..*:)hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdir? bebek bekleyen anne adaylarına burdan yazın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar.31.günümdeyim henüz kırmızıları görmedim.ara sırada olsa 33.günde adet olduğum oluyordu.o yüzden gecikti adetim diyemiyorum.dün kasığımdan bacagıma şiddetli bir sancı girdi.hemen kadın doğum uzmanına gittim kist yapar genelde dedi.kistim çıkmadı.betamda negatif çıktı.ama hala daha devam eden bir ağrım var anlamadım ben bişe

Test yapmama fırsat kalmadı canım adet oldum bugün..
Canisi k.bakma yazamadim. Cok uzuldum demekki kismet bu ay dglmis insallh nasbimizi eylul ayinda aliriz..Allh hayrlisini. Versin. Cumlemize simdi yeni başlangıç yapiyoruz artik stres yok her belirtiyide gebelikten saymiyoruz ve ben artik öyle yapacagim insalh güzel haberler veririz birbirimize

meraba ben hamileligimi kilo almamdan farkettim birde güneşten gölgeye geçtigimde hemen hapşurdugumdan yani rahatsızlanmamdan fark ettim diger belirtiler adetim ile aynıydı hiç bi farkı yoktu
AA ben de çok hapsurdum havalarda güzeldi üşüttüm mü ay bebek olsa zararı olacak diye de düşündüm ama şükür varmış ve birşey olmadı. Ama benim en keskin belirtim şiddetli göğüs ucu ağrısı oldu regl tarihinden bir hafta önce başladı. Hiç böyle ağrı olmamıştı bir de çevresi koyulaştı.

Hicbir belirti hissetmedim desem yeridir. Sadece regl öncesi olan kasik agrilarim vardi. Hatta bu ay olmadi herhalde diye de yazmistim buraya da. Reglim geciktikten bir kac gun sonra bel agrisi başladı. Su anda da bazen kasik agrilarim ve bel agrilarim oluyor zaman zaman. O kadar. Goguslerimde bir sey yok benim

Yaklaşık 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum ve tedavi görüyorum ve bu süreçte 2 kez hamile kaldım 1. gebeliğimde bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu ama şu an 2. kez hamileyim şükür , öncelikle 2 hamileliğimde de bata 8 gün kala falan öğrendim hemde basit 5 liralık testlerden testte çok hafif belli belirsiz kırmızı çizgi varsa bilin ki hamilesiniz, beni test yapmaya iten en önemli belirti ise göğüslerimdeki sızlamadır bazı arkadaşların adet öncesi de göğüsleri sızlıyormuş bu onlar için bir belirti olamayabilir ama benim normalde hiç göğüs hassasiyetim olmaz o yüzden bu benim için en önemli belirtiydi, 2. belirti ise alt karnımı ikiye bölen hafif kahverengi bir çizgi , benim gibi forumlarda belirti arayanlara yardımcı olur inşallah

kizlar hamile kalan varmi

Mrb benim adetim 12 gun gecti sag kasikda sancim var lekelnmelerim oluyor ama ne kan da ne idrarda gebelik cikti butun belirtiler mevcut ama testlerde cikmadi

Mrb benim adetim 12 gun gecti sag kasikda sancim var lekelnmelerim oluyor ama ne kan da ne idrarda gebelik cikti butun belirtiler mevcut ama testlerde cikmadi
Doktora git doktor ayrıntılı şekilde bakar ultrasonla
Kan da çıkmazsa ultrason da çıkar

Guzel haber alamadim maalesef ama skntida yokmus hayirlisi artik ne diim

kizlar bende hamile oldugumu yataktayken saga sola donerken cok kasik agrisi oluyordu birazda gogus hassasiyeti vardi adetime 2 gun kala test yaptim pozitif cikti Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.ha birde bem adetim biter bitmez hayit suyu ve civan percemli cayi ictim hergun bu hamileligin oncesinde 2 defa kimyasal gebelik oldu sonra bu gebelik oldu ben ise yaradigina inaniyorum bu ictiklerimin.

Belirtilerim aşırı kasık agrisiydi adet tarihim 8 gün gecikmisti goguslerim sismisti agriyordu bas donmesi de vardi

Benim pek belirtim olmadı ama uyku hali çok oldu, hep uyumak istiyordum, akşam 9 da uyumuş oluyordum. Birde göğüslerim çok hassastı, akşam işten dönerken minibüste midem kazınıyordu, araba tutuyordu, eve kendimi zorla atıp hemen bir şeyler yiyordum, en sonunda da adetim 2 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı. Rabbim herkese nasip etsin, Kimsenin kucağını boş bırakmasın, hamile olanlarda sağlıkla kucağına alsınlar bebişlerini

Adet sokturucu ictim ve hala adet olmadim ben 2 kere kan testi negatif valla.ben hic bisey anlamadim bu isde

Adet sokturucu ictim ve hala adet olmadim ben 2 kere kan testi negatif valla.ben hic bisey anlamadim bu isde
belkide hep strestendir canim allhm tez vakitte bizlere nasip eder insallh bnde adetimi bekliyorum ama bakalim allhmin takdiri iste

Benimde halsizlik hasyalanacakmis gibi sanci cektim gogus hassasiyetide vardi ama simdi hissedemiyorum acaba bir sorunmu var ki daha once 1 dusugum var Hakkimizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…