..*:)hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdir? bebek bekleyen anne adaylarına burdan yazın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uc gun surdu normal gordum ama pembe lekem geldigi zaman kasiklarim mide bulantisi olustu ondan sonra pembe akinti oldu hemen
Idrar testi yaptirmismiydin? Neden üc gün sürdü acaba agri kesici flnmi kullandin? Onlarda kesiyoya bazen. Belkide üstüne görmüssündür hadi hayirlisi bakalim :)

QUOTE="AskKelebegim, post: 50809829, member: 795280"]Idrar testi yaptirmismiydin? Neden üc gün sürdü acaba agri kesici flnmi kullandin? Onlarda kesiyoya bazen. Belkide üstüne görmüssündür hadi hayirlisi bakalim :)[/QUOTE]
insallah canimya edetim normalde 5ve6 gun suruyor bu sefer 3 gun surdu ama asiri sancilarim kasiklarim agryordu gorumcem agri kesici ic dye tutturdu ama icmedim su an isteyim eve gidrken alacagim az once lavaboya gittim sari leke vardi

QUOTE="AskKelebegim, post: 50809829, member: 795280"]Idrar testi yaptirmismiydin? Neden üc gün sürdü acaba agri kesici flnmi kullandin? Onlarda kesiyoya bazen. Belkide üstüne görmüssündür hadi hayirlisi bakalim :)
insallah canimya edetim normalde 5ve6 gun suruyor bu sefer 3 gun surdu ama asiri sancilarim kasiklarim agryordu gorumcem agri kesici ic dye tutturdu ama icmedim su an isteyim eve gidrken alacagim az once lavaboya gittim sari leke vardi[/QUOTE]
Ayy hadi insallah kiz valla bende merak ettim testi yapinca yazarsin ok ama negativ cikarsada üzülme olursa olur olmazsa alistik zaten :)

Herkese merhaba ..
ben bu ay korunmayi biraktim normal sartlarda 28 gunde bir adet olurum bugunde adet gunum su saate kadar olmadim ama bazen adet gunlerim ileri atabiliyor 30 31 gunde oldugum olabilyor yilda bir kac defa...
aslinda bu aydan umudum yok cunku 3 gun once adetten alti gun evvel gebeligi idrarda tespit ettigini soyleyen testlerden yaptim ve negatif cikti ... o yuzden umitli deilim bu ay acikcasi ...
kk kadinlari dualarimdasiniz insallah en yakin zamanda hamilelik haberleri aliriz ☺

hayirlisi olsun canim sıkma canim sıkma canıni bu ay olmazsa diger ay olur insaallah

askkelebegim testi aldim ama esim niye acele edyrsun bırak yapma yarın sabah yaparsin diyor kaldi yarina insllah. zaten tahmin edebiliyorum varsada idrara gecmesi cok erken olur insallhda vardir

askkelebegim testi aldim ama esim niye acele edyrsun bırak yapma yarın sabah yaparsin diyor kaldi yarina insllah. zaten tahmin edebiliyorum varsada idrara gecmesi cok erken olur insallhda vardir
Tamam cnm dogru aynen hayirlisi olur insallah

Kızlar mrb bnm de bat günüm yarın 3 gün önce normal testlerden yapmıştım negatifti. Bu ay hiç umudum yok ama garip olan şeylerim var ilişkiden sonra gelen kahverengi akıntı ve içinde de kırmızı 1 dml kadar kan lekesi vardı ama çok açıktı rengi pembemsi. Yumurtlama günümden 1 gün önce ve 1 gün sonra da uzayan sarımsı akıntılarım vardı bunlar hep kokusuz olan alıntılar anlam veremedim böyle durumlar yaşayan olmuş muydu aranızda. Şimdi de sık sık tuvalete çıkıyorum bugün başladı diyebilirim içtiğim de 2 bardak çay..

insallah gebesendir canim belirtilerin gebeligi gosteriyor test yaptinmi hic

insallah gebesendir canim belirtilerin gebeligi gosteriyor test yaptinmi hic
Yaptım canım yukarda yazdığım gibi negatif çıkmıştı maalesef. Yüksek ihtimal uyuyup uyandığımda kırmızılar gelmiş olcak.. Ne zormuş mu işler ya..

Kızlar merhaba. Sat 4 mart. Fakat adet günlerim düzensiz. 30 ila 35 günde bir oluyorum. Geçtiğimiz perşembe günü kan testimin 38.78 çıkmasıyla öğrendim hamileliğimi ve pazar günü 282.1 e yükselmiş. Fakat ayakta biraz kaldığımda ağrım oluyor. Fakat bugün adet günümmüdür nedir bilmiyorum ama felaket bir adet sancısı gibi sancı çekiyorum. Kötü birşey olup olmadığı hakkında endişeliyim. Adet dönemi diyemi bu sancıları çekiyorum bilenler yardımcı olursa sevinirim.. Teşekkürler..

Canım adet gününden önce hamiş olduğunu öğrendiğin için garip gelio olabilir ama genelde hamiş olanlara sorsan adet olcakmış gibi ağrı çektikletini sonradan hamiş olduklarını öğrendiklerini söylerler. Kendini strese sokma ve ağrın artarsa ihmal etmeden dr a git. Kendini yormamaya çalış daha çok yenisin Allaha emanet ol bebişini sağ salim kucağına alırsın inşAllah

Dediğin gibi olabilir canım çünkü ben çok erken öğrendim. neredeyse bütün hastaneler dolu en erken cumartesi gününe randevu bulabildim. Ama dediğin gibi artarsa acile gideceğim. Sende Allaha emanet ol canım benim çok teşekkür ederimm..

Ne demek canım benim ne mutlu sana ve kocişine Dediğin gibi sıkıntı verecek bi durum olursa acile gidersin ki inşAllah gerek kalmazz canım benim Biz bekleyenler için bollcanak dua et olur mu

Kötü birsey yoktur insallah ablamdan biliyorum onunda adet günlerinde her ay agrisi oluyordu ilk üc ay hep adet olacakmisim gibi derdi simdi 6 bucuk aylik hala agrir karni arada kendisini yordugu zmn cogaliyor. Dikkat et kendine ve bol bol dinlen cnm cok tebrik ederim Allah sagliklada kucagina almayida nasip etsin insallah :)

Ne demek canım benim ne mutlu sana ve kocişine Dediğin gibi sıkıntı verecek bi durum olursa acile gidersin ki inşAllah gerek kalmazz canım benim Biz bekleyenler için bollcanak dua et olur mu
Amiin kuzum. Sen hiç merak etme dualarım sizinle her zaman.. ❤

Ay canım sağoş içimi rahatlattın valla. Gerçi şimdi geçti birşey yok. Ama dün adet olcam sandım korktum valla. Normalse razıyım çekmeye.

Mrba kizlar sutun buharina comelme diye birsey var onu denedinizmi intrnetten bi arastrp bakin derim bnde yaptm bu ay hamilyim suanda tabi once Allahin izniyle adetiniz biter btmez 3 gun boyunca 1 litre sut kaynatip bi legene koyup uzerne comeleceksiniz 10 dk filan sonra esinzle iliskiye girceksinz 3 gun boyunca usutmek yok 3 gun bunu tekrarlicaksinz

Kızlar ben adet olmamışım daha.. Olurum Die ped tutunmuştum farklı yerde 2 dml sarımsı gibi bi sıvı gelmiş haricinde gelen giden yok.. Kasığım batıyor ve belim ufaktan ağrıyor. Ayağa kalktığımda kasığımdaki batma bariz belli ama batma var sadece.. Peçeteyle silince de çok hafif nemli oluyor peçete.. Sizce nedir bu.. Ben ihtimal vermiyorum ama hep sabah uyandığımda adet olduğum için de umutlanmadan edemiyorum Böyle yaşayan olmuş muydu aranızda.. Psikolojikmen çok kötü hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…