Canım bende çok fazla batma hissiyle öğrendim hamileliğimi. Ağrı değilde batma iğne batması gibi içten batmalar varsa umutlanabilirsin. Bir de göğüslerim çok hassaslaşmıştı benim. Ama yinede kan testii gerçeği söyleyecektir. Ben adetime 1 hagta kala 3 tl lik idrar testinde silik çizgiyi görüp öyle kan testi yaptırmıştım. Umarım hamilesindir.Kızlar ben adet olmamışım daha.. Olurum Die ped tutunmuştum farklı yerde 2 dml sarımsı gibi bi sıvı gelmiş haricinde gelen giden yok.. Kasığım batıyor ve belim ufaktan ağrıyor. Ayağa kalktığımda kasığımdaki batma bariz belli ama batma var sadece.. Peçeteyle silince de çok hafif nemli oluyor peçete.. Sizce nedir bu.. Ben ihtimal vermiyorum ama hep sabah uyandığımda adet olduğum için de umutlanmadan edemiyorumBöyle yaşayan olmuş muydu aranızda.. Psikolojikmen çok kötü hissediyorum
Aynen batma var ve göğüslerim de şişkin hâlâ ama ağrıyı sadece solda hissediyorum sağa dokununca bişe yok.. Göğüs ağrım ilk başladığında sol kolum zor kalkıyodu diyebilirim koltuk altımdan ağrıyordu ezik gibi.. Bilmiyorum canım ya olsa ne güzel olur var ya etrafımhamile doldu öyle çok istiyorum ki anlatamam.. Hele ki eşimin hamilebirini duyduğunda "o da mı hamileymiş?" dediğini duyduktan sonra.. canım çok sıkılıyor.. Hcg nin idrara karışma süresi 1 günde 2 günde ne kadar oynar ki yapsam çıkma ihtimali var mı?Canım bende çok fazla batma hissiyle öğrendim hamileliğimi. Ağrı değilde batma iğne batması gibi içten batmalar varsa umutlanabilirsin. Bir de göğüslerim çok hassaslaşmıştı benim. Ama yinede kan testii gerçeği söyleyecektir. Ben adetime 1 hagta kala 3 tl lik idrar testinde silik çizgiyi görüp öyle kan testi yaptırmıştım. Umarım hamilesindir.
Benimde koltukaltından çok hassastı göğüslerim en çok oralar yani. Valla kişiden kişiye değişiyor sanırım benim hcg hızlı yükseliyor belkide ondan erkenden öğrendim ama gecikmişmiydin sen canım?Aynen batma var ve göğüslerim de şişkin hâlâ ama ağrıyı sadece solda hissediyorum sağa dokununca bişe yok.. Göğüs ağrım ilk başladığında sol kolum zor kalkıyodu diyebilirim koltuk altımdan ağrıyordu ezik gibi.. Bilmiyorum canım ya olsa ne güzel olur var ya etrafımhamile doldu öyle çok istiyorum ki anlatamam.. Hele ki eşimin hamilebirini duyduğunda "o da mı hamileymiş?" dediğini duyduktan sonra.. canım çok sıkılıyor.. Hcg nin idrara karışma süresi 1 günde 2 günde ne kadar oynar ki yapsam çıkma ihtimali var mı?
Bugün bat günüm ama olmadım hâlâ canım öncekilerde diyorum ya gece uyurdum sabah kalkınca bi bakardım regl olmuşum.. Şimdi böyle olması şaşırttı yani bilmiyorum hâlâ batma var kasığımda ve bacaklarımı güçsüz hissediyorum (özellikle iç bacaklarımı) bakalım belli olur bugün yarın... Rabbim hayırlısı neyse onu versin ne diyeyim canı veren de alan da O...Benimde koltukaltından çok hassastı göğüslerim en çok oralar yani. Valla kişiden kişiye değişiyor sanırım benim hcg hızlı yükseliyor belkide ondan erkenden öğrendim ama gecikmişmiydin sen canım?
Aynen öyle canım benim istersen bugün olmazsan yarın 3 tl lik testlerden alıp bir dene şansını çünkü hcg 2 günde bir 2 katına çıkıyormuş. Gerçi herkeste farklı oluyor benim 38 di 3 gün sonra 282 oldu. Gönlünüze göre versin rabbim inşallah.Bugün bat günüm ama olmadım hâlâ canım öncekilerde diyorum ya gece uyurdum sabah kalkınca bi bakardım regl olmuşum.. Şimdi böyle olması şaşırttı yani bilmiyorum hâlâ batma var kasığımda ve bacaklarımı güçsüz hissediyorum (özellikle iç bacaklarımı) bakalım belli olur bugün yarın... Rabbim hayırlısı neyse onu versin ne diyeyim canı veren de alan da O...
Eşim benden gizli test almış bugün mü yapsam yarın mı Die düşünüyodum yarını bekleyeyim o zaman zaten varsa olmam testim de boşa gitmemiş olur dimiAynen öyle canım benim istersen bugün olmazsan yarın 3 tl lik testlerden alıp bir dene şansını çünkü hcg 2 günde bir 2 katına çıkıyormuş. Gerçi herkeste farklı oluyor benim 38 di 3 gün sonra 282 oldu. Gönlünüze göre versin rabbim inşallah.
Canım benim rabbim güzel kalbine göre versin inşallah herşeyi. Benim dualarım sizlerle.. Hamişlerin duası kabul olurmuş dua edicem senin içinde inş adet olmazsın inş vardırEşim benden gizli test almış bugün mü yapsam yarın mı Die düşünüyodum yarını bekleyeyim o zaman zaten varsa olmam testim de boşa gitmemiş olur dimiRabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin gerçekten çok zor bi durummuş yani ben 3 4 aydır istiyorum böyleyim 6 7 yıl isteyip de olmayanlara RABBİM sabırlar ihsan eylesin gerçekten çok zor.. Siz hamiş annelere de hep dua ediyorum Rabb'im evlat acısı yaşatmasın sağ salim kucağınıza alın bebişlerinizi inşAllah
Eşim benden gizli test almış bugün mü yapsam yarın mı Die düşünüyodum yarını bekleyeyim o zaman zaten varsa olmam testim de boşa gitmemiş olur dimiAynen öyle canım benim istersen bugün olmazsan yarın 3 tl lik testlerden alıp bir dene şansını çünkü hcg 2 günde bir 2 katına çıkıyormuş. Gerçi herkeste farklı oluyor benim 38 di 3 gün sonra 282 oldu. Gönlünüze göre versin rabbim inşallah.
Üstüne görüyor olabilirsin hemen üzülme ihtimaller var. Ama çokta umutlanma canım Allah büyük hayırlı zamanı vardır elbet.. Bekle yarını belki kahverengi gelip durcak gelmeyecek bir daha.. Regl olurrsanda üzülme benim kuzenimin hiç sağlık sorunları yoktu 5 sene olmadı gitmedikleri doktor kalmadı. Kafayı rahatlatmak lazım kafasından çıkardığı an hamile kaldı 2 oğlu var şuan. Sıkma canınıYaaa kahverwngiler geliyooo
Ya inşAllah öyledir canım benim ya motora bindim orda biraz sarsıldım otururken oram ağrıyordu eşim dikkatli sürdü çukurdan geçmemeye çalıştı eve geldim baktım hafif kahverengi leke vardı ama kan gibi değil akıntı gibi değişik.. Sonra yine çıktık mecburen bindim yine ve gelince ayakta durunca kasığım daha çok battı.. Peçeteye silince gelenler oldu şimdi kasığımda batma var hâlâ ve gelen yok siliyorum yok.. Adet olcak gibi sancım da yok sadece kasığım batıyor anlamıyorum ki niye böyle oluyoÜ
Üstüne görüyor olabilirsin hemen üzülme ihtimaller var. Ama çokta umutlanma canım Allah büyük hayırlı zamanı vardır elbet.. Bekle yarını belki kahverengi gelip durcak gelmeyecek bir daha.. Regl olurrsanda üzülme benim kuzenimin hiç sağlık sorunları yoktu 5 sene olmadı gitmedikleri doktor kalmadı. Kafayı rahatlatmak lazım kafasından çıkardığı an hamile kaldı 2 oğlu var şuan. Sıkma canını
Ah canım benim çok dikkat et. Yarına kadar sabret bir daha gelmezse eğer testi yaparsın adet olmadığından emin olunca.Ya inşAllah öyledir canım benim ya motora bindim orda biraz sarsıldım otururken oram ağrıyordu eşim dikkatli sürdü çukurdan geçmemeye çalıştı eve geldim baktım hafif kahverengi leke vardı ama kan gibi değil akıntı gibi değişik.. Sonra yine çıktık mecburen bindim yine ve gelince ayakta durunca kasığım daha çok battı.. Peçeteye silince gelenler oldu şimdi kasığımda batma var hâlâ ve gelen yok siliyorum yok.. Adet olcak gibi sancım da yok sadece kasığım batıyor anlamıyorum ki niye böyle oluyo
Benim kırmızılar geldi ama o da garip bi geliyo bi gelmiyo ya niye böyle oluyo ki. Oturuyodum ayağa kalktım geldi sonra hep ayaktaydım yemek le uğraştım wc gittim gelen bişe yine yok anlamıyorum... Ama gelen bariz kandı.. Taze kan kokusu var ama bi geliyo bi gelmiyo bu normal mi??Ah canım benim çok dikkat et. Yarına kadar sabret bir daha gelmezse eğer testi yaparsın adet olmadığından emin olunca.
Hayırlı olsun canım inşAllah sağ salim kucağına almayı nasip eylesin Rabbim, biz bekleyenlere de dua et olur muCok sukur bugun kan testi sonucumu 539,1 olarak aldik. Pazartesi doktora gidecegiz insallah keseyi goruruz
Normaldir canım benimde ilk gün öyle olurdu. Kısmet bir sonraki aya testi sakla sen kafanı boşalt çocuk istiyorum diye şartlama kendini.Benim kırmızılar geldi ama o da garip bi geliyo bi gelmiyo ya niye böyle oluyo ki. Oturuyodum ayağa kalktım geldi sonra hep ayaktaydım yemek le uğraştım wc gittim gelen bişe yine yok anlamıyorum... Ama gelen bariz kandı.. Taze kan kokusu var ama bi geliyo bi gelmiyo bu normal mi??
Sagol canim tabiki ederim. Insallah hep beraber guzel haberler paylasiriz ilerleyen zamanda. Bende heyecanliyim tam olarak doktor hersey yolunda demeden haliyle pek sevinemiyorum biraz temkinliyim.Hayırlı olsun canım inşAllah sağ salim kucağına almayı nasip eylesin Rabbim, biz bekleyenlere de dua et olur mu
allahım sag saglim evlatlarinizi kucaginiza almayı nasip eylesin..insallah bizlerde tez vakitte bebek sevincini yasarız..Cok sukur bugun kan testi sonucumu 539,1 olarak aldik. Pazartesi doktora gidecegiz insallah keseyi goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?