ikimizinden isteyen herkesin olacak insallh testine gelirsek evde varsa yerinde olsam dayanamam bnde esime ulasmaya calisiyorum test almasi icin benimde az once sag tarafimda ignelenme oldu hatta bu bikacgundur baya oldu eger doktora gidersem bu batmalarin neden oldugunu sorcam asiri m.ettim tuylerime gelirsek kumral tende oldugum icin koldaki tuylerim kisa oldugu icin belli etmiyor fazla ama bu iki gundur dikkatimi cekti uzamislar gohus etrafindada kil cikmis karin bolgesindede zaten vardi ama suan uzin birsekilde var eger test yapsanda sonuc be cikarsa ciksin uzme kendini emi..bide bunu farkkettim ben uzandgim zaman karin bolgem hep kasiliyor batmalar olusuyor ve afedersin gazda olusuyor offffff offffff pozitif sonuca ulassak oyle rahat etcemkki butun agrilari cekmeye raziyim3 gün kaldı adet günüme kadar yapmayı düşünmüyorum kuzum ya bilmiyorum aslında sağım solum da belli olmaz.. Evde test yapıcam çıkarsa kan vercem artık yoruldum hastane kapısında dolaşmaktan.. Önünden geçesim gelmiyo inan. Bnm de bugün akıntı hissi ve göğüs sızlaması dışında bi sıkıntı yok vi de ayakta iken belim ağrıyo oturunca geçiyo.. Ayaklarım üşüyomm bugün buz gibi şuan.. Genelde adet zamanı olur böyle.. Hamişlikte böyle olan da var bilmiyorum umudum kalmadı açıkçası.. Ya bu arada tüylenmem aşırı arttı ya coştu resmen hormonlarım bu neden olur ki.. Sende de var mı öyle bi durum?? Karnım da çok şişti normalde dümdüzdür karnım adet zamanı alt tarafı şişer şimdi altlı üstlü adet zamanındakinden fazla şiş.. İnşAllah kist yoktur.. Bak değişik haller oluyo inşallah gelicek bu ay.. Kendime pek inanmıyorum ama senin olcak inşAllah
Ayyy Rabb'im sesini duysun kızz.. Aaa o göğüs etrafındaki kıllanma bende de var bak normalde de vardır kısa sarı tüyler ama kısalığı aşmış ve renkleri koyulaşmış biraz da ...ve göğüs uçlarım aşırı kaşınır oldu ya ve etrafı.. Üstüne kıyafet gelsin istemiyorum zaten 1 hafta oldu evin içinde sütyen de takamıyorumikimizinden isteyen herkesin olacak insallh testine gelirsek evde varsa yerinde olsam dayanamam bnde esime ulasmaya calisiyorum test almasi icin benimde az once sag tarafimda ignelenme oldu hatta bu bikacgundur baya oldu eger doktora gidersem bu batmalarin neden oldugunu sorcam asiri m.ettim tuylerime gelirsek kumral tende oldugum icin koldaki tuylerim kisa oldugu icin belli etmiyor fazla ama bu iki gundur dikkatimi cekti uzamislar gohus etrafindada kil cikmis karin bolgesindede zaten vardi ama suan uzin birsekilde var eger test yapsanda sonuc be cikarsa ciksin uzme kendini emi..bide bunu farkkettim ben uzandgim zaman karin bolgem hep kasiliyor batmalar olusuyor ve afedersin gazda olusuyor offffff offffff pozitif sonuca ulassak oyle rahat etcemkki butun agrilari cekmeye raziyim
insallh canisi ya insallh ha bide cok istedigin bir seye niyetini getirip o niyetin ustune 41 fatiha okuynca o niyetin kabul oluyormus ben bir kackere okudum eger hamile kalirsam insalllaaah da kaliriz birada o duaya bagliyorum hayrlisi insallh bide dun kirpiklerim dokulmustu benim internette arstrdm kirpik dokulmesi gebelikte oluyormus artik belirtiler bunaltti valla bizi cok merak ettim canisi ya bn nasil dayanacagim esimin sarji bitmis ulasmyrum insallh aksama kadar ulasmamda ve test almama 2 gun kala alrimAyyy Rabb'im sesini duysun kızz.. Aaa o göğüs etrafındaki kıllanma bende de var bak normalde de vardır kısa sarı tüyler ama kısalığı aşmış ve renkleri koyulaşmış biraz da ...ve göğüs uçlarım aşırı kaşınır oldu ya ve etrafı.. Üstüne kıyafet gelsin istemiyorum zaten 1 hafta oldu evin içinde sütyen de takamıyorumbelirtilerimiz neredeyse aynı bnm rahmim Bgn de kasılıyo ve fark ediyorum yumurtlamadan sonraki ilişkilerde ağrı pek olmadı.. Belki de kasılmalardan mı hissetmiyorum ki ne dersin.. Ayyy rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşAllah evde test yok alırsam dayanamam diye almıyorum da aldırmıyorum da
aynen en azından daha garanti olur şimdi erken bence canısı ya .. Negatif çıkma ihtimali var erken olduğu için.. E öyle olunca canın sıkılacak daha çok stres yapcan boşver... Allah kabul etsin canım benim onu b en de okuyayım bakalım yer gök dua üstüne sonuçta dimi... Ateşimi ölçtüm şimdi 36.6.. Son güne kadar düşmüyor zaten bnmki.. Adet olacağım gün 35 leri görüyorum ondan ateş pek anlam ifade etmiyo bana .. Ama göğüslerim falan hâlâ dolgun ve ne dicem kız rahim kasılmaları yumurta rahme taşınırken ve yerleşirken çok olurmuş.. Bazıları o ağrıyı çok hissederken bazısı hissetmezmiş ağrı sınırına bağlı.. Aynen hamişlikte kirpik kaş dökülmesi var peki saç dökülmesi de yaşıyo musun ya bnm saçlarım çok dökülür oldu kan değerleirmin normal olmasına rağmeninsallh canisi ya insallh ha bide cok istedigin bir seye niyetini getirip o niyetin ustune 41 fatiha okuynca o niyetin kabul oluyormus ben bir kackere okudum eger hamile kalirsam insalllaaah da kaliriz birada o duaya bagliyorum hayrlisi insallh bide dun kirpiklerim dokulmustu benim internette arstrdm kirpik dokulmesi gebelikte oluyormus artik belirtiler bunaltti valla bizi cok merak ettim canisi ya bn nasil dayanacagim esimin sarji bitmis ulasmyrum insallh aksama kadar ulasmamda ve test almama 2 gun kala alrim
oku canim simdiden allh kabul etsin benim saclarim hep dokulur bazen az bazen cok ondan farkedemiyorum suanda ne adete nede gebelige dair hicbir belirti yok insallh hamile kaliriz bende ilk cocugum gibi erkek gibi hissediyorum ama farketmez ama kiz cocugum olsun istiyorum en cok allhm saglikli versinde insallh hatta esimle kiz ismi erkek ismide dusunduk aaaa fazla kaptirdik kendimizi insallh hamileyizdiraynen en azından daha garanti olur şimdi erken bence canısı ya .. Negatif çıkma ihtimali var erken olduğu için.. E öyle olunca canın sıkılacak daha çok stres yapcan boşver... Allah kabul etsin canım benim onu b en de okuyayım bakalım yer gök dua üstüne sonuçta dimi... Ateşimi ölçtüm şimdi 36.6.. Son güne kadar düşmüyor zaten bnmki.. Adet olacağım gün 35 leri görüyorum ondan ateş pek anlam ifade etmiyo bana .. Ama göğüslerim falan hâlâ dolgun ve ne dicem kız rahim kasılmaları yumurta rahme taşınırken ve yerleşirken çok olurmuş.. Bazıları o ağrıyı çok hissederken bazısı hissetmezmiş ağrı sınırına bağlı.. Aynen hamişlikte kirpik kaş dökülmesi var peki saç dökülmesi de yaşıyo musun ya bnm saçlarım çok dökülür oldu kan değerleirmin normal olmasına rağmenha Bi de bunlara ek bugün ayaklarım çok üşüdü.. Vücudüm sıcak ama dizimden aşağısı soğuk ayaklarımla birlikte.. Çorap giydim bu sıcakta.. Anlam veremedim eğer bebişimiz olursa erkek olcak gibi hissediyorum.. Tabi hangisi olursa olsub fark etmez de içime doğan öyle yani.. Sen hissediyo musun böyle şeyler bende çok olue adet olmuş olsam da içimde o his vardır yani
inşAllah canımm bnm.. Rabbim hayırlısını versin her zaman... hiç belirti sancı falan hissetmeden hamişliği atlatan da var belki onlardan olursun kız fena mıoku canim simdiden allh kabul etsin benim saclarim hep dokulur bazen az bazen cok ondan farkedemiyorum suanda ne adete nede gebelige dair hicbir belirti yok insallh hamile kaliriz bende ilk cocugum gibi erkek gibi hissediyorum ama farketmez ama kiz cocugum olsun istiyorum en cok allhm saglikli versinde insallh hatta esimle kiz ismi erkek ismide dusunduk aaaa fazla kaptirdik kendimizi insallh hamileyizdir
ayyykiz insallh olurda raziyim cekmeyeinşAllah canımm bnm.. Rabbim hayırlısını versin her zaman... hiç belirti sancı falan hissetmeden hamişliği atlatan da var belki onlardan olursun kız fena mı
koyu renk ve kötü kokulu akıntı olmadıktan sonra her bayanda olur bu akıntı hamile olmayanlarda da aynı şekilde bende de olurdu hamilelikle arttı sadece. bahsettiğin her şey adet öncesi sendromlar. ama bunlar hamilelikte de devam edeceği için kan tahlili ile emin olabilirsin canım. Kıllanma da dahil bende kıllanma fazla olmaz ama tüylerde çok fazla artış olanlar var adet döneminde yine. gebelikle ayırt edemem şahsen ben. senin günün geçtiyse kan tahlili ver mutlaka.Anladım canım.. Bazı kadınlarda adet gününe yakın tüylenme miktarında artış oluyo bu sende de olmuş muydu.. Yani normalde olan bişe miydi ve eğer olmuyosa bu ay nasıl oldu artma oldu mu tüylerinde ?? Bnm 3 günüm kaldı göğüslerim dolgun arada kasığım batıyo ve akıntım oluyo şeffaf.. Ve şimdi fark ettim bi akıntı gelmiş afedersn günlük pedde sarımsı turuncumsu bişe bu neden olabilir? Çok merak ediyorum ya Bakalım ne olcak ne çıkacak
koyu renk ve kötü kokulu akıntı olmadıktan sonra her bayanda olur bu akıntı hamile olmayanlarda da aynı şekilde bende de olurdu hamilelikle arttı sadece. bahsettiğin her şey adet öncesi sendromlar. ama bunlar hamilelikte de devam edeceği için kan tahlili ile emin olabilirsin canım. Kıllanma da dahil bende kıllanma fazla olmaz ama tüylerde çok fazla artış olanlar var adet döneminde yine. gebelikle ayırt edemem şahsen ben. senin günün geçtiyse kan tahlili ver mutlaka.Anladım canım.. Bazı kadınlarda adet gününe yakın tüylenme miktarında artış oluyo bu sende de olmuş muydu.. Yani normalde olan bişe miydi ve eğer olmuyosa bu ay nasıl oldu artma oldu mu tüylerinde ?? Bnm 3 günüm kaldı göğüslerim dolgun arada kasığım batıyo ve akıntım oluyo şeffaf.. Ve şimdi fark ettim bi akıntı gelmiş afedersn günlük pedde sarımsı turuncumsu bişe bu neden olabilir? Çok merak ediyorum ya Bakalım ne olcak ne çıkacak
Bat a artık 2 kaldı bugün bittiği için saymıyorum.. Doğru söylüyosun canım sanırsam belirtileri ben gözümde büyütüyorum çok isteyince.. Hayırlısı olsun Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasın içlerinde benim de..koyu renk ve kötü kokulu akıntı olmadıktan sonra her bayanda olur bu akıntı hamile olmayanlarda da aynı şekilde bende de olurdu hamilelikle arttı sadece. bahsettiğin her şey adet öncesi sendromlar. ama bunlar hamilelikte de devam edeceği için kan tahlili ile emin olabilirsin canım. Kıllanma da dahil bende kıllanma fazla olmaz ama tüyler çok fazla atış olanlar var adet döneminde yine. gebelikle ayırt edemem şahsen ben. senin günün geçtiyse kan tahlili ver mutlaka.
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile versin her zaman dua ederim isteyenlere..Bat a artık 2 kaldı bugün bittiği için saymıyorum.. Doğru söylüyosun canım sanırsam belirtileri ben gözümde büyütüyorum çok isteyince.. Hayırlısı olsun Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasın içlerinde benim de..
inşAllah canım benim.. ben de aynı şekilde.. ama hamişlerin duası daha çabuk kabul olurmuş..İnşallah canım Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile versin her zaman dua ederim isteyenlere..
Yawrum benim üzülme Haktan hayırlısı.. Kaç günün vardı normal adete ve normal kan mı nasıl geliyor kan canım?? İnşAllah adet değildir.. Adet se de dediğim gibi canını sıkma.. Erkeklerin dediği gibi önümüzdeki maçlara bakıcaz dicez devam edicez... Yumurtlama takibi yapıyo muydun canım sen??
normal adetime 5 gun kalmisti 5 gun erken oldum normal adet canim benim malesefYawrum benim üzülme Haktan hayırlısı.. Kaç günün vardı normal adete ve normal kan mı nasıl geliyor kan canım?? İnşAllah adet değildir.. Adet se de dediğim gibi canını sıkma.. Erkeklerin dediği gibi önümüzdeki maçlara bakıcaz dicez devam edicez... Yumurtlama takibi yapıyo muydun canım sen??
Allah'a emanet ol canım benim.. Rabbim gönlünde olanı tez zamanda sana göndersin inşAllah.. Bunu canı gönülden istiyorum... Canını sıkma herşey olacağına varıyor can sıksan da sıkmasan da netice değişmiyor.. İmtihan dünyası işte herkes hep en çok istediğiyle en çok sevdikleriyle sınanıyor.. Sabret ... Seyreyle..normal adetime 5 gun kalmisti 5 gun erken oldum normal adet canim benim malesefartik bir sure girmeyecegim kkye kendinize iyi bakin
Test yapmama fırsat kalmadı canım adet oldum bugün..
meraba ben hamileligimi kilo almamdan farkettim birde güneşten gölgeye geçtigimde hemen hapşurdugumdan yani rahatsızlanmamdan fark ettim diger belirtiler adetim ile aynıydı hiç bi farkı yoktumerhaba arkadaslar ben 2 yil 3 ay evliyim simdiye kadar hic bebegim olmadi hayirlisiyla sagligiyla insaallah evlat isteyen herkese nasip eder banada insaallah bu konuyu açtım hamile annelerin her bir hissettiği belirti benim gibi bekleyen anne adaylarina bir vesile olur insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?