Adete 1 hafta kala kasık ağrısı çektim.hala da çekiyoum.karnima kramplar girdi 10 gündür.akşamları ayaklarım buz gibi oluyordu.adet olacakmis gibi bel ağrısi oluyor ama o gün adet olmayinca anlıyorsunuz ki hamilesiniz.bi de taansiyon düşük çıkıyor.normalde tansiyonum 14 9 çıkardı.ama simdi 11 6.
Ben bu ağrıları hiç çekmedim.hiç böyle olmadığım icin şüphelendim kendimden.adetim de gecmemişti bunları yaşadığımda.adetim 1 gün gecikince gidip test yaptirdım.sonuç pozitifnormalde bu ağrıları çekiyor musun adete yakın. bazıları hiç ağrısız geçiriyor mesela kız kardeşimin hiç olmaz. ama benim hep ağrılı adetim. kasık, bel ağrısı, göğüs hassasiyeti heryerin buz kesmesi .ben böyle hiç anlayamam yani. ancak 1 hafta geçer üzerinden olmaz adet dediğin gibi o zaman anlarız.
prolaktin hormonunuzun yükseldigini dusunuyorum. Bi test yaptirinKizlar geçenler banyo yptgimda göğsümden bir nokta kadar sut gel iki göğsümden kuru değil normal sivi sut gecen doktora gittiğimde doktorum sutun yok demisti simdi bu sutte neyin nesi ha bide pkoluyum sanmistim çok şükür dglmisim allhm herkesin kucagini evladla doldursun inşallah benimkinide insallahh
Bence hemen test yaptır yarin.zaten 3 gün geçmiş.benim 1 2 gün gecti hemn gidip hastanede kan testi verdim.hemen çıktı.hamileyimKizlar bende geçen ay adet olduktan 1 hafta sonra 2 gün falan leke şeklinde kan gelmişti bense hemen test yapmıştım negatif tabi neyse siMDI adetim 3 gün gecikti ve cok fena bir şekilde kaşık bel baş ve göğüs ağrısı çekiyorum bi anda ateş basıyor bi anda donuyorum ve aşırı derecede halsizlik var ama test yapmaya korkuyorum ya negatif çıkarsa die sizce napıyım kaç gün bekliyim test için çok heycanlaniyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin ... bu arada benim adet zamanlarimda bu derecede ağrım olmaz bu suan çok ağrım var sizce hamilemiyomdir kafam cokkkkkkkkkkkkkk karışık
Saol canım Allah razi olsun.Rabbim tez vakitte sana da nasip etsin.kahverengi leke hemen gelmiyor.bekleyebilirim dersen biraz daha bekle.ben dayanamadım hemen pabucu ayağıma takar takmaz koştun sabah.yolda bi de baktım pabucumun teki yokHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insaalah... ya sanki az bi kahve leke gelmiş gibi olmazsa yarinda beklim de öyle yapim testi eşimde heveslenmeyelim dedi
Adet olmadan brnim kasiklar ağrımaya başladı.karın bölgemr kramp giriyordu.ağrı oluyordu.akşamları ayaklarım buz gibi oluyordu.bide sürekli alnım yanıyordu.ben adet günüm gelmeden öncekj gece bel ağrisı ve adet olacakmis gibi sancım oldu.dedim ki adet olacam heralde.baktım olmadim.benim hep belime bi yanma gibi ağrı girer hemen adet olurum.adet olmayinca dedim ki ben hamileyim.esime de manyak gibi burda bebek var diyordum inanamiyordu.test yaptırdım sonra inandivalla Süpersin yaaa .... ben bikere yine böyle olmustum test yaptım olmadı kan verdim sonucu aldım negatif aaa ji baktım adet oldum hemen ama çok uzulmustum o zman o yüzden azcık daha dayanmam lazım. ... senin belirtilerin nasıldı peki canım yaa
Ümitlendirmek istemem ama belirtilerin hamilelik bwlirtisi gibi.inş bebiş vardır.belimin ağrıdığı gün adet olmayinca bildimki hamileyim.bu arada adetlerin düzenli mi.hiç grcikme yasadin mi daha önce.ben hep eeken adet olurdum.25 gün ya da 26 gün.28 gün.29 olmadı.Ayy ne güzel canım valla catlicam bende hayırlısı artık benimde 1 hafta önceden başlar zaten adet ağrılarım göğüslerim şişer bide bacaklarimda ağrı olur ama adet olduğum an geçer ama 1 haftadır göğüslerim şişti sizliyor resmen Karnım davul gibi oldu belim ve kasiklarim zaten hala ağrıyor sanki adet oluyormuşum gibi hissediyorum bakıyorum birsey yok ay bilemedim
Amin canım.bu arada içimse bi ısik belirdi senin adina.bence hamile olabilirsin.bende önceden tam 28 gün sürerdi.bu sene erken olmaya başladım 2 3 gün.bi arkadasım demisti ki eğer erkene geliyorsa rahim bebek istiyor dedi.yani yakın bi zamanda hamile kalabilirsin dedi.öyle de oldu.bu arada vmcañim sen erken yumurtluyorsun benim gibi.adet bitince hemen çaĺışmak gerekiyorYa benim 25 günde oluyor ama 4 5 aydır 2 yada 3 gün önceden olmaya başladım işte normalde duzenlidir sknti yok yani ... ay insaalah canim kim istiyorsa allah hepimize versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?