..*:)hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdir? bebek bekleyen anne adaylarına burdan yazın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin canım.inş rabbim sana sa nasip etsin

Insaalah canim ama şimdi yine kahverengi leke geldi acaba normal mi moralim çok bozuldu ya olur mu böyle

Insaalah canim ama şimdi yine kahverengi leke geldi acaba normal mi moralim çok bozuldu ya olur mu böyle
Benim adetim geçtikten 5 gün sonra kahvrengi kalın bi leke geldi.ama sadece 1 damla.sonra gelmedi.senin kaç kere geldi.

Ya benim 2 oldu akşamdan beri ama öyle köyü değil damla şeklinde su gibi

Var canım kaşık dediğimiz bikini bölgesi tarafı dimi ... Belime de ağrı giriyor offf yaa insaalah adet olmam

O zaman sen adet olmazsan 30.gün test yaptir.insan kendini zaten bilir.hamile olduğunu hisseder.var mı böyle bi his?
Hamile gibi hissediyorum ama inşallah da vardır AC hissi çok vat bide hemen uzansam ayakta da dursam gözlerinde yorgunluk var uyuyasim geliyor hep

Hamile gibi hissediyorum ama inşallah da vardır AC hissi çok vat bide hemen uzansam ayakta da dursam gözlerinde yorgunluk var uyuyasim geliyor hep
Bende de vardı halsizlik.inş adet olmazsın.rabbim tez vakitte yüzünüzü güldürsün

Yok canim cok sukur ilk defa böyle oldum zaten

Valla doğru soyluyon yarın hemen gidip test alicam ayyy moralim yerine geldi teşekkür ederim hayırlısı olsun artık

Valla doğru soyluyon yarın hemen gidip test alicam ayyy moralim yerine geldi teşekkür ederim hayırlısı olsun artık
Ben tsk ederim canım.sizinle konusinca asıl benim morelim yerine geliyor.dua edicem senin için.inş hamilesindir.ismini ver dua edicem sana

Amin inşallah. Canim dua et bizim için adete bugunu saymazsak son5gun kaldi
Rabbim dualarini kabul etsin canım.inş hamilesindir.dua edicem bol bol.ümidini kaybetme.bi de esinle çalısmaya aralık verme adeti görene kadar.sabah akşam calısin.adet de gecikince test yaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…