..*:)hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdir? bebek bekleyen anne adaylarına burdan yazın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ikimizinden isteyen herkesin olacak insallh testine gelirsek evde varsa yerinde olsam dayanamam bnde esime ulasmaya calisiyorum test almasi icin benimde az once sag tarafimda ignelenme oldu hatta bu bikacgundur baya oldu eger doktora gidersem bu batmalarin neden oldugunu sorcam asiri m.ettim tuylerime gelirsek kumral tende oldugum icin koldaki tuylerim kisa oldugu icin belli etmiyor fazla ama bu iki gundur dikkatimi cekti uzamislar gohus etrafindada kil cikmis karin bolgesindede zaten vardi ama suan uzin birsekilde var eger test yapsanda sonuc be cikarsa ciksin uzme kendini emi..bide bunu farkkettim ben uzandgim zaman karin bolgem hep kasiliyor batmalar olusuyor ve afedersin gazda olusuyor offffff offffff pozitif sonuca ulassak oyle rahat etcemkki butun agrilari cekmeye raziyim

Ayyy Rabb'im sesini duysun kızz.. Aaa o göğüs etrafındaki kıllanma bende de var bak normalde de vardır kısa sarı tüyler ama kısalığı aşmış ve renkleri koyulaşmış biraz da ...ve göğüs uçlarım aşırı kaşınır oldu ya ve etrafı.. Üstüne kıyafet gelsin istemiyorum zaten 1 hafta oldu evin içinde sütyen de takamıyorum belirtilerimiz neredeyse aynı bnm rahmim Bgn de kasılıyo ve fark ediyorum yumurtlamadan sonraki ilişkilerde ağrı pek olmadı.. Belki de kasılmalardan mı hissetmiyorum ki ne dersin.. Ayyy rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşAllah evde test yok alırsam dayanamam diye almıyorum da aldırmıyorum da

insallh canisi ya insallh ha bide cok istedigin bir seye niyetini getirip o niyetin ustune 41 fatiha okuynca o niyetin kabul oluyormus ben bir kackere okudum eger hamile kalirsam insalllaaah da kaliriz birada o duaya bagliyorum hayrlisi insallh bide dun kirpiklerim dokulmustu benim internette arstrdm kirpik dokulmesi gebelikte oluyormus artik belirtiler bunaltti valla bizi cok merak ettim canisi ya bn nasil dayanacagim esimin sarji bitmis ulasmyrum insallh aksama kadar ulasmamda ve test almama 2 gun kala alrim

aynen en azından daha garanti olur şimdi erken bence canısı ya .. Negatif çıkma ihtimali var erken olduğu için.. E öyle olunca canın sıkılacak daha çok stres yapcan boşver... Allah kabul etsin canım benim onu b en de okuyayım bakalım yer gök dua üstüne sonuçta dimi... Ateşimi ölçtüm şimdi 36.6.. Son güne kadar düşmüyor zaten bnmki.. Adet olacağım gün 35 leri görüyorum ondan ateş pek anlam ifade etmiyo bana .. Ama göğüslerim falan hâlâ dolgun ve ne dicem kız rahim kasılmaları yumurta rahme taşınırken ve yerleşirken çok olurmuş.. Bazıları o ağrıyı çok hissederken bazısı hissetmezmiş ağrı sınırına bağlı.. Aynen hamişlikte kirpik kaş dökülmesi var peki saç dökülmesi de yaşıyo musun ya bnm saçlarım çok dökülür oldu kan değerleirmin normal olmasına rağmen ha Bi de bunlara ek bugün ayaklarım çok üşüdü.. Vücudüm sıcak ama dizimden aşağısı soğuk ayaklarımla birlikte.. Çorap giydim bu sıcakta.. Anlam veremedim eğer bebişimiz olursa erkek olcak gibi hissediyorum.. Tabi hangisi olursa olsub fark etmez de içime doğan öyle yani.. Sen hissediyo musun böyle şeyler bende çok olue adet olmuş olsam da içimde o his vardır yani

oku canim simdiden allh kabul etsin benim saclarim hep dokulur bazen az bazen cok ondan farkedemiyorum suanda ne adete nede gebelige dair hicbir belirti yok insallh hamile kaliriz bende ilk cocugum gibi erkek gibi hissediyorum ama farketmez ama kiz cocugum olsun istiyorum en cok allhm saglikli versinde insallh hatta esimle kiz ismi erkek ismide dusunduk aaaa fazla kaptirdik kendimizi insallh hamileyizdir

inşAllah canımm bnm.. Rabbim hayırlısını versin her zaman... hiç belirti sancı falan hissetmeden hamişliği atlatan da var belki onlardan olursun kız fena mı

inşAllah canımm bnm.. Rabbim hayırlısını versin her zaman... hiç belirti sancı falan hissetmeden hamişliği atlatan da var belki onlardan olursun kız fena mı
ayyykiz insallh olurda raziyim cekmeye

koyu renk ve kötü kokulu akıntı olmadıktan sonra her bayanda olur bu akıntı hamile olmayanlarda da aynı şekilde bende de olurdu hamilelikle arttı sadece. bahsettiğin her şey adet öncesi sendromlar. ama bunlar hamilelikte de devam edeceği için kan tahlili ile emin olabilirsin canım. Kıllanma da dahil bende kıllanma fazla olmaz ama tüylerde çok fazla artış olanlar var adet döneminde yine. gebelikle ayırt edemem şahsen ben. senin günün geçtiyse kan tahlili ver mutlaka.

koyu renk ve kötü kokulu akıntı olmadıktan sonra her bayanda olur bu akıntı hamile olmayanlarda da aynı şekilde bende de olurdu hamilelikle arttı sadece. bahsettiğin her şey adet öncesi sendromlar. ama bunlar hamilelikte de devam edeceği için kan tahlili ile emin olabilirsin canım. Kıllanma da dahil bende kıllanma fazla olmaz ama tüylerde çok fazla artış olanlar var adet döneminde yine. gebelikle ayırt edemem şahsen ben. senin günün geçtiyse kan tahlili ver mutlaka.

Bat a artık 2 kaldı bugün bittiği için saymıyorum.. Doğru söylüyosun canım sanırsam belirtileri ben gözümde büyütüyorum çok isteyince.. Hayırlısı olsun Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasın içlerinde benim de..

İnşallah canım Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile versin her zaman dua ederim isteyenlere..

İnşallah canım Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile versin her zaman dua ederim isteyenlere..
inşAllah canım benim.. ben de aynı şekilde.. ama hamişlerin duası daha çabuk kabul olurmuş.. Rabb'im sağ salim kucağına almayı nasip eylesin inşAllah

Yawrum benim üzülme Haktan hayırlısı.. Kaç günün vardı normal adete ve normal kan mı nasıl geliyor kan canım?? İnşAllah adet değildir.. Adet se de dediğim gibi canını sıkma.. Erkeklerin dediği gibi önümüzdeki maçlara bakıcaz dicez devam edicez... Yumurtlama takibi yapıyo muydun canım sen??

normal adetime 5 gun kalmisti 5 gun erken oldum normal adet canim benim malesef artik bir sure girmeyecegim kkye kendinize iyi bakin

normal adetime 5 gun kalmisti 5 gun erken oldum normal adet canim benim malesef artik bir sure girmeyecegim kkye kendinize iyi bakin
Allah'a emanet ol canım benim.. Rabbim gönlünde olanı tez zamanda sana göndersin inşAllah.. Bunu canı gönülden istiyorum... Canını sıkma herşey olacağına varıyor can sıksan da sıkmasan da netice değişmiyor.. İmtihan dünyası işte herkes hep en çok istediğiyle en çok sevdikleriyle sınanıyor.. Sabret ... Seyreyle..

Merhabalar. Benim bir kızım var üç yaşına girdi daha 12 Ağustosta 8-9 aydır çocuk istiyorum -eşime kafayı yedirticem sonunda - Şubat ve Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim. Belki aranızda geçirip fark etmeyenleriniz oluyordur ama size gebelikte en erken dönemde yaşadığım belirtilerden bahsedeyim. Hatta büyük olasılıkla şuan hamilelik oluşmaya başladı. Dikkatle takip ettim ben belirtilerimi -ki bende hiç mide bulantısı, kusma falan olmuyor. Halsizlik deseniz hak getire aksine bir enerji geliyor hamileyken. Bir de iştah tabii İlk hamileliğimi yani kızımı tam 1.5 ay sonra fark etmiştim. Çünkü adet düzensizliğim vardı ve çocuk aklımın ucundan bile geçmiyordu. O dönem adetim biteli 3 gün olmuştu ve eşimle üçüncü gün ilişkiye girdik. Tam yumurtlama zamanım da değildi ama kayınvalideme gittim ben dört gün sonra ve kayınvalidem bana hamile misin, diye sordu. Yok anne daha adetim yeni bitti dedim. Hani imkan yok yani bana göre hamile kalmama falan. Göğüslerimde tuhaf bir hassasiyet oluşmaya başlamıştı ama dediğim gibi hiç ihtimal vermiyordum. Kayınvalidemden çıkarken yan komşusunun annesi gelmişti kapıda karşılaştık, bebek var mı, diye sordu o da. Bugün millete ne oluyor yahu dedim kendi kendime. Yok deyince, sen hamilesin demez mi? Hani biliyorum o kadar erken belli olmaz bir de korunuyoruz biz. Sonra İstanbul'a gittim ben bu olaydan 1 ay sonra. Hani adetim düzensiz ya 1.5 2 ay da bir adet olduğum oluyordu. Halam beni görür görmez hamile misin demez mi? Yok ya belirti yok hala dedim. Halamla iddiaya girdik o gün eve dönerken test aldım. Sonuç pozitif afedersiniz saf saf baktım teste. İnanamadım. Şubattaki kimyasal gebelilte de ilişkiden dört gün sonra daha adetime iki hafta varken göğüslerim hassaslaşmaya başladı. Adetten daha farklı oluyor bu hassasiyet. Parmağını değdirdiğinde bile sızlıyor. Hatta öylece dururken bile çok hafif bir sızı oluyor. Ben hamileyim dedim. Adetime dört gün kala predictor alıp yaptım pozitif. Hemen doktora gittim ama hcg oranım düşük çıktı iki kere daha testi tekrarladık ve bir hafta sonunda adet oldum. Nisanda da aynı şekilde ilişkiden birkaç gün sonra göğüslerim hassaslaşmaya başladı. O da kimyasaldı. Geçen ay ise tuhaf bir şey yaşadım. Ailemle Trabzona gitmiştim 20 gün yoktum evde ve en son ilişkimiz adetimden 2 gün önce yani 26 Haziranda olmuştu iki gün sonra adet oldum zaten. Adetim bitti bir hafta sonra ara kanamam oldu üç gün ama yerleşme kanaması falan denemez, çünkü yerleşme kanaması yoğun olmaz ki zaten 29 Haziranda İstanbula gittim oradan Trabzona. Neyse geldim 30 Temmuzda tekrar birlikte olduk adetim tam bir hafta gecikti. O bir hafta içinde iki test aldım yaptım iki gün ara ile ikisi de aşırı silik ama pozitifti. İkinci testi belki hatalıdır diye yapmıştım. Çünkü mümkün değil idrar testi iki üç güne sonuç versin. Neyse efendim ikinci testi yaptığım günün gecesi adet oldum zaten. Myom ya da kist var kesin dedim ve ancak fırsat bulup randevu aldım ve dün doktora gittim. Bu arada 4 temmuz gecesi adet oldum ve adetten sonra ilk ilişkimiz geçen cuma oldu kızlar. Dün göğüslerim hassaslaşmaya başladı bugün iyice arttı. Dün doktorum kontrol etti gayet sağlıklı bir rahmin ve yumurtlaman var dedi. Hatta sağ yumurtalıklardaki bazı şeyleri de gösterdi. Sağ yumurtalığımda böyle bariz belli bir şeyler vardı ve altında su birikmişti. Yumurtlama döneminde oluyormuş. Tam hamile kalma dönemindesin dedi ve ilginç olan Tuğbacım gebeliğin oluştuğu anda gel pıhtılaşma iğnesi vereceğim dedi. Çünkü bende kan pıhtılaşması var büyük ihtimalle ama test vermedi doktorum çoğunlukla negatif çıkıyor dedi. Gerçekten doktorum çok iyidir ilk hamileliğimde 4 doktor üstüne gittiğim doktor zaten. Yani bilmesem iyi gitmem. Neyse efendim. Çok uzun oldu. İki gündür acayip akımtım var bugünde akşama doğru şiddetlendi ve hayırlısı artık diyoruz. Dün akşamda ben denedik bakalım işte hayırlısı. İnşaallah Rabbim isteyen herkese nasio eder evlat. Niye böyle uzun yazdım bilmiyorum ama heyecanlıyım acayip kızlar.

meraba ben hamileligimi kilo almamdan farkettim birde güneşten gölgeye geçtigimde hemen hapşurdugumdan yani rahatsızlanmamdan fark ettim diger belirtiler adetim ile aynıydı hiç bi farkı yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…