala başladı o yüzden anlamadım aynı şeyler her ay oluyor hemen hemen.
3 gün geçince test yaptım hemen çıktı... çoğu belirti bende artarak devam ediyor hala...

Ben de bugün normalden çok erken uyandım normalde 12 ye kadar yatar kalkamazdım bugün 8 buçuğa doğru alarmsız kalktım.. Gün içinde öğürmelerim oldu ama geçti.. Aşırı derecede beyaz çikolata yiyorum öyle böyle değil.. Memişlerim normalden bariz dolgun bugün çok sıcaklıyorum dün gece ateşim zirvedeydi 36.9 ü gördüm ama sağ ile sol koltuk altımdan bariz fark vardı yaklaşık 1 derece.. Az önce dil altı ölçtüm 37.1.. Bu değerlere göre tahmin oluşturamam ama hissediyorum gibi yaa.. Yani bugün içim öyle kıpır kıpır oldu ki.. Garip bi his var içimde.. Gün içinde ara ara akıntılarım oldu şuan var yok gibi bişe.. Eğer tahmin ettiğim gün hamiş kaldıysam adetimin 2.günü öğrenirim Olumlu sonucu Ama değilsem de gelsin kırmızılar Kirpik durumları bence aldatıcı çünkü normal zamanda bnm de karışıyo bazen hiç rimel süremiyorum karıştığından dolayı düzslmek bilmiyo.. Kendine dikkat et havalar dengesiz bi sıcak bi yağmurlu oluyo orası nasıl bilmiyorum ama yine de dikkat et.. Ağrı durumu değil ama böyle nefes darlığı çok oluyo bende ve çarpıntı da aynı zamanda Önceki aylarda da adetime yakın olurdu ama yokuş çıkınca falan olurdu durduk zamanda değil Akıntı durumun nasıl gelen giden var mı yoksa kuru musun? Bi de var ya aynı gün hamiş olduğumuzu öğrenirmişiz Allahım aminn Ha bidee bnm garibime giden normal şartlarda zayıfım yani 168 boya 52.5 kiloyum.. Göğüslerim afedersin damla şeklinde ve üst göğsüm yoktur aşağıda yani biraz yapısal olarak Üst ve koltuklarına doğru dolgunlaştığını hissediyorum en büyük umudum da burda doğuyo İnşAllah bebişlerimiz gelir bu ay çok nazlandılar artık gelsinler bi bak nasıl ısırcam doğar doğmaz popişine vurcaM az bekletmedin sıpa diye

Aminn canım benim tüm bekleyenlere inşAllah.. Ve perissh le bana tabii
Ay aynı benim gibi bnm belirtiler de çoğunluk Adetime 1 hafta kala başladı.. Yumurtlama zamanı sadece belim ağrımıştı sonra 2 3 gün geçince bunlar eklendi belki de geç yumurtladım bilmiyorum.. Gecikmeden önce hiç test yaptırmış mıydın canım? Ve adetin kaç günde bir oluyor ve ve 3 gün gecikme ile bhcg değerin kaçtı rica etsem paylaşabilir misiiiinn

ayyysşsss hadi insallh kendimi belirtilere kaptirmayacaktim ama insanin elinde degil bendede kipirtilar var ama cok istiyoruz insallh dogru istedigimiz sonuca variriz ha bide hamile oldugunu ogrenen birinin atesi hep 37 lere ciktigi zaman hamile oldugunu ogrenmis gerci herkeste ayni belirti olmuyor ama yinede atesini takip ayyy ikimizde bu ay hamile oldugumuzu ogrensek ne guzel olur bide ben 11 gunumde yumurtlama oluyorsa bizde 11 gununde iliski olmustu insallh tutunmustur yavrumuz bize insalllh allhm duy sesimizi

Âminnn canım benim Ayyy valla ne güzel olur yaa inşAllah tutmuştur yawrum.. Kız ateşim sürekli değişiyo bugün bi ölçtüm 35 ten yukarı çıkmadı.. Sonra bi ölçtüm 36.3 ..sabah kalkınca aklıma gelmiyo direk tuvalete koşunca harbi ya geçen ben tuvalete uyandım gece bunlar hep psikolojik amaa güzel bi haber göğüslerim fenaa sızlıyo yine ve damarcıklandı iyice benim tenim açıl damarlarım zaten belli ama aşırı sızlıyo ve daha belirgin oldu iştem inşallah alırız bu ay güzel haberi ya ne güzel oluuuuurrr Rabb'im hakkımızda hayırlısını versin.. Gönlümüzde olanı da hakkımızda hayırlı ekleyip tez zamanda göndersin Aminn

amin canim insallh benimde gobegimin sag alt tarafinda agri grip geciyor ya offfffff sıkıldım belirtilerden gelsin artık yavrumuz insallh tez vakitte alllhm sen bizleri fazla bekletme yarabbi AMIIIIIINNNNNNNNNNNNNNN

hamis kalanlar adetten once ve adetten sonra belirtileriniz nelerdi

Aminnnnn canım benimm.. gaz durumun ne alemde bnm karnım çok şişti bugün yine.. Üşüttüm sanırım.. Ve akıntım var beyaz sanırım.. Afedersin ilişki kaynaklı olabilir belki ama alakası var mıdır bilmiyorum

canim afdersin su andada gazm var valla gobek deligimin etrafinda agrili igne batiyor uzanirken agriyi hissediyorum ve az once sirtimin ortasina biri sanki vurdu sekilde igne gibi agri grip cikti

canim afdersin su andada gazm var valla gobek deligimin etrafinda agrili igne batiyor uzanirken agriyi hissediyorum ve az once sirtimin ortasina biri sanki vurdu sekilde igne gibi agri grip cikti
Üşütme kendini canım dikkat et.. Bebiş için de bu önemli belini(karnını) ayağını ve göğüslerini iyi koru.. Ben azıcık vantilatör karşısında yattım ondan sonra hemen şişti karnım hâlâ öyle.. Yüzüstü yatamıyorum Göbüşüme sanki balon koymuşlar gibi bi his oluyo.. Kasığıma bastırınca hafif bi ağrı hissediyorum bu neden olur acaba.. Ve bugün yine afedersin şeyimin dış kısımları acıdı.. Bakalım ne olcak göğüslerim yarın nasıl olcak hayırlısı olsun.. Sende sancı falan oluyo mu kasıkta.. Adet olcak gibi belirti var mı.. Ve akıntı göğüs durumun falan nasıl

akintim hic yok canm idrara sikisma var gohuste az sisme var bide sag ve sol kasiklarimda arada igne gibi agri batmalar olusuyor benim bugunle yani yarinla 5 gunum kaldi son bat tarihime erken batimi bugun doldurdum kirpiklerim ayni hala fazla ani hareket yapinca kasiklarimda batma olusuyor

Ay hadi hayırlısı... Bnm de yarınla beraber 3 gün kaldı ..ama gün geçtikçe umudum azalıyor.. Kuru dönem başladı gibi.. 2 gün sonra beyaz akıntı gelirse kırmızı kartı yicem demektir (

Ay hadi hayırlısı... Bnm de yarınla beraber 3 gün kaldı ..ama gün geçtikçe umudum azalıyor.. Kuru dönem başladı gibi.. 2 gün sonra beyaz akıntı gelirse kırmızı kartı yicem demektir (
aa neden beyaz akinti gelirse kirmizi karti yiyormussun ben artk belirtiye kafami yormayacagim akintim hic yok hamile oldugumu saniyorum sanki bu ay bnde kirmizilari gorecegim insallh gelmez kirmizilar insallh ama stresi ustumuzden atmak gerek allhm insallh bu ay hepimizin yuzunu guldurur insallh

İnşAllah canım benim.. İnşAllah.. Bnm adet öncesi genelde beyazımsı akıntı gelir ama sadece olacağım gün ya da olacağım zamana yakın işte.. Bu sabah müthiş bel ağrım var ve şeffaf akıntı gelmişti ara ara geliyo bakalım ne olcak.. Ama adetime kadar kuru olup sonra akıntısı başlayan da var canım moralini bozma dediğin gibi stresi uzak tutmamız lazım kendimizden.. Dün göğsümde ne kadar sızı var sa bugün o kadar yok çok garip.. Ama dokununca daha dolgun olduklarını hissedebiliyorum.. Ve vücudumda isilik tarzı şeyler çıktı böyle küçük küçük minik minik kolumda dekoltemde göğsümün etrafında hatta bacağıma kadar indi tek tük var orda da. Normalde hiç olmass desem yeridir yani.. .. Allah hayr etsin rüyamda da annemle konuştuğumu gördüm sanırsam hamileydim ki bana diyodu hamileyken bende de olmuştu o isilikler falan diyodu.. İnşAllah emanetim bebişim benimledir inşAllah bebişin seninledir canım benim.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Hayır canım gecikmeden hiç test yapmadım. her ayın 9 da oluyorum, bhcg 1080 çıkmıştı canım

Hayır canım gecikmeden hiç test yapmadım. her ayın 9 da oluyorum, bhcg 1080 çıkmıştı canım
Anladım canım.. Bazı kadınlarda adet gününe yakın tüylenme miktarında artış oluyo bu sende de olmuş muydu.. Yani normalde olan bişe miydi ve eğer olmuyosa bu ay nasıl oldu artma oldu mu tüylerinde ?? Bnm 3 günüm kaldı göğüslerim dolgun arada kasığım batıyo ve akıntım oluyo şeffaf.. Ve şimdi fark ettim bi akıntı gelmiş afedersn günlük pedde sarımsı turuncumsu bişe bu neden olabilir? Çok merak ediyorum ya Bakalım ne olcak ne çıkacak

canmya ben adet olacakmisim gibi hissedyrum ara ara adet belirtisi var ofyyaaaa hem bizimkisinide umutlandrdim keske hamile kalsak bu ay isteyen herkes ne guzel olurduya insallhta kaliriz ama dun gece gobegimin etrafinda hep igne batiyordu fazla hareket edemiyordum bugun ise tik yok sadece afedersin gaz var daha bende normalde adetime 4 3 gun kala sarimsi leker olur sonra adetim sokulurdu su anda kuruyum insallh hamilesindir kac gunun kalmisti artik test yap meraktan catlayacagim

3 gün kaldı adet günüme kadar yapmayı düşünmüyorum kuzum ya bilmiyorum aslında sağım solum da belli olmaz.. Evde test yapıcam çıkarsa kan vercem artık yoruldum hastane kapısında dolaşmaktan.. Önünden geçesim gelmiyo inan. Bnm de bugün akıntı hissi ve göğüs sızlaması dışında bi sıkıntı yok vi de ayakta iken belim ağrıyo oturunca geçiyo.. Ayaklarım üşüyomm bugün buz gibi şuan.. Genelde adet zamanı olur böyle.. Hamişlikte böyle olan da var bilmiyorum umudum kalmadı açıkçası.. Ya bu arada tüylenmem aşırı arttı ya coştu resmen hormonlarım bu neden olur ki.. Sende de var mı öyle bi durum?? Karnım da çok şişti normalde dümdüzdür karnım adet zamanı alt tarafı şişer şimdi altlı üstlü adet zamanındakinden fazla şiş.. İnşAllah kist yoktur.. Bak değişik haller oluyo inşallah gelicek bu ay.. Kendime pek inanmıyorum ama senin olcak inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…