- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Amin canım.inş rabbim sana sa nasip etsinkizlar bata bugunu saymazsak yarindan 5 gun kaliyor belirtilerim yemek yemedigim zaman bir tencere verseler yerim diyorum bu aralar normalde bir gun yemek yemesem bile olur ama bu aralar yemesem kotu hissdyrum kendimi yesemde ardan biraz gectikten snra bulantim olusuyor esimle bu ay gun asiri birlikte olduk yani bir gun iliskiye girdik bir gun girmedik oyle devam etti insallh hamileyimdir rabbim hepimizin kucagina saglikli evlatlar nasip etsin insalllah
insallh canm insallh bnmde adetlerim 23 24 25 26 gunde bir oluyorum engeçi 6 ayda bir olur oda 29. gunde olurumAmin canım.inş rabbim sana sa nasip etsin
O zaman sen adet olmazsan 30.gün test yaptir.insan kendini zaten bilir.hamile olduğunu hisseder.var mı böyle bi his?insallh canm insallh bnmde adetlerim 23 24 25 26 gunde bir oluyorum engeçi 6 ayda bir olur oda 29. gunde olurum
Insaalah canim ama şimdi yine kahverengi leke geldi acaba normal mi moralim çok bozuldu ya olur mu böyleAmin canım.bu arada içimse bi ısik belirdi senin adina.bence hamile olabilirsin.bende önceden tam 28 gün sürerdi.bu sene erken olmaya başladım 2 3 gün.bi arkadasım demisti ki eğer erkene geliyorsa rahim bebek istiyor dedi.yani yakın bi zamanda hamile kalabilirsin dedi.öyle de oldu.bu arada vmcañim sen erken yumurtluyorsun benim gibi.adet bitince hemen çaĺışmak gerekiyor
Benim adetim geçtikten 5 gün sonra kahvrengi kalın bi leke geldi.ama sadece 1 damla.sonra gelmedi.senin kaç kere geldi.Insaalah canim ama şimdi yine kahverengi leke geldi acaba normal mi moralim çok bozuldu ya olur mu böyle
Kasikta kramp yada bacağa vuran ağrınız var mı?Ya benim 2 oldu akşamdan beri ama öyle köyü değil damla şeklinde su gibi
Hamile gibi hissediyorum ama inşallah da vardır AC hissi çok vat bide hemen uzansam ayakta da dursam gözlerinde yorgunluk var uyuyasim geliyor hepO zaman sen adet olmazsan 30.gün test yaptir.insan kendini zaten bilir.hamile olduğunu hisseder.var mı böyle bi his?
İnş canım.kist var mı peki?Var canım kaşık dediğimiz bikini bölgesi tarafı dimi ... Belime de ağrı giriyor offf yaa insaalah adet olmam
Bende de vardı halsizlik.inş adet olmazsın.rabbim tez vakitte yüzünüzü güldürsünHamile gibi hissediyorum ama inşallah da vardır AC hissi çok vat bide hemen uzansam ayakta da dursam gözlerinde yorgunluk var uyuyasim geliyor hep
O zaman var sende bisey.hemen yaŕın git test yaptır.ne oturuyorsun.ben çok sabırsızım.Yok canim cok sukur ilk defa böyle oldum zaten
Ben tsk ederim canım.sizinle konusinca asıl benim morelim yerine geliyor.dua edicem senin için.inş hamilesindir.ismini ver dua edicem sanaValla doğru soyluyon yarın hemen gidip test alicam ayyy moralim yerine geldi teşekkür ederim hayırlısı olsun artık
Özelden msj attım canimBen tsk ederim canım.sizinle konusinca asıl benim morelim yerine geliyor.dua edicem senin için.inş hamilesindir.ismini ver dua edicem sana
Amin inşallah. Canim dua et bizim için adete bugunu saymazsak son5gun kaldiBende de vardı halsizlik.inş adet olmazsın.rabbim tez vakitte yüzünüzü güldürsün
Rabbim dualarini kabul etsin canım.inş hamilesindir.dua edicem bol bol.ümidini kaybetme.bi de esinle çalısmaya aralık verme adeti görene kadar.sabah akşam calısin.adet de gecikince test yaptirAmin inşallah. Canim dua et bizim için adete bugunu saymazsak son5gun kaldi
allh tez vakitte evaldini kucagina bagislasin insallh canm benimUyku
iştah açılması
Adet ağrısı
Göğüs acısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?