..*:)hamile kalan arkadaslar belirtileriniz nelerdir? bebek bekleyen anne adaylarına burdan yazın:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ebfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım bende çok fazla batma hissiyle öğrendim hamileliğimi. Ağrı değilde batma iğne batması gibi içten batmalar varsa umutlanabilirsin. Bir de göğüslerim çok hassaslaşmıştı benim. Ama yinede kan testii gerçeği söyleyecektir. Ben adetime 1 hagta kala 3 tl lik idrar testinde silik çizgiyi görüp öyle kan testi yaptırmıştım. Umarım hamilesindir.

Aynen batma var ve göğüslerim de şişkin hâlâ ama ağrıyı sadece solda hissediyorum sağa dokununca bişe yok.. Göğüs ağrım ilk başladığında sol kolum zor kalkıyodu diyebilirim koltuk altımdan ağrıyordu ezik gibi.. Bilmiyorum canım ya olsa ne güzel olur var ya etrafımhamile doldu öyle çok istiyorum ki anlatamam.. Hele ki eşimin hamilebirini duyduğunda "o da mı hamileymiş?" dediğini duyduktan sonra.. canım çok sıkılıyor.. Hcg nin idrara karışma süresi 1 günde 2 günde ne kadar oynar ki yapsam çıkma ihtimali var mı?

Benimde koltukaltından çok hassastı göğüslerim en çok oralar yani. Valla kişiden kişiye değişiyor sanırım benim hcg hızlı yükseliyor belkide ondan erkenden öğrendim ama gecikmişmiydin sen canım?

Bugün bat günüm ama olmadım hâlâ canım öncekilerde diyorum ya gece uyurdum sabah kalkınca bi bakardım regl olmuşum.. Şimdi böyle olması şaşırttı yani bilmiyorum hâlâ batma var kasığımda ve bacaklarımı güçsüz hissediyorum (özellikle iç bacaklarımı) bakalım belli olur bugün yarın... Rabbim hayırlısı neyse onu versin ne diyeyim canı veren de alan da O...

Aynen öyle canım benim istersen bugün olmazsan yarın 3 tl lik testlerden alıp bir dene şansını çünkü hcg 2 günde bir 2 katına çıkıyormuş. Gerçi herkeste farklı oluyor benim 38 di 3 gün sonra 282 oldu. Gönlünüze göre versin rabbim inşallah.

Adetten cok once goguslerim buyudu hassaslasti sari lekelenmeler oldu karnimin alt kisminda idrarimi cok tutmusum gibi baski hissi oluyordu sag yumurtalik kismina agri giriyodu arada bacaklarim agriyodu bazen.. idrara sıkısma mide bulantisi falan olmadi

Eşim benden gizli test almış bugün mü yapsam yarın mı Die düşünüyodum yarını bekleyeyim o zaman zaten varsa olmam testim de boşa gitmemiş olur dimi Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin gerçekten çok zor bi durummuş yani ben 3 4 aydır istiyorum böyleyim 6 7 yıl isteyip de olmayanlara RABBİM sabırlar ihsan eylesin gerçekten çok zor.. Siz hamiş annelere de hep dua ediyorum Rabb'im evlat acısı yaşatmasın sağ salim kucağınıza alın bebişlerinizi inşAllah

Canım benim rabbim güzel kalbine göre versin inşallah herşeyi. Benim dualarım sizlerle.. Hamişlerin duası kabul olurmuş dua edicem senin içinde inş adet olmazsın inş vardır testi yaptığın zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah canım bnim.

Eşim benden gizli test almış bugün mü yapsam yarın mı Die düşünüyodum yarını bekleyeyim o zaman zaten varsa olmam testim de boşa gitmemiş olur dimi Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin gerçekten çok zor bi durummuş yani ben 3 4 aydır istiyorum böyleyim 6 7 yıl isteyip de olmayanlara RABBİM sabırlar ihsan eylesin gerçekten çok zor.. Siz hamiş annelere de hep dua ediyorum Rabb'im evlat acısı yaşatmasın sağ salim kucağınıza alın bebişlerinizi inşAllah

Ü
Yaaa kahverwngiler geliyooo
Üstüne görüyor olabilirsin hemen üzülme ihtimaller var. Ama çokta umutlanma canım Allah büyük hayırlı zamanı vardır elbet.. Bekle yarını belki kahverengi gelip durcak gelmeyecek bir daha.. Regl olurrsanda üzülme benim kuzenimin hiç sağlık sorunları yoktu 5 sene olmadı gitmedikleri doktor kalmadı. Kafayı rahatlatmak lazım kafasından çıkardığı an hamile kaldı 2 oğlu var şuan. Sıkma canını

Ya inşAllah öyledir canım benim ya motora bindim orda biraz sarsıldım otururken oram ağrıyordu eşim dikkatli sürdü çukurdan geçmemeye çalıştı eve geldim baktım hafif kahverengi leke vardı ama kan gibi değil akıntı gibi değişik.. Sonra yine çıktık mecburen bindim yine ve gelince ayakta durunca kasığım daha çok battı.. Peçeteye silince gelenler oldu şimdi kasığımda batma var hâlâ ve gelen yok siliyorum yok.. Adet olcak gibi sancım da yok sadece kasığım batıyor anlamıyorum ki niye böyle oluyo

Ah canım benim çok dikkat et. Yarına kadar sabret bir daha gelmezse eğer testi yaparsın adet olmadığından emin olunca.

Cok sukur bugun kan testi sonucumu 539,1 olarak aldik. Pazartesi doktora gidecegiz insallah keseyi goruruz

Ah canım benim çok dikkat et. Yarına kadar sabret bir daha gelmezse eğer testi yaparsın adet olmadığından emin olunca.
Benim kırmızılar geldi ama o da garip bi geliyo bi gelmiyo ya niye böyle oluyo ki. Oturuyodum ayağa kalktım geldi sonra hep ayaktaydım yemek le uğraştım wc gittim gelen bişe yine yok anlamıyorum... Ama gelen bariz kandı.. Taze kan kokusu var ama bi geliyo bi gelmiyo bu normal mi??

Normaldir canım benimde ilk gün öyle olurdu. Kısmet bir sonraki aya testi sakla sen kafanı boşalt çocuk istiyorum diye şartlama kendini.

Hayırlı olsun canım inşAllah sağ salim kucağına almayı nasip eylesin Rabbim, biz bekleyenlere de dua et olur mu
Sagol canim tabiki ederim. Insallah hep beraber guzel haberler paylasiriz ilerleyen zamanda. Bende heyecanliyim tam olarak doktor hersey yolunda demeden haliyle pek sevinemiyorum biraz temkinliyim.

Cok sukur bugun kan testi sonucumu 539,1 olarak aldik. Pazartesi doktora gidecegiz insallah keseyi goruruz
allahım sag saglim evlatlarinizi kucaginiza almayı nasip eylesin..insallah bizlerde tez vakitte bebek sevincini yasarız..

askkelebegim yogun oldugumdan dolayi haber vermeyi unuttum... malesef kocaman tek cizgiyi gordum insallah birgunde cift cizgiyi gormek nasip olur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…