Canisi k.bakma yazamadim. Cok uzuldum demekki kismet bu ay dglmis insallh nasbimizi eylul ayinda aliriz..Allh hayrlisini. Versin. Cumlemize simdi yeni başlangıç yapiyoruz artik stres yok her belirtiyide gebelikten saymiyoruz ve ben artik öyle yapacagim insalh güzel haberler veririz birbirimizeTest yapmama fırsat kalmadı canım adet oldum bugün..
AA ben de çok hapsurdum havalarda güzeldi üşüttüm mü ay bebek olsa zararı olacak diye de düşündüm ama şükür varmış ve birşey olmadı. Ama benim en keskin belirtim şiddetli göğüs ucu ağrısı oldu regl tarihinden bir hafta önce başladı. Hiç böyle ağrı olmamıştı bir de çevresi koyulaştı.meraba ben hamileligimi kilo almamdan farkettim birde güneşten gölgeye geçtigimde hemen hapşurdugumdan yani rahatsızlanmamdan fark ettim diger belirtiler adetim ile aynıydı hiç bi farkı yoktu
Doktora git doktor ayrıntılı şekilde bakar ultrasonlaMrb benim adetim 12 gun gecti sag kasikda sancim var lekelnmelerim oluyor ama ne kan da ne idrarda gebelik cikti butun belirtiler mevcut ama testlerde cikmadi
Persembe gunu gidicem bakalim ne.diyecek doktorDoktora git doktor ayrıntılı şekilde bakar ultrasonla
Kan da çıkmazsa ultrason da çıkar
İnşallahPersembe gunu gidicem bakalim ne.diyecek doktorinsallah guzel haberler alirim
hayirlisi olsun canim sikma caniniGuzel haber alamadim maalesef ama skntida yokmus hayirlisi artik ne diim
belkide hep strestendir canim allhm tez vakitte bizlere nasip eder insallh bnde adetimi bekliyorum ama bakalim allhmin takdiri isteAdet sokturucu ictim ve hala adet olmadim ben 2 kere kan testi negatif valla.ben hic bisey anlamadim bu isde
Aynen cnm.hayirlisini versin Rabbim bekleyip gorecegiz artikbelkide hep strestendir canim allhm tez vakitte bizlere nasip eder insallh bnde adetimi bekliyorum ama bakalim allhmin takdiri iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?